Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ANDRZEJKI-W CZYM?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 17:07
    W czym na andrzejki,do lokalu?Marynarka+topic+...no wlasnie?Spodnie, spódnica-
    ale JAKA?pomóżcie.Może macie jakies fajne fotki z internetu,gdzie pokzane są
    fajne zestawy?Mała czarna mi obrzydła,ileż mozna w niej chodizć.A może
    marynarka+jeansy?Widze,że nawet na duże gale ludzie nosza jeansy?Prosze o
    szczerość,ale jeżeli ktoś sie chce wyzyc swą mądrościa-nie zapraszam.
    Obserwuj wątek
      • Gość: ChiChi Re: ANDRZEJKI-W CZYM? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.11.04, 18:20
        mysle ze marynarka+spodnie to calkiem fajny zestaw:) ale tez zalezy jaki to
        lokal jest i jakiego rodzaju impreza andrzejkowa
        jesli zdecydujesz sie na zestaw marynarka+jeansy to proponuje ci dodac jakies
        blyskotki w rodzaju stylowych kolczykow, paska czy broszki(bedacej obecnie
        chyba najbardziej trendi dodatkiem:)),
        do dzinsow swietnie pasuja satynowe lub szyfonowe topy
        www.style.com
        www.vogue.de
        proponuje przejrzenie i moze zaczerpniecie jakichs fajnych pomyslow:)
        • Gość: Nowa1 Re: ANDRZEJKI-W CZYM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 19:35
          Restauracja takich jak w Polsce 1000-wiesz,styl panowie w gangach panie w
          zlocieniachDlatego chce wypaść nie na małmiasteczkową dame.I tak jak radzisz-
          tak i ja mysle.jeans + stylowe kolczyki.Topic mam koronkowy-bieliźniarski;-)
          Chyba bedzie OK:-)może jakis szal na ramiono rzuce?Buty mam ok-eleganckie
          czarne,szpile.
          • tralalumpek Re: ANDRZEJKI-W CZYM? 21.11.04, 19:50
            a ja bym była z jeansami troche bardziej ostrożna, po piewrwsze jeans jeansowi
            nie równy a po drugie, zazwyczaj idzie się jakąs grupą na takie imprezy i
            wiadomo jest jaka to grupa i czego sie można po nich spodziewać
            dobre jeansy z fantazyjną góra mogą byc dobrym strojem na taką okazję a równie
            dobrze możesz w tej bieliźniarskiej górze (topic) i jeasach wyglądać jagbyś na
            chwilę weszła z ulicy sie np zagrzać, robiąc przerwę w pracy
          • Gość: black magic women Re: ANDRZEJKI-W CZYM? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 10:35
            Nowa1 pozwolisz?to nie zlosliwosc ,a jedynie zboczenie bylej polonistki;)w twoim
            poscie sa rozne piekne slowa np
            >gangi
            >topic
            >ramiono
            pokontempluje troche ok?pozdrawiam
          • Gość: Nowa1 Re: ANDRZEJKI-W CZYM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 19:24
            Oczywiście,tylko czekłam,az się znjadzie jakas polonistka bezrobotna,która
            tylko czyha aby wytknąc komuś coś co powinna, hahahaha.
            Gangi i kobiety w złocieniach-otórz moja droga koleżanko,było to napisane w
            takim slangu, na jaki to zasługuje,wczytaj się w kontekst,to zrozumiesz.CZy
            słowo "bucisz na nodze", tez Cie razi?A to jedno z ulubionych powiedzonek pana
            Jacyka, które nota bene bardzo mi sie podoba.
            pozatym jestem z malego mtasta no i co z tego?Kompleksów nie mam żadnych.Ot, i
            tyle na temat.
            Ale co ja Ci sie tu tłumacze...
            • Gość: Nowa1 Re: ANDRZEJKI-W CZYM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 19:25
              A co do topicu to tralaumpek tez tak określił bluzke na ramiączkach,
              tzw.makaronach.
              Więc w czym problem?
              • Gość: black magic women Re: ANDRZEJKI-W CZYM? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 20:49
                1.nie jestem bezrobotna polonistka,studiuje,choc zmienilam wydzial
                2.naprawde nie chcialam zeby moje slowa byly odebrane jako atak,jesli tak wyszlo
                to przepraszam!!!
                3lublin z ktorego pochodze i w ktorym mieszkam tez nie jest zadna
                metropolia;)wiec glowa do gory,ja tak tylko niegroznie gaworze;)pozdrawiam
                • kochanica.francuza Re: ANDRZEJKI-W CZYM? 22.11.04, 21:43

> 3lublin z ktorego pochodze i w ktorym mieszkam tez nie jest zadna
                  > metropolia;)wiec glowa do gory,ja tak tylko niegroznie gaworze;)pozdrawiam

ooo Lublin piękne miasto,pełne zieleni!
                  a ja to ani polonistka obecna,ani była nie jestem,a też bywa się czepnę :-OOOOOO

pozdrawiam
                  • Gość: black magic women Re: ANDRZEJKI-W CZYM? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 21:48
                    te polacie zieleni przed oczyma memi;)no kochanico,gdybys zawitala w me strony
                    to zapraszam,a na razie poooozdrawiam
            • Gość: black magic women a pan Jacyk to kto? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 20:52
              • Gość: black magic women aaa pewnie JACYKOW;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 21:11
                • Gość: Nowa1 Re: aaa pewnie JACYKOW;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 10:43
                  A czy Ty wiesz, że ja nigdy nie byłam w lublinie?O ostatnio o tym myslłam...CZy
                  są tam jakies hotele, w miareestetyczne i czyste, ale żeby mnie nie wyssały z
                  pieniędyz do cna?
                  CZy polecacie te miasto na weekendowy wypad?
                  pytam serio.
                  • Gość: black magic women a ty skad jestes? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 16:24
                    niestety,hoteli u nas brak:(to zawsze problem kiedy chcesz kogos zaprosic a nie
                    mozesz przenocowac go w domu...sa piekne hotele***,ale z takimi"dla ludzi to juz
                    gorzej... ostatecznie mozna cos poszukac chyba,ze nocowalabys w pieknym
                    kazimierzu/jesli jestes zmotoryzowana/i tak zapraszam na fajke pokoju;)pozdrawiam
          • Gość: ChiChi Re: ANDRZEJKI-W CZYM? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.11.04, 20:48
            "styl panowie w gangach panie w
            > zlocieniach" :)
            chyba nie za bardzo rozumiem te okreslenia niestety:/
            proponuje zorientowac sie w co odziani beda twoji znojomi (bo przypuszczam ze z
            takowymi sie tam wybierasz lub spotykasz:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka