Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Off topic - pilne!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 10:56
    Ludzie, mam kaca, najchętniej oderwałabym sobie głowę i wyrzuciła ją przez
    okno, a tu na zajęcia trzeba iść. Co mi radzicie żeby doprowadzić się do
    stanu w którym nieco przypominałabym człowieka? Zaznaczam, że nie dysponuję
    żadnymi adekwatnymi środkami, kefirkiem a nawet kiszoną kapustą, więc liczę
    raczej na sposoby, typu stanie na jednej nodze przez 3,5 minuty, których
    mozna użyć bez posiadania jakiegoś "sprzętu".
    Obserwuj wątek
      • szafa.bojowa Re: Off topic - pilne! 26.04.05, 11:03
        a sok z pomidorow? mi zawsze pomaga :)) (kup w pierwszym lepszym sklepie po drodze)
        • usmiech_mona_lisy Re: Off topic - pilne! 26.04.05, 11:10
          mnie cola - zimna cola. chociaż normalnie to jej nawet nie lubie. no i praca w
          stylu - sprzątanie też mi pomaga.
          • Gość: jackie Re: Off topic - pilne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 11:36
            Dzięki za rady :), z autopsji wiem, że cola jest nieskuteczna, sok wypróbuję. :)
      • Gość: kacyk Re: Off topic - pilne! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.04.05, 11:58
        Rzadko miewam kaca, ale jak już go mam, to wiem, ze nie ma nie niego złotego
        środka. Najlepiej zjeść coś lekkiego, pić dużo wody lub soków owocowych i
        tyle... Samo musi minąć. Pomaga też relaksyjąca kapiel. Słyszałam gdzies, że
        dobra jest czarna mocna kawa z ekspresu z dodatkiem soku z cytryny - nie
        próbowałam nigdy, nie brzmi zachęcająco, ale może warto spróbować... :P
        • usmiech_mona_lisy Re: Off topic - pilne! 26.04.05, 12:03
          > dobra jest czarna mocna kawa z ekspresu z dodatkiem soku z cytryny

espresso z cytryną. fuuj! próbowałam i więcej tego do ust nie wezmę.
          • Gość: fritzek Re: Off topic - pilne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 12:10
            Zimne piwo.
            A jak nie możesz to dużo niegazowanej wody,eferalgan,sok pomidorowy i coś
            słodkiego na zbicie hipoglikemii.
      • Gość: kac Re: Off topic - pilne! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.05, 13:19
        stare przysłowie mówi: czym się trułeś tym się lecz. powodzenia!
      • Gość: jackie Re: Off topic - pilne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 19:47
        Dziekuję wszystkim za rady :), informuję, że przeżylam, pomógł sok i 2KC czy
        jak się te tabletki nazywają...
        • dordulka Re: Off topic - pilne! 26.04.05, 21:58
          Prez nastepnym piciem radze lyknac 1 tabl ranigastu oraz tak z 10 tabl kwasu foliowego ( jezeli tego bez recepty, po 0.4 mg). Patent sprzawdzony, "naukowo" potwierdzony ;-)))
          • Gość: fritzek Re: Off topic - pilne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 22:14
            dordulka!!!
            Zapomniałam o ranigaście!!!Mój (osobisty) lekarz twierdzi,że to jedyny
            lek,którego działania jest pewien ;-)))A po przepiciu nadkwasota murowana...
            Najważniejsze w trakcie pobierania-nie mieszać alkoholi!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka