Gość: uttaa IP: *.so.pkpik.pl / 81.219.116.* 11.05.05, 16:11 Polecam wszystkim sklep La Senza ( czy jakoś tak), mają super bieliznę, dobrą gatunkowo i bardzo ładne piżamki, ceny przystępne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
umaa Re: polecam 11.05.05, 16:16 www.lasenza.com/bloorcom.store/bloorcom.store.dynamicIndex.wflash.asp mnie jakos nie zachwyca, glownie chodzi mi o gatunki materialow, jakies takie nie ten... przepraszam wszystkich za moja dzisiejsza skladnie i zawilosc wypowiedzi, chyba czas juzdo lozeczka, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uttaa Re: polecam IP: *.so.pkpik.pl / 81.219.116.* 11.05.05, 16:27 Ja uwazam, że właśnie jakość jest bardzo dobra, a zwracam na to szczególną uwagę. Fajne jest również to, że można kupic sobie piżamę i bieliznę w tym samym stylu. Oczywiście każdy lubi co innego, ale przyznam, ze w porównaniu z innymi firmami przystępnymi cenowo La Senza dla mnie jest o niebo lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joa Re: polecam IP: *.n17.waw.pl 12.05.05, 00:41 Wlasnie niedawno nabylam sobie pizamke bardzo smakowita, zielono- blekitna, przezroczysta troche:) Jak zobaczylam to pomyslalam, ze kolory za jaskrawe, ale jak przymiezylam,to okazala sie super:) i swietnie lezy:) Ogladalam tez bielizne, zwlaszcza, ze ceny niewysokie, ale nie lubie staniczkow z usztywnianymi miseczkami, a tam wszystkie takie... To w Galerii Mokotow, moze w innych sklepach jest wiekszy wybor? w sensie braku tych usztywnien:))) Odpowiedz Link Zgłoś