Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

a jaki zegarek nosicie?

IP: *.jci.com 14.05.05, 00:02
    ja 90% czasu zaden

jak juz musze, to maly sportowy casio kupiony za grosze jakies

zegarkow eleganckich nie posiadam, ale powoli rozgladam sie
    Obserwuj wątek
      • zettrzy Re: a jaki zegarek nosicie? 14.05.05, 04:12
        ja Seiko tak stare ze chyba pamieta hostage crisis za Cartera
        no i gdzies we smieciach musze miec dwa eksponaty z lat 80: jeden zupelnie
        zielony, z plastiku, raz mi upadl na chodnik i troche sie obtlukl (tani byl ten
        plastik), a drugi z jakichs drucikow pelnych autentycznych cyrkonii i to o ile
        pamietam w krwistym, amarantowo-czerwonym kolorze
        ach, na tym forum te dwa zegarki by zrobily furore i wiecej, bo naprawde nadaja
        sie wylacznie na odpust
      • Gość: anka Re: a jaki zegarek nosicie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.05.05, 10:04
        ja mam dwa swatche (w tym jeden z peknietym paskiem, wiec na rzie nie nadaje
        sie do noszenia) i jeden taki elegantszy, w kolorze zamtowionego srebra
        (koperta jest tytanowa), ale nie nosze zadnego ostatnio. szczesliwi czasu nie
        licza :)
      • Gość: Facet No.1 Re: a jaki zegarek nosicie? IP: *.dip.t-dialin.net 14.05.05, 10:16
        Ja nosze ten ROLEX !!!
        Jest ladny i jest jeszcze w dobrej cenie
        www.ebay.pl/viItem?ItemId=4993311355#photo
      • lestka Re: a jaki zegarek nosicie? 14.05.05, 10:21
        kilka lat temu w chicago poszlam z chlopakiem na basen wychwalal je pod niebiosa
        ze sa super i ze sa za darmo ze woda czysciutka ze ratownik i takie tam i ja
        wchodzac do tego basenu poczulam uklocie w stope , noi kamil sie pochylil i
        wyjal timexa poszlismy do ratownika ale byl jakims chyba hindusem i wogole nas
        nie rozumial wiec go zatrzymalismy :D i do tej pory go mam moze nie jest za
        ladny ale lubie go :) milo mi sie kojarzy
      • zewszad_i_znikad Re: a jaki zegarek nosicie? 14.05.05, 10:25
        Nie znam firmy, ale mogę opisać:
        - tarcza ze wskazówkami
        - średnica rzędu 2,5 cm
        - wąski brązowy skórzany pasek
        Noszę go od 9 lat i nie zamieniłabym na żaden inny; kiedy pasek się rozwali,
        idę do zegarmistrza i wymieniam na jak najbardziej podobny. Jako zegarek
        elegancki też się nadaje, a nic z metalową bransoletą nie kupię, bo mnie łapie
        za włosy na rękach.
      • vic_vic Re: a jaki zegarek nosicie? 14.05.05, 11:07
        zegarków, jak już w innym wątku pisałam, mam sporo, ale najczęściej noszę DKNY
        srebrno-czarny bo najbardziej uniwersalny, teda lapidusa, sportowego timexa,
        jeden z bardziej ulubionych to srebrny na szerokim jasnym skórzanych pasku ze
        sprzączkami - firmy nie pamietam, kosztował chyba z Ł25 w UK, zresztą za każdym
        razem gydy jestem w Anglii kupuję zegarek/zegarki. Mają tam stoiska ze
        wszystkimi zegarkami za Ł5 - niektóre badziewne, zle zdarzają się b. oryginalne
        wzory, więc zaspokajam swoją manię kupując tam takie zegarki co to tylko to
        jednego zestawu pasują. O dziwo nawet się nie psują. Teraz mam ochotę na
        kolejny DKNY, ale niestety kilkaset bardziej potrzebych rzeczy kupić trzeba :(
      • marvellous Re: a jaki zegarek nosicie? 14.05.05, 12:11
        Od kilku lat noszę srebrny. Bardzo się do niego przywiązałam, może dlatego że jest prezentem od pewnej osoby:)).
        • papryczka_ag Re: a jaki zegarek nosicie? 14.05.05, 13:10
          noszę prosty czarny zegarek CASIO - czarny pasek, czarna tarcza ze srebrnym
          obramowaniem
      • ludzka_budowla Re: a jaki zegarek nosicie? 14.05.05, 16:13
        nie nosze. pecha mam do zegarkow i albo sie psuja odrazu albo gubie. dla dobra
        wiec wszelakich zegarkow zaprzestalam ich noszenia.
      • kochanica-francuza Re: a jaki zegarek nosicie? 14.05.05, 16:17
        swatchyk pięcioletni,a może starszy
      • Gość: Dagunia Re: a jaki zegarek nosicie? IP: 212.122.214.* 14.05.05, 17:36
        od paru lat TISSOT, taki mały, w kolorze złota z brązowym paskiem. Bardzo go
        lubie za prostotę i styl.
        • Gość: bez_mapy Re: a jaki zegarek nosicie? IP: *.wroclaw.mm.pl 14.05.05, 18:45
          Ja też noszę Tissot'a - na eleganckiej bransolecie, złoty. Do stroju sportowego
          wkładam Casio G-Shock.
      • jaleo Re: a jaki zegarek nosicie? 14.05.05, 22:22
        Maurice Lacroix. Prezent, ale sama sobie go wybralam. Chcialam klasyczny
        zegarek, z tradycyjnym skorzanym paskiem, i nie jakies "designerskie" logo,
        tylko tradycyjna, stara, zegarmistrzowska jakosc. ML pasowal jak ulal ;-)
        • Gość: NADOBNA Re: a jaki zegarek nosicie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.05.05, 23:27
          Cartier -Santos
          www.cartier.com/international/index.html

• Gość: NADOBNA Re: a jaki zegarek nosicie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.05.05, 23:29
            Colletions,watches,dalej wyswietli sie od lewego dolnego rogu linijka,trzeba
            kliknac santos de cartier,a potem trzeci kwadracik.Ze stali,tylko z szafirem.Na
            zdjeciu nie prezentuje sie zbyt pieknie,ale jest naprawde bardzo ladny.Moim
            zdaniem w miejsko,elegancko,sportowym stylu.
            • Gość: NADOBNA Re: a jaki zegarek nosicie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.05.05, 23:32
              o.znalazlam link:
              www.cartier.avence.com/pop_collection_us/pop_index.php?idproduit=272
              • Gość: LA PARISIENNE Re: a jaki zegarek nosicie? IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 16.05.05, 17:46
                No i co Nadobna nie chalimy sie. A ja mam Cartier Panthère Ruban z tarcza z
                z "nacre", wszyscy zgodnie przy zakupie, mi powiedzieli ze santos to brzydki
                model.
                Musisz podawac trzy razy link, a kogo to interesuje?
              • Gość: aga Re: a jaki zegarek nosicie? IP: *.chello.pl 18.05.05, 14:32
                sporo zachodu żeby się pochwalić brzydkim acz drogim zegarkiem heh, ja mam
                Swatch Square czerwony z białym krzyzem, linka nie szukam bo mi sie nie chce ;p
      • Gość: Richelieu* Re: a jaki zegarek nosicie? IP: *.localdomain / 80.48.249.* 14.05.05, 23:33
        Jeden jest zegarkiem marki zegarek, ma "sto" lat, kupiony gdzieś tam, za jakieś
        25 zł, nei więcej. Chodzi idealnie, ładny jest, do wszystkiego prawie pasuje i
        nci od niego więcej nie trzeba
        Drugi srebrny, z okresu całkiem niedawnego kiedy dostałam świra na punkcie
        szlachetnych materiałów pozbywając się pieniędzy na pisadła ze złotymi
        nakrętkami i zegarki ze srebra. Typowa biżuteria do świecenia i wyglądania.
      • aniabe13 Re: a jaki zegarek nosicie? 14.05.05, 23:51
        Starą doxę, mechaniczna (dla niewtajemniczonych zwykła nakręcana). Mała złota
        tarcza i wskazówki. Wymiennie pasek i bransoleta.
      • evana Re: a jaki zegarek nosicie? 15.05.05, 00:14
        Srebrna Certina.
        • gosiak47 Re: a jaki zegarek nosicie? 15.05.05, 09:23
          evana napisała:

> Srebrna Certina.
          ja roamera z 5 lat juz mam
      • Gość: yzex Re: a jaki zegarek nosicie? IP: *.aster.pl 15.05.05, 17:46
        ja tez zaden bo moj super zegareczek ck gdzies zgubilam:((
        • Gość: ala Re: a jaki zegarek nosicie? IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.05, 12:21
          ja bardzo lubie zegarki , mogłabym mieć ich więcej , często zachodze do sklepów
          i wyszukuje cosik dla siebie , ostatnio wypatrzyłam u dziewczyny zegarek
          perfect , ze srebra kształt owalny ale bardzo wąski i długi - piękny i
          kobiecy , podobny do oryginalnego tissota za 860 zł z tym że na nim widać która
          jest godzina bo na tissocie to tylko wskazówki są (niestety),
          obecnie nosz casio oceanus w kolorze stebrnym na błyszczącej (niestety)
          bransolecie.
          mam też calvina kleina wąski prostokąt , biały na białym długim pasku - nie
          wiedomo która godzina bo same wskazówki ma . mam jeszcze inne zegarki.
          może znacie jakieś stronki z zegarkami "perfect" , szukam i szukam tego
          zegarka , ale chyba jest ze starszej kolekcji.
          pozdrawiam
          ala
      • Gość: Evita Re: a jaki zegarek nosicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 13:58
        Eleganckiego Cartiera od kilku lat tego samego, a z miesiąc temu kupiłam zabawny
        zegarek guessa z tarczą w kształcie serca :)
      • krowa_w_kropki Re: a jaki zegarek nosicie? 16.05.05, 14:04
        Ja mam Tissota ze srebrną branzoletką ale go nie noszę, bo urwała mi się
        wskazówka a poza tym przerzuciłam się na złotą biżuterię i nie pasuje.
        Aktualnie NOSZĘ zegarek marki Nokia 3330 :)
      • leeloo2002 Re: a jaki zegarek nosicie? 16.05.05, 14:48
        nie nosze
      • Gość: Makówka Re: a jaki zegarek nosicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 16:58
        ROAMER
      • przemkowa.b Re: a jaki zegarek nosicie? 16.05.05, 17:09
        zawsze jakiś najtańszy,po co dopłacać do upływu czasu..:)))
      • Gość: kk Re: a jaki zegarek nosicie? IP: *.jci.com 16.05.05, 17:39
        szukalam Maurice Lacroix na necie i znalazlam taki na ebay'u, meski, baaardzo
        mi sie podoba:

cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=31387&item=4993963111&rd=1

po prostu piekny zegarek, z dusza....

za to to cudo Nadobnej zloto-srebrne zupelnie nie w moim guscie
        • nadobna7 Re: a jaki zegarek nosicie? 16.05.05, 17:41
          To nie srebrne.Tylko stalowe:)
        • Gość: LA PARISIENNE Re: a jaki zegarek nosicie? IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 16.05.05, 17:47
          Mnie sie ten model tez nie podoba, u nas nosi je bezguscie.
          • Gość: NADOBNA Re: a jaki zegarek nosicie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.05.05, 17:51
            No taakk....zapomniałam że kiedyś "pojechałam L.P.":)
            Przepraszam,ale dyskretnie się uśmiechnęliśmy na to bezguście noszące Santosa-
            jeden z klasycznych modeli:)
            Swoją drogą ja już zaznaczyłam że prezencja zegarka jest zupełnie inna aniżeli
            w rzeczywistości,dlatego rozumiem ewentualne niepodobanie się zegarka(nie
            spotkałam się jeszcze z niepochlebną opinią odnośnie swojego zegarka-przeciwnie)
            • Gość: LA PARISIENNE Re: a jaki zegarek nosicie? IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 16.05.05, 17:53
              Model znam w realu, bo sama kupilam Pantère Ruban, santosa nosza babcie po 60 -
              tce.
        • jaleo Maurice Lacroix 16.05.05, 22:59
          Gość portalu: kk napisał(a):

> szukalam Maurice Lacroix na necie i znalazlam taki na ebay'u, meski, baaardzo
          > mi sie podoba:
          >
          > cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=31387&item=4993963111&rd=1
          >
          > po prostu piekny zegarek, z dusza....

Moj jest wlasnie w podobnym stylu, tylko damski. Ja w ogole bardzo lubie
          klasyczne zegarki na skorzanym pasku.
      • Gość: niunia Re: a jaki zegarek nosicie? IP: *.leon.com.pl 16.05.05, 18:02
        ja mam dużo zegarków i wybieram ten, który najbardziej pasuje mi do ubrania ,
        które mam zamiar założyc :)
      • klarak Re: a jaki zegarek nosicie? 16.05.05, 18:29
        ooo, ja mam cala kolekcje, ale wiekszosc nie chodzi i prawie nigdy ich nie
        nosze. częsc to pamiatki rodzinne, jeden 100-letni ze srebra niestety powoduje u
        mnie uczulenie. ostatnio "naszałam" jakis taki z l. 50 z tarcza w kolorze
        morskim i lsniacymi wskazowkami na pasku-gumce w kolorze korespondujacym... nie
        moge sprawdzic marki, bo mi gdzies dziecko go wcisnelo.
      • Gość: Karolcia Re: a jaki zegarek nosicie? IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 16.05.05, 19:23
        srebrny Citizen, z kryształkami Svarowskiego, cudny, niezniszczalny, trwały,
        jak go tylko zobaczyłam, to postanowiłam, ze musze mieć. I już nasza miłość
        trwa ze trzy lata ;-)
        • lumja Re: a jaki zegarek nosicie? 17.05.05, 08:15
          też cartiera - pasha albo must, w zalezności od humoru.
          • Gość: Ewa Re: Baume & Mercier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 15:08
            Ale tutejsze elegantki typu Nadobna i Paryżanka i tak nie będą wiedzieć co to
            jest ;)

Na codzień do pracy prosty z serii catwalk.
            Drugi elegancki typu dress watch Riviera.
            • Gość: NADOBNA Re: Baume & Mercier IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 17:23
              Akuraaat wiem,bo moj facet ma:-/
              Chciałaś mi dokuczyć?
              Mogłam nie wiedzieć,więc nawet gdybym nie wiedziała to co?
              B&M zgodzisz się chyba ze mną ma nieco ładniejsze zegarki męskie.
              A na zegarkach nieco się znam,bo mój facet jest w nich zakochany.
              Co do zegarków to jakieś dwa lata temu miałam Rado.
              • Gość: NADOBNA Re: Baume & Mercier IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 17:29
                A Pan Patek Był polakiem
                • Gość: NADOBNA Re: Baume & Mercier IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 17:33
                  tfu był z małej,Polakiem z wielkiej
                • Gość: lala Re: Baume & Mercier IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 17.05.05, 17:42
                  OMEGĘ kwadratową stalowo-złotą
                  • Gość: NADOBNA Re: Baume & Mercier IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 17:52
                    Jaki model?
                    • Gość: LA PARISIENNE Re: Baume & Mercier IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 17.05.05, 18:08
                      No powiedziala,ze catwalk na codzien, a odsietnie jakis inny, ale nie kojarze.
                      Ten catwalk to jest bardzo podobny do mojej Panthèry Ruban :

www.classybrand.com/watches/watch_fs.asp?brand=Cartier&pid=W61001T9
                      www.classybrand.com/watches/watch_list.asp?brand=Baume+et+Mercier&querytype=style&stylename=30
                      • Gość: Ewa Re: Baume & Mercier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 10:57
                        Nie nie, ja mam catwalka z czarną prostą tarczą bez brylancików,ze skórzanym
                        paskiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka