Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Emmy Awards i moda

IP: *.jci.com 20.09.04, 16:37
    Kto wygladal najlepiej? Kto powinien zmienic styliste?

entertainment.msn.com/tv/gallery.aspx?gallery=5830
    Moj nr 1 to Mischa Barton (zdjecie nr 17) - za klasyczna elegancje
    zaraz po niej Portia De Rossi (zdjecie nr 19) za oryginalnosc

Wsrod panow tylko jeden, bezkonkurencyjny as: Al Pacino (nr 6)

A co sie stalo Anne Heche (nr 25)? Ta dziwaczna konstrukcje na piersiach i
    jajowato-zolte wlosy... ble
    Obserwuj wątek
      • Gość: papryczka Re: Emmy Awards i moda IP: 212.160.106.* 20.09.04, 16:45
        Obejrzę w domu i napiszę co myślę :)
      • Gość: linki Re: Emmy Awards i moda IP: *.jci.com 20.09.04, 16:53
        Mischa Barton
        entertainment.msn.com/tv/gallery.aspx?photo=360752&gallery=5830#photos
        Portia De Rossi
        entertainment.msn.com/tv/gallery.aspx?photo=360828&gallery=5830#photos
        Al Pacino
        entertainment.msn.com/tv/gallery.aspx?photo=360803&gallery=5830#photos
        Anne Heche
        entertainment.msn.com/tv/gallery.aspx?photo=360726&gallery=5830#photos
      • papryczka_ag Re: Emmy Awards i moda 21.09.04, 08:59
        Hm... jak na razie jedno pytanie. Co do licha jest oryginalnego w Portii De
        Rossi???
        • Gość: hke Re: Emmy Awards i moda IP: 212.244.190.* 21.09.04, 11:43
          Przepiszczyni pomyliła linki - Portia de Rossi to na pewno ta blondyna z
          rozpuszczonymi wlosami. O oryginalnosci mozna dyskutować, ale na pewno rzuca
          się w oczy ;>
          • Gość: kk Re: Emmy Awards i moda IP: *.jci.com 21.09.04, 16:53
            nie, nie, wcale nie pomylilam
            ta sukienka de Rossi jest w stylu...holender nie pamietam jak to sie
            nazywalo... taki przedwojenny styl, proste sukienki, brak piersi, papieros w
            dlugiej cygarence, gladko zaczesane wlosy ;)

przeciwienstwo zarowno baloniastych sukien galowych jak i eksponujacych piersi
            obciskaczy z lycry
            • Gość: a jednak pomylilam Re: Emmy Awards i moda IP: *.jci.com 21.09.04, 16:58
              nei ta blondyna kjest oryginalna, tylko oczywiscie ta druga :)
      • papryczka_ag Re: Emmy Awards i moda 21.09.04, 11:56
        Uwagi do gwiazd:

Rebecca De Mornay - koszmarny wybór. jej piersi w tej sukni wyglądają
        tragicznie.
        Patricia Heaton - dawno nie widziałam tak koszmarnej kiecki.
        Jane Kaczmarek - krój sukni przepiękny, uwielbiam takie. Nawet w tym wypadku
        wzór mi nie przeszkadza. Wielki plus.

Reszta mi sie po prostu nie podoba - wszystko sztampowe, albo zbyt udziwnione.
        • Gość: kinia Re: Emmy Awards i moda IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.09.04, 11:57
          czy dało by się gdzieś załatwić zakaz sądowy publicznego pokazywania się Sarze
          Jessice Parker?
          Co za obrzydliwa kobyła!
          • Gość: kinia Re: Emmy Awards i moda IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.09.04, 12:01
            a co to wychodzi z biustu pani nr 18?
            • papryczka_ag Re: Emmy Awards i moda 21.09.04, 12:05
              Ja mam wrażenie, że to odblask światła....
              • Gość: kinia Re: Emmy Awards i moda IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.09.04, 12:17
                a ja myślałam, że numer a la Edyta G!
        • blinski Re: Emmy Awards i moda 21.09.04, 12:52
          jeśłi chcesz zobaczyć co dziwnego może się zrobić z cyckami, spójrz na zdjęcie
          nr.8. kompleks dużych cycków? (choć wcale nie tak znowu dużych)
          portia de rossi wyszła najlepiej ze wszystkich, jako jedyna w ogóle ładnie.
          • papryczka_ag Re: Emmy Awards i moda 21.09.04, 12:54
            Ona ogólnie jest kobieta atrakcyjną.
            • Gość: kinia Re: Emmy Awards i moda IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.09.04, 12:57
              trudno mi się wypowiadać na temat kompleku dużych cycków, bo jest to dla mnie
              temat odległy...
              • papryczka_ag Re: Emmy Awards i moda 21.09.04, 13:00
                Dla mnie też :))) Kompleksu małych też zresztą nie mam. Kompleks jest to
                wynalazek dziwaczny i cały czas nie wiem z czego wynika.... Masz co masz - nie
                zmienisz tego bez kupy kasy i bólu. Skoro natura ci to dała, to tak miało być.
                Oczywiście ułomność to inna sprawa, ale kierowanie sie stereotypem "faceci
                lubią duże cycki" to idiotyzm. Komu kobieta ma sie podobać najbardziej jak nie
                sobie??? Jeśli chce się wyglądać dobrze, trzeba się dobrze czuć.
                Współczuje kobietom, które chcą wyglądać dobrze tylko dla innych.
        • blinski Re: Emmy Awards i moda 21.09.04, 12:58
          rebbeca de mornay? które to zdjęcie, bo takiej w ogóle tam nie zauważyłem?
          • papryczka_ag Re: Emmy Awards i moda 21.09.04, 13:02
            Heh... mój błąd :) To Anne Heche. A po miniaturce byłam pewna, że to Rebecca...
            Potem już nie patrzyłam na napis tylko na te koszmarne cycki.
            • blinski Re: Emmy Awards i moda 21.09.04, 13:14
              bo ja wiem? co złego jest w jej cyckach? kreacja trochę dziwaczna, ale cycki
              ok:)
              tylko straszny z niej bladzioch:)
              • papryczka_ag Re: Emmy Awards i moda 21.09.04, 13:16
                W tej kiecce i przy bladości wyglądają jak dwa oskubane kurczaki. Ale ja jestem
                kobietą i się nie znam :)
                • blinski Re: Emmy Awards i moda 21.09.04, 13:19
                  wystarczyłoby te kurczaki poobracać na rożnie i byłoby ok:)
                  • papryczka_ag Re: Emmy Awards i moda 21.09.04, 13:23
                    :))) może wrażenie byłoby lepsze. Stan ze zdjęcia mi absolutnie nie odpowiada.
      • Gość: hiii Re: Emmy Awards i moda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 13:15
        zastanawiające wydaje mi się, że czarna prosta góra (pewnie gdyby to zdjęcie
        było inaczej skadrowane, okazałoby się, że to prosta i klasyczna sukienka),
        podsumowane zostaje jako oryginalne. Faktycznie Portia de Rossi wygląda
        najlepiej. Ale wcale nie oryginalnie. Chyba, że na tle dziwacznych,
        niegustownych albo żle dobranych do figury strojów większości pozostałych
        znakomitości przedstawionych na tych zdjęciach,
        pozdr;)
        • Gość: go Re: Emmy Awards i moda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 15:31
          na głównej stronie gazety w KULTURZE jest artykuł i własnie zdjęcie Portii - ona ma takie włosy o jakich zawsze marzyłam...ech.... :)
      • Gość: go Re: Emmy Awards i moda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 13:35
        Diggs (MIODZIO!!!!) i pani we wściekle kolorowej kreacji w paski - szał ciał i uprzęży, dla mnie bomba!!!! :)
        • Gość: kinia Re: Emmy Awards i moda IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.09.04, 13:37
          w sumie to ciekawe, czemu większość z nich tak obrzydliwie wygląda? Przecież
          mają mnósto kasy, pracują nad nimi fryzjerzy, makijażyści, styliści,
          projektanci pożyczają kreacje...
          co do sukienki, to mi się podoba ta którą ma Jennifer Anniston i oczywiście
          dodatek w postaci męża.
          • gocha221 Re: Emmy Awards i moda 21.09.04, 13:58
            oni chyba zwyczajnie nie maja za grosz gustu i ydaje im sie ze wiecej znaczy
            lepiej.
            entertainment.msn.com/photos/gallery.aspx?gallery=5540
            spojrzcie jak kiczowato(moim zdaniem) wyglada Beyonce, Christina, osoba na zdj
            5, JLo tez juz sie gubi w ilosci dodatkow, koronek. itp.
            tragicznie tez wygladaja blizniaczki Olsen.
            • blinski Re: Emmy Awards i moda 21.09.04, 14:05
              to wygląda tak - stylu i smak raczej poniżej przeciętnej, mocno trąca to
              wszystko kiczem. ale jest seksowne, i tu nie ma się o co kłócić - seksownośc z
              klasą i stylem ma mało co wspólnego, a szczególnie że to są 'gywiazdy' to mogą
              sobie pozwolić na dużó więcej niż zwykła kobieta.
              pytanie - co jest ważniejsze: klasa czy seksowność? zależy gdzie i kiedy, ale
              na pociągająca kobieta cieszy oko:)
              (choć ma to swoje granice - ten złoty kombinezonik beyonce to nawet dla mnie za
              dużo:)
              • Gość: go Re: Emmy Awards i moda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 14:13
                hmmmm....moze się nie znam, ale wg mnie można wygladać seksownie i stylowo łącznie :)

jak Wam się podoba G.Paltrow?
                • blinski Re: Emmy Awards i moda 21.09.04, 14:34
                  no pewnie że można - a nawet jest to pożądane:) (przynajmniej przeze mnie:)
                  tylko gywiazdy za bardzo tego nie potrafią niestety.
                  :)
                  • Gość: go Re: Emmy Awards i moda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 15:05
                    to już insza inszość... :)

• misae Re: Emmy Awards i moda 21.09.04, 14:13
                Ja tam nie wiem co wy widzicie na tych zdjeciach, na 19 w zasadzie to widac
                tylko buzie aktorki.
                A z tych co sa pokazane w calosci to najbardziej podoba mi sie sukienka
                Jennifer Aniston.
            • papryczka_ag Re: Emmy Awards i moda 21.09.04, 14:25
              Nawet panna Palthrow się nie obroniła. A Beyonce to po prostu koszmar. Mam
              nadzieję, że to duża wina zdjęć....
              • blinski Re: Emmy Awards i moda 21.09.04, 14:35
                NAWET gwyneth? brzydka może nie jest, ale to mistrzyni w byciu nijakim.
                • papryczka_ag Re: Emmy Awards i moda 21.09.04, 15:14
                  Może i zawsze nijaka, ale w dobrym guście ta nijakość. Wolę klasyczne nic od
                  maksymalnego bezguścia.
                  • blinski Re: Emmy Awards i moda 21.09.04, 15:20
                    hm.. ja wolę seksowność od jej braku:)
                    no ale cóż się nam dziwić - jam facet, ty kobieta:)
                    • papryczka_ag Re: Emmy Awards i moda 21.09.04, 15:23
                      Ciężko znaleźć wspólny punkt widzenia... Zwłaszcza widzenia kobiet...
                      • blinski Re: Emmy Awards i moda 21.09.04, 15:28
                        no, nie da się ukryć - łatwe to na ogół nie jest:)
                        ale jest parę takich, z którymi świetnie się rozumiem - nawet pod tym względem:)
                        • papryczka_ag Re: Emmy Awards i moda 21.09.04, 15:34
                          A ja znam parę kobiet, z którymi się nie mogę na ten temat dogadać... I paru
                          mężczyzn, z którymi mogę, więc jak zawsze wychodzi na zero.
                          • blinski Re: Emmy Awards i moda 21.09.04, 15:35
                            :-)
                    • Gość: kinia Re: Emmy Awards i moda IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.09.04, 15:30
                      a propos odkrywania się - czy to jest jeszcze seksowne? mam wątpliwości...
                      www.sky.com/skynews/article/0,,30000-13116109,00.html
                      • papryczka_ag Re: Emmy Awards i moda 21.09.04, 15:33
                        Jeśli kupczy się swoim ciałem i obraca w pewnym środowisku - z pewnością tak :))
                        • blinski Re: Emmy Awards i moda 21.09.04, 15:34
                          papryczko, mylisz operowanie swoim ciałem jako lepem na facetów z kupczeniem
                          nim:)
                          pierwsze nic nie kosztuje, natomiast drugie - utratę godności.
                      • blinski Re: Emmy Awards i moda 21.09.04, 15:33
                        no pewnie że jest:).
                        wątpliwości mogłabyś mieć tak jak mówiłem co do smaku i gustu, bo rzeczywiście
                        znikome tu tego ilości:)
                        • papryczka_ag Re: Emmy Awards i moda 21.09.04, 15:36
                          Czy pokazywanie cycków zawsze jest seksowne? Pytam naprawdę ciekawa...
                          • blinski Re: Emmy Awards i moda 21.09.04, 15:43
                            oczywiście że nie - po pierwsze, te cycki muszą być ładne (niekoniecznie
                            zwalające z nóg, odpowiednio dobrane podkreślenie i otoczka robi naprawdę
                            dużo). po drugie - seksownym być trzeba umieć (jak się robi głupie miny, krzywo
                            stoi, garbi, jąka to można mieć i super-cyce, a będzie się śmiesznym).
                            no i tak jak powiedziałem, do bycia seksownym wcale nie potrzebny jest smak i
                            klasa, a w pewnych sytuacjach to nawet niewskazane:).
            • Gość: kk Re: Emmy Awards i moda IP: *.jci.com 21.09.04, 17:00
              hahaha... no nie... z blizniaczek ta po lewej ma cudne buty
      • Gość: tralalumpek Re: Emmy Awards i moda IP: 217.13.182.* 21.09.04, 14:15
        wedlug mnie najlepiej z panow prezentuje sie Taye Diggs a na 2 miejscu Al
        Pacino
        z kobiet najciekawsza sukienke wedlug mnie ma Patricia Heaton
        co do fryzu wszystkich pan i panow sie nie bede wypowiadac zbyt dlugo, jednym
        slowem ujmujac: koszmar
        • misae Re: Emmy Awards i moda 21.09.04, 14:53
          teczowa sukienka o nieeeeeee! Zupelnie nie w moim guscie :o(
          • Gość: kinia Re: Emmy Awards i moda IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.09.04, 14:59
            tęczowy może być szalik, kostium kąpielowy, albo skarpetki.
            ale kieca? ło boże!
            • misae Re: Emmy Awards i moda 21.09.04, 15:01
              w sumie to masz racje to jest po prostu kiecka :o)
          • tralalumpek Re: Emmy Awards i moda 21.09.04, 15:01
            w moim tez niekoniecznie ale ja napisalam ze wygladala moim zdaniem najlepiej
            te wszystkie inne albo wylewajace sie czesci ciala, albo jakies oczojebki
            niebieskie falbankowe to dla mnie tragedia albo np basia od strejasandow , nie
            wiem czy to sukienka czy poranna garderoba domowa ...
            • misae Re: Emmy Awards i moda 21.09.04, 15:05
              Basia to chyba z choinki sie urwala, ale tak jak juz napisalam to na tych
              zdjeciach i tak niewiele widac, niestety...
              • Gość: kinia Re: Emmy Awards i moda IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.09.04, 15:08
                a może to lepiej, że nie widać?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka