Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zimowe buty na weekend

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.04, 21:44
    Artykół jest fantastyczny, ale ceny butów też prześliczne.Kogo na nie stać?
    Obserwuj wątek
      • Gość: zagraj Re: Zimowe buty na weekend IP: *.bermudy.net / *.net 29.12.04, 22:42
        za buty trekkingowe, skórzane z gore-texem i vibramem - 500-600 zł ok. ale za
        jakies tam firmowe buciki 400zł NIE!!!!!!!!
        • Gość: monia Re: Zimowe buty na weekend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 15:46
          buty są super ale jak je zamówić
      • Gość: alexis Re: Zimowe buty na weekend IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.05, 16:01
        Jush nie raz to pisałam i powtórzę sie, buty są fajne, ale ceny zbyt
        wygórowane, powinni ście wybierać buty które któś po obejrzeniu tej strony kupi
        Te umieszczone na tej stronie są zbyt drogie i wątpię cz kogoś z normalnych
        szarych ludzi stać na nie
      • Gość: N@t@li@ Re: Zimowe buty na weekend IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 22:29
        Wasze buciki soą supper nawet kupiłam sobie i córce po parze!
      • Gość: madzik Re: Zimowe buty na weekend IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 22:32
        buty cool ale ceny nie niektorych ludzi nie stac na takie drogie buty
        powinniscie wystawiac na sronce troszke mniejsze ceny!!!! ale jest super
      • Gość: ala Re: Zimowe buty na weekend IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 10:27
        jak można chodzić w takim okropieństwie!!!!kto to kupuje!!!
      • Gość: ani@ Re: Zimowe buty na weekend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 17:08
        No buty ok ciepłe ,bardzo drogie , spisaliścje się na medal najbardziej tymi
        cenami!!!Kto wam to kupi??
        • fritzek Re: Zimowe buty na weekend 10.01.05, 17:27
          Otóż kupi.Oczywiście nie każdy(zresztą forum nie służy do licytowania się
          zasobnością portfela).Ale lepiej kupić dobre jakościowo,ładne buty za kilkaset
          złotych i mieć gwarancję,ze nie będą wyglądały po jednym sezonie jak
          wyciągnięte psu z gardła,niż co roku rozmieniać się na drobne.
          Ja kupuję drogie(relatywnie)buty i nie wyrzucam ich po jednym sezonie."Bo się
          porwały,podeszwa pękła,rozlazły się itp. itd."
          • Gość: Kora Re: Zimowe buty na weekend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 08:36
            Zgadzam się. Dobry but musi tyle kosztować. Kozak ma z 10 razy więcej skóry niż
            czułenko.To ile ma on kosztować? Jasne, że zawsze będą klienci którzy zadowolą
            się chińszczyzną, ale inni zwracają uwagę na to co ubierają. Nie chodzi tu
            tylko o faschion, czy firmę, ale o to by but był anatomiczny, noga w nim
            oddychała, no i żeby był z dobrej jakości skóry, a nie z takiej która się
            zdziera przy byle otarciu. Pozdrawiam.
      • Gość: Paulina Re: Zimowe buty na weekend IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 11:25
        Buty fajne i odjechane. lecz troche zadrogie. ale ogólnie luz strona
      • Gość: FrYteCQa=** Re: Zimowe buty na weekend IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 14:38
        buty te białe jako 1 pokazane zasem za kostki a czasem az do łydek sa sportowe
        wygodne i do spódnicy i do spodni uwielbiam je
      • Gość: N Re: Zimowe buty na weekend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 12:30
        Botki the best
      • Gość: Anetka Śrem Re: Zimowe buty na weekend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 09:34
        nom te buciki sa nawet fajne ale ja siem bym w takich:) niepokazala!!!!:) nieby
        na modzie ale niedlamnie!!! bardziej wole szpileczki
      • Gość: Katia Re: Zimowe buty na weekend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 11:08
        to prawda ceny potrafia wgnieść w podłoge:)moze pare propozycji o mniejszej
        cenie:)
      • Gość: Kasia Re: Zimowe buty na weekend IP: *.arian.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.05, 11:34
        No cóż uważam że buty są przepiękne. Kupiłam sobie te różowe i te pierwsze .
      • Gość: Ola Re: Zimowe buty na weekend IP: *.lubin.dialog.net.pl 16.02.05, 01:43
        kupilam podobne do tych bucikow (są krótsze) i bardzo serdecznie polecam!!
        cieplutkie i wygodne :)
      • Gość: magda Re: Zimowe buty na weekend IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 17:33
        ciekawe kto wam to kupi takie ceny to se mozecie. ja kupuje buty w cenach od
        50zł do 100zł i trzymaja ise całe a te się moga odrazu rozwalic.
      • Gość: terminus Re: Zimowe buty na weekend IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 19:46
        Gdzie te grube podeszwy, które tak ladnie wygladaja na smuklych dziewczynach
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka