Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

biały len prześwituje

IP: *.acn.waw.pl 20.04.05, 10:17
    Kupiłam sobie taką lnianą spódniczkę, mimo że ją przymierzałam w sklepie
    dopiero w domu zauważyłam że bardzo prześwituje, widać wszystko i z tyłu i z
    przodu. Trochę się wstydze tak paradować, nie wiem czy bielizna w kolorze
    ciała załatwia sprawę. Wczesniej nigdy w zyciu nie nosiłam halki, zwłaszcza
    że w lato może być gorąco. Co robicie w takiej sytuacji? Rezygnujecie z
    białego lnu?
    Obserwuj wątek
      • Gość: bajka Re: biały len prześwituje IP: 195.47.201.* 20.04.05, 11:08
        Bielizna troszkę jaśniejsza niż w kolorze ciała na pewno będzie OK i żadna
        halka nie będzie cię w letnie upały męczyć :)
      • tralalumpek Re: biały len prześwituje 20.04.05, 11:35
        nie rezygnuje, zakladam majtki w kolorze ciala ..... i niech sie wszyscy
        przygladaja i zastanawiaja: mam cos pod spodem czy nie ...
        • Gość: xiutek Re: biały len prześwituje IP: *.chello.pl 20.04.05, 11:49
          Beżowe gacie..paskudztwo. Jak u starej baby
          • black_magic_women Re: biały len prześwituje 20.04.05, 12:12
            jesli chcesz.zeby pod bialymi ubraniami nie bylo NIC widac,to nos tylko cielista
            bielizne!a komentarze jw.pisza chyba jakies stare chlopy w dziurawych gaciach;)
            • Gość: xiutek Re: biały len prześwituje IP: *.chello.pl 20.04.05, 13:10
              black_magic_women napisała:

> jesli chcesz.zeby pod bialymi ubraniami nie bylo NIC widac,to nos tylko
              cielist
              > a
              > bielizne!a komentarze jw.pisza chyba jakies stare chlopy w dziurawych
              gaciach;)

ups! chyba przez przypadek odkryłem jakie gacie nosi blekmedżikłomen:-
              ))))))))))))
              • black_magic_women Re: biały len prześwituje 20.04.05, 15:25
                BMW nie nosi zadnych ;)
                • Gość: xiutek Re: biały len prześwituje IP: *.chello.pl 21.04.05, 00:36
                  > BMW nie nosi zadnych ;)

to ci pewnie fryz prześwituje:-)))))))
              • Gość: Też z Czello Re: biały len prześwituje IP: *.chello.pl 21.04.05, 01:57
                Ale tych Black Magic WoMEN to jest przecież kilka! Zaiste Black Magic.
                • Gość: A ja mam czelolajt Re: biały len prześwituje IP: *.chello.pl 21.04.05, 11:10
                  • Gość: Ździsiek Re: biały len prześwituje IP: *.chello.pl 21.04.05, 11:12
                    ble ble ble
          • tralalumpek Re: biały len prześwituje 20.04.05, 12:19
            Gość portalu: xiutek napisał(a):

> Beżowe gacie..paskudztwo. Jak u starej baby

xiutek-fiutek co ty nie powiesz!
            podgladasz stare baby?
            • Gość: xiutek Re: biały len prześwituje IP: *.chello.pl 20.04.05, 13:13

> xiutek-fiutek co ty nie powiesz!
              > podgladasz stare baby?

widziałem na sznurku z praniem u ciebie sralalumpek:-)))))))))))))
              • tralalumpek Re: biały len prześwituje 20.04.05, 13:36
                Gość portalu: xiutek napisał(a):

>
                > > xiutek-fiutek co ty nie powiesz!
                > > podgladasz stare baby?
                >
                >
                >
                >
                > widziałem na sznurku z praniem u ciebie sralalumpek:-)))))))))))))

eeeeeeeeee, niemozliwe , to ze ty na sznurku pranie wieszasz (w domysle twoja
                mama bo dzieci nie piora) nie oznacza ze pranie zawsze na sznurku schnie
                idz dziecie kup sobie cukierka i popraw sobie humor a nie buszuj po internecie
                bo sie w nocy posikasz
                • Gość: xiutek Re: biały len prześwituje IP: *.chello.pl 20.04.05, 13:44
                  wieszasz, wieszasz. beżowe gacie i beżowe cyckonosze jak spadochrony . sam
                  widziałem
                  • tralalumpek Re: biały len prześwituje 20.04.05, 13:45
                    fajnie ze widziales, ciesze sie

• ladyblue Re: biały len prześwituje 20.04.05, 13:48
        może da sie doszyć podszewkę do spódnicy np.

z lnu nie rezygnuję, wybieram taki o mniej prześwitującym splocie, noszę halkę
        albo normalną białą bieliznę.
      • czarodziejka1 Re: biały len prześwituje 20.04.05, 14:29
        Chyba wszystkie mamy ten sam problem :) Osobiście mam dwie pary białych,
        lnianych spodni i spódnicę. Bieliznę noszę białą. W tym roku jednak udało mi
        się w końcu kupić białe, lniane spodnie, które nie prześwitują :) Nabyłam je
        w ..... Jackpocie i zapłaciłam jak za zboże. W ubiegłym roku kupiłam tam białą,
        lnianą marynarkę i te spodnie idealnie mi pasują odcieniem bieli i fakturą
        materiału. Gdyby nie to, to dałabym sobie spokój. Pozdrawiam :)
        • black_magic_women Re: biały len prześwituje 20.04.05, 15:27
          ja tam jakos trafiam na ten"nieprzeswitujacy "len!szczesciara!
      • Gość: magia Re: biały len prześwituje IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.04.05, 19:01
        a majtki typu stringi,czy pod takie prześwitujące lny to coś "pełniejszego",
        osobiście jestem za tymi "pełniejszymi", a te cieliste to chyba takie jasne, bo
        te ciemno-beżowe mogłyby chyba też prześwitywać.
      • Gość: tralalumpek Re: biały len prześwituje IP: *.chello.pl 21.04.05, 11:14
        masz racje. jestem gruba i noisze beżowe gacie i staniory
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka