Gość: J@ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 16:54 W CUBUSie sa takie bluzko-haleczki, brązowe, lila-róz,czarne. Do czego je nosiłbyście? Do jeansów,czarnych spodni, ale do czego jeszcze?CZy poszłbyście w nich np.do pracy(w biurze)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marylu Re: z CUBUSa bluzko-haleczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.04, 17:08 bardzo mi sie podobaja, w Szkocji skad wróciłam sa hitem. U nas trochę ich malo. Mnie sie podobaja do dzinsów i "malego żakietu". A do pracy? Jeśli do biura to raczej nie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgo Re: z CUBUSa bluzko-haleczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.04, 17:21 Styl bielizniany jest ultrakobiecy.W zestawieniu z dzinsami do przyjęcia ale chyba najfajniej z jakąs zwiewną kiecką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilka Re: z CUBUSa bluzko-haleczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 22:06 ja własnie bawełniany topik na ramiaczkach z Cubusa wyrzycu\ilam po pierwszym praniu... zwiekszyl rozmiar o 2-3 numery :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ani@ Re: z CUBUSa bluzko-haleczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.04, 10:13 Ojej!A jak prałaś?W pralce? Szkooooda..... Odpowiedz Link Zgłoś