krowa_w_kropki Re: Dupa 22.04.05, 14:44 "Stary człowiek i dupa" (to pierwsza część "Cierpień młodej dupy") Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Re: Dupa 22.04.05, 14:50 Stara dupa i morze Rozmowy z dupą Ferdydupke Dziadek do dupy Czrodziejska dupa 622 upadki dupy, albo: 622 upadki na dupę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mg Re: Dupa IP: *.waw.prokom.pl 22.04.05, 14:58 Dupa w wielkim mieście, albo sex z wielką dupą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ............ Re: Dupa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 15:54 porażająca inteligencja!!! nomen omen - inteligencja do .. dupy. gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
usmiech_mona_lisy Re: Dupa 22.04.05, 16:16 dupa leonarda da vinci dupa dla zuchwałych parszywa dupa moda na dupe (serial) panna z mokra dupą Odpowiedz Link Zgłoś
usmiech_mona_lisy Forum Dupa...... ten tego 22.04.05, 16:19 dupa pod słoncem toskanii Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Re: Dupa 22.04.05, 16:33 usmiech_mona_lisy napisała: > panna z mokra dupą O rrrany! :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
usmiech_mona_lisy Re: Dupa 22.04.05, 16:20 i jeszcze jedno harry potter i dupa filozoficzna władca dupy Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Re: Dupa 22.04.05, 16:25 Dupa według Kiepskich / Świat według dupy Dupa zastępcza Na dupie Niewolnica dupa Daleko od dupy Dupa na peryferiach Dupy bezdomne Na dupie bez zmian Dupa jest gdzie indziej Spóźnione dupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dupa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 16:51 Między dupami 7 lat w dupie Dupa zwana Wandą Spaleni dupa Dupa szeroko zamknięta Zapach dupy Zmruż dupę Poznaj moją dupę Dwie gniewne dupy :) Odpowiedz Link Zgłoś
usmiech_mona_lisy Re: Dupa 22.04.05, 16:54 Gość portalu: gość napisał(a): > Dupa szeroko zamknięta Wygrałaś/łeś zawody ;) Odpowiedz Link Zgłoś
naels Re: Dupa 22.04.05, 16:36 A bylo juz, z cyklu "kinematografia polska", "Cztery dupy i pies"? (Kojarzy mi sie z filmem opowiadajacym o losach dzielnego, samotnego policjanta prowadzacego dochodzenie przeciwko nielegalnej agencji towarzyskiej...) Moje ulubione jest zas z cyklu "przyslowia polskie", bardzo poetyckie, metaforyczne, niezwykle przenikliwe i, co najlepsze, autentyczne (!): "Nie widziala dupa slonca, Zagorzala od miesiaca". Pozdrawiam z Doliny Dupinkow. Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: Dupa 22.04.05, 16:45 Wojenne klimaty... O jedną dupę za daleko Nie tylko dla dup Dupy wojny Czas Dupy Dupy Nawarony Dupa na rzece Kwai Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisa Re: Dupa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 17:01 "naga dupa" "popiół i dupa" "dupa show" "wszystko o mojej dupie" lol "cześć dupa" "dawno temu w dupie" i piosenka "widziałam dupy cień" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisa Re: Dupa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 16:55 "co z tą dupą?" show Lisa na polsacie "pamiętnik dupy" trylogia: "drużyna dupy", "dwie dupy", "powrót dupy" "zarys dupy świata" pozdrawiam serdecznie, jesteście rewelacyjne :))) Odpowiedz Link Zgłoś
usmiech_mona_lisy Re: Dupa 22.04.05, 17:02 jeszcze mi przyszło do głowy dupa na rozgrzanym blaszanym dachu zaklinacz dup Odpowiedz Link Zgłoś
vic_vic Re: Dupa 22.04.05, 17:56 skoro wspomniałaś T. Williamsa, to dodam "tramwaj zwany dupą" wątek - rewelka :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Dupa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 17:02 dla dzieci: Dupa z Krainy Oz Dupa i przyjaciele Gdzie jest dupa? Duopy z ferajny Dupy z Placu Broni Awantura o dupę:) Odpowiedz Link Zgłoś
eboniet Re: a mnie przyszło do glowy 22.04.05, 17:15 ludzka_budowla napisała: > LA duPARISIENNE chyba raczej: Dupa w Paryzu:-))))) E. Odpowiedz Link Zgłoś
eboniet Re: a mnie przyszło do glowy 22.04.05, 17:15 eboniet napisała: > ludzka_budowla napisała: > > > LA duPARISIENNE > > chyba raczej: > > Dupa w Paryzu:-))))) > > E. Mialo byc: Ostatnia Dupa w Paryzu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
eboniet Re: Dupa 22.04.05, 17:14 Dupa na goracym blaszanym dachu Buntownik bez Dupy Uciekaj, Dupo Dupa w Rzymie Buszujacy w Dupie Nieustraszeni pogromcy Dup Czy leci z nami Dupa? Dupa Tolka Banana i wiele, wiele innych:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Dupa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 17:15 Przyczajona dupa, ukryty smok Co z oczu, to z dupy 10 minut później: Dupa Uwolnić dupę Casper- Przyjacielska Dupa Cienka czerwona dupa Dziewczyna z dupą Sekretna dupa Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Muzycznie 22.04.05, 17:32 Na Eurowizji będzie zespół Ivan i Dupa. Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Telewizyjnie miało być 22.04.05, 17:36 Ajaj, coś mi się wcisnęło niechcący. Kropka nad dupą Rozmowy o dupie Urzekła mnie twoja dupa Rozmowy na dupy temat Dupa pyta Mamy dupę Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Re: Telewizyjnie miało być 22.04.05, 18:03 Z archiwum dupy Dupa za dupę Kto się boi dupy Dupa pełna smaków (Dla wyjaśnienia to jest tytuł mojej książki kucharskiej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość z zadupia Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 17:39 Szaleństwa dupy Ewy W 80 dni dookoła dupy Rycerze okrągłej dupy Ryszard Lwia Dupa Dzikość dupy Pan i Dupa na krańcu świata Dupa jak błyskawica Dupa Gun Porozmawiaj z Dupą Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Re: 22.04.05, 17:43 Gość portalu: gość z zadupia napisał(a): > Szaleństwa dupy Ewy > W 80 dni dookoła dupy > Rycerze okrągłej dupy > Ryszard Lwia Dupa > Dzikość dupy > Pan i Dupa na krańcu świata > Dupa jak błyskawica > Dupa Gun > Porozmawiaj z Dupą Moralność pani Dupy Dupa dziwaczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kom Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 18:55 Dupa z perłą Czarna dupa Biała dupa Buena Dupa Social Club Dupa Nosferatu Łowca dup Pół dupą pół serio Dupa z marmuru Dzień dupy Dupy z Karaibów Odpowiedz Link Zgłoś
eboniet Re: 22.04.05, 19:05 Eryk Dupa Nie lubie Dupy Dziewczyny do Dupy Zezowata Dupa i nawet u Chmielewskiej: Nawiedzona Dupa Wiekszy kawalek Dupy Upiorna Dupa Zwyczajna Dupa Dupa bez konca (juz nie moge:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniura Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 19:40 Edward Nożycodupny Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Dupa 22.04.05, 20:43 Arszenik i stare dupy Czterej pancerni i dupa Dupa,dupa (Europa,Europa) Quo dupis? Ania z Zielonej Dupy Dupa Story Wesołe dupy z Windsoru Romeo i Dupa Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Dupa 22.04.05, 20:44 Zbrodnia i dupa Historia żółtej dupy (dupki?) Odpowiedz Link Zgłoś
ludzka_budowla Re: Dupa 22.04.05, 22:17 a moze "nigdy nie rozmawiaj z dupa" i "dupa zawsze dzwoni dwa razy" i "iniemadupni" i "9,5 dupy" Odpowiedz Link Zgłoś
br0mba Re: Dupa 22.04.05, 23:41 mechaniczna dupa miedzy dupa a brzegiem pucharu, albo miedzy ustami a brzegiem dupy :))) szklana dupa starsza dupa musi odejsc duprix d jak dupa nigdy w dupie operacja "dupa" watek super :)))))) dawno sie tak nei usmialam :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisa Re: Dupa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 23:58 a na dobranoc "o dwóch takich, co ukradli dupę" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Dupa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.05, 10:21 O dwóch dupach co ukradły księżyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Ernest hemingway IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.05, 10:20 Stara dupa i morze Stary człowiek i dupa dupa człowiek i morze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goskaaa Re: Ernest hemingway IP: 195.47.201.* 25.04.05, 20:28 stary czlowiek i morze- dupa człowiek a może? Odpowiedz Link Zgłoś
aniabe13 Re: Dupa 23.04.05, 10:26 No i jak by się człowiek nie wykręcał dupa zawsze z tyłu... Obśmiałam się jak rzadko, super "dupny" wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiaqus Re: Dupa IP: 82.160.7.* 23.04.05, 17:03 z repertuaru Edyty Dupniak: To nie ja byłam dupą jestem dupą dupatique Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: Dupa 23.04.05, 17:14 Dupa Apokalipsy i (uwaga!) Teksańska Masakra Dupą Mechaniczną. Pax Dupiscum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicznka Re: Dupa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 20:49 dupa to fakt iż Plock przegrał z Kielcami 4 bramkami Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Re: Dupa 25.04.05, 10:53 Dziennik pisany dupą - Gustaw Herling-Grudziński Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UKA Re: Dupa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 17:21 Z dedykacją dla wciągniętych w świat wirtualny:Dupa reaktywacja. Odpowiedz Link Zgłoś