Gość: sola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 16:42 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: inga Re: wasze największe wady- wygląd zewnętrzny IP: *.bielsko.dialog.net.pl 18.05.05, 19:11 pierwsza się odważę;) nie lubię swoich stóp, nie podoba mi sie ich kształt a zwłaszcza dlugi drugi palec (dłuższy od największego), chcoialabym tez mieć dłuższą szyję. I najwiekszy moj ból - brak talii (72 cm przy 90 w biodrach) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ) Re: wasze największe wady- wygląd zewnętrzny IP: *.protonet.pl 18.05.05, 19:21 Cienie pod oczami!Gdyby nie to,wcale bym sie nie malowala.Moze kiedys chirurgia plastyczna to do tego dojdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
vanillaice Re: wasze największe wady- wygląd zewnętrzny 18.05.05, 19:26 No dobra, teraz ja : ) Za mały biust ( 70 A ), paznokcie ( objadam),Chude ręce i chyba cera - przetłuszcza się. Odpowiedz Link Zgłoś
klarak Re: wasze największe wady- wygląd zewnętrzny 18.05.05, 19:25 zbyt mimiczna twarz, wielkie dupsko ;) no te cienie tez (alergiczki tak maja), ale nawet w miare to lubie. obiektywnie mam mase wad, ale jak sie zsumuja, to mozna nawet uznac, ze mam interesujaca urode ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifka Re: wasze największe wady- wygląd zewnętrzny IP: *.telsten.com / *.telsten.com 18.05.05, 19:30 tez mam dlugie stopy i wystajacy dlugi pacec:), jestem szczupla,a le mam brzuszek :( chodzilam na fitness i juz bylo dobrze...ale znudzilo mi sie. I to tez moja wada. :) aaaaa- biust chcialabym miec mniejszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffka Re: moja najwieksza wada jest...... IP: *.telsten.com / *.telsten.com 18.05.05, 19:32 i wlosy mocniejsze chcialabym miec, dlatego obcinam na krotko, a chcilabym plesc warkocze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiaqus Re: wasze największe wady- wygląd zewnętrzny IP: 82.160.7.* 18.05.05, 19:34 cienkie włosy, elfowate uszy, przypakowane uda w stosunku do chudych łydek, uzbierało by się wiecej, ale ja staram się o wadach nie myslec, a skupiac na eksponowaniu zalet, bo gdybym sie przejmowala to czulabym się jak maly potworek, a tak jak sie nie przejmuje to sie nawet atrakcyjna czuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: wasze największe wady- wygląd zewnętrzny 18.05.05, 19:37 obgryzione skórki przy paznokciach... jak nie dopilnuję manicure robi się okropnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka333 Re: wasze największe wady- wygląd zewnętrzny IP: *.aster.pl 18.05.05, 19:37 Ja dziś nie widzę żadnych wad w sobie, nie wiem co będzie jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
klarak Re: wasze największe wady- wygląd zewnętrzny 18.05.05, 21:39 no popatrz, niektorzy sobie robia operacje plastyczne, zeby miec elfie uszy, a ty narzekasz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: wasze największe wady- wygląd zewnętrzny 18.05.05, 20:48 Jak już wspomniałam w innym wątku - jestem bardzo krytyczna w stosunku do swojej osoby i często widzę wady tam, gdzie inni ich kompletnie nie zauważają. Ale wymienię najważniejsze: - zbyt małe stopy (roz. 36) -często problem z kupnem wymarzonych butów - zbyt umięśnione uda (efekt intesywnej, długotrwałej gry w siatkówkę na pozycji rozgrywającej)- ale od pewnego czasu ćwiczę streching. Szczęście w nieszczęściu -nigdy nie miałam cellutisu - uszy -jedno ma inny kształt, a drugie inny - wzrost - a tak chciałam być modelką albo stewardessą:(((( - głos - wydaje mi się, że brzmię jak mała dziewczynka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiaqus Re: wasze największe wady- wygląd zewnętrzny IP: 82.160.7.* 18.05.05, 20:58 co do głosu to też chciałabym mieć taki jak kiedyś- kobiecy, a jednocześnie taki dziewczęcy- ale nie sznaowałam go w ostatnim czasie, i miałam zapalenie krtani, a teraz chrypę od roku, mam głos jak stara palaczka i alkoholiczka, nie wiem, cale życie przede mną, i kiedy ja zostanę wielkim mówcą?? Odpowiedz Link Zgłoś
marmelada Re: wasze największe wady- wygląd zewnętrzny 19.05.05, 14:47 ja też siatkówka ;)i też rozgrywająca :) a zostały... dwa krzywe paluchy, które wiecznie byly wybijane i zawsze podziwiam dziewczyny o długich zgrabnych palcach, pierścionków nie noszę, a chciałabym. Nomen omen krzywizna paluszków nie przeszkodziła w graniu na pianinie ;). no i te żabie udka, mogłybyć mniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
aretse11 Re: wasze największe wady- wygląd zewnętrzny 20.05.05, 17:35 -mam smieszne dlonie,krotkie palce,jakbyscie zobaczyly kciuki to padlybyscie ze smiechu+brzydkie paznokcie -nie wiem czy to zaliczyc tutaj..ale mam blizne na ustach(chociaz tej tak nie widac) i na szyi -mam dlugie baty na rece-cale szczescie gole..bo inaczej jak mala malpka bym wygladala ..a co dziwne w tych miejscach co powinnam miec wlosy-mam tak malo,ze w sumie do bikini nie musialabym sie w ogole golic.. -nie podoba mi sie moj ksztalt tylka-ale to akurat moze nie kazdy by sie ze mna zgodzil..ze cos tu nie tak.. Odpowiedz Link Zgłoś
lady Re: wasze największe wady- wygląd zewnętrzny 18.05.05, 20:50 Dzisiaj nie lubię swoich stóp. Jutro koło 12.00 mi przejdzie, bo na 10.30 ide na pedicure. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lady Re: wasze największe wady- wygląd zewnętrzny 19.05.05, 18:52 JUż lubię, już lubię. ;-) Ale nie lubię za to swojej jasnej oprawy oczu - gdyby nie comiesięczna henna, byłoby marnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jackie Re: wasze największe wady- wygląd zewnętrzny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 20:53 Niski wzrost, pyzata, dziecinna buźka i paznokcie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
crazyrabbit Re: wasze największe wady- wygląd zewnętrzny 18.05.05, 22:01 Lekko wystający brzuszek , no biust za duży do mojej drobnej budowy... Cera fatalna... Dobrze , że mam świetne nogi i tyłek , jakoś mi się równoważą te wady z zaletami :) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: wasze największe wady- wygląd zewnętrzny 18.05.05, 22:02 okres wytykania sobie wad mam za soba od jakichs 28-30 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivre Re: wasze największe wady- wygląd zewnętrzny IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 18.05.05, 22:07 Jestem perfekcjonistka niemal w kazdej dziedzinie zycia i bycia i pewnie dlatego tak mi zle, kiedy uwazam, ze cos ze mna wygladowo nie tak ;) A oto wynajdywane przeze mnie wady: - lekko wystajace zebra - drugi palec u nog dluzszy niz pierwszy (nie znosze tego!!) - kolor wlosow (on jakis taki nieokreslony jest... taki kolor istnieje chyba tylko na moich wlosach :D) Hmm... no to chyba tyle. Jak dla mnie o dwie wady za duzo (ten kolor wlosow moge strawic, ale tylko dlatego, ze moj Mezczyzna go uwielbia :P). Odpowiedz Link Zgłoś
jasna_79 Re: wasze największe wady- wygląd zewnętrzny 18.05.05, 22:16 Wszystko. Za to staram się być dobrym człowiekiem, z pięknym umysłem. Odpowiedz Link Zgłoś
kamisia22 Re: wasze największe wady- wygląd zewnętrzny 18.05.05, 23:14 mam mnostwo pieprzykow na calym ciele, poza tym blada cera ale nie uwazam ani jednego ani drugiego za wade aczkolwiek nie obrazilabym sie gdybym mniej pieprzykow miala i ciut ciemniejsza karnacje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NADOBNA Re: wasze największe wady- wygląd zewnętrzny IP: *.aster.pl 19.05.05, 01:14 Uważam że mam garbaty niezgrabny nos.Generalnie od góru do uda jestem bardzo udana.Nie przepadam za swoimi łydkami.Są zbyt masywne.Na szczęście nie jestem maleńka wiec jako takie proporcje są Odpowiedz Link Zgłoś
umaa przeciez tak jest pieknie!!! 19.05.05, 10:23 jasna karnacja i masa pieprzykow... jak dla mnie cudo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lumja Re: wasze największe wady- wygląd zewnętrzny 19.05.05, 10:11 kształt paznokci u rąk:( Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Re: wasze największe wady- wygląd zewnętrzny 19.05.05, 10:15 Opisywałam swój wygląd w wątku portfolio, ale moge powtórzyć. Lekko krótsza jedna noga, jest to niewidoczne gołym okiem ale pociąga za sobą co następuje: obniżone biodro i w związku z tym z jednej strony większe wcięcie w talii i bardzo krzywy kręgosłup, na szczęście garba nie ma ale łopatka wystaje :( Prócz tego jestem ślepa jak kret i wiecznie rozczochrana. A dzisiaj to nawet bardziej niż zykle bo mam kaca i nic mi się nie chciało kombinować. Acha, i na kolanach mam rozstępy. Ciekawe czemu, zawsze byłam szczupła. Za szybko mi nogi urosły czy jak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliwcia Re: wasze największe wady- wygląd zewnętrzny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 18:59 Najbardziej przeszkadza mi kłopotliwa cera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agn Re: wasze największe wady- wygląd zewnętrzny IP: *.ifpan.edu.pl 19.05.05, 10:20 dobrze to ujelas - moje najwieksze wady - wyglad zewnetrzny, podly charakter i lenistwo a i jeszcze cala masa wad pomniejszych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shafalis Re: wasze największe wady- wygląd zewnętrzny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 10:32 To, że jestem niska........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pump_it_up Re: wasze największe wady- wygląd zewnętrzny IP: *.broker.com.pl / *.broker.com.pl 19.05.05, 11:04 Hm... Niski wzrost, wystajacy brzuch, grube kostki(zbyt male wciecie miedzy lydka a kostka:P), za mala pupa, za waskie biodra, za grube rece, fatalna cera, za male oczy, brzydki nos, brzydki usmiech, za wysokie czolo, za male stopy i dlonie, za malo wystajace kosci policzkowe. To chyba na tyle ha ha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pump_it_up Re: wasze największe wady- wygląd zewnętrzny IP: *.broker.com.pl / *.broker.com.pl 19.05.05, 11:05 Aha i ogolnie jestem za gruba. A chcialabym wygladac jak Natalie Imbruglia. Odpowiedz Link Zgłoś
leeloo2002 Re: wasze największe wady- wygląd zewnętrzny 19.05.05, 13:51 po co ten watek, zeby sie zdolowac? Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: wasze największe wady- wygląd zewnętrzny 19.05.05, 14:32 To co mogłoby być atutem z biegiem lat staje się wadą, a w niektórych sytuacjach przybiera wymiar wręcz absurdalny: trzydzieści parę lat na karku, mąż, dziecię, etc i bardzo infantylne rysy twarzy, szczupła figura (mimo tego i owego) i zero zmarszczek. Uwierzcie, czasami to może dawać się we znaki. Wiele obcych osób mnie "tyka", traktuje niepoważnie, itd. Ostatnio byłam w przychodni pediatrycznej po skierowanie dla córki. Zostałam wzięta za pacjentkę i potraktowana per noga. Czasami w urzędach jakieś dowcipasy pytają: "Och, już masz prawo jazdy?" Tak, psia mać, od trzynastu lat! Moje postanowienie na ten rok: nie będę się dla nikogo postarzać, a co. Na znak protestu pojadę po córkę do przedszkola w kitkach z różowiutką torebką Hello Kitty i niech sobie ludziska w głowę zachodzą, co to za nastka sobie dziecię powiła :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzaba Re: wasze największe wady- wygląd zewnętrzny IP: *.softlab.gda.pl 19.05.05, 14:38 Sigrun, to powód do radości:) U mnie podobnie, 28, mąż, dziecię, a bramkarz w klubie studenckim pytał, czy jestem pełnoletnia, he, he. Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: wasze największe wady- wygląd zewnętrzny 19.05.05, 14:41 Ha, przynajmniej jeszcze w monopolowym nie wymagają ode mnie pokazania dowodu :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
aretse11 do sigrun 20.05.05, 17:40 jestes niesamowita!!!...usmialam sie.. a a propo takiego wygladu..mam w szkole 2 kolezanki..-1 z Indonesi,2ga z Japoni..bylam pewna ,ze sa w moim wieku..a tu okazalo sie ,ze maja kazda 40lat!!!!!..zero zmarszczek,ladna skora..drobniutkie..ja nie wiem czy to wszystkie babki na "wschodzie"tak maja..czy co...ja w ich wieku to bede wygladac co najwyzej na 10lat starsza niz w rzeczywistosci.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anululusia Re: wasze największe wady- wygląd zewnętrzny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 15:25 1. przerwa między zębami - górnymi jedynkami 2. włosy, włosy, włosy na rękach jak u faceta 3. tłustawe uda 4. płetwy a nie stopy 5. krótkawe nogi 6. nos dla równowagi kobiety zazdroszcza mi pieknych piersi, włosów i pośladków Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: wasze największe wady- wygląd zewnętrzny 19.05.05, 15:29 Przecież włosy na rekach można usunąć woskiem -sama tak robię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anululusia Re: wasze największe wady- wygląd zewnętrzny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 15:32 uczulenie..... Wtedy wygląda jeszcze gorzej niz zazwyczaj Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: wasze największe wady- wygląd zewnętrzny 19.05.05, 15:46 Też tak miałam na początku, ale po kilku depilacjach skóra się przyzwyczaja i uczulenie się już nie pojawia. Spróbuj przecierpieć np. w zimie, kiedy nosi sie długi rekaw. Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_banan Re: wasze największe wady- wygląd zewnętrzny 19.05.05, 23:52 "Bramka" miedzy jedynkami jest super, uwielbiam cos takiego u dziewczyn. Madonna tak ma i prosze - jakos zyje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anululusia Re: wasze największe wady- wygląd zewnętrzny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 15:26 no i mam na pocieszenie piekna talię! 92-62-94 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: wasze największe wady- wygląd zewnętrzny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 16:30 za duży nos, za szeroko rozstawione żebra, za grube uda, za duzy tyłek, zbyt masywne łydki, głupawo krecące się włosy, brak biustu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ama Re: wasze największe wady- wygląd zewnętrzny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 16:28 1.niski wzrost 2.żylaste ręce 3.szerokie kosci policzkowe 4.włosy z tendencją do nadmiernego wypadania 5.cera tłusta 6.krótkie nogi 7.mały biust 8.chłopieca budowa ciała 9.niski głos ...................stwirdzam że jestem w wielkiej depresji wiosennej bo tak naprawdę to od jakiegoś szasu nic mi się w sobie nie podoba!!!!!!!!!! buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
fiancee Re: wasze największe wady- wygląd zewnętrzny 19.05.05, 18:46 Mam mały biust A65, jestem niska (164cm.), małe stopy (35,5). Narazie więcej wad nie widze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: too.ya Re: wasze największe wady- wygląd zewnętrzny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 20:35 włosy włosy włosy!!! koszmarne po prostu, małe oczka, jasna oprawa oczu, za chude nogi, i biust zmniejszył mi sie ostatnio z pięknego C na B...jestem załamana:( Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: wasze największe wady- wygląd zewnętrzny 19.05.05, 21:09 Ja podobnie jak bez_mapy, mam dwoje uszu innych:) (jedno po tacie,drugie po mamie:))) Na szczęście mogę je zakryć włosami i jest okej. Poza tym nos - wyrazisty...ale jak napisali kiedyś "nie przejmuj się nosem, bo on robi z ciebie ciebie". A mój narzeczony uwielbia mój nos i ciągle o tym mówi:) Więc nie narzekam za bardzo. A poza tym jestem szalenie zadowolona z siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_grzeskow_czekoladowych Re: wasze największe wady- wygląd zewnętrzny 19.05.05, 22:48 biust :|:| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: wasze największe wady- wygląd zewnętrzny IP: *.telia.com 19.05.05, 23:00 Jako nastolattka sie sobie nie podobalam ale teraz jestem generalnie zadowolona.Moje wady jednak sa takie: a) za duzy brzuch b)tendencja do zylakow na nogach, wystaje mi zyla pod kolanem Dla rownowagi: ciekawa twarz, duze oczy ,ladny biust. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amanda Re: wasze największe wady- wygląd zewnętrzny IP: 80.55.5.* 19.05.05, 23:53 chejka! mam strasznie duzo wad- za dlugie nogi, zbyt regularne i duze piersi /ludzie mowia, ze wygladaja na sztuczne :( / zbyt wcieta talie , za duze oczy /wygladaja dziecinnie :( / zbyt wydatne usta, za maly nos, zbyt mleczna cere, zbyt biale zeby i jestem troche za szczupla ... ale co tam, jakos musze z tym zyc , taka dola ... baj, Amanda Odpowiedz Link Zgłoś
elka007 Re: wasze największe wady- wygląd zewnętrzny 20.05.05, 04:06 dwa lata temu zafundowalam sobie operacje plastyczna nosa i juz na nic nie narzekam. Czasami denerwuje mnie brak wciecia w talii, ale co tam.. taki problem to nie problem Odpowiedz Link Zgłoś
nighthrill Re: wasze największe wady- wygląd zewnętrzny 20.05.05, 13:41 A ja jestem po prostu gruba, jakoś z tym żyję, ale czasem mi przykro, gdy idę na imprezę i jestem najgrubsza z dziewczyn. No i cerę mam dziwną, przebarwienia, krostki na czole itp. Duże usta, tzw, murzyńskie - moja siostra mówi, że mogłabym sobie dolną wargę bez problemu zakładać na nos :-) Atuty - duży, ładny biust, zgrabne stopy i włosy - długie, rude, kręcone. Odpowiedz Link Zgłoś