Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kluby zakupowe - pilne:)

11.07.15, 09:52
    Dzisiaj odpalam kompa, "idę" na zakupy do fashion days ( mój ulubiony klub zakupowy) przez kilka lat obkupiłam się w ciuchy z najwyższej półki, a tam komunikat, że z dniem 10.07.15 oddział w PL przestaje istnieć. Smutno mi się zrobiło... więc idę na ' stilago' a tam identyczny komunikat. Co się dzieje? czy oprócz złotych wyprzedaży, które według mnie są najgorszym klubem zakupowym, znacie inne, sprawdzone, które z serca można polecić??
    Obserwuj wątek
      • taki-sobie-nick Co masz na myśli 11.07.15, 19:18
        cytując Sibeliusa?

Bo ja przy pierwszym zdaniu cytatu pukam się w czółko (swoje, z racji niemożności puknięcia w czółko Sibeliusa), a przy kolejnych jak wyżej.

Ad meritum: nie znamy.
        • varna771 Re: Co masz na myśli 11.07.15, 20:31
          spadaj:)
          • taki-sobie-nick Re: Co masz na myśli 11.07.15, 21:49
            varna771 napisała:

> spadaj:)

Chylę głowę przed merytorycznością wypowiedzi. :-PPP
            • varna771 Re: Co masz na myśli 11.07.15, 22:07

> Chylę głowę przed merytorycznością wypowiedzi. :-PPP

Twoja była bardzo merytoryczna i na temat!!
              po pierwsze wątek nie dotyczy słow Sibeliussa, widać powazne problemy czytania ze zrozumieniem, a po drugie bardzo mnie rozśmieszyła odpowiedz w liczbie mnogiej "nie znamy" oprócz ciebie kto jeszcze?? czyżby ten bełkot to wina dopalaczy?
              • taki-sobie-nick Re: Co masz na myśli 11.07.15, 22:22
                varna771 napisała:

>
                > > Chylę głowę przed merytorycznością wypowiedzi. :-PPP
                >
                > Twoja była bardzo merytoryczna i na temat!!

Ojej, nie krzycz tak.

> po pierwsze wątek nie dotyczy słow Sibeliussa

Tak, zauważyłam. Wątek dotyczy klubów zakupowych, które ci, nieszczęsnej, zamykają. Odniosłam się do meritum i napisałam, że ich nie znam.

Gdybyś nie zauważyła, tam są takie słówka: "ad meritum" - to właśnie oznacza, że odnoszę się do treści wątku.

A z Sibeliusa masz sygnaturkę, no ale widać nie wolno zapytać, dlaczego, bo albo krzyczysz, albo każesz spadać.

, widać powazne problemy czytania
                > ze zrozumieniem

, a po drugie bardzo mnie rozśmieszyła odpowiedz w liczbie mnog
                > iej "nie znamy"

O, czyżbym jednak odniosła się do treści wątku, czego mi właśnie odmawiałaś? Przeczysz sama sobie.

oprócz ciebie kto jeszcze?? czyżby ten bełkot to wina dopalaczy
                > ?

Nie wiem, może sądzisz po sobie z tymi dopalaczami, ja dopalałam się dziś jedynie czarną herbatą ewentualnie herbatką z pokrzywy. Myślałam, żeby się jeszcze podopalać sokiem grejfrutowym.
      • nina1044 Re: Kluby zakupowe - pilne:) 19.08.15, 14:53
        Mam podobny problem, nie wiem czym mogę zapełnić lukę zakupową po Fashion Days. Czy ktoś wie jak wygladają zakupy przez rumuńska stronę? jak z płatnościami i przeliczaniem kasy? Żal mi wielki, że przestał istnieć u nas.
      • alafoks01 Re: Kluby zakupowe - pilne:) 11.04.17, 12:18
        Cześć. Moja koleżanka namówiła mnie na założenie konta w www.limango.pl/. Nie mogę sobie pozwolić na kupowanie blendowych rzeczy, ale w tym sklepie warto przeglądać co jakiś czas oferty, ponieważ często znane marki są naprawdę w atrakcyjnych cenach i nie da się nie skusić 😊
        • mysliciel662 Re: Kluby zakupowe - pilne:) 11.04.17, 19:38
          Teraz to najbardziej popularne jest AlliExpress czy coś takiego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka