bosa_stokrotka 10.04.15, 19:49 tylko jaka ? kompletnie nie mam koncepcji raczej nie sportowa bo takową juz mam tylko chodzi mi o taką do pracy -bardziej wyjściową ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rock-1 Re: kurtka na wiosnę 10.04.15, 21:23 Siaka najlepiej. Jakie pytanie, taka odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
bosa_stokrotka Re: kurtka na wiosnę 11.04.15, 15:08 uuu widzę u Ciebie mega chandrę i złośliwość nie złość się świat jest zbyt piękny :))) i nie musisz na to odpowiadać Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Naprawdę świat jest taki piękny? 11.04.15, 18:45 I elementem tego piękna jest wyższościowo-pouczająca odpowiedź autorki wątku? No strach się bać takiego piękna. Rock udzieliła głupiej odpowiedzi na głupie pytanie. Rozumiem, że w związku z powyższym autorka wątku zdiagnozuje mi to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
kika.1986 Re: kurtka na wiosnę 29.04.15, 23:42 klasyka zawsze w cenie: szafa-kiki.pl/2015/04/must-have-klasyczny-trencz/ :) kika *** szafa-kiki.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: kurtka na wiosnę 11.04.15, 16:33 Jeśli nie sportowa to elegancki płaszczyk, albo dłuższy żakiet. Odpowiedz Link Zgłoś
nuta15 Re: kurtka na wiosnę 12.04.15, 10:07 Krotki trencz albo prosta kurtka bez kołnierza zapinana na zamek to uniwersalne fasony, będą pasowały do każdej stylizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_plum Re: kurtka na wiosnę 13.04.15, 11:29 też polecam krótki trencz jest uniwersalny i wiele do niego można dobrać:) a ten rock widzę że w wielu wątkach wyładowuje swe frustracje , więc nie przejmuj się Odpowiedz Link Zgłoś
rock-1 Re: kurtka na wiosnę 13.04.15, 12:10 Nie lubię spamowania, głupoty i traktowania forum jak śmietnika. Chcesz odpowiedzi - zadaj konkretne pytanie. Podaj wiek, opisz figurę, tryb życia, nawet miejsce zamieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_plum Re: kurtka na wiosnę 13.04.15, 16:39 rock- stokrotka wg mnie podała wystarczające dane jak dla mnie:) ma byc do pracy, bardziej wyjściowa , wg mnie pyta o fason więc już doradzilismy na naszą wiosnę która się zapowiada na krótką i ciepłą krótki trencz jest jak znalażł:P pasuje do każdej figury bo zakrywa talię więc i dla chudego i grubszego Odpowiedz Link Zgłoś
kasia98067 Re: kurtka na wiosnę 24.04.15, 21:33 Na "wyjście" to chyba najlepiej sprawdzi się jakiś trencz klasyczny, aczkolwiek niedługo będzie już tak ciepło, że żadna kurtka nie będzie już potrzebna, wystarczy ładny sweterek :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikosz234 Re: kurtka na wiosnę 10.05.15, 17:49 Ja mam kurtkę przypominającą krótki trencz, beżową, najbardziej nudny i klasyczny model, jaki można sobie wyobrazić. Moda się zmienia, kurtka nosi się już kilka lat, zatem polecam inwestować w klasykę. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia7878 Re: kurtka na wiosnę 15.06.15, 09:35 Z klasyków to polecam jeszcze skórzaną ramoneskę (ale to nie do końca do pracy) lub taki klasyczny model kurtki skórzanej na zamek. Wszelkie fasony w jasnych, beżowych kolorach będą idealne na tę porę roku, a i pewnie na jesień też pochodzisz. Nie wiem, jaki masz dress code w pracy, ale kurtki w takim stylu jak poniżej będą się dobrze prezentowały również w formalnej stylizacji: sklep.dorjan.pl/pl/p/Kurtka-skorzana-damska-DORJAN-CHA075/383 Odpowiedz Link Zgłoś
kamilakam1 Re: kurtka na wiosnę 17.06.15, 10:32 sklep.cottonclub.pl/product-pol-1523-Kurtka-.html a coś takiego? W odpowiedniej stylizacji będzie kurtką na każdą okazję! Odpowiedz Link Zgłoś
bosa_stokrotka Re: kurtka na wiosnę 17.06.15, 20:02 kamilakam1 nieee kompletnie nie mój gust i ten kolor sorry ale wolę jednak klasykę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gagus891 Re: kurtka na wiosnę 18.05.16, 09:35 Ja w tym roku na wiosnę kupiłam taką kurtkę z przeceny www.lejdi-sklep.pl/p6332,pikowana-kurtka-z-perlami-i-krysztalkami.html Świetna naprawdę polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kosmotynka Re: kurtka na wiosnę 19.05.16, 10:29 W tym roku bardzo modne są bomberki, mi się jednak w ogóle nie podobają. Co o nich myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
debora67 Re: kurtka na wiosnę 30.05.16, 11:38 Nie przepadam za kurtkami wolę jakiś krótki płaszczyk lub ponczo. W emanzana.pl/ kupiłam świetny płaszczyk w malinowym kolorze i pasuje mi zarówno do spodni jak i do sukienki czy spódnicy, a na jesień zamówię sobie u nich właśnie ponczo bo mają genialne wzory. Odpowiedz Link Zgłoś