Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

krzywe nogi :/

IP: *.arcor-ip.net 09.05.05, 00:20
    Witajcie!
    Mam problem, z ktorym pewnie niewiele z Was ma do czynienia - jak w tytule.
    Choc niektorzy twierdza, ze grubo przesadzam, ja trwam przy swoim ;/
    Poradzcie jak sie ubierac i w ogole doradzcie jak uwierzyc w siebie z takimi
    niezgrabnymi lapkami. Pozdrawiam pa
    Obserwuj wątek
      • zettrzy Re: krzywe nogi :/ 09.05.05, 00:33
        tez powiem ze grubo przesadzasz - ubieraj sie normalnie, moze nie podkreslaj nog
        (buty bez paskow na kostce, spodnie luzne, wkladaj na gore cos co odwroci uwage
        od dolu - ciekawy dekolt, naszyjnik, chuste, krawat, marynarke z udziwnionymi
        klapami, wymysl sama cos innego) i nie poswiecaj tym nogom zbyt wiele uwagi, nie
        warto
        • Gość: mori Re: krzywe nogi :/ IP: *.arcor-ip.net 09.05.05, 00:41
          Dziekuje za rady. Zastosuje sie do nich. Rzeczywiscie poswiecam nogom wiele
          uwagi, wlasciwie to prawie cala. Biore sie w garsc! Pozdrawiam :)
          • klarak Re: krzywe nogi :/ 09.05.05, 00:44
            no wlasnie. ja juz mam lata martwienia sie o nogi za soba ;) moge Ci powiedziec,
            ze ich niedoskonalosc nie miala najmniejszego wplywu na moje zycie :) pozdrawiam
            i zycze przyjemnego bytowania w towarzystwie wlasnych nog!
            • Gość: mori Re: krzywe nogi :/ IP: *.arcor-ip.net 09.05.05, 01:12
              Wiec to z czasem minie?? Nie moge sie doczekac tego momentu :) Na moje zycie ma
              to taki wplyw, ze moja pewnosc siebie kiepsko przedzie. Przydalaby sie
              samoakceptacja, ale jakos nie wychodzi :/. Postaram sie cos z tym zrobic.
              Pozdrawiam Cie cieplo i dziekuje za odpowiedz.pa
              • klarak Re: krzywe nogi :/ 09.05.05, 01:23
                pomaga napisanie sobie na kartce, na czym Ci naprawde zalezy w zyciu. szybko
                zauwazysz, ze nogi sa po to, zeby zaprowadzic Cie do celu, a nie celem samym w
                sobie. no chyba, ze akurat chcesz, zeby Twoje nogi reklamowaly buty... ale jak
                wykazuje przyklad modelki Kate Moss krzywe nogi moga byc trendy i pozadane i
                nawet w tym nie musza byc przeszkoda...
                • Gość: mori Re: krzywe nogi :/ IP: *.arcor-ip.net 10.05.05, 11:04
                  Sprobuje tego sposobu :)
                  Nie widzialam nigdy tej modelki, tym wieksze moje zaskoczenie. Ale ten przyklad
                  rowniez podniosl mnie na duchu.
                  Bardzo Ci dziekuje :)
                  pa
      • Gość: tina Re: krzywe nogi :/ IP: *.inter / *.inter-c.pl 09.05.05, 02:00
        wiesz co... nie martw sie. ja nie mam krzywych nog, ale mam bardzo chude. nie
        wiem co gorsze jest... :( nie nosze prawie wogole spodnic ani sukienek bo moje
        nogi wygladaja jak dwa patyki... nie martw się i kazdy ma jakis kompleks i to
        nie jest wcale tak ze widzi tylko niedoskonalości innych - wrecz przeciwnie
        mysle ze ludzie bardziej skupiaja się na swoich niz na czyichś... pozdrawaim :)
        • Gość: mori Re: krzywe nogi :/ IP: *.arcor-ip.net 10.05.05, 11:12
          Mi podobaja sie wszystkie nogi, ktore nie sa krzywe :) To wynika z mojego
          kompleksu. Kiedys 2 moje znajome rozmawialy o otylej osobie, jedna wysmiewala
          sie, ze ktos z tak duza tusza zalozyl mini, a druga odpowiedziala jej w bardzo
          madry sposob, tzn. ze strasznie denerwuje ja takie podejscie, bo kazda kobieta
          chce sie poczuc kobieco i ma do tego prawo, czy jest zgrabna czy nie. Ona
          wiedziala co mowi, bo po urodzeniu dziecka miala 20kg nadwagi. I chyba tego
          powinnysmy sie trzymac. Radze Ci zebys nie rezygnowala z sukienek i spodnic. Ja
          tez postaram sie tego nie robic. Pozdrawiam i dziekuje za odpowiedz :) pa
      • Gość: g Re: krzywe nogi :/ IP: *.edunet.uottawa.ca 09.05.05, 16:14
        luzniejsze spodnie (takze dzinsy), spodnice za kolano, ladna gora, buty na
        obcasie powinny zalatwic sprawe. Zadnych miniowek czy przed kolano - dziwi mnie
        Sarah Jessica Parker, ze w S'n'City pokazywala te swoje pokraczne nogi bez
        kompleksow, zamiast je maskowac w umiejetny sposob.
        • Gość: zprostyminogami Re: krzywe nogi :/ IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 09.05.05, 22:13
          Nie przejmujcie się, meble gięte są droższe niż proste.:)))
        • Gość: mori Re: krzywe nogi :/ IP: *.arcor-ip.net 10.05.05, 11:15
          Wielkie dzieki za rady :)
          Wydaje mi sie, ze buty na obcasie bardziej uwidaczniaja krzywe nogi :( Ja z
          tego powodu kiepsko sie na obcasie czuje :((
          Pozdrawiam.
      • Gość: anka Re: krzywe nogi :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 22:23
        Zauważyłam, że te osoby które nie mają powodów ą najbardziej przewrażliwione na
        punkcie swojego wyglądu. Z Tobą pewnie jest podobnie. Na ulicy czasami widzę
        dziewczyny w mini z tak okropnymi nogami, że pewnie nie masz się czym
        przejmować.
        • poline Re: krzywe nogi :/ 09.05.05, 22:50
          Pytam całkiem poważnie :)
          Jak wyglądają krzywe nogi-Kate Moss widziałam :P
          ale jakieś "wyznaczniki"(pamiętam jak koleżanka chwaliła się kiedyś ,że jej się
          w 3 miejscach łączą),nie wiem czy to ma coś wspólnego ale tak mi się
          przypomniało,no więc??
          • too.ya Re: krzywe nogi :/ 09.05.05, 22:54
            tez tak mam....mam wrazenie ze jak ide w spodnicy to sie wszyscy patrza...tyle
            ze ja mam nie tyle krzywe nogi co chude.
            chociaz teraz mam juz mniejszy z tym problem i latem staram sie chodzic w
            spodniczkach choc wciaz czuje sie nieswojo
            • Gość: mori Re: krzywe nogi :/ IP: *.arcor-ip.net 10.05.05, 11:24
              Ja mam to samo. Rowniez staram sie chodzic w sukienkach, ale wychodze z domu z
              ciezkim sercem. Ale pocieszam sie, ze moze mi to w koncu minie. Pozdrawiam :)
          • Gość: mori Re: krzywe nogi :/ IP: *.arcor-ip.net 10.05.05, 11:21
            Powinny sie tak laczyc. A jak sie nie lacza, to pomiedzy nogami jest dziura :( W
          • Gość: black_magic_women Re: krzywe nogi :/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 13:02
            moje lacza sie w udach ale rozchodza w lydkach:((naszczescie sa dlugie...
        • Gość: mori Re: krzywe nogi :/ IP: *.arcor-ip.net 10.05.05, 11:18
          :) tak samo mowi moj Mezus. Ale ja naprawde mam powod. Pozdrawiam :)
      • Gość: dorka Re: krzywe nogi :/ IP: *.brewet.pl / 80.50.169.* 10.05.05, 16:58
        Hej.Ja też mam ten problem ale za bardzo sie tym nie przejmuje.To fakt że
        bardzo żadko chodze w spódnicach, ale to raczej nie z tego powody.Po prostu w
        spodniach jest wygodniej.A jeżeli juz zakładam spódnice to zawsze do obcasów
        (wydaje mi sie że jak mam buty na płaskiej podeszwie to bardziej widać krzywe
        nogi) i najczęsciej zakładam też rajstopy(chyba ze mam dosc mocno opalone nogi)-
        i wtedy już czuje sie pewnie:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka