Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

JAKIE DODATKI?PROSZE O POMOC....

IP: 82.197.48.* 06.10.04, 20:03
    dzieczyny blagam...jakie buty i torebka do tej kiecki?planuje zalozyc na
    rocznice slubu...tylko totalnie nie mam pmyslu jakie dodatki...z gory
    slicznie dziekuje za pomoc:)onet.allegro.pl/show_item.php?item=30942503
    Obserwuj wątek
      • Gość: mimi Re: JAKIE DODATKI?PROSZE O POMOC.... IP: 82.197.48.* 06.10.04, 20:08
        ZADNA BABECZKA NIE POMOZE?
      • Gość: mimi Re: JAKIE DODATKI?PROSZE O POMOC.... IP: 82.197.48.* 06.10.04, 21:05
        up............
        • Gość: krysia_laska Re: JAKIE DODATKI?PROSZE O POMOC.... IP: 82.160.57.* 06.10.04, 21:14
          myślę, że najlepszy byłby "total look", czyli szpilki i torebka w bladoróżowym
          kolorze (tak jak sukienka). Ponieważ może być problem z nabyciem dodatków w
          takim kolorze, to chyba pozostają ci białe. I koniecznie do tego biały,
          szyfonowy szal. A tak na marginesie, to może trzeba było pomyśleć o dodatkach,
          zanim się kupiło na Allegro sukienkę? Nawiasem mówiąc jest śliczna i bardzo mi
          się podoba. Pozdrawaim i życzę udanych zakupów.
          • Gość: mimi Re: JAKIE DODATKI?PROSZE O POMOC.... IP: 82.197.48.* 06.10.04, 21:17
            wiesz jak to jest...kobiety kupuja mase rzeczy bo "moze z czyms to
            skomponuje"Bardzo mi sie spodobala no i kupilam...dzieki za rade...pozdrawiam
            cieplo:)
            • Gość: krysia_laska Re: JAKIE DODATKI?PROSZE O POMOC.... IP: 82.160.57.* 06.10.04, 21:21
              wiem, sama mam trochę ciuchów, które w sklepie wyglądały ślicznie, a po zakupie
              pojawia się problem, bo albo nie ma ich do czego włożyć, albo pasują tylko w
              jednym zestawieniu.
      • martahelena Re: JAKIE DODATKI?PROSZE O POMOC.... 06.10.04, 21:16
        a jakie masz włoski, karnację ? Nosisz okulary? jakie bedziesz miała buty i
        torebkę? Od tego zależy
        biżuteria.
        • Gość: mimi Re: JAKIE DODATKI?PROSZE O POMOC.... IP: 82.197.48.* 06.10.04, 21:19
          jestem blondynka,mam dlugie krecone wlosy.Nie nosze okularkow;)myslalam o
          bezowych butkach...ale teraz to juz sama nie wiem...chyba bardziej pasowalyby
          tu jakies delikatne sandalki...
      • Gość: mimi Re: JAKIE DODATKI?PROSZE O POMOC.... IP: 82.197.48.* 06.10.04, 21:20
        aha,buzka raczej opalona,nie naleze do bladolicych;)
      • tralalumpek Re: JAKIE DODATKI?PROSZE O POMOC.... 06.10.04, 22:14
        a ja mysle ze troche sie skonczyl sezon (pora roku) na takie sukienki
      • Gość: Richelieu* Re: JAKIE DODATKI?PROSZE O POMOC.... IP: 195.117.90.* 06.10.04, 22:17
        czyja ta rocznica ślubu? Twoja? niemożliwe żeby dorosła kobieta mówiła jak
        dziecko zmiękczając każdy rzeczownik
        zresztą te falbeneczki, fiufajeczki, brr. Sukienka była by ładna gdyby nie ta
        falbanka u dołu i różowy kolor
        totalnie, następne miodzio

Ile dziecino masz latek?

*hehehe
        • marylu1 Re: JAKIE DODATKI?PROSZE O POMOC.... 06.10.04, 22:39
          Gość portalu: Richelieu* napisał(a):

> czyja ta rocznica ślubu? Twoja? niemożliwe żeby dorosła kobieta mówiła jak
          > dziecko zmiękczając każdy rzeczownik
          > zresztą te falbeneczki, fiufajeczki, brr. Sukienka była by ładna gdyby nie ta
          > falbanka u dołu i różowy kolor
          > totalnie, następne miodzio

czepiasz się. Pomijając fakt, że masz racje. Ale podpowiedzmy jej w sprawie
          stroju, a nie polszczyzny. Choc raz!!!!!
          >
          > Ile dziecino masz latek?
          >
          > *hehehe
          • Gość: Richelieu* Re: JAKIE DODATKI?PROSZE O POMOC.... IP: 195.117.90.* 06.10.04, 22:59
            mój raz już był
      • zettrzy Re: JAKIE DODATKI?PROSZE O POMOC.... 07.10.04, 02:28
        o, biedna mimi...
        oczekujesz pomocy i porady, a tu sfora arbitrow od elegancji odpowiada rzucajac
        blotem i lejac pomyje ... chociaz ta krysia-laska nie byla wredna i jakis
        pomysl podala. Tak, do takiej bladej sukieneczki (no coz, suknia to nie jest)
        dobierz cos bialego, we wlasciwym kolorze i tak nie znajdziesz, a bialy podejdzie.
        I nie przejmuj sie tymi negatywnymi postami, jak przejrzysz to forum to
        zobaczysz ze tu wszystko jest ponizej krytyki, kiczowate, nie do wlozenia i
        pokazuje nogi a pokazac nogi to WSTYD. Ta suknia nie jest az taka do bani,
        chociaz moze bardziej na lato, no ale nie wiem gdzie mieszkasz, jak w Brazylii
        to chyba akurat dobra przez caly rok.
        Tak cie troche pocieszam bo mi az nieprzyjemnie jak czytam te rozne krytyki ...
        a ostatnio nic innego na tym forum nie widac tylko inicjatywy z cyklu huzia na
        Jozia ...
        • tralalumpek Re: JAKIE DODATKI?PROSZE O POMOC.... 07.10.04, 10:09
          czesc frustratka
          poplacz poplacz nad nami jeszcze, naupychaj nam jakie to jestesmy wszystkie
          paskudy ze mna na czele
          zastanawiam sie po co tu tak z uporem przychodzisz na forum skoro ci tak zle i
          tak cie bija i psychiczunie maltretuja i....
          a jak kotek?
        • papryczka_ag Re: JAKIE DODATKI?PROSZE O POMOC.... 07.10.04, 10:19
          Śliczna różowiutka sukienunia... Nie wiem co ja bym do niej dobrała, ale sądzę,
          że obszerny czarny płaszcz. Żeby ją szczelnie zasłonił - wybacz ale wyjątkowo
          mi się nie podoba i jest poza tym zupełnie nieodpowiednia jak na tę porę roku (
          moda też ma sezony jak wiadomo ).Są ciuchy, w których jesienią wygląda się po
          prostu głupio, tak jak w kozakach latem...
          Poza tym może to kwestia gustu, ale uważam, ze żadna kobieta z prawdziwa klasą
          nie założyłaby takiej sukienki.
          Przykro mi jeśli Cie uraziłam, ale po prostu tak myślę.
          • Gość: mimi Re: JAKIE DODATKI?PROSZE O POMOC.... IP: 82.197.48.* 07.10.04, 12:47
            wiecie co..rozczarowalam sie.Sadzilam,ze siedzą tu normalne kobiety a nie takie
            fustratki jak niektore z Was.Tak,jestem doroslą kobietą,mam 22 lata.Za tydzien
            mam pierwszą rocznicę slubu...organizujemy male przyjęcie w hotelu w związku z
            czym nie biorę pod uwagę pory roku.Tyle potraficie,czepic sie kogos i go
            dolowac..ze to nie tak,ze tamto...ok,ja juz uciekam,myslalam,ze obiektywnie
            doradzicie ale jednak prawdą jest,ze kobiety są zawistne...(w stosunku do
            innych kobiet)Dzieki za mile slowa kilku z Was,macie calkowitą racje.Poziom
            ludzi piszących tu,na tych forach,sięga dna.Pozdrawiam "KOBIETY Z
            KLASĄ"(wyobrazam sobie,jak wyglądacie(lol)
            • papryczka_ag Re: JAKIE DODATKI?PROSZE O POMOC.... 07.10.04, 12:56
              I z kogo przebija zjadliwość... A my faktycznie jesteśmy inne - mamy futro na
              całym ciele, niektóre gdzieniegdzie łuski i tylko po trzy zęby. Dlatego tak się
              plujemy :)
            • tralalumpek Re: JAKIE DODATKI?PROSZE O POMOC.... 07.10.04, 18:40
              Gość portalu: mimi napisał(a):

