Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

To nie jest forum moda

26.08.15, 08:50
    Od dawna nie ma ono nic wspólnego z modą. Nie ma też forumowiczek, lecz wyłącznie spamerki, reklamujące coraz gorsze szmaty. Jaki jest sens utrzymywania tej fikcji?
    Obserwuj wątek
      • rock-1 Re: To nie jest forum moda 26.08.15, 12:43
        up
      • marrant Re: To nie jest forum moda 31.08.15, 11:18
        Klikaj w kosz lub wyślij linki na forum@agora.pl (czasem wystarczą loginy). Mnożenie kolejnych wątków i zalewanie nimi forum też jest swojego rodzaju spamowaniem.
        • taki-sobie-nick Czyli tych kilka w sumie wątków 31.08.15, 20:44
          typu "Wyczyśćcie forum!" to to samo, co podrzucanie DZIESIĄTKÓW prastarych wątków, żeby w nich pospamować, tak?

• rock-1 Re: To nie jest forum moda 31.08.15, 11:37
        Robię co mogę, alarmuję, klikam ( a spamy wiszą) wzywam do roboty, bo to nie mnie płacą za porządkowanie Agorowego forum./
        • marrant Re: To nie jest forum moda 31.08.15, 11:54
          Forum to ponad 150 milionów postów. Dlatego moderacja jest oparta o Wasze zgłoszenia. Żaden moderator nie jest w stanie sprawdzić takiej ilości postów samodzielnie. Do tego rozpatrywane są zgłoszenia dwóch i więcej kliknięć w kosz. Możliwe, że dlatego Twoje zgłoszenia nie wpadają do dyżurnego. Dlatego, jeżeli posty wiszą dłużej, trzeba podać linki lub loginy dyżurnemu na adres forum@agora.pl. Wtedy na pewno zostaną skasowane i zablokowane.
      • rock-1 Re: To nie jest forum moda 31.08.15, 12:46
        Już lecę. Takie postępowanie mnie ( i wiele dawnvch, aktywnych forumowiczek) zniechęciło. Chcecie mieć reklamy szmaciarskich sklepów, to miejcie. Ja się wycofuję, bo o modzie nie ma tu od lat z kim rozmawiać. Proponuję tylko zmianę nazwy forum.. Np. na Gdzie kupię tanią, plastikową szmatę?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka