Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Beata Kozidrak

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 19:22
    To tak a propos omawiania stylów różnych gwiazd. Wydaje mi się, że tak jak
    ona (może jeszcze gorzej) będzie wyglądała Doda za 20 - 30 lat. Gdy dzisiaj
    zobaczyłam Kozidrak w jakimś programie, o mało z fotela nie spadłam -
    natapirowane blond włosy, mocna solara, obcisłe dżinsy wciągnięte do kozaków
    na szpilce. Normalnie burdelmama! Czy ta pani nie zdaje sobie sprawy z tego,
    ze ubierając się odwrotnie proporcjonalnie do wieku i figury wygląda
    śmiesznie? To chyba jakiś ewenement na naszej scenie muzycznej... Za to córkę
    ma ładniutką.
    Obserwuj wątek
      • Gość: ilaria Re: Beata Kozidrak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 19:25
        Po namyśle stwierdzam, że Doda będzie tak wyglądała za jakieś 5 lat.
      • Gość: nadinka Re: Beata Kozidrak IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 16.03.05, 23:19
        Kozidrak to jeszcze nic, pani z Tercetu Egzotycznego to ma dopiero kreacje :)
        • Gość: kiwi Re: Beata Kozidrak IP: 217.8.163.* 17.03.05, 09:13
          A jakie miała 25 lat temu! To był dopiero rarytas! Nawet Rodowicz wysiadała!
          • Gość: kejro Re: Beata Kozidrak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 10:48
            dziewczyny, jeżeli jesteście młode i może jeszcze zgrabne, to proponuję
            wydrukować niniejszy wątek ze swoimi wypowiedziami, schować głęboko , wyjąć
            kartkę będąc w wieku Beaty Kozidrak, stanąć przed lustrem i zastanowić się nad
            własnym wyglądem.Ciekawa jestem jak wówczas będziecie wyglądać, czy oby na
            pewno zrezygnujecie ze swojego stylu ubierania się i będziecie wyglądać jak
            szacowne mamuśki?
            • Gość: ilaria Re: Beata Kozidrak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 11:22
              Wiedziałam, że któraś coś takiego napisze ;).
              Nie krytykuję jej za to, że jest przy kości ani za to, że jest średnio ładna.
              Kozidrak jest chyba niewiele młodsza od mojej mamy, a wygląda jak karykatura
              lalki barbie. Mam nadzieję, że gdy będę w jej wieku, to starczy mi rozumu i
              gustu, żeby nie robić z siebie na siłę nastolatki. Nie każy we wszystkim dobrze
              wygląda: pulchna w mini, czternastolatka w szpilkach i kostiumie czy kobieta po
              czterdziestce zrobiona na własną córkę. Ale przyznam, że gdyby Kozidrak była
              ładniejsza i zgrabniejsza, to jeszcze dałoby się to wybaczyć, chociaż nawet
              wtedy ciężko byłoby ją nazwać stylową :). Czekam na wpisy, że pewnie sama
              jestem gruba i brzydka i zazdroszczę figury :))).
              • Gość: Klara Re: Beata Kozidrak IP: 194.63.135.* 17.03.05, 11:27
                oj, od razu widac, że nie pamiętasz początku lat 80-tych. Wtedy Kozidrak była
                szkieletowatą, kościstą brunetką, straszącą wychudzoną twarzą i kościstymi
                kolanami. Przy swojej młodości w tamtych latach, dziś Kozidrak jest naprawdę
                piękną kobietą! I nic mojego zdania na ten temat nie zmieni!
                • Gość: jola Re: Beata Kozidrak IP: *.dip.t-dialin.net 19.03.05, 14:11
                  BARDZO LUBIE KOZIDRAKOWA ,UWAZAM;ZE JEST PIEKNA KOBIETA(CHCIALABYM TAK WYGLADAC
                  W JEJ WIEKU)CO DO UBIORU TO NIE SADZE;ZEBY CHDZILA TAK UBRANA PRYWATNIE ,JESLI
                  NAWET TO JEJ SPRAWA:NIESTETY SHOWBIZNES JEST I BYL ZAWSZE TROCHE KICZOWATY:Z
                  DRUGIEJ STRONY CZY WYOBRAZACIE SOBIE JA NA SCENIE W KLASYCZNEJ GARSONCE??
                  JESLI CHODZI O UBIORY TO NIEDOSCIGNIONYM WZOREM JEST DLA MNIE TORBICKA
                  POZDRAWIAM
                  • wieslawa-siemiankowska Re: Beata Kozidrak 19.03.05, 20:37
                    Torbicka jest koszmarnie nudna i sztampowa w tych swoich garsoneczkach i
                    kostiumikach.
                • ola07 Re: Beata Kozidrak 20.03.05, 00:45
                  Zgadzam się w 100-u%, uważam że Kozidrak wygląda teraz o niebo lepiej niż 20
                  lat temu.
            • Gość: nadinka Re: Beata Kozidrak IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 19.03.05, 15:01
              to nie chodzi o bycie mloda i zgrabna, tylko o styl. takiej kreacji, jaka miala
              pare lat teme w Sopocie czy Opolu to nie zalozylabym nawet teraz, bedac mloda i
              zgrabna. nie wiem czy kojarzysz - takie cudo w brazach, cos ala tygrysia skorka,
              a poszarpane tak jakby pod scena stado psow ja dopadlo.
              przykro patrzec, bo nie jest brzydka, ale wyglada jak krolowa polswiatka
      • bez_mapy Re: Beata Kozidrak 19.03.05, 14:20
        Ja też uważam, że Kozidrak wygląda całkiem atrakcyjnie, jak na swoje lata i nie
        jeden starszy pan do niej wzdycha. Czy kobieta po czterdziestce ma się owinąć w
        szerokie swetrzyska, najlepiej bure? Tylko u nas w Polsce pokutuje jeszcze taki
        pogląd. Spójrzcie na Tinę Turner, babka po 60-tce, a nosi obcisłe bluzeczki i
        mini spódniczki - przykładów mogłabym podawać wiele. A co do jej córki - jest
        przeciętna, niemrawa i łatwo zauważyć, że matka jest dla niej niedoścignionym
        wzorem (widziałam w programie "Moja krew").
        • Gość: anka Re: Beata Kozidrak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 14:28
          > Czy kobieta po czterdziestce ma się owinąć w szerokie swetrzyska, najlepiej
          bure?

Nie, ale robienie z siebie burdelmamy to też nie najlepszy pomysł. Po takiej
          kobiecie od razu widać jak cierpi z powodu tego, że nie ma już 20 lat i że nie
          może zaakceptować upływającego czasu. W skrócie - dzidzia-piernik.

> Spójrzcie na Tinę Turner, babka po 60-tce, a nosi obcisłe bluzeczki i
          > mini spódniczki

Tina Turner ma figurę, w przeciwieństwie do tłustej i - co tu ukrywać -
          brzydkiej jak noc Kozidrakowej.

> A co do jej córki - jest
          > przeciętna, niemrawa i łatwo zauważyć, że matka jest dla niej niedoścignionym
          > wzorem (widziałam w programie "Moja krew").

Córka Kozidrakowej rzeczywiście jest śliczna. Dobrze, że nie odziedziczyła
          wyglądu i stylu ubierania się po mamie :))). Mam nadzieję, ze wizualnie matka
          nie jest dla niej wzorem, bo biedny los dziewczęcia... ;).
          • Gość: anka Re: Beata Kozidrak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 14:29
            Aha - poza tym nie chodzi nawet o to, że Kozidrak ubiera się "sexy" ;) na
            przekór warunkom fizycznym - można być sexy nie popadając w tandetę, ona tego
            nie potrafi.
            • Gość: jola Re: Beata Kozidrak IP: *.dip.t-dialin.net 19.03.05, 14:36
              TO BEATCE PZOSTAJE MOHEROWY BERET;)
          • Gość: Klara Re: Beata Kozidrak IP: 194.63.135.* 19.03.05, 15:14
            Dziwnie jakoś tłustośc definiujesz...Dla mnie to ona wlasnie teraz wręcz bucha
            kobiecością, zmysłową , soczystą, kształtną, tą która podoba się własnie
            mężczyznom, którzy nie mają już , Bogu dzięki , 20 -su lat ...taką jaka
            powinna być kobieta mająca po 40-stce...Gdyby wyglądała jak Steczkowska, to by
            mi sie wydawało pretensjonalne, przy jej typie muzyki. Nie sądzę również , że
            powinna schudnąć o 20 kg, bo może ci się to w glowie nie mieści, ale po 30-
            stce znacznie zmienia sie sposób podejścia do ciała, nie wychudzone jest ładne,
            ale zdrowe,
            • Gość: anka Re: Beata Kozidrak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 15:50
              Zauważyłam, że wiele dziewczyn wyróżnia tylko dwa typy sylwetki: "kobiece"
              (czyli po prostu pulchne lub grube) i "wychudzone" (czyli szczupłe lub bardzo
              szczupłe).
              Kobieta w każdym wielku lepiej wygląda gdy ma szczupłą sylwetkę (podkreślam -
              szczupłą, nie chudą). Taką figurę ma wymieniona prze ciebie Steczkowska, której
              styl i sposób bycia nie każdemu musi się podobać. Ale jeśli chodzi o kształty,
              Kozidrak w porównaniu z nią to delikatnie mówiąc, bezkształtny pączuś :).
              Aha - mam nadzieje, że mi po 30 nie zmnieni się stosunek do ciała, nadal będę
              uprawiać sporty i dbać o siebie, a nie stwierdze, że 20 kg więcej jest ok, bo
              wyglądam na dobrze odżywioną :).
              • Gość: Klara Re: Beata Kozidrak IP: 194.63.135.* 19.03.05, 17:23
                Ok, a mnie sie steczkowska wizualnie piekielnie nie podoba i też mam do tego
                prawo:))))))
                • Gość: Klara Re: Beata Kozidrak IP: 194.63.135.* 19.03.05, 17:24
                  Chciałam tylko nadmienic, że jesli uważasz, że Kozidrak jest "gruba" to nie
                  wiem, jak w takim razie nazwiesz Ewę Bem.
                  • vanillaice Re: Beata Kozidrak 19.03.05, 17:42
                    Ewa Bem w przeciwieństwie do Beaty Kozidrak ma styl i klasę .
                    • fa_wkulce Re: Beata Kozidrak 19.03.05, 20:35
                      Widziałam Beatę K. w sytuacji codziennej, tj. z młodszą córką u lekarza i
                      wygląda całkiem dobrze, ubrana w dzinsy, kurtkę (na buty nie zwróciłam uwagi,
                      ale chyba nic nie rzucającego się w oczy), to co ją jedynie wyróżnia z grona
                      kobiet w jej wieku, to długie, rozpuszczone blond włosy (nie natapirowane).
                      Wygląda normalnie ;))
                      • wieslawa-siemiankowska Re: Beata Kozidrak 19.03.05, 20:39
                        O a ta młodsza córcia Agatka to dopiero niezły pasztet i do tego tłusty.
                  • Gość: anka Re: Beata Kozidrak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 11:26
                    Aż boję się nazwać Ewę Bem, bo zaraz ktoś stwierdzi, ze jest kobieca i ma
                    ładne, krągłe kształty :))).
                  • bez_mapy Re: Beata Kozidrak 20.03.05, 13:28
                    Ewa Bem jest po prostu otyła, a jeśli chodzi o jej klasę - to różnie z tym
                    bywa. Kiedyś przyszła do programu Wojewódzkiego w dresie i na siłę zgrywała
                    ziomalkę. Była żałosna.
                • Gość: anka Re: Beata Kozidrak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 11:23
                  Mi też Steczkowska wizualnie się nie podoba, an jeśli chodzi o typ urody, ani
                  jeśli chodzi o styl ubierania się i w ogóle cały "imidż". Ale figurę ma super.
                  Ale oczywiście, masz prawo uważać, że Kozidrak jest zgrabniejsza :))))).
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka