Gość: =) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 17:58 Życze powodzenia Olusi i Justynie z Bytomia. Będe trzymała za was kciuki 29 maja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: torun forever Re: 21 maja 2005. Elite Model School IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 23.05.05, 21:18 dziewczyny z Torunia trzymajacie fason do końca :-)))) Jesteście najładniejsze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IzQa ;] Re: 21 maja 2005. Elite Model School IP: *.torun.mm.pl 30.05.05, 19:46 Taak.. i Toruń wygrał ;D tutaj są najładniejsze dziewczyny.. i moja kochana Róża ;* gratuluje jeszcze raz! ;* Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: 21 maja 2005. Elite Model School 23.05.05, 21:29 no pięknie , ale dlaczego zamiast na wybiegach jesteście w kuchnni ? Odpowiedz Link Zgłoś
el_padre Re: 21 maja 2005. Elite Model School 23.05.05, 21:34 Bo potem będą kąpać się w kisielu i smarować bitą smietaną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: 21 maja 2005. Elite Model School IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.05, 21:46 Chcę powiedzieć, że nie wierze, że te dziewczyny przeszły tak trudne eliminacje. Są brzydkie lub przeciętne. Takie to na codzień po ulicach chodzą, a zresztą te co chodzą po ulicach są ładniejsze. Nic dziwnego, ze Polska nigdy nie wypromuje swojej modelki na rynku światowym jak będzie wybierać takie finalistki. Ludzie nie było ładniejszych? Żdna z tych dziewczyn nie jest nawet ładna. W klasie mam ładniejsze koleżanki. Gdzie wy macie oczy? One chyba mają bardzo bogatych rodziców. Nawet z ogromem tapety na twarzy i w tych ciuchach są brzydkie. Tylko wam współczuć braku gustu. To nie sprawiedliwe że ładne dziewczyny nie mają szans bo wy wybieracie te bogate. WSPÓŁCZUJE, I NIE TYLKO JA TAK SĄDZE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: screamka Re: 21 maja 2005. Elite Model School IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.05, 22:44 Ha hA!! Moja ukoFFana psyjaciolecka Anusia swEet- żuczus wygrała i jedzie do Chin... =D zaJeBioZa cmoXxy koFFanie :*:* Odpowiedz Link Zgłoś