Gość: szydelkowadama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 20:00 Co o nich sadzicie? ja uwazam, ze to bedzie hit wiosna-lato 2005. strasznie mi sie takie podobaja uwazam, ze toswietny dodatek do stroju i wlasnie koncze robic druga na szydelku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: myszka333 Re: AZUROWE CHUSTY IP: *.aster.pl 25.03.05, 20:32 jak piszą mądre pisma styl hipisowski wraca.I będzie to hit tego sezonu, więc chusty jak najbardziej.A robione samodzielnie na szydełku czy drutach są najpiękniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiaqus Re: AZUROWE CHUSTY IP: 82.160.7.* 25.03.05, 21:01 ja taką podkradłam babci :) kremową, do chusty nie bylam przekonana, więc ucięlam i zrobilamz tego ażurowy, wiosenny szaliczek- dziś byl jego debiut, i się bardzo podobal mojemu facetowi :) Odpowiedz Link Zgłoś
daino Re: AZUROWE CHUSTY 26.03.05, 16:57 fajne, mnie sie podoba.w USA noszone od duzszego czasu, mode zapoczatkowaly chyba wyroby Cecilli De Bucourt. (potem mozna bylo kupic takze w Barney's po $200). Odpowiedz Link Zgłoś