Gość: agness IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 18:36 jak myślicie co będzie musiało być obowiązkowo w szafie w nadchodzącym sezonie wiosna 2005 r. mi się wydaje że np. trencz bedzie miał swoją reaktywację a wy ? jakie macie propozycje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lady Re: hit wiosny 2005 03.02.05, 10:47 Na pewno będzie wysyp tych koszmarnie skracających sylwetkę zaokrąglonych czubków butów. :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rusałka szpice umarły, wiwatujmy! :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 11:02 skracających sylwetke??! a ciekawe w jaki to sposób?! (skracać to mogą np. buty do pół łydki - jak ktoś ma nogi krótkie;) tzn według ciebie extremalne spicoki robiące z 42 z rozmiaru 37 tylko dodaja ci urody, tak? Dżizas, nareszcie normalne buty w sklepach! jak ja sie ciesze.... Odpowiedz Link Zgłoś
polusiewka Re: hit wiosny 2005 03.02.05, 11:23 Trencz to prawie co sezon przeżywa reaktywację, ostatniej wiosny i jesieni był hitem, więc w tym sezonie nie uwazam, że to będzie coś szczególnego Odpowiedz Link Zgłoś
martitka18 Re: hit wiosny 2005 03.02.05, 11:48 Jak tak ogladalam kolekcje wiosenne paru sklepow to zauwazylam,ze modne sa jeszcze krotsze mini....jak ktos ma zgrabne nogi to ma fajnie....a co do czubkow w butach to mam nadzieje,ze ostre sie jeszcze utrzymaja troche czasu:) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: hit wiosny 2005 03.02.05, 15:38 ja cieszę się na balerinki ;)kolorystycznie zauwazyłam dużo pistacji i pomarańczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adela Re: hit wiosny 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 17:28 Ciuchy z dżerseju - marynarki, kurtki, płaszczyki i mini. Zwiewne sukienki. kolorki czarny, biały, szary, pastelki i metalizowane- srebrny, złoty. Oraz pewnie bajeczne jaskrawe i intensywne fiolety, róze,żółcie, błekity, szmaragdowe zielenie -na ubraniach wzorowanych na indyjskie- Bollywood Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miss.didi Re: hit wiosny 2005 IP: *.netcity.pl 03.02.05, 17:50 co do trenczu to racja- w zeszlym roku byl hitem, ale mam nadzieje ze w tym roku tez bedzie bo uwielbiam moj;) zreszta nawet jak nie bedzie to i tak w nim bede chodzic:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatka trencz- co to jest ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 18:57 jw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: trencz- co to jest ? IP: *.ppp.get2net.dk 04.02.05, 14:07 wlasnie czy ktos wyjasni co to jest trencz???? Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: hit wiosny 2005 04.02.05, 14:12 Co prawdazaokrąglone czubki są rzeczywiście modne, ale każdy facet ci powie, że bardziej sexowne są buty z czubkami. Wg mnie są też bardziej eleganckie. Zaokrąglone czubki nosi moja babcia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lovika Re: hit wiosny 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 22:19 > Co prawdazaokrąglone czubki są rzeczywiście modne, ale każdy facet ci powie, że > > bardziej sexowne są buty z czubkami. mój facet akurat tak nie uważa... ale on posypuje truskawki cukrem... Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: hit wiosny 2005 04.02.05, 22:36 A co ma powiedzieć, skoro ty takie nosisz. Dla świętego spokoju powie, że są ładniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobry humorek Re: hit wiosny 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 22:42 a do Ciebie facet mówi coś dla świętego spokoju ? jeżeli tak to współczuję serdecznie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: hit wiosny 2005 04.02.05, 22:48 Po prostu wiem co nieco o facetach, a jeśli ktoś myśli, że kręcą ich "trzewiki babuni", to nie wie o nich nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobry humorek Re: hit wiosny 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 22:50 Gratuluję ! znasz gusta wszystkich facetów ;-) ehh a może masz tylko mylne złudzenia,że znasz ,,, Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: hit wiosny 2005 05.02.05, 00:04 Nie, sorry, znam tylko gusta facetów, którzy nie mieli ciężkiego dzieciństwa... Odpowiedz Link Zgłoś
vic_vic Re: hit wiosny 2005 05.02.05, 00:00 no tak, wszyscy już wiedzą co twoim zdaniem ich kręci, więc możesz sobie darować dalsze wywody Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: hit wiosny 2005 05.02.05, 00:07 A ty myślisz, że ich kręcą długie, romantyczne rozmowy, twój golf i płaskie sandałki. Może tak ci mówią, ale w duchu marzą o extra lasce. Odpowiedz Link Zgłoś
new_woman Re: hit wiosny 2005 05.02.05, 13:47 A Ty właśnie taką extra laską jesteś? A poza tym dodam że jeszcze kilka sezonów temu buty ze szpicem też były nie modne i nikt by ich nie nałożył. A jednak moda wróciła i stały się hitem. Teraz jedak znowu odchodzą do lamusa i modne będą te z zaokrąglonymi czubkami. Zobaczysz, wkrótce sama będziesz w nich chodzić chcą nadążać za modą. I co wtedy nie będziesz pociągająca dla facetów? Odpowiedz Link Zgłoś
vic_vic Re: hit wiosny 2005 05.02.05, 16:59 Ustalmy coś. G**** wiesz na temat tego co ja myślę, co noszę,jaka jestem i co mi mówią faceci. To po pierwsze. Po drugie, nie wątpię, że znajdą się tacy, którzy uznają ciebie za "extra laskę" (na marginesie, bardzo wysublimowane określenie)i noś sobie co chcesz, konkurencji nikt ci robić nie będzie. Z jednego prostego powodu: nikt poza osobami twego pokroju tymi facetami się nie zainteresuje. Bez odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adela Re: hit wiosny 2005 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.02.05, 18:02 I o co tyle złości, hałasu i wpisanych liter. Jeden woli rybki a inny wodę z akwarium. Jeden lubi blondynki, drugi brunetki a trzeci rude. Jeden Dody- Elektrody a drugi Catherine Deneuve. Ja lubie w butach noski i okrągłe, i długie - byle nie za długie i nie za okrągłe. Czy to znaczy, że nie mam prawa wychodzić z domu? Będe łazić i w takich, i w takich a świat bedzie sie musiał z tym pogodzić:))) Odpowiedz Link Zgłoś
vic_vic Re: hit wiosny 2005 05.02.05, 22:36 widzę, że Twój post jest odpowiedzią na mój, więc pozwolę sobie skrobnąć parę słów. Nie czepiam się nosków w butach i nic mi do tego jakie kto lubi czy nosi. To co napisałam było odpowiedzią na serię wpisów pełnych mądrości i życiowego doświadczenia (nie tylko w tym wątku)jednej z forumowiczek. Ot co. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hazel Re: hit wiosny 2005 IP: 213.25.22.* 05.02.05, 23:26 Mój ukochany patrzy na moje nogi, nie na buty i będę trzymać się tej wersji. Dla większości facetów buty są raczej obojętne, liczy się właścicielka;) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś