Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

OPALANIE_KArOTEN

IP: *.4.15.vie.surfer.at 21.04.05, 15:19
    Witam,
    Jestem blondynka i mam jasna cere..Mam pytanie czy ktoras z was uzywala
    tabletek z karotenem? Jezeli tak to czy dzialaja one "same" czy mimo tego
    trzeba sie jeszcze opalac? Nie chodzi mi o to aby stac sie murzynka ale aby
    leciutko poprawic koloryt skory..
    Obserwuj wątek
      • b_bb Re: OPALANIE_KArOTEN 21.04.05, 15:55
        Ja używałam rok temu. Bardzo ładnie podkreślały naturalną opaleniznę, jednak,
        gdy późną jesienią skóra bladła, same tabletki dawały żółtawy odcień, więc je
        odstawiłam.
      • Gość: piegowata Re: OPALANIE_KArOTEN IP: *.chello.pl 21.04.05, 17:35
        polecam naturalny karoten czyli marcheweczke. W grudniu nabrałam przedziwnej
        ochoty i codziennie wypijalam ogromne ilosc soku z marchwi, do tego pozeralam
        surową a po dwoch tygodniach wygladalam na tak opalona jak nigdy ;-) bylam
        podejrzewana o solarium albo powrot z cieplych krajow. POza tym po marhewce
        genialnie poprawia sie stan skóry i cera w ogole. Do dzisija stram sie wypijac
        choc szklanke dziennie.
      • Gość: <MAGDA> Re: OPALANIE_KArOTEN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 18:09
        ja wprost uwielbiam karotke i potrafie nie wiem nawet kiedy wypic jej caly
        karton. i potwirdzam- ,,opala''. a ja itak ma śniadawa cere, wiec skromnie
        mowiac jestem juz calkiem ladniutka:) tyle ze piety mam jakies takie żołte...
        i rece... ale ogolnie to super! polecam naturalne srodki( marchewka ,
        karotka...), ale nie za bardzo tabletki... opalenizna z nich jest sztuczna i
        czy to zdrowe to ja nie jestem pewna:) pozdrawiam
        • Gość: maatra Re: OPALANIE_KArOTEN IP: *.net.pulawy.pl 21.04.05, 19:17
          ja jem 3 miesiace i mam ladny odcien skory, nie jestem juz blada,ale napewno nie
          wygladam jak opalona. tabletki sa tanie bo za 13,5 starczaja na 1,5 miesiaca.
          moja kolezanka bierze jedna tabletke co drugi dzien i wyglada na taka co
          codziennie chodzi na solarium ( a nie chodzi), zzolkla... to chyba zalezy od
          rodzaju skory ( ja biore 2 tabletki dziennie)
      • Gość: kum-nye Re: OPALANIE_KArOTEN IP: *.icpnet.pl 21.04.05, 19:42
        Ja teraz biorę, żeby sie jakos przygotować do lata. W kazdym razie kiedyś brałam jakies takie "mocniejsze" i byłam lekko żółta (zwłaszcza na dłoniach), więc trzeba uważać. Na opalenizne to na pewno nie wyglądało:) Chociaż z drugiej strony cera była w super kondycji. Mam bladą cerę jakby co.
      • Gość: bladzioszek Re: OPALANIE_KArOTEN IP: *.4.15.vie.surfer.at 22.04.05, 10:47
        Dzieki,
        papa
      • Gość: aretse11 Re: OPALANIE_KArOTEN IP: *.upc-f.chello.nl 22.04.05, 16:39
        stosowalam je..ale zaczyna sie te tabletki brac jakies 2 miesiace przed
        wyjsciem na slonce..czyli np maj i wtedy kontynuajac branie ich latem..szybciej
        sie opalamy..ale przede wszystkim jestesmy mniej narazone na oparzenia
        sloneczne.Skora jest chroniona. Sama z siebie biorac te tabletki nie zrobisz
        sie opalona..
      • marra.vln Re: OPALANIE_KArOTEN 22.04.05, 17:02
        Witam! Ja jadłam tabletki przez 4,5 tyg i moja skora jak była przerazliwie
        blada tak nią pozostała.......:)
        ale teraz znowu sie przymierzam...moze tym razem.....pozdrawiam:)
      • Gość: elka Re: OPALANIE_KArOTEN IP: *.4.15.vie.surfer.at 25.04.05, 19:16
        Uzywam od dawna tabletek z karotenem i dzieki temy opalam sie juz nie
        na "raczka" powoli ale skutecznie
        • Gość: Olka Re: OPALANIE_KArOTEN IP: *.echostar.pl 25.04.05, 21:06
          Mozecie napisać jakiej firmy bierzecie te tabletki i ile kosztują?
      • Gość: ninia Re: OPALANIE_KArOTEN IP: *.ipt.aol.com 26.04.05, 00:18
        Tabletki tabletkami, nie sa jednak wskazane dla osob palacych (zwiekszone
        ryzyko zachorowania na raka pluc), ale Wy przeciez nie...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka