Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

hit wiosny 2005

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 18:36
    jak myślicie co będzie musiało być obowiązkowo w szafie w nadchodzącym
    sezonie wiosna 2005 r.
    mi się wydaje że np. trencz bedzie miał swoją reaktywację a wy ? jakie macie
    propozycje
    Obserwuj wątek
      • lady Re: hit wiosny 2005 03.02.05, 10:47
        Na pewno będzie wysyp tych koszmarnie skracających sylwetkę zaokrąglonych
        czubków butów. :-/
        • Gość: rusałka szpice umarły, wiwatujmy! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 11:02
          skracających sylwetke??!
          a ciekawe w jaki to sposób?!
          (skracać to mogą np. buty do pół łydki - jak ktoś ma nogi krótkie;)

tzn według ciebie extremalne spicoki robiące z 42 z rozmiaru 37 tylko dodaja ci
          urody, tak?

Dżizas, nareszcie normalne buty w sklepach! jak ja sie ciesze....
      • polusiewka Re: hit wiosny 2005 03.02.05, 11:23
        Trencz to prawie co sezon przeżywa reaktywację, ostatniej wiosny i jesieni był
        hitem, więc w tym sezonie nie uwazam, że to będzie coś szczególnego
      • martitka18 Re: hit wiosny 2005 03.02.05, 11:48
        Jak tak ogladalam kolekcje wiosenne paru sklepow to zauwazylam,ze modne sa
        jeszcze krotsze mini....jak ktos ma zgrabne nogi to ma fajnie....a co do
        czubkow w butach to mam nadzieje,ze ostre sie jeszcze utrzymaja troche czasu:)
      • lucy215 Re: hit wiosny 2005 03.02.05, 15:38
        ja cieszę się na balerinki ;)kolorystycznie zauwazyłam dużo pistacji i
        pomarańczy.
      • Gość: adela Re: hit wiosny 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 17:28
        Ciuchy z dżerseju - marynarki, kurtki, płaszczyki i mini. Zwiewne sukienki.
        kolorki czarny, biały, szary, pastelki i metalizowane- srebrny, złoty. Oraz
        pewnie bajeczne jaskrawe i intensywne fiolety, róze,żółcie, błekity,
        szmaragdowe zielenie -na ubraniach wzorowanych na indyjskie- Bollywood
      • Gość: miss.didi Re: hit wiosny 2005 IP: *.netcity.pl 03.02.05, 17:50
        co do trenczu to racja- w zeszlym roku byl hitem, ale mam nadzieje ze w tym roku tez bedzie bo uwielbiam moj;) zreszta nawet jak nie bedzie to i tak w nim bede chodzic:P
        • Gość: agatka trencz- co to jest ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 18:57
          jw
          • Gość: bibi Re: trencz- co to jest ? IP: *.ppp.get2net.dk 04.02.05, 14:07
            wlasnie czy ktos wyjasni co to jest trencz????
      • bez_mapy Re: hit wiosny 2005 04.02.05, 14:12
        Co prawdazaokrąglone czubki są rzeczywiście modne, ale każdy facet ci powie, że
        bardziej sexowne są buty z czubkami. Wg mnie są też bardziej eleganckie.
        Zaokrąglone czubki nosi moja babcia...
        • Gość: lovika Re: hit wiosny 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 22:19

> Co prawdazaokrąglone czubki są rzeczywiście modne, ale każdy facet ci powie, że
          >
          > bardziej sexowne są buty z czubkami.
          mój facet akurat tak nie uważa... ale on posypuje truskawki cukrem...
          • bez_mapy Re: hit wiosny 2005 04.02.05, 22:36
            A co ma powiedzieć, skoro ty takie nosisz. Dla świętego spokoju powie, że są
            ładniejsze.
            • Gość: dobry humorek Re: hit wiosny 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 22:42
              a do Ciebie facet mówi coś dla świętego spokoju ? jeżeli tak to współczuję serdecznie;-)
              • bez_mapy Re: hit wiosny 2005 04.02.05, 22:48
                Po prostu wiem co nieco o facetach, a jeśli ktoś myśli, że kręcą ich "trzewiki
                babuni", to nie wie o nich nic.
                • Gość: dobry humorek Re: hit wiosny 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 22:50
                  Gratuluję ! znasz gusta wszystkich facetów ;-) ehh a może masz tylko mylne złudzenia,że znasz ,,,
                  • bez_mapy Re: hit wiosny 2005 05.02.05, 00:04
                    Nie, sorry, znam tylko gusta facetów, którzy nie mieli ciężkiego dzieciństwa...
                • vic_vic Re: hit wiosny 2005 05.02.05, 00:00
                  no tak, wszyscy już wiedzą co twoim zdaniem ich kręci, więc możesz sobie
                  darować dalsze wywody
                  • bez_mapy Re: hit wiosny 2005 05.02.05, 00:07
                    A ty myślisz, że ich kręcą długie, romantyczne rozmowy, twój golf i płaskie
                    sandałki. Może tak ci mówią, ale w duchu marzą o extra lasce.
                    • new_woman Re: hit wiosny 2005 05.02.05, 13:47
                      A Ty właśnie taką extra laską jesteś?
                      A poza tym dodam że jeszcze kilka sezonów temu buty ze szpicem też były nie
                      modne i nikt by ich nie nałożył. A jednak moda wróciła i stały się hitem. Teraz
                      jedak znowu odchodzą do lamusa i modne będą te z zaokrąglonymi czubkami.
                      Zobaczysz, wkrótce sama będziesz w nich chodzić chcą nadążać za modą. I co
                      wtedy nie będziesz pociągająca dla facetów?
                    • vic_vic Re: hit wiosny 2005 05.02.05, 16:59
                      Ustalmy coś. G**** wiesz na temat tego co ja myślę, co noszę,jaka jestem i co
                      mi mówią faceci. To po pierwsze. Po drugie, nie wątpię, że znajdą się tacy,
                      którzy uznają ciebie za "extra laskę" (na marginesie, bardzo wysublimowane
                      określenie)i noś sobie co chcesz, konkurencji nikt ci robić nie będzie. Z
                      jednego prostego powodu: nikt poza osobami twego pokroju tymi facetami się nie
                      zainteresuje. Bez odbioru.
                      • Gość: adela Re: hit wiosny 2005 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.02.05, 18:02
                        I o co tyle złości, hałasu i wpisanych liter. Jeden woli rybki a inny wodę z
                        akwarium. Jeden lubi blondynki, drugi brunetki a trzeci rude. Jeden Dody-
                        Elektrody a drugi Catherine Deneuve. Ja lubie w butach noski i okrągłe, i
                        długie - byle nie za długie i nie za okrągłe. Czy to znaczy, że nie mam prawa
                        wychodzić z domu? Będe łazić i w takich, i w takich a świat bedzie sie musiał z
                        tym pogodzić:)))
                        • vic_vic Re: hit wiosny 2005 05.02.05, 22:36
                          widzę, że Twój post jest odpowiedzią na mój, więc pozwolę sobie skrobnąć parę
                          słów. Nie czepiam się nosków w butach i nic mi do tego jakie kto lubi czy nosi.
                          To co napisałam było odpowiedzią na serię wpisów pełnych mądrości i życiowego
                          doświadczenia (nie tylko w tym wątku)jednej z forumowiczek. Ot co. Pozdrawiam :)
                      • Gość: Hazel Re: hit wiosny 2005 IP: 213.25.22.* 05.02.05, 23:26
                        Mój ukochany patrzy na moje nogi, nie na buty i będę trzymać się tej wersji.
                        Dla większości facetów buty są raczej obojętne, liczy się właścicielka;)
                        Pozdrawiam.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka