Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Koszule i krawaty

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 19:49
    A nie mozna by bylo zaprezentowac czegos w przyzwoitszych cenach? Nie kupie
    mezowi koszuli za 450 zlotych, nie stac mnie.Mysle,ze inne czytelniczki
    podobnie. A moze ja po prostu sie czepiam?

Obserwuj wątek
      • Gość: dana Re: Koszule i krawaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 23:51
        A do tego jeszcze krawat, niemalze za tyle samo...Ile trzeba zarabiac,zeby moc
        sobie na cos takiego pozwolic?
      • Gość: ADAM AVANTI TO GAZETA ZDEZAKTUALIZOWANA IP: *.polfawar.com.pl 07.12.04, 13:05
        przekonałem się o tym próbując kupić zsetaw koszula+krawat marki Esprit.
        Kolekcja ta zniknęła z półki zanim Avanti ujrzało światło dzienne.Podobnie z
        Palmtopami...stare modele a brak nowości chociażby marki HP
      • Gość: megi282 Re: Koszule i krawaty IP: 192.168.2.* / *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.04, 12:06
        Jestem tego samego zdania. Te propozycje sa stanowczo za drogie na kieszenie
        przeciętnych Polek.
        • Gość: joko Re: Koszule i krawaty IP: *.provider.pl 14.12.04, 09:55
          Przyzwoita koszula kosztje ok. 150,00+dobry krawat juz od 100,00. Cena chyba do
          przyjęcia, chyba nie kupujecie takich zastawów co miesiąc. Pewnie wydajecie
          takie kwoty na np. perfumy czy buty dla siebie.
          • Gość: dana Re: Koszule i krawaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 17:02
            Nie kupuje co miesiac, zgoda. Ale mam do obdarowania nie tylko meza, tez dwojke
            dzieci, rodzicow i kilka innych osob. I robi sie z tego calkiem okragla
            sumka...Dodam tylko,ze moja grupa zawodowa jest duzo nizej uposazona niz reszta
            osob z wyzszym wyksztalceniem.
            • joko5 Re: Koszule i krawaty 15.12.04, 08:07
              dlatego przygotowania dotyczace prezentów zaczynam już ok. 3 m-ce przed
              świętami, nie musę wtedy bardzo oszcędzać (zakupy rozciągają się w czasie) na
              sam koniec kupuję zabawki dla dziecka, aby były na czasie.
              • Gość: dana Re: Koszule i krawaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 21:19
                Ale pewnie zarabiasz "troche" powyzej sredniej krajowej? Ja nie. I zwyczajnie
                mnie nie stac. I juz. A mialam na mysli przede wszystkim te koszule za 450 zl i
                krawaty za 200 zl...
      • Gość: MEEG Re: Koszule i krawaty IP: *.citymedia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.04, 17:27
        ...a co z mężczyznami o wzroście powyże 2 m :)??? no i te CENY ??? - dla
        KOGO???
      • Gość: tatko Re: Koszule i krawaty IP: 212.14.0.* 16.12.04, 17:58
        O jej, nie chcesz nie kupujesz i sie nie interesujesz. Nie kazdego ciekawia
        jakies badziewne smieci z hipermarketu.
        • Gość: dana Re: Koszule i krawaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 21:22
          Ale skomentowac chyba moge? Chociaz smieci nie kupuje i wcale nie w
          supermarkecie
      • Gość: coreczka_tatusia CZY KTOS MI PORADZI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 18:11
        CO KUPIC OJCU "POD CHOINKE" ZA NORMALNA KWOTE? JA MYSLE, ZE 50 ZŁOTYCH TO TAK W
        SAM RAZ, ALE NIE MAM ZADNEGO POMYSLU. POMOZCIE
        • joko5 Re: CZY KTOS MI PORADZI 16.12.04, 19:22
          Elegancji szal, czasami mozna juz kupić za taką kwotę po jakiejś świątyecznej
          przecenie niezły krawat, ozdobną ramkę z Twoim zdjęciem a najlepiej z waszym
          wspólnym, elegancji pędzel do golenia.
      • Gość: tomasz Re: Koszule i krawaty IP: *.ipt.aol.com 17.12.04, 18:17
        Pozdrawiam.
        Jesli juz niedrogie, w miare dobre koszule, to tylko H&M.
        Podczas studiow zaopatrywalem sie w tym sklepie, koszule mam do dzisiaj, czasem
        • Gość: tomasz cd. IP: *.ipt.aol.com 17.12.04, 18:18
          ...czasem szkoda, ze az tak dlugo wytrzymuja..
        • Gość: Lucash Re: Koszule i krawaty IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 30.12.04, 23:11
          Maja ladne desenie i kroje to fakt, ale jakosc tkanin niestety pozostawia wiele
          do zyczenia...
      • Gość: marie Re: Koszule i krawaty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.04, 20:58
        zgadzam się - ceny masakryczne...
        • guyritchie myslace i te ktore nie mysla... 22.12.04, 14:46
          hej zdeka luzu i dystansu!
          czy tak trudno potraktowac te propozycje jako trendyzator?
          nie musicie chyba brac wszystkiego doslownie?
          widzicie marki i nazwy sklepow?
          czy ogladajac to w nisku ktos pojedzie do kraka zeby znalezc sklep kappahla?
          zdeka pomyslunku!
          to tylko podsuniety pomysl...zestaw kolorow, wzorow a nie gotowych zestawow
          swiatecznych, zapakowanych i przwiazanych tandetna wstazka!
          to raz...a dwa to jak sobie wyobrazacie kupic dobra, modna koszule z bawelny
          poznizej pewnego pulapu ceny?
          a krawat? przeciez jedwab ma swoja cene.
          a trzy to taka ciekawostka...w pewnym markowym, sieciowym sklepie udalo mi sie
          kupic krawat clinique cudnej wprost urody za odpowiednik 15 euro! ale zakupy to
          powinna byc przyjemnosc i przygoda choc odrobine spontaniczna a nie meka
          bozonarodzeniowa!
          co to za przyjemnosc dac prezent ktory jest wprost wymuszony??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka