kochanica.francuza 29.08.04, 21:07 kto jeszcze raz napisze "nie rozumię",temu wrzucam i bluzgam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaloo Re: Uprzedzam IP: *.chello.pl 29.08.04, 21:13 hehe,a ja nawrzucam jak ktoś napisze "klientką"(zamiast klientkom w liczbie mnogiej,czasownik) i kompiel(zamiast kąpiel). Taką jestem purystką językową. pzdr dla kochanicy! ps.gdzie byłaś jak Cię nie było...?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaloo Re: Uprzedzam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 10:05 To było dla przybliżenia,myślałam że chwycisz o co chodzi.Ale dam przykłady: < mogę zaproponować moim klientką...> < Aby zaproponować małe zmiany ostrożnym klientką.> < naprawdę aż strach pomyśleć co mogą zrobić przyszłym klientką.> < Gwarantuję, że nie serwuję swoim klientką taich "przyjemności" > Ok,wystarczy?Muszę teraz troche popracować,a nie wklejać czyjeś byki. pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Uprzedzam 29.08.04, 21:59 Gość portalu: kaloo napisał(a): > hehe,a ja nawrzucam jak ktoś napisze "klientką"(zamiast klientkom w liczbie > mnogiej,czasownik) i kompiel(zamiast kąpiel). > Taką jestem purystką językową. > pzdr dla kochanicy! > ps.gdzie byłaś jak Cię nie było...?;) udzielałam się społecznie wolontarystycznie:-) Jakiej jesteś płci,bo w wątku trendnego są jakieś aluzje,hehe?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaloo KIM JEST KALOO??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 15:23 jestem kobietą. i to nie aluzja do górniak...;) poza tym jestem w związku heterosexualnym od ponad 2 lat,2 razy dziennie biorę kąpiel,bikini depiluję woskiem,rachunki za wodę mam kolosalne i jestem fanką kosmetyków i nawet umiem czytać...;) Jeżeli jakieś jeszcze pytania a propos tożsamości kaloo to słucham...;) a co do słówek to *dekold* i *perfum* wybitnie mnie rozwalają!!!wrr.. pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
jessen Re: Uprzedzam 29.08.04, 21:22 nie rozumię o czym piszesz. mozesz po polsku? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja Re: Uprzedzam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.04, 21:29 w końcu zawsze znależc się musi jakiś debil... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja Re: Uprzedzam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.04, 21:58 miło, że masz poczucie własnej wartości... Odpowiedz Link Zgłoś
jessen Re: Uprzedzam 29.08.04, 21:59 mam i wybacz, ale z kretynami dyskutować nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja Re: Uprzedzam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.04, 23:29 Kto tu jest kretynem buahahah zachowujesz się jak dzieciaczek Odpowiedz Link Zgłoś
inezja21 Re: Uprzedzam 30.08.04, 14:02 aha, to jeszcze do kompletu perfum i kontrol.No i tranzakcja. Odpowiedz Link Zgłoś
bllinski Re: Uprzedzam 30.08.04, 15:15 a ja blinskiego i reszte kretynow z tego forum Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Uprzedzam 30.08.04, 16:11 nie zapominajmy o niedotrzymywanych nawet przez profów z uw 'standartach'. Odpowiedz Link Zgłoś
inezja21 Re: Uprzedzam 30.08.04, 16:27 No to teraz zabawa na całego - bynajmniej zamiast przynajmniej (niektórzy uzywaja wymiennie), a u nas w Krakowie - że coś się może sprzydać. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinia Re: Uprzedzam 30.08.04, 15:25 kochanica.francuza napisała: > kto jeszcze raz napisze "nie rozumię",temu wrzucam i bluzgam. > Ostatnio pare razy widzialam "blad" oraz "wkrutce". Ale nie widze powodu aby sie denerwowac. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papryczka Re: Uprzedzam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 18:32 Mnie wkurza poza wymienionymi - branzoletka... Dekold to masakra. Odpowiedz Link Zgłoś