> wiecie co..rozczarowalam sie.Sadzilam,ze siedzą tu normalne kobiety a nie
              takie
              >
              > fustratki jak niektore z Was.

****pytasz - ludzie odpowiadaja, jak widzisz wiekszosc wyrazila sie raczej
              negatywnie o twojej sukience czyli wedlug powiedzenia:
              " jezeli jedna osoba powie ci ze jestes koniem .....itd

Tak,jestem doroslą kobietą,mam 22 lata.Za tydzien
              > mam pierwszą rocznicę slubu...organizujemy male przyjęcie w hotelu w związku
              z
              > czym nie biorę pod uwagę pory roku.

*****a szkoda bo jako kobieta dorosla i z klasa powinnas wlasnie wzica pod
              uwage tak prozaiczna rzecz jak pora roku

Tyle potraficie,czepic sie kogos i go
              > dolowac..ze to nie tak,ze tamto...

****to nie bylo dolowanie, to byla daremna proba nawrocenia grzesznicy , czyaj
              zrobienia z ciebie kobiety eleganckiej

ok,ja juz uciekam,myslalam,ze obiektywnie
              > doradzicie ale jednak prawdą jest,ze kobiety są zawistne...(w stosunku do
              > innych kobiet)

*****tak, rzucila nas na kolana ta sukienka, skrecamy sie z zazdrosci, dusimy z
              zawisci ......oj my biedne

Dzieki za mile slowa kilku z Was,macie calkowitą racje.Poziom
              > ludzi piszących tu,na tych forach,sięga dna.Pozdrawiam "KOBIETY Z
              > KLASĄ"(wyobrazam sobie,jak wyglądacie(lol)

*****pozdrawiam z dna, wprawdzie nie jestem pewna czy ty na tych wyzynach
              klasy, dobrego smaku i kobiecosci mnie doslyszysz ale mimo to probuje,
              pozdrawiam i zycze .... bycia kobieta!
            • Gość: Richelieu* bździabądzisz zdrobnieniami IP: 195.117.90.* 07.10.04, 19:51
              tego Ci zazdrościmy? że my nie bździabądżemy?
              babeczka, okularki, butki, sandałki, buźka, brr

Swoją drogą żeby w w wieku 22 lat mieć słownik gimnazjalistki... Natknęłam się
              kilkakrotnie na blogi 12-latek. Identyczne jak Ty
              • Gość: mimi Re: bździabądzisz zdrobnieniami IP: 82.197.48.* 07.10.04, 20:07
                wiesz co,pocaluj mnie w dupe albo w pięte-wybierz.Tyle Ci powiem.Wara od moich
                okularkow,bucikow itd.zal Ci ?No to nich Cie skręci,mam to gdzies.
                • miska_malcova Re: bździabądzisz zdrobnieniami 07.10.04, 20:10
                  na przyjemności trzeba sobie zasłuzyć :-D
                  • Gość: ana Re: bździabądzisz zdrobnieniami IP: 82.197.48.* 07.10.04, 20:12
                    O, WIADRO SIE ODZYWA...i cos w nim bulgocze...
                  • Gość: ana Re: bździabądzisz zdrobnieniami IP: 82.197.48.* 07.10.04, 20:13
                    tyle,ze to nie bylo do ciebie miska(czy wiadro,wszystko jedno)
                    • miska_malcova Re: bździabądzisz zdrobnieniami 07.10.04, 20:19
                      Gość portalu: ana napisał(a):

> tyle,ze to nie bylo do ciebie miska(czy wiadro,wszystko jedno)

dzwoń po psychiatrę, bo twój stan sie wciaz pogarsza
                      • papryczka_ag Re: bździabądzisz zdrobnieniami 07.10.04, 22:19
                        Ana ma kolejną osobowość - MIMI :))))
                • Gość: Richelieu* Re: bździabądzisz zdrobnieniami IP: 195.117.90.* 07.10.04, 21:21
                  a właśnie, że sobie nie pójdę
                  i jak powiedziała słuuznie miska na przyjemności.. itd

a Ty bździabądzisz zdrobnieniami i wara od mojego wtrącania do bździabądziania
      • zettrzy Re: JAKIE DODATKI?PROSZE O POMOC.... 07.10.04, 22:06
        moze nie zabrzmi to jak pocieszenie, ale raz na jakis czas kazdy z nas wdepnie
        w klebowisko zmij ... nie przejmuj sie mimi, olej te jadowite posty i baw sie
        dobrze w tej sukience ... w koncu ty ja nosisz a nie te "elegantki" ktore nie
        wiedza ze chamskie napady na cudzy gust stanowia zaprzeczenie elegancji.
        Na przyszlosc, jak bedziesz miec podobny problem, idz na inne forum, nawet
        ogolne forum Kobieta. Problem w koncu typowo kobiecy.
        Pozdro.
        • Gość: mimi Re: JAKIE DODATKI?PROSZE O POMOC.... IP: 82.197.48.* 07.10.04, 22:11
          ZETTRZY-DZIEKUJE I POZDRAWIAM,do ulyszenia gdzie indziej:)
          • zettrzy Re: JAKIE DODATKI?PROSZE O POMOC.... 08.10.04, 02:06
            Gość portalu: mimi napisał(a):

> ZETTRZY-DZIEKUJE I POZDRAWIAM,do ulyszenia gdzie indziej:)
            moze sproboj na forum Moda Dla Profesjonalistow, tam jest wiele osob ktore
            sprawy ubioru traktuja powaznie, na pewno odpowiedza bez zadnych glupich docinkow
        • enixx Re: JAKIE DODATKI?PROSZE O POMOC.... 07.10.04, 22:23
          dlaczego wiec Ty tu jestes? Skoro tu tak zle a gdzie indziej tak fajnie...
        • r.richelieu słownik tlenionej polszczyzny 07.10.04, 23:50
          kłębowisko żmij
          piękne

jutro kupię sobie kajecik i ślicznym długopisikiem w kwiatuszki będę notować te
          perełki
          a potem wydam pod tytułem "słownik tlenionej polszczyzny"
          no, dalej, bo przecież opieram się na Waszej, moje kochane, inwencji, krótko
          mówiąc, wykorzystuję Was.
          • zettrzy Re: słownik tlenionej polszczyzny 08.10.04, 02:02
            r.richelieu napisała:

> kłębowisko żmij
            > piękne
            >
            > jutro kupię sobie kajecik i ślicznym długopisikiem w kwiatuszki będę notować te
            >
            > perełki
            > a potem wydam pod tytułem "słownik tlenionej polszczyzny"
            > no, dalej, bo przecież opieram się na Waszej, moje kochane, inwencji, krótko
            > mówiąc, wykorzystuję Was.

co to jest "tleniona polszczyzna" bo nie znalazlam tego w zadnym slowniku j.
            polskiego
            • r.richelieu Re: słownik tlenionej polszczyzny 08.10.04, 02:09
              to jest polszczyzna na użytek tlenionej (wypranej lub nietkniętej)
      • b_bb Re: JAKIE DODATKI?PROSZE O POMOC.... 08.10.04, 00:49
        Sukienka jest typowo letnia, jeśli jednak upierasz się, by stała się kreacją
        wieczorową, dobierz do niej wieczorowe dodatki. Uważam, że biel, o której pisze
        kilka osób, odpada.
        Proponuję srebrne lub szare z perłowym połyskiem buty, lekkie i delikatne, ale
        nie sandały, do tego torebka w tym samym kolorze i srebrny szal.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka