Gość: paula IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.03.05, 00:27 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Evita Re: Jakie sa ceny w MORGAN?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.05, 09:20 To moja ulubiona firma. 90% ubrań w mojej szafie to ubrania morgan de toi. Doskonale znam więc ceny. Bluzeczki: czasem można trafić 129,ale są wtedy zazwyczj bardzo zwykłe. Jakieś proste modele są już za 99 zł,ale to naprawdę mało kiedy. Przecietnie bluzeczki na krótki rękawek,bez rękawków 159-189. Ale i letnia bluzeczka moze kosztować 229 -299 zł. Sukienki 299zł-do599zł przeciętny przediał. Spodnie 199 (czasem są) często 299-do 699(ale te ostatnie to juz z jakimś "bajerem"-wyszywane koralikami ręcznie np. Bluzki na dł rękaw 159-299 zazwyczaj.Ale oczywiście zdaża się,że jakiś imprezowy gorset kosztuje 599 zł.spódnice 159-399. Ale ten końcowy przedział to już jakaś super ciekawa i wymyslna. Kurtki, bardzo różnie, jak ze skóry i płaszcze, kozuchy to nawet 1699 zł,ale puchówka już za 399 zł może być. Morgan w swojej ofercie ma również kpostiumy kąpielowe. Dodam jeszcze,że dużo jeżdżę po świecie. Byłam w oryginalnych sklepach morgana w Hiszpanii, na Krecie,w Tunezji,w Turcji,na Malcie.I ceny w Polce są najtańsze. Kiedys powiedzieli mi tak w hurtowni morgana,że w Polsce morgan jest najtańszy na świecie. I to by się zgadzało. Ceny za tą samą rzecz były nawet do dwóch razy większe. No ale tak było kiedys. Obecnie nie ma juz hurtowni morgana w Polsce.Tak więc wszystkie firmowe-autoryzowane sklepy zniknęły ,szereg innych sklepów które brały towar z hurtowni polskiej pozamykały się albo przebranżowiły. Ale i tak w wileu sklepach w Polsce można znaleźć tą odzież, ludzie często jeżdżą bezpośrednio do Francji po towar. Albo ktoś przywozi i rozwozi po sklepach. Ale to juz nie to co kiedyś niestety.Bardzo lubię odzież tej marki bo jest oryginalna i taka nietuzinkowa. Dla mlodych kobiet i dla tych, które czuja się młodo. Ja osobićie nie mam potrzeby chodzenie w ciuchach Vercace na codzień, choś sama mam ich parę, ale one są trochę sztywne, i tak naprawdę troche za mało "z jajem" jak dla mnie. A morgan jest super na codzień i na imprezę. Mam 26 lat. W morganie chodzę od 16 roku życia. Moda się zmienia, morgan co chwila zaskakuję czymś oryginalnym i ciekawym. I jeszcze jedno.Odradzam kupna ciuchów morgana na allegro.Bo to najczęściej chamsko wykonane podróbki, które ani "nie leżą",ani nie są dobrej jakości i tak naprawdę od orginału odbiegają o 180 stopni. Kopletne okropieństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: Jakie sa ceny w MORGAN?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 10:50 A to też podróba? www.allegro.pl/show_item.php?item=45285130 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Evita Re: Jakie sa ceny w MORGAN?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.05, 12:11 Napiszę moje przemyslenia. Mam z kolekcji złote m i serce spódnicę właśnie "taką", spodnie i koszule z kołnierzykiem. Przede wszystkim wszystkie tez rzeczy kupiłam w firmowym sklepie. I tak : Kupiłam je bedąc na pierwszym albo drugim roku studiów licencjackich, dokładnie niepamiętam. Między licencjatem a magisterka miałam rok przerwy. Pracę magisterskąobroniłam w zeszłym roku. więc cos jest nie tak z ta "nowa". No chyba,że przeleżałaby w szafie, nienoszona. w tym znaczeniu będzie tez więc nowa. Nie jest to absolutnie nowa kolekcja tylko stara. Ale co dalej: Wszysta metka materiałowa jest absolutnie inna. Taka M serduszko O serduszko R serduszko itd. była dawno temu Nie pamiętam kiedy dokładnie, ale musiałam byc wtedy w ogólniaku. Moje całkowicie pierwsze rzeczy tej firmy posiadaja taką metkę materiałową wszystą do spódniczki. Od bardzo dawna metka wygląda tak,że serce jest przekręcone i napis morgan.Te tzry rzeczy z tej serii maja więc inną metkę. I co jeszcze mi się niepodoba .Moje klamry są złotobłyszczące, między m a o z wyciętym w środku sercem jest wyrażnie połączenie z dodatkowej blaszki. Takie ruchome,małe ale dobrze widoczne.Tak było zarówno w przypadku spodni jak i spódnicy, gdzie MO było duze, tylko w bluzcze było malutkie, między biustem i wtedy było całością. Takie sa moje spostrzeżenia. Spódnica faktycznie ma rozporek z przodu i jest streczowa. Gdyby nie ta metka, i podejrzana klamra uważałabym ,że jest oryginalna.Ale tak uważam ,że coś z nią nie tak. A morgan po kilku latach nie wypósciłby takiej samej spódniczki z metką bez mała z przed 10 lat i i ciut inna klamrą. Jak dla mnie nieco tandetnie zgrzaną. Sama juz raz dałam się naciąć na bluzke oryginalną z allegro. I jak ją zobaczyłam to aż się zagotowałam. Kiedys taka bluzka przeszła mi koło nosa, mierzyłam ją, ale kupiłam jakieś inne, po czasie zobaczyłam taka na allegro, gdzie juz w sklepie jej niebyło. Ucieszyłam się i zlicytowałam ją. Jak pzryszła i ja znierzyłam to leżała fatalnie. Nadruk był idealnie skopiowany, tylko brokat się mocno sypał ( bluzka miała tez elementy brokatowe) z firmowych az tak straszliwie sie niesypie,tzn.sypie sie ale do czasu i łyse miejsca nie zostają. Na tej po chwili gdzie niegdzi nie było sladów brokatu.Ale najgorsze,że materiał był jakiś ordynarny i za cholerę bluzka się nie układała. Koszmar i porażka. :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taaaa Re: Jakie sa ceny w MORGAN?? IP: 193.111.166.* 16.03.05, 10:58 bluzki na krótki rękaw i bluzki na długi rekaw, powiadasz... Odpowiedz Link Zgłoś
loopka Re: Jakie sa ceny w MORGAN?? 16.03.05, 11:23 a ja widuje sklep morgan srednio kilka razy w tygodniu. zdecydowanie nie zniknal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Evita Re: Jakie sa ceny w MORGAN?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.05, 11:40 Oczywiście,że nie, znikneła hurtownia w Polsce Morgana. Odziez tej marki prawdopodobnie ktoś wozi bezspośrednio z Francji. Znikneły sklepy autoryzowane hurtowni, takie które były w katalogu morgana wymienione i były na stronie zagranicznej firmowej morgana. Są tam adresy wszystkich sklepów autoryzowanych na calym swiecie. I w Polcse tez były wymienione. W klifie tez jest swietny sklep, ma morgana caly czas i bark hurtowni mu nieprzeszkadza. Natomiast w Toruniu, w miescie w którym mieszkam sklep morgana zamknięto, wraz z zamknięciem hurtowni. W innym sklepie w moim mieście jest inny sklep ,który między innymi posiada morgana. ale nie jest to juz sklep tylko z odzieżą tej firmy.Hurtownia morgana teraz zajmuje sie dystrybucją Axary, a czy innych firm, oprócz axary, nie wiem. Gdy w moim mieście zeszła mi rzecz morgana, chciałam w innym kolorze, bądz rozmiarz( np. było tylko T-2 a chciałam T-1).Dzwoniłam do sklepu sprzężonego z hurtownią do Poznania i ściągali mi tą rzecz i przysyłali do domu. Gdy nie mieli na swoich sklepach w Poznaniu ( dwa były tam sklepy hurtowni, jeden prywatny,"ja miałam kontak ze sklepami hurtowni") to ściągali mi z innych miast polski, w których mieli sklep! Także byłam zawsze dobrze poinformowana :)nieraz ściągnełam bluzeczkę ,która została tylko w jednym sklepie w polsce. Chodzi mi o sklepy autoryzowane hurtowni, nie o prywatne. Odpowiedz Link Zgłoś
