Gość: Misia IP: *.ghnet.pl 24.03.05, 17:22 Napiszcie co sądzicie o kosmetykach firm takich jak Avon, Oriflame itp. Jesli chcecie tez dowedziec się o wspólpracy z Oriflame napiszcie do mnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nicky Re: Uroda IP: *.org 24.03.05, 18:07 Zajrzyj na forum Uroda,tam jest pełno postów o Avonie i Oriflame :) Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: Uroda 24.03.05, 18:48 Sądzimy, że spamujesz i w dodatku pomyliłaś fora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris kros Re: Uroda IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.03.05, 11:24 zbędne reklamy Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Uroda 25.03.05, 12:13 a ja odpowiem, a co ;) Sądzę, że jakość tych jest kiepska, choć wystarczająca dla licealistek. Forma współpracy na obecnym rynku polega na wpłacie 15 zł za co można kupować te dziadowskie kosmetyki ze zniżką. Kiedyś jeszcze można było namawiać koleżanki do kupowania, teraz jednak wszystkie są konsultantkami, które jak widać, nawet się umalować nie potrafią, więc kupują jednak od drugiej. Co do umeijętności malowaniasię. Kobiecie do szczęcia nie jest konieczna, jednak jeżeli ktoś chce być sprzedawcą obwoźnym kosmetyków to się powinien znać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Uroda IP: *.ghnet.pl 25.03.05, 13:03 Wiesz co do malowania, to ja umiem malować kogoś, ale troche gorzej jest gdy mam sama sie malowac. Czasem wychodzi mi nierówno. CO do namawiania to ja jak sie zapisywalam to dlatego zebym miala kosmetyki dla siebie taniej. A potem jakos to się zaczęlo rozwijac i wkoncu nie tylko zaczelam dla siebie zamawiac ale tez dla moich klientów. Misia Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Uroda 25.03.05, 13:05 słabej jakości sa niestety, więc ich nie lubię Odpowiedz Link Zgłoś
tout-petit-fille Re: Uroda 25.03.05, 13:07 No wlasnie.. i jak tu sie dobrze czuc licealistka jesli kraza tylko negatywne opinie?;) Mimo ze jestem licealistka ani avonu, ani oriflame'u NIE UZYWAM i uzywac NIE BEDE. Sa to moim zdaniem kosmetyki, ktore jak na swoja jakosc sa zbyt drogie, choc ceny i tak sa niskie. Powinny byc sprzedawane wraz z innymi badziewnymi mazidlami w kiosku za kilka zikow. Odpowiedz Link Zgłoś
aniag11 Re: Uroda 25.03.05, 16:29 JA uwazam ze są to bardzo dobre kosmetyki!!!!!!!!!! SUPER!!i są w bardzo dobrej cenie Odpowiedz Link Zgłoś