m120604 12.12.04, 19:27 W środe ide do fryzjera i chciałabym coś zmienić. Mam wysokie czoło i nie wiem czy będzie mi pasowała grzywka?????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yacha Re: Grzywka!!!!!! 27.12.04, 14:30 Grzywki teraz są bardzo w modzie!!! Poszłam do fryzjera i obcielam grzywke. Nie podobalo mi sie i zaczesalam ją bok, lecz po 2tygodniech jak mi urosla troche znowu zaczelam sie czesac z grzywką i musze powiedziec ze mam niezle powodzenie u chlopakow (zart, ale cos w tym jest) :) grzywki są bardzo uwodzicielskie i seksowne!!! Ale takie grzywki zaczesane prawie ze srodka głowy są bomba i te najbardziej sie kazdemu podobają!!! pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
avarja Re: Grzywka!!!!!! 27.12.04, 17:51 Myślę, ze to dobry pomysł... ALE : tylko wtedy, gdy masz włsy proste i grube... Bo jeśli będą kręcone lub faliste to... sorki za określenie... będziesz wygladała jak miotła, a jak będą chude to będziesz miała jeszcze cieńszego kucyka... Aha... Podobają mi się bardzo te grube, prosto scięte grzywy kończące się na lini brwi :] Odpowiedz Link Zgłoś
marylu1 Re: Grzywka!!!!!! 28.12.04, 16:43 Kobieto!!! Wyssokie czoło=zasłonic. Ja mam wysokie i dopiero rok temu strzeliłam sobie grzywke (taka opadająca z boku). Za długo czekałam. Nie mam grubych włosów, ani idealnie prostych. Lekko się falują, Ale grzywka prosta. Idz do fryzjera. Szlag tylko trafia mnie czasem przy układaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
m120604 Re: Grzywka!!!!!! 29.12.04, 21:40 Zrobiłam sobie grzywke do lini brwi- prostą, wyglądam super, ale przez 2 tygodnie szybko mi urosła i znów musze iść na podcięcie, na szczęscie teraz bez farby. Odpowiedz Link Zgłoś
beatagl Re: Grzywka!!!!!! 31.12.04, 11:48 ja mam wysokie czoło i zrobiłam sobie grzywkę i naprawdę dobrze to wyglada bo czoła nie widać, tylko chyba pójdę na porawke bo fajniejsza byłaby taka wysoko zrobiona jak to pisza dziewczyny Beata Odpowiedz Link Zgłoś