Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Grzywka!!!!!!

12.12.04, 19:27
    W środe ide do fryzjera i chciałabym coś zmienić. Mam wysokie czoło i nie
    wiem czy będzie mi pasowała grzywka??????????????????
    Obserwuj wątek
      • yacha Re: Grzywka!!!!!! 27.12.04, 14:30
        Grzywki teraz są bardzo w modzie!!! Poszłam do fryzjera i obcielam grzywke. Nie
        podobalo mi sie i zaczesalam ją bok, lecz po 2tygodniech jak mi urosla troche
        znowu zaczelam sie czesac z grzywką i musze powiedziec ze mam niezle powodzenie
        u chlopakow (zart, ale cos w tym jest) :) grzywki są bardzo uwodzicielskie i
        seksowne!!! Ale takie grzywki zaczesane prawie ze srodka głowy są bomba i te
        najbardziej sie kazdemu podobają!!! pozdro
      • avarja Re: Grzywka!!!!!! 27.12.04, 17:51
        Myślę, ze to dobry pomysł... ALE : tylko wtedy, gdy masz włsy proste i grube...
        Bo jeśli będą kręcone lub faliste to... sorki za określenie... będziesz
        wygladała jak miotła, a jak będą chude to będziesz miała jeszcze cieńszego kucyka...
        Aha... Podobają mi się bardzo te grube, prosto scięte grzywy kończące się na
        lini brwi :]
      • marylu1 Re: Grzywka!!!!!! 28.12.04, 16:43
        Kobieto!!! Wyssokie czoło=zasłonic. Ja mam wysokie i dopiero rok temu
        strzeliłam sobie grzywke (taka opadająca z boku). Za długo czekałam. Nie mam
        grubych włosów, ani idealnie prostych. Lekko się falują, Ale grzywka prosta.
        Idz do fryzjera. Szlag tylko trafia mnie czasem przy układaniu.
        • m120604 Re: Grzywka!!!!!! 29.12.04, 21:40
          Zrobiłam sobie grzywke do lini brwi- prostą, wyglądam super, ale przez 2
          tygodnie szybko mi urosła i znów musze iść na podcięcie, na szczęscie teraz bez
          farby.
      • beatagl Re: Grzywka!!!!!! 31.12.04, 11:48
        ja mam wysokie czoło i zrobiłam sobie grzywkę i naprawdę dobrze to wyglada bo
        czoła nie widać, tylko chyba pójdę na porawke bo fajniejsza byłaby taka wysoko
        zrobiona jak to pisza dziewczyny
        Beata

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka