Gość: dana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 19:49 A nie mozna by bylo zaprezentowac czegos w przyzwoitszych cenach? Nie kupie mezowi koszuli za 450 zlotych, nie stac mnie.Mysle,ze inne czytelniczki podobnie. A moze ja po prostu sie czepiam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dana Re: Koszule i krawaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 23:51 A do tego jeszcze krawat, niemalze za tyle samo...Ile trzeba zarabiac,zeby moc sobie na cos takiego pozwolic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAM AVANTI TO GAZETA ZDEZAKTUALIZOWANA IP: *.polfawar.com.pl 07.12.04, 13:05 przekonałem się o tym próbując kupić zsetaw koszula+krawat marki Esprit. Kolekcja ta zniknęła z półki zanim Avanti ujrzało światło dzienne.Podobnie z Palmtopami...stare modele a brak nowości chociażby marki HP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi282 Re: Koszule i krawaty IP: 192.168.2.* / *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.04, 12:06 Jestem tego samego zdania. Te propozycje sa stanowczo za drogie na kieszenie przeciętnych Polek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joko Re: Koszule i krawaty IP: *.provider.pl 14.12.04, 09:55 Przyzwoita koszula kosztje ok. 150,00+dobry krawat juz od 100,00. Cena chyba do przyjęcia, chyba nie kupujecie takich zastawów co miesiąc. Pewnie wydajecie takie kwoty na np. perfumy czy buty dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana Re: Koszule i krawaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 17:02 Nie kupuje co miesiac, zgoda. Ale mam do obdarowania nie tylko meza, tez dwojke dzieci, rodzicow i kilka innych osob. I robi sie z tego calkiem okragla sumka...Dodam tylko,ze moja grupa zawodowa jest duzo nizej uposazona niz reszta osob z wyzszym wyksztalceniem. Odpowiedz Link Zgłoś
joko5 Re: Koszule i krawaty 15.12.04, 08:07 dlatego przygotowania dotyczace prezentów zaczynam już ok. 3 m-ce przed świętami, nie musę wtedy bardzo oszcędzać (zakupy rozciągają się w czasie) na sam koniec kupuję zabawki dla dziecka, aby były na czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana Re: Koszule i krawaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 21:19 Ale pewnie zarabiasz "troche" powyzej sredniej krajowej? Ja nie. I zwyczajnie mnie nie stac. I juz. A mialam na mysli przede wszystkim te koszule za 450 zl i krawaty za 200 zl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MEEG Re: Koszule i krawaty IP: *.citymedia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 17:27 ...a co z mężczyznami o wzroście powyże 2 m :)??? no i te CENY ??? - dla KOGO??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatko Re: Koszule i krawaty IP: 212.14.0.* 16.12.04, 17:58 O jej, nie chcesz nie kupujesz i sie nie interesujesz. Nie kazdego ciekawia jakies badziewne smieci z hipermarketu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana Re: Koszule i krawaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 21:22 Ale skomentowac chyba moge? Chociaz smieci nie kupuje i wcale nie w supermarkecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coreczka_tatusia CZY KTOS MI PORADZI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 18:11 CO KUPIC OJCU "POD CHOINKE" ZA NORMALNA KWOTE? JA MYSLE, ZE 50 ZŁOTYCH TO TAK W SAM RAZ, ALE NIE MAM ZADNEGO POMYSLU. POMOZCIE Odpowiedz Link Zgłoś
joko5 Re: CZY KTOS MI PORADZI 16.12.04, 19:22 Elegancji szal, czasami mozna juz kupić za taką kwotę po jakiejś świątyecznej przecenie niezły krawat, ozdobną ramkę z Twoim zdjęciem a najlepiej z waszym wspólnym, elegancji pędzel do golenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz Re: Koszule i krawaty IP: *.ipt.aol.com 17.12.04, 18:17 Pozdrawiam. Jesli juz niedrogie, w miare dobre koszule, to tylko H&M. Podczas studiow zaopatrywalem sie w tym sklepie, koszule mam do dzisiaj, czasem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz cd. IP: *.ipt.aol.com 17.12.04, 18:18 ...czasem szkoda, ze az tak dlugo wytrzymuja.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucash Re: Koszule i krawaty IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 30.12.04, 23:11 Maja ladne desenie i kroje to fakt, ale jakosc tkanin niestety pozostawia wiele do zyczenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marie Re: Koszule i krawaty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.04, 20:58 zgadzam się - ceny masakryczne... Odpowiedz Link Zgłoś
guyritchie myslace i te ktore nie mysla... 22.12.04, 14:46 hej zdeka luzu i dystansu! czy tak trudno potraktowac te propozycje jako trendyzator? nie musicie chyba brac wszystkiego doslownie? widzicie marki i nazwy sklepow? czy ogladajac to w nisku ktos pojedzie do kraka zeby znalezc sklep kappahla? zdeka pomyslunku! to tylko podsuniety pomysl...zestaw kolorow, wzorow a nie gotowych zestawow swiatecznych, zapakowanych i przwiazanych tandetna wstazka! to raz...a dwa to jak sobie wyobrazacie kupic dobra, modna koszule z bawelny poznizej pewnego pulapu ceny? a krawat? przeciez jedwab ma swoja cene. a trzy to taka ciekawostka...w pewnym markowym, sieciowym sklepie udalo mi sie kupic krawat clinique cudnej wprost urody za odpowiednik 15 euro! ale zakupy to powinna byc przyjemnosc i przygoda choc odrobine spontaniczna a nie meka bozonarodzeniowa! co to za przyjemnosc dac prezent ktory jest wprost wymuszony?? Odpowiedz Link Zgłoś