Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Mam pare ubran do sprzedania, moge wyslac fotki..

IP: *.homenett.pl / 195.205.3.* 17.04.05, 09:37
    moj e-mail dabrowa0000@poczta.onet.pl
    jak ktos jest zainteresowany to prosze o kontakt
    rozmiar 38-40
    Obserwuj wątek
      • Gość: sandra Re: Mam pare ubran do sprzedania, moge wyslac fot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 09:42
        a co konkraetnie cgcesz sprzedać? I czy można wiedzieć dlaczego?
        • Gość: kobietka 123 Re: Mam pare ubran do sprzedania, moge wyslac fot IP: *.homenett.pl / 195.205.3.* 17.04.05, 09:55
          bo wyjezdzam za granice jak chcesz to moge ci wyslac zdjecia tylko musisz mi
          podac swoj e-mail
          • Gość: sandra Re: Mam pare ubran do sprzedania, moge wyslac fot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 10:02
            m.stencel@wp.pl, rozmiar by się nawet zgadzał, boja też się tak waham,
            zobacymy...
            • kiciorun Re: Mam pare ubran do sprzedania, moge wyslac fot 17.04.05, 10:14
              mogę też prosić zdjęcia?? martakicinska@wp.pl dzięki!!
              • Gość: jjjaaa Re: Mam pare ubran do sprzedania, moge wyslac fot IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.04.05, 10:40
                ja tez poprosze o te fotki. mada__1234@wp.pl
                • Gość: kasia Re: Mam pare ubran do sprzedania, moge wyslac fot IP: *.chello.pl 17.04.05, 10:45
                  jestem zainteresowana
                  pusiaczekmisiaczek@wp.pl
      • pomaranczka5 Re: Mam pare ubran do sprzedania, moge wyslac fot 17.04.05, 14:49
        O ja też mogę sprzedać swoje Levisy! Koleżanka przywiozła na moją prośbę ze
        stanów...niestety przy duże:( Nowiutkie nie używane:(
        • Gość: iwona Re: Mam pare ubran do sprzedania, moge wyslac fot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 15:10
          a jakie te levisy??kolor??mam 160cm..
          • pomaranczka5 Levisy 18.04.05, 00:52
            Co do levisów to: Model 515 Boot cut, kolor jasny niebieski jednolity, nie są
            wycierane.
            Obniżony stan, tzn biodrówki ale bez przesady, z dodatkiem stretchu ale to nie
            te z gatunku które muszą być idealnie dopasowane...ten streetch jest prawie nie
            wyczuwalny. Raczej dopasowane na udach i lekko rozszerzona nogawka na dole.
            Ja mam 170 ale własnie miałam wrażenie że mogłyby być nieco dłuższe jak dla
            mnei.
            Rozmiar to amerykańskie: 10 L <long>
            Wydaje mi się że to jest coś w stylu 32/32 ale nie dam sobie głowy uciąć.
            Niestety dla mnie za duże... Ech...różnie to z tymi rozmiarami bywa.

Spodnie są nienoszone, jeszcze mają metki i kosztowały w USA 45 $.
            jakby co to na maila: latifari@poczta.fm

PS. przepraszam ze tak się podkleiłam pod cudzy temat ze swoimi galotami:P
            • Gość: iwona Re: Levisy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 06:13
              Pomarańczko, jesli to 32/32 to za duże na mnie .Jesli jest to taka sama
              rozmiarówka jak np LEE to musze miec28/32.I musze kupic ciemne dzinsy, szukam
              własnie ciemnych.
              Bardzo dziękuje za odpowiedx i pozdrawiam.
      • Gość: Blanka Re: Mam pare ubran do sprzedania, moge wyslac fot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 20:31
        ja tez poprosze na maila zdjecia:blanka.naganowska@interia.pl
      • popea1 Re: Mam pare ubran do sprzedania, moge wyslac fot 17.04.05, 20:34
        poproszę asylla@wp.pl
      • Gość: konim Re: Mam pare ubran do sprzedania, moge wyslac fot IP: *.lubin.dialog.net.pl 17.04.05, 20:51
        I ja poprosze:konim691@wp.pl
        • almalexia Re: Mam pare ubran do sprzedania, moge wyslac fot 17.04.05, 22:15
          To ja też poproszę,jeśli to jeszcze aktualne!:).
          almalexia@gazeta.pl
      • Gość: misia Re: Mam pare ubran do sprzedania, moge wyslac fot IP: *.ssmb.com 18.04.05, 08:56
        ja tez poprosze....
        misia13_25@tlen.pl
        • Gość: Justi Re: Mam pare ubran do sprzedania, moge wyslac fot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 09:30
          Poprosze maila na justine004@gazeta.pl
      • Gość: mmmoroz Re: Mam pare ubran do sprzedania, moge wyslac fot IP: *.necik.pl / *.necik.pl 23.04.05, 00:33
        poprosze o zdjatka mmmoroz@o2.pl:)
      • kinga044 Re: Mam pare ubran do sprzedania, moge wyslac fot 23.04.05, 09:58
        ja taz poproszę zdjęcia na maila: kinga044@gazeta.pl Zgory dzieki
      • Gość: alina Re: Mam pare ubran do sprzedania, moge wyslac fot IP: *.gdynia.mm.pl 23.04.05, 10:56
        kocioo@gazeta.pl poprosze tez:)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka