Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Biodrówki RED STAR

IP: 217.96.119.* 13.10.04, 11:46
    Czesc Wam. Mialam kiedys TE spodnie - byly najlepsze jakie kiedykolwiek
    posiadalam. Problem tkwi w tym, ze chyba nie sa juz produkowane, wiec nie
    mozna ich nigdzie dostac. Jestem wsciekla, szukalam nawet na allegro, ale tam
    tez nie ma takich (sa RED STARa, ale nie taki kroj, ktory bym chciala).
    Spodnie o jakie mi chodzi, to biodrowki, lekko rozszerzane na dole ze
    streczem, kolor ciemno niebieski (moze granatowy) z czerwonym znaczkiem RED
    STAR. Moze to dla Was wydawac sie smieszne, ze tak szaleje na tym punkcie,
    ale ile razy kazda z nas znalazla sie w takiej sytuacji, kiedy to jej
    najlepszy ciuch/kosmetyk przestano produkowac... Dlatego moja prosba - jesli
    ktos z Was wie o jakims sklepie RED STARa w swojej okolicy, to bede wdzieczna
    za poinformowanie mnie o tym. A moze ma z Was ktos wlasnie TE spodnie i chce
    sie ich pozbyc? Bardzo bede wdzieczna za wszelkie informacje na ten temat.
    Obserwuj wątek
      • papryczka_ag Re: Biodrówki RED STAR 13.10.04, 12:19
        Przeszukałam internet i niestety nic nie znalazłam :(
        Potem popytałam i jeśli chodzi Ci o firmę która jest wzorowana na BIG STARZE,
        to podobno w Warszawie można te spodnie kupić na stadionie i w KDT. Tak
        twierdzi moja koleżanka, która z lubością krąży po tych miejscach.
        Samej firmy nie mogę też znaleźć w sieci ( poza allegro, ale o tym już
        pisałaś ).
        Pozdrawiam
        • blinski Re: Biodrówki RED STAR 13.10.04, 12:26
          też mi się kiedyś wydawało, że ta marka jest wzorowana na big starze.. ale parę
          razy widziałem na ulicy billboard reklamowy red star. czy firma sprzedająca
          tylko w kdt i na stadionie stawiałaby sobie billboardy? zapewne na nich były
          adresy sklepów, ale nie obchodziło mnie to aż tak bardzo by zwrócić na to
          uwagę..
          • papryczka_ag Re: Biodrówki RED STAR 13.10.04, 12:45
            Ale podobno oni już nie istnieją a towar się wyprzedaje w dziwnych miejscach.
            Sklepy mieli, ale słuchy chodzą, że zamykali po kolei. Może się jednak jakiś
            ostał gdzieś...
            Naturalnie jeśli to ta firma.
      • wirezz Re: Biodrówki RED STAR 13.10.04, 12:49
        Dzieki papryczka_ag za trud jaki podjelas, aby odpowiedziec na mojego posta i
        blinski rowniez dzieki za informacje :-) Ta firma jest wzorowana na Big Starze -
        mam kilka spodni tej firmy, zadne jednak nie dorownuja tamtym niestety... :(
        Tez wszedzie szukalam i tak jak mowicie nie ma w necie informacji na ten temat.
        Pozdrawiam.
        • papryczka_ag Re: Biodrówki RED STAR 13.10.04, 12:50
          Chyba musisz niestety połazić i poszperać :(
      • wirezz Re: Biodrówki RED STAR 13.10.04, 12:52
        Ta firma podobno zostala zalozona przez kilku braci, ktorzy nie mogli sie
        dogadac i w konsekwencji poklocili sie - na tym zostalo :(
      • wirezz Re: Biodrówki RED STAR 13.10.04, 12:53
        Nawet nie macie pojecia w ilu to ja juz miejscach bylam za tymi spodniami ;)
        • papryczka_ag Re: Biodrówki RED STAR 13.10.04, 13:04
          Wyobrażam sobie - jak się na coś uprę,to potrafię do innego miasta jechać...
          • wirezz Re: Biodrówki RED STAR 13.10.04, 13:18
            Tylko zeby bylo jeszcze wiadomo do ktorego... ;)
            • kasiunia62 uwielbiam RED STARKI!!!! 13.10.04, 18:03
              • kasiunia62 Re: uwielbiam RED STARKI!!!! 13.10.04, 18:06
                zagalopowalam sie :)
                Mam 2 pary red starów i chyba nawet jedne szorty. W każdym razie jedne mam
                ciemno niebieskie, rozszerzane na dole i mają na nogawkach gwiazdki, takie już
                prawie niewidoczne, a na pupie flagę Ameryki...odlotowe! A drugie to rybaczki
                z ciemnego, fajnego denimu, mankiety wywinięte, szare. Wiem że dałam za nie
                dużo kasy, a mam je już całkiem długo. MUsze się porozgladać za tą MArką, może
                mają cos ciekawego
                POZDRO!
      • Gość: Aśka Re: Biodrówki RED STAR IP: *.zamosc.mm.pl 13.10.04, 18:14
        U mnie w Zamościu są chyba ze cztery sklepy Red Stara :D Sama mam jedną pare
        tych spodni sa naprawde fajne :) A to strona tej firmy: www.redstarjeans.com To
        nie jest Polska firma :)
        • papryczka_ag Re: Biodrówki RED STAR 13.10.04, 18:28
          A to nie ta sama o której ja myślałam, bo ta jest z tego co pamietam Polska.
          Mam nadzieję, że koleżanka autorka znajdzie spodnie :)
        • blinski Re: Biodrówki RED STAR 13.10.04, 18:30
          ha, turecka:)
          może te marmurki w latach '80 to były redstary? hiehie
      • Gość: julka75 Re: Biodrówki RED STAR IP: *.master.pl / *.master.pl 13.10.04, 21:57
        to jest turecka firma spodnie są bardzo fajne tego modelu na pewno nie
        znajdziesz ale nowe modele też są świetne kupisz je na stadionie na pewno nie
        ma ich w cudnych centrach handlowych w tych spodniach chodzi prowincja pełno
        ich w sklepach w małych miastach
      • Gość: wirezz Re: Biodrówki RED STAR IP: 217.96.119.* 14.10.04, 13:03
        Dzieki Wam wszystkim :)))) Kasiunia 62, juz myslalam, ze posiadasz te , ktore
        poszukuje od tylu miesiecy, ale ja generalnie nie lubie dodatkow (nawet takich
        jak ta niewiewlka flaga) Jaka szkoda :( Aśka, ja skakalabym ze szczescia, gdyby
        w moim miescie byl chociaz jeden sklep tej firmy. Zaluje bardzo, bo mieszkam
        kolo Gdanska i do Twojego miasta za daleko niestety :( Aśka, jest tam jakis
        kontakt do tych sklepow (telefoniczny etc.)? Ja bym chetnie od nich zamowila
        telefonicznie. Boze! Bylabym w siodmym niebie, gdybym znowu je miala, a szukam
        ich ok. rok w moim wojewodztwie i nic! :( Pozdrawiam.
        • Gość: wirezz Re: Biodrówki RED STAR IP: 217.96.119.* 14.10.04, 13:05
          Te spodnie to w zasadzie nic wyszukanego - tradycyjny (jak na te czasy) kroj z
          kieszeniami, kolor rowniez, a takie byly wspaniale - najlepsze!!!
        • Gość: Aśka Re: Biodrówki RED STAR IP: *.zamosc.mm.pl 26.10.04, 22:50
          O ile wiem to chyba nie ma kontaktu telefonicznego a strone maja chyba tylko
          turecką. Ale może kiedyś bedziesz przypadkowo w Zamościu np na wycieczce w tym
          pieknym miescie :)
      • Gość: wirezz Re: Biodrówki RED STAR IP: 217.96.119.* 17.10.04, 12:17
        Kurcze, martwi mnie to, ze w trojmiescie nie mozna dostac spodni tej firmy... :(
      • Gość: olaaa Re: Biodrówki RED STAR IP: 217.96.119.* 25.10.04, 15:32
        Kurcze, ja tez ich wszedzie szukam!!! :/
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka