Gość: kk IP: *.jci.com 14.05.05, 00:02 ja 90% czasu zaden jak juz musze, to maly sportowy casio kupiony za grosze jakies zegarkow eleganckich nie posiadam, ale powoli rozgladam sie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zettrzy Re: a jaki zegarek nosicie? 14.05.05, 04:12 ja Seiko tak stare ze chyba pamieta hostage crisis za Cartera no i gdzies we smieciach musze miec dwa eksponaty z lat 80: jeden zupelnie zielony, z plastiku, raz mi upadl na chodnik i troche sie obtlukl (tani byl ten plastik), a drugi z jakichs drucikow pelnych autentycznych cyrkonii i to o ile pamietam w krwistym, amarantowo-czerwonym kolorze ach, na tym forum te dwa zegarki by zrobily furore i wiecej, bo naprawde nadaja sie wylacznie na odpust Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: a jaki zegarek nosicie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.05.05, 10:04 ja mam dwa swatche (w tym jeden z peknietym paskiem, wiec na rzie nie nadaje sie do noszenia) i jeden taki elegantszy, w kolorze zamtowionego srebra (koperta jest tytanowa), ale nie nosze zadnego ostatnio. szczesliwi czasu nie licza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Facet No.1 Re: a jaki zegarek nosicie? IP: *.dip.t-dialin.net 14.05.05, 10:16 Ja nosze ten ROLEX !!! Jest ladny i jest jeszcze w dobrej cenie www.ebay.pl/viItem?ItemId=4993311355#photo Odpowiedz Link Zgłoś
lestka Re: a jaki zegarek nosicie? 14.05.05, 10:21 kilka lat temu w chicago poszlam z chlopakiem na basen wychwalal je pod niebiosa ze sa super i ze sa za darmo ze woda czysciutka ze ratownik i takie tam i ja wchodzac do tego basenu poczulam uklocie w stope , noi kamil sie pochylil i wyjal timexa poszlismy do ratownika ale byl jakims chyba hindusem i wogole nas nie rozumial wiec go zatrzymalismy :D i do tej pory go mam moze nie jest za ladny ale lubie go :) milo mi sie kojarzy Odpowiedz Link Zgłoś
zewszad_i_znikad Re: a jaki zegarek nosicie? 14.05.05, 10:25 Nie znam firmy, ale mogę opisać: - tarcza ze wskazówkami - średnica rzędu 2,5 cm - wąski brązowy skórzany pasek Noszę go od 9 lat i nie zamieniłabym na żaden inny; kiedy pasek się rozwali, idę do zegarmistrza i wymieniam na jak najbardziej podobny. Jako zegarek elegancki też się nadaje, a nic z metalową bransoletą nie kupię, bo mnie łapie za włosy na rękach. Odpowiedz Link Zgłoś
vic_vic Re: a jaki zegarek nosicie? 14.05.05, 11:07 zegarków, jak już w innym wątku pisałam, mam sporo, ale najczęściej noszę DKNY srebrno-czarny bo najbardziej uniwersalny, teda lapidusa, sportowego timexa, jeden z bardziej ulubionych to srebrny na szerokim jasnym skórzanych pasku ze sprzączkami - firmy nie pamietam, kosztował chyba z Ł25 w UK, zresztą za każdym razem gydy jestem w Anglii kupuję zegarek/zegarki. Mają tam stoiska ze wszystkimi zegarkami za Ł5 - niektóre badziewne, zle zdarzają się b. oryginalne wzory, więc zaspokajam swoją manię kupując tam takie zegarki co to tylko to jednego zestawu pasują. O dziwo nawet się nie psują. Teraz mam ochotę na kolejny DKNY, ale niestety kilkaset bardziej potrzebych rzeczy kupić trzeba :( Odpowiedz Link Zgłoś
marvellous Re: a jaki zegarek nosicie? 14.05.05, 12:11 Od kilku lat noszę srebrny. Bardzo się do niego przywiązałam, może dlatego że jest prezentem od pewnej osoby:)). Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: a jaki zegarek nosicie? 14.05.05, 13:10 noszę prosty czarny zegarek CASIO - czarny pasek, czarna tarcza ze srebrnym obramowaniem Odpowiedz Link Zgłoś
ludzka_budowla Re: a jaki zegarek nosicie? 14.05.05, 16:13 nie nosze. pecha mam do zegarkow i albo sie psuja odrazu albo gubie. dla dobra wiec wszelakich zegarkow zaprzestalam ich noszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: a jaki zegarek nosicie? 14.05.05, 16:17 swatchyk pięcioletni,a może starszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dagunia Re: a jaki zegarek nosicie? IP: 212.122.214.* 14.05.05, 17:36 od paru lat TISSOT, taki mały, w kolorze złota z brązowym paskiem. Bardzo go lubie za prostotę i styl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez_mapy Re: a jaki zegarek nosicie? IP: *.wroclaw.mm.pl 14.05.05, 18:45 Ja też noszę Tissot'a - na eleganckiej bransolecie, złoty. Do stroju sportowego wkładam Casio G-Shock. Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: a jaki zegarek nosicie? 14.05.05, 22:22 Maurice Lacroix. Prezent, ale sama sobie go wybralam. Chcialam klasyczny zegarek, z tradycyjnym skorzanym paskiem, i nie jakies "designerskie" logo, tylko tradycyjna, stara, zegarmistrzowska jakosc. ML pasowal jak ulal ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NADOBNA Re: a jaki zegarek nosicie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.05.05, 23:27 Cartier -Santos www.cartier.com/international/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NADOBNA Re: a jaki zegarek nosicie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.05.05, 23:29 Colletions,watches,dalej wyswietli sie od lewego dolnego rogu linijka,trzeba kliknac santos de cartier,a potem trzeci kwadracik.Ze stali,tylko z szafirem.Na zdjeciu nie prezentuje sie zbyt pieknie,ale jest naprawde bardzo ladny.Moim zdaniem w miejsko,elegancko,sportowym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NADOBNA Re: a jaki zegarek nosicie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.05.05, 23:32 o.znalazlam link: www.cartier.avence.com/pop_collection_us/pop_index.php?idproduit=272 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LA PARISIENNE Re: a jaki zegarek nosicie? IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 16.05.05, 17:46 No i co Nadobna nie chalimy sie. A ja mam Cartier Panthère Ruban z tarcza z z "nacre", wszyscy zgodnie przy zakupie, mi powiedzieli ze santos to brzydki model. Musisz podawac trzy razy link, a kogo to interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: a jaki zegarek nosicie? IP: *.chello.pl 18.05.05, 14:32 sporo zachodu żeby się pochwalić brzydkim acz drogim zegarkiem heh, ja mam Swatch Square czerwony z białym krzyzem, linka nie szukam bo mi sie nie chce ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: a jaki zegarek nosicie? IP: *.localdomain / 80.48.249.* 14.05.05, 23:33 Jeden jest zegarkiem marki zegarek, ma "sto" lat, kupiony gdzieś tam, za jakieś 25 zł, nei więcej. Chodzi idealnie, ładny jest, do wszystkiego prawie pasuje i nci od niego więcej nie trzeba Drugi srebrny, z okresu całkiem niedawnego kiedy dostałam świra na punkcie szlachetnych materiałów pozbywając się pieniędzy na pisadła ze złotymi nakrętkami i zegarki ze srebra. Typowa biżuteria do świecenia i wyglądania. Odpowiedz Link Zgłoś
aniabe13 Re: a jaki zegarek nosicie? 14.05.05, 23:51 Starą doxę, mechaniczna (dla niewtajemniczonych zwykła nakręcana). Mała złota tarcza i wskazówki. Wymiennie pasek i bransoleta. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak47 Re: a jaki zegarek nosicie? 15.05.05, 09:23 evana napisała: > Srebrna Certina. ja roamera z 5 lat juz mam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yzex Re: a jaki zegarek nosicie? IP: *.aster.pl 15.05.05, 17:46 ja tez zaden bo moj super zegareczek ck gdzies zgubilam:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: a jaki zegarek nosicie? IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.05, 12:21 ja bardzo lubie zegarki , mogłabym mieć ich więcej , często zachodze do sklepów i wyszukuje cosik dla siebie , ostatnio wypatrzyłam u dziewczyny zegarek perfect , ze srebra kształt owalny ale bardzo wąski i długi - piękny i kobiecy , podobny do oryginalnego tissota za 860 zł z tym że na nim widać która jest godzina bo na tissocie to tylko wskazówki są (niestety), obecnie nosz casio oceanus w kolorze stebrnym na błyszczącej (niestety) bransolecie. mam też calvina kleina wąski prostokąt , biały na białym długim pasku - nie wiedomo która godzina bo same wskazówki ma . mam jeszcze inne zegarki. może znacie jakieś stronki z zegarkami "perfect" , szukam i szukam tego zegarka , ale chyba jest ze starszej kolekcji. pozdrawiam ala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Evita Re: a jaki zegarek nosicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 13:58 Eleganckiego Cartiera od kilku lat tego samego, a z miesiąc temu kupiłam zabawny zegarek guessa z tarczą w kształcie serca :) Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Re: a jaki zegarek nosicie? 16.05.05, 14:04 Ja mam Tissota ze srebrną branzoletką ale go nie noszę, bo urwała mi się wskazówka a poza tym przerzuciłam się na złotą biżuterię i nie pasuje. Aktualnie NOSZĘ zegarek marki Nokia 3330 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Makówka Re: a jaki zegarek nosicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 16:58 ROAMER Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: a jaki zegarek nosicie? 16.05.05, 17:09 zawsze jakiś najtańszy,po co dopłacać do upływu czasu..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: a jaki zegarek nosicie? IP: *.jci.com 16.05.05, 17:39 szukalam Maurice Lacroix na necie i znalazlam taki na ebay'u, meski, baaardzo mi sie podoba: cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=31387&item=4993963111&rd=1 po prostu piekny zegarek, z dusza.... za to to cudo Nadobnej zloto-srebrne zupelnie nie w moim guscie Odpowiedz Link Zgłoś
nadobna7 Re: a jaki zegarek nosicie? 16.05.05, 17:41 To nie srebrne.Tylko stalowe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LA PARISIENNE Re: a jaki zegarek nosicie? IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 16.05.05, 17:47 Mnie sie ten model tez nie podoba, u nas nosi je bezguscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NADOBNA Re: a jaki zegarek nosicie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.05.05, 17:51 No taakk....zapomniałam że kiedyś "pojechałam L.P.":) Przepraszam,ale dyskretnie się uśmiechnęliśmy na to bezguście noszące Santosa- jeden z klasycznych modeli:) Swoją drogą ja już zaznaczyłam że prezencja zegarka jest zupełnie inna aniżeli w rzeczywistości,dlatego rozumiem ewentualne niepodobanie się zegarka(nie spotkałam się jeszcze z niepochlebną opinią odnośnie swojego zegarka-przeciwnie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LA PARISIENNE Re: a jaki zegarek nosicie? IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 16.05.05, 17:53 Model znam w realu, bo sama kupilam Pantère Ruban, santosa nosza babcie po 60 - tce. Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Maurice Lacroix 16.05.05, 22:59 Gość portalu: kk napisał(a): > szukalam Maurice Lacroix na necie i znalazlam taki na ebay'u, meski, baaardzo > mi sie podoba: > > cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=31387&item=4993963111&rd=1 > > po prostu piekny zegarek, z dusza.... Moj jest wlasnie w podobnym stylu, tylko damski. Ja w ogole bardzo lubie klasyczne zegarki na skorzanym pasku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: a jaki zegarek nosicie? IP: *.leon.com.pl 16.05.05, 18:02 ja mam dużo zegarków i wybieram ten, który najbardziej pasuje mi do ubrania , które mam zamiar założyc :) Odpowiedz Link Zgłoś
klarak Re: a jaki zegarek nosicie? 16.05.05, 18:29 ooo, ja mam cala kolekcje, ale wiekszosc nie chodzi i prawie nigdy ich nie nosze. częsc to pamiatki rodzinne, jeden 100-letni ze srebra niestety powoduje u mnie uczulenie. ostatnio "naszałam" jakis taki z l. 50 z tarcza w kolorze morskim i lsniacymi wskazowkami na pasku-gumce w kolorze korespondujacym... nie moge sprawdzic marki, bo mi gdzies dziecko go wcisnelo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolcia Re: a jaki zegarek nosicie? IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 16.05.05, 19:23 srebrny Citizen, z kryształkami Svarowskiego, cudny, niezniszczalny, trwały, jak go tylko zobaczyłam, to postanowiłam, ze musze mieć. I już nasza miłość trwa ze trzy lata ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lumja Re: a jaki zegarek nosicie? 17.05.05, 08:15 też cartiera - pasha albo must, w zalezności od humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Baume & Mercier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 15:08 Ale tutejsze elegantki typu Nadobna i Paryżanka i tak nie będą wiedzieć co to jest ;) Na codzień do pracy prosty z serii catwalk. Drugi elegancki typu dress watch Riviera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NADOBNA Re: Baume & Mercier IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 17:23 Akuraaat wiem,bo moj facet ma:-/ Chciałaś mi dokuczyć? Mogłam nie wiedzieć,więc nawet gdybym nie wiedziała to co? B&M zgodzisz się chyba ze mną ma nieco ładniejsze zegarki męskie. A na zegarkach nieco się znam,bo mój facet jest w nich zakochany. Co do zegarków to jakieś dwa lata temu miałam Rado. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NADOBNA Re: Baume & Mercier IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 17:29 A Pan Patek Był polakiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NADOBNA Re: Baume & Mercier IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 17:33 tfu był z małej,Polakiem z wielkiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: Baume & Mercier IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 17.05.05, 17:42 OMEGĘ kwadratową stalowo-złotą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NADOBNA Re: Baume & Mercier IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 17:52 Jaki model? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LA PARISIENNE Re: Baume & Mercier IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 17.05.05, 18:08 No powiedziala,ze catwalk na codzien, a odsietnie jakis inny, ale nie kojarze. Ten catwalk to jest bardzo podobny do mojej Panthèry Ruban : www.classybrand.com/watches/watch_fs.asp?brand=Cartier&pid=W61001T9 www.classybrand.com/watches/watch_list.asp?brand=Baume+et+Mercier&querytype=style&stylename=30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Baume & Mercier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 10:57 Nie nie, ja mam catwalka z czarną prostą tarczą bez brylancików,ze skórzanym paskiem. Odpowiedz Link Zgłoś