loopka Re: Jakie sa ceny w MORGAN?? 16.03.05, 11:54 dzieki:) a w takim razie czy ceny tez sie zmienily? czy to z jakiej hurtowni pochodzi towar wplywa na cene? moze juz sie skonczyly czasy kiedy w Polsce ich ubrania byly tansze:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Evita Re: Jakie sa ceny w MORGAN?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.05, 12:18 Nie, nie zmieniły sie. Pamiętam nawet ,że jak był jeszcze sklep hurtowni, to z takiego sklepu w którym sciągali bezpośrednio z Francji dałam 50zł taniej za identyczny sweter. Ale tak to niezauważyłam jakiś zmian większych. W katalogu Freemens mają również cztery strony morgana. Ale tam mają nieziemskie przebicie. Ja kupiłam spodnie morgana za 329 zł, moja siostra za 65 funtów zamówiła od nich, a przelicznik mają tam 7,95 za funta, także identyczne spodnie kosztowały ją ponad 500 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taaa Re: Jakie sa ceny w MORGAN?? IP: 193.111.166.* 16.03.05, 12:34 Evita, założę się, ze masz włosy blond, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudia Re: Jakie sa ceny w MORGAN?? IP: *.autocom.pl 17.03.05, 15:18 Ja naprawde nie wiem co Wy w tym Morganie widzicie.Te ciuchy były o.k.ładnych parę lat temu (chyba faktycznie z 10),kiedy mało co można było kupić,a ceny lepszych ciuchów były niebotyczne-Morgan wbił się w tę "niszę" i posiadanie tej marki wtedy uchodziło za szpan.W owych czasach też sprawiłam sobie parę rzeczy w sklepie firmowym i wcale nie piałam z zachwytu nad jakością-powiedziałabym,że całkiem przeciętną.Z tej marki bardzo szybko się wyrasta,bo jest ona przeznaczona dla pewnego przedziału wiekowego-nie mam żadnej koleżanki w moim wieku ubierającej się tam,a bynajmniej nie jestem typem ciotki (mam 30 lat) i ubieram się w Zara bądź Mango-głównie na przecenach i nie w Polsce.Morgan więc jest dla mnie już przeżytkiem i wcale się nie dziwię,że nie ma w Polsce hurtowni-po prostu spadł popyt na ten towar i w podobnej cenie można nabyć dużo ciekawsze i lepsze jakościowo ciuchy.Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_80 Re: Jakie sa ceny w MORGAN?? 17.03.05, 22:17 Ale przecież Ty wcale nie musisz się zachwycać ciuchami Morgana, poza tym o gustach się nie dyskutuje, jednemu podoba się Morgan innemu Mango czy Zara. Fakt, że ubrania Morgana nie pasują już w pewnym wieku :-), nie nadają się raczej do założenia do pracy, ale do chodzenia "po pracy" są ok. Na ich jakości jakoś nigdy się nie zawiodłam, w przeciwieństwie do wspomnianej przez Ciebie Zary. Co do Mango to mam kilka ich ubrań ale sam sklep budzi w mnie mieszane uczucia, gdy tam wchodzę do tego sklepu to patrząc na jedną stronę (przynajmniej w Warszawie) czuję się jak w normalnym sklepie gdzie moge coś sensownego wybrać, druga zaś strona jest dla mnie po prostu szmateksem, biorąc pod uwage fason i jakość tych ubrań. Więc naprawdę nie wiem co Ty w tej Zarze i Mango widzisz, bo za podobną cenę wolę ciuchy Morgana niż 2 wyżej wymienionych.. Odpowiedz Link Zgłoś
kasztanek77 Re: Jakie sa ceny w MORGAN?? 17.03.05, 22:43 bez przesady nawet po przecenie nie ma porownywalnych cen do innych firm...est drogo i nie ma co ukrywac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudia Re: Jakie sa ceny w MORGAN?? IP: *.autocom.pl 18.03.05, 09:16 Oczywiście,że "de gustibus non disputandum est"-nie zrozumiałaś mnie,chciałam zwrócić Wam uwagę na to,że zachwyty nad Morganem nie do końca mają racjonalne podstawy.Co do sklepów Mango przyznam się,że w Polsce nie byłam w żadnym,a jeśli rzeczywiście jest tak,jak opisałaś,to pozostaje albo tylko patrzeć w jedną stronę albo w ogóle nie wchodzić:-P Nie ma ciuchów nie do zdarcia-oceniam ich żywotność-w moim przypadku Morgan się nie sprawdził i nie ma tego czegoś, co lubię-mianowicie tzw.klasy.Co do materiałów to w przeważającej większości są to rzeczy jakie kiedyś określało się nazwą "bistorowe"(ta nazwa chyba już nie funkcjonuje-w każdym razie chodzi "zawartość włókien sztucznych we włóknach sztucznych").Aha,lubię jeszcze claire.dk-jakby ktoś pytał...Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
martyna75 Re: Jakie sa ceny w MORGAN?? 14.04.05, 16:06 ja tez kiedys kupowalam sobie ciuszki w morganie, ale to bylo jakies 6-7 lat temu, potrafilam wydac cale kieszonkowe na jedna bluzke (wtedy nie pracowalam jeszcze) teraz kupuje w promodzie, reserved - mozna znalezc cos ciekawego za rozsadna cene, a dzisiaj jade kupic cos sobie w benettonie bo jest promocja - 50% Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_80 Gdzie teraz kupić? 16.03.05, 12:33 No właśnie zlikwidowali sklep w Galerii Mokotów w którym nałogowo robiłam zakupy :-), podajcie jakies adresy w Warszawie gdzie w sklepach spotkam ciuchy Morgana. Wyczytałam już powyżej, że w Klifie? Może jeszcze gdzieś? Odpowiedz Link Zgłoś
daino Re: Gdzie teraz kupić? 16.03.05, 15:13 ale sie porobilo, morgana nie ma. pamietam ze ciuchy nie do zdarcia, do tej pory mam kilka par spodni, szereg bluzek i z 5 swetrow, okrycia wierzchnie itd(cena swetrow, kurtek itd to ok 400 zl w latach '90). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Evita Re: Gdzie teraz kupić? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.05, 16:30 W Klifie w Gdyni, czy w Warszawie, nie wiem niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: Gdzie teraz kupić? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.03.05, 18:03 dzieki wielkie za info teraz trzeba poszukac tylko ich ubran gdzies w wawie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: Gdzie teraz kupić? 16.03.05, 18:42 nie fajnie...wlasnie sie zastanawialam czemu wszyscy szukaja morgana w internecie, kupuja na allegro skoro byly w Polsce sklepy firmowe (bardzo dobre zreszta)- ponad rok mnie w Polsce nie bylo i zamierzalam zrobic duze zakupy po powrocie bo tutaj (Toronto) Morgana nie ma. Byl ale nie ma (moze w Montrealu jest bo to francuska firma)- zreszta ceny byly odjazdowe- tutaj miec Morgana to szpan pierwszej klasy.... Tak samo jest z Dieslem- wszystkie ciuchy przywozone z Europy sa strasznie drogie....;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: Gdzie teraz kupić? IP: *.chello.pl 16.03.05, 19:42 Mam z Morgana jedną jedyną rzecz-małą czarną.Sukienka była kupowana wieki temu,jeszcze studniówkowa,a spokojnie mogłabym ją teraz włożyć i byłabym modnie ubrana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lorianne Re: Gdzie teraz kupić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 22:42 w Galerii Łódzkiej jest sklep Morgana całkiem dobrze zaopatrzony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Gdzie teraz kupić? IP: *.toya.net.pl 16.03.05, 23:25 ciuchy ladne,troche zbyt landrynkowe lub tez tak delikatne ,ze od swietnie by sie chcialo je zakladac...sporo kasy kosztuja dlatego wyleczylas sie z Morgana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nati Re: Gdzie teraz kupić? IP: 67.71.74.* 17.03.05, 01:22 Jesli chodzi o Montreal to widzialam w jednym sklepie ubrania Morgan, ceny wcale nie tak strasznie wysokie. Odpowiedz Link Zgłoś
daino Re: Gdzie teraz kupić? 17.03.05, 04:23 w NYC kiedys z pare lat temu widzialam w butiku przy 5ej(a moze bardziej w bok), cena za bezowy zwykly topik z nylonu - na "sale" cos z $70 (zjechalo z $90) czyli drozej niz w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Jakie sa ceny w MORGAN?? 17.03.05, 05:12 Morgan le Fay? czy inny Morgan? Odpowiedz Link Zgłoś
kamisia22 Re: morgan de toi 17.03.05, 17:30 w Poznaniu tez sklepy Morgana polikwidowali. i nie dziwie sie zreszta-kiedykolwiek kolo nich przechodzilam-świeciły pustkami. ot moim skromnym zdaniem byly to zwykle szmatki za "niezwykla"cene :-) Odpowiedz Link Zgłoś
daino Re: morgan de toi 17.03.05, 19:22 kamisia22 napisała: ot moim skromnym zdaniem byly to zwykle szmatki za "niezwykla"cene zalezy od potrzeb.jezeli ktos nie jest zainteresowany "topem" z bawelny (co zazwyczaj wyglada jak szmata, zwlaszcza przy czerni) to taki Morgan byl glownym (jesli nie jedynym) ratunkiem na nylonowe "ponczoszki". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Evita !!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 19:59 Brak hurtowni nie oznacza,że ubrania morgan de toi nie ciszyły sie powodzeniem!! Przeciwnie. Popyt był na tyle duzy,że Francuzi podobno zamierzają sami zająć się sprzedażą odzieży tej marki w duzych centrach handlowych. Podejrzewam,że morgan bedzie w wiekszych miastach w Polsce. To nieoficjalna informacja, ale z raczej pewnego źródła :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: !!!!!!! IP: *.zyg.brewet.pl 17.03.05, 23:13 Twoje zboczenie odnosi się wyłącznie do Morgana czy inne marki też lubisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Evita Re: !!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 09:54 Noszę również odzież innej marki np.sportowych firm na aerobik. Morgan jest ponadczasowy, nietuzinkowy i seksowny. Dostawy przychodziły nawet dwa razy w tygodniu a ja zawsze znalazłam tam cos dla siebie. Czegoś takiego nie odczułam w innym sklepie. Jeśli coś pojawiło się u morgana to za rok tłukły to inne firmy. Nie mówię tu o bardzo drogich firmach ,ale o firmach z podobnego przedziału cenowego. Pewnie,że Versace to firma z najwyzszej półki. Ale mam np. piękny szlafrok morgana.Kosztował ponad 500 zł,ale równie piekny Versace widziany przeze mnie w Klifie w Gdyni kosztował 1600 zł! Ceny morgana są dla mnie przystępne. Na versace moge się tylko od czasu do czasu na coś szarpnąć. Także nie mówię,że morgan jest firmą najlepszą na świecie. Z tego pzrdziału cenowego jest dla mnie najfajniejszą firmą. Nie zgadzam się,że są to ubrania dla módych kobiet.Mam 26 lat moja siostra 30 i obie chodzimy prawie wyłącznie w ciuchach tej firmy. I jak czasem wygrzebie z szafy starego morgana to i tak zdaża sie ,że jeszcze ktoś powie ale masz super sukienkę. Uważam,że morgan jest dla tych którzy lubią wyglądać seksownie i kobieco. I oczywiście nie oznacza to,że w ciuchach innych firm wygląda sie niekobieco i nieseksownie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: !!!!!!! IP: *.zyg.brewet.pl 18.03.05, 12:14 pytam się zupełnie poważnie teraz, bo powyższe takie nie było;), gdzie można zarabiać na tyle aby być w MOrganie 8 razy w miesiącu i zawsze lub prawie zawsze coś w nim kupić. Patrząc na ceny wymienione przez Ciebie, gdzie nawet skromna bluzka kosztuje 200-300, wydatek miesięczny sięga co najmniej 2 tys, nie mówiąc o poważnych zakupach typu płaszcz, dający 4-5 tys miesięcznego wydatku. Przyznam, jest to dla mnie niewyobrażalne, bo sama zarabiając 2 do 2,5 średnich krajowych w dobrym miesiącu, w życiu nie pomyślałabym by wydać tyle pieniędzy na szmatki. Twoje zaś deklaracje brzmią kosmicznie, kiedy żonglujesz tymi astronomicznymi sumami tak, jakbyś wymieniała podkoszulki za 30z. Plus Twoja siostra, obie? Czy obie macie to samo źródło pozyskiwania funduszy? hehe to się nazywa firma rodzinna. POdejrzewam, że nazywa się Orlen albo inna Eris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgryzek Re: !!!!!!! IP: *.autocom.pl 18.03.05, 12:30 A jak myślisz,w jaki sposób kobiety najwięcej zarabiają???To nie jest pytanie na inteligencję hihi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyle Re: Jakie sa ceny w MORGAN?? IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 18.03.05, 00:15 ceny to zawsze byly niebotyczne - jak dla mnie oczywiscie;) ale kiedys, dawno temu skusilam sie na pewne spodnie, czarne, z mala dyndajaca kieszonka, w dotyku przypomina to cienka atlasowa lycre. Patrze na te spodnie 3 razy w tygodniu z niedowierzaniem, ze nadal je mam! Ze wygladaja swietnie, ze przezyly tyle lat (6?, 7?) nie sa zmechacone, pozaciagane, maja nadal piekna barwe (czarna z polyskiem).. Kupione na wieczorowe wyjscia, ktore byly rzadkie, szybko zmienily przeznaczenie i sluza mi na treningach - uwaga, teraz beda drastyczne szczegoly.. hehe - wchlonely litry potow, przezyly tysiace prań, kilka obozow letnich i zimowych (intensywne zuzycie), szorowalam nimi pupa po parkiecie ..i nic! W miedzy czasie i rownolegle uzywalam sportowych spodni nike, reebok, itp ktore po pol roku mojego uzytkowania nadaja sie na ogol, na smietnik. Nigdy potem nie spotkalam podobnego materialu.. (kiedys oprawie je w ramki i powiesze na scianie - nalezy im sie to..heheh) Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Jakie sa ceny w MORGAN?? 18.03.05, 00:20 phi, to chyba zależy od szanowania ubrań. Dobrze, że Tobie tyle przetrwały, ale 6-7 lat to nie tylko w przypadku Morganów, ale i zupełnie niemarkowych rzeczy norma. Odkąd zaczęłam kupować ładne rzeczy, za własne pieniądze, po maturze, to mam je wszystkie do dziś w stanie co najwyżej dobrym, choć większość jest bardzo dobra. Żakiet pluszowy kupiony 7 lat temu w miejscu podobnym bazarowi dziś wygląda wręcz idealnie i jest on jednym z moich ulubionych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyle Re: Jakie sa ceny w MORGAN?? IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 18.03.05, 01:01 pozwolilam sobie na dluzszy opis tych gatek, zeby pochwalic ich niezwykla trwalosc - pot bardzo niszczy ubrania, a te uzywam co najmniej 2 razy w tygodniu ( inne z pozostalych dni tygodnia wtedy schna) Czy ktos eksploatowal kiedys jakiekolwiek ubranie tyle lat, bez wzgledu na pore roku? Specjalistyczna, sportowa odziez nie daje rady!:) zgadzam sie, ze czasami "jakosc" spotykamy tam, gdzie sie tego nie spodziewamy. Ja nie myslalam tak o Morganie. W koncu to mial byc stroj wyjsciowy...hehe "szanowanie ubran" ma znaczenie, ale jak ubranie ma natychmiastowa sklonnosc do mechacenia, to co tu szanowac? wtedy tylko pozostaje zgrzytac zębami..;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Jakie sa ceny w MORGAN?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 09:47 Kupiłam kiedyś sukienkę letnią.Całe 400zł i sądzę,że za te pieniądze to jakość powinna być adekwatna do ceny. Niestety po kilku praniach {ręcznie}bardzo mi się powyciągała na dole, porobiły się ohydne rogi. Nigdy więcej tam nie pójdę. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women powrot Morgana 18.03.05, 10:41 z tego co wiem Morgan rozpoczal/takze w Polsce/nowa kampanie reklamowa,ktorej "twarza" uczynil corke J.Birkin -Lou Doillon.wiec obawy o wycofywanie tej marki sa albo przedwczesne,albo nieaktualne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Evita Re: powrot Morgana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 11:37 Tak , juz wyzej pisałam,że Francuzi zamierzają sami w dużych miastach Polski otworzyc sklepy morgana, ponieważ mieli bardzo duzy zbyt poprzez hurtownię. I sami chcą sie zajmować i dytrybucją i sprzedażą w naszym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Jakie sa ceny w MORGAN?? IP: *.toya.net.pl 18.03.05, 12:08 Ja osobiscie ma takie same odczucia,szkoada tylu pieniedzy zeby zalozyc cos odsietnie i w dodatku prac to cholera wie w jakich warunkach aby nie zniszczyc materialu,ozdob itp.Ja raz zaszalalam tzn.trafilam na slodziutki sweterek po przecenie ze 260 na 140.Zaryzykowalam i nigdy wiecej nie podejme sie tego drugi raz.Choc pralam go recznie w delikatnych plynach do tego przeznaczonych kolor z ladnego turkusiku zrobil sie wyblakly,nie mowiac o tym ze material jest tak delikatny ze az boje sie w tym chodzi....niestety sweterek zakonczyl swa uzytkownosc po dwoch imprezach Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Jakie sa ceny w MORGAN?? 11.04.05, 12:39 Bardzo lubie te marke. Najczesciej kupowalam bluzki. Fakt, bardzo o nie dbam, wiec sie nie niszcza. Zawsze kupowalam na przecenach (ale to bylo zawsze 20 zlotych tansze), ale lubilam zagladac do tego sklepu w Galerii Mokotow. Choc zawsze swiecil pustkami. Odpowiedz Link Zgłoś