Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.04, 20:05
    Ważę 57 kg, mierzę 173cm, czy to za dużo jak na modelkę. Jeżeli się
    orientujecie napiszcie! Wiem, że oprócz wagi decyduje o tym szereg innych
    wymagań, proszę bez docinków i złośliwości, bo wiem, że to powszechne na tym
    forum...
    Obserwuj wątek
      • miska_malcova Re: Modelka 30.10.04, 20:07
        ok, miało byc bez złośliwości, więc nie powiem nic... :-)
        • Gość: hiii Re: Modelka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 20:16
          :DDDDDD
      • Gość: Patrycja Re: Modelka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.04, 20:16
        po prostu: "za dużo" nie uznam za złośliwość
        • blinski Re: Modelka 30.10.04, 20:50
          jak na modelkę - wzrost za mały, waga za duża.
          jak na idealnie atrakcyjną kobietę - wzrost ok, waga za mała.
          :)
      • Gość: Richelieu* Re: Modelka IP: 195.117.90.* 30.10.04, 20:23
        a ile waży laetitia casta na przykład? chuda nie jest
        • miska_malcova Re: Modelka 30.10.04, 20:24
          ale jest ponoć piękna (niektóre chłopy gadajo)
          • Gość: Richelieu* Re: Modelka IP: 195.117.90.* 30.10.04, 20:33
            taka sobie jest, się znam
            • miska_malcova Re: Modelka 30.10.04, 20:44
              szczęście, bo sie nie znam :-)
              • Gość: formerA27 Re: Modelka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.04, 09:31
                Twoja waga wcale nie musi byc za duza. Wszystko zalezy do jakiej agencji
                uderzysz i jak ta waga sie "rozklada" na ciele. Ponoc modelka oprocz wzrostu i
                figury musi miec to nieokreslone "COS". Nikt tak do konca nie umie tego
                zdefiniowac, ale agencje najczesciej odrzucaja dziewczyny, ktore nie maja
                tego "Czegos". Jak dziewczyna to "Cos" ma, to nawet jakby nie byla superchuda,
                to ja odchudza, albo kaza cycki zmniejszyc, wlosy zmienic albo jeszcze cos.

W tamtym roku ogladalam taki glupi reality show "Next American Supermodel" i
                niektore z tych lasek wazyly tak okolo 54-58 kilo przy podobnym wzroscie do
                Twojego.
                • Gość: Richelieu* Re: Modelka IP: 195.117.90.* 31.10.04, 12:58
                  podobają mi się kolesie mówiący, że dziewczyna powinna mieć to "coś". OK, ale
                  co? Nie potrafią zdefiniować. I tu następuje drastyczna selekcja na tych, co
                  potrafią i na tych, co poprzestają na tym "czymś". Nawet jeśli powie, że
                  to "coś" to zwykła kompatybilność feromonowa to ok, bo w końcu to prawda (na
                  dzisiejszy stan wiedzy)
                  zaś ci, którzy nie potrafią są chłopcami z cyklu, lubię muzykę, taniec i sport
                  • miska_malcova Re: Modelka 31.10.04, 18:32
                    formerA27, to akurat baba ;-)
                    • Gość: formerA27 Re: Modelka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.04, 08:09
                      Tak, former A27 to faktycznie baba i starala sie o "posiadaniu tego czegos"
                      pisac w sposob ironiczno-sarkastyczny.
                      FormerA27 tez na pewno nie ma tego czegos co by zrobilo z niej modelke. ;)
                      • miska_malcova Re: Modelka 01.11.04, 17:38
                        to podobnież jak miska_malcova :-))))
                  • naels Re: Modelka 01.11.04, 11:37
                    > podobają mi się kolesie mówiący, że dziewczyna powinna mieć to "coś". OK, ale
                    > co? Nie potrafią zdefiniować.

Chi, chi, tez mi sie tacy kolesie niezmiernie podobaja. A najbardziej mi sie
                    podoba, ze, po glebszej dyskusji i naciskach z mojej strony, polaczonej z
                    odrobina perswazji w stylu np. wypicia razem trzech piw, nieodmiennie okazuje
                    sie, ze owo "cos" sprowadza sie do duzego biustu, plus najlepiej dlugich blond
                    wlosow, malego rozumku, umiejetnosci poddawania kazdej dyskusji tekstem w
                    stylu "wiesz, ja, dziewczyna, to sie nie znam, ale ty jestes taki madry..."
                    oraz praktycznej umiejetnosci (szybkiego) robienia tzw. laski. Moj ulubiony typ
                    mezczyzn; ach, mniam.

Co, na milosc Boska, odbija dziewczynom z tym byciem modelka? Widzialas
                    kiedykolwiek na forum post w stylu "mam srednia 4.8 z matematyki, chodze na
                    kolko z fizyki i interesuje sie nanotechnologia, powiedzcie mi, czy mam szanse
                    zostac inzynierem...?" Buuuu...
      • Gość: ekspertka Do Patrycji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 12:00
        Podaj mi swoje wymiary, oceń również swoją cerę, włosy iżeby oraz odpowiedz
        sobie czy masz te cechy charkteru, które są niezbędne do pracy modelki:
        ambitna, zorganizowana, punktualna, komunikatywna, gotowa do zamieszkania w
        innym mieście oraz przygotowana do podróży?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka