Gość: ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 14:00 kupilam wczoraj dwie bluzki w Carry z krotkim rekawem, obie w paski trwale sa te bluzki ? mACIE JAKIES doswiadczenie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
n_nicky Re: Carry bluzeczki w paski 25.05.05, 15:52 Przymierzałam w sobotę kilka bluzek i topów w Carry i muszę przyznać,że niektóre rozpadały mi się w rękach... Ale jeśli chodzi o wzornictwo-super:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Carry bluzeczki w paski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 17:22 rozpadly sie w rekach?? ej nie zartuj Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: Carry bluzeczki w paski 25.05.05, 17:28 Gość portalu: agata napisał(a): > rozpadly sie w rekach?? ej nie zartuj Metafora taka:P Ale naprawdę kiepskie jakościowo,po jednym praniu z S albo M zrobiłoby się XL.Chociaż bardzo tanie były... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Carry bluzeczki w paski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 17:42 a ile kosztowaly ? ja sobie wlasnie chcialam kupic tam jakis T-shirt niekoniecznie w paski tylko ze chcialabym w nim pochodzic pare lat wiec licze na dobra jakosc a carry to mi sie wydawalo ze ok jest Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: Carry bluzeczki w paski 25.05.05, 17:50 Większość topów od 24 do 27 złotych,niektóre T-shirty do 37zł.W sobotę większość bluzeczek była przeceniona,można je było poznać po czerwonym kartoniku z ceną przyczepionym do metki.Były tak sterylnie poukładane w kosteczkę,że aż bałam się je ruszać;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nota Re: Carry bluzeczki w paski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 18:22 kupilas jakas ? mi sie w paski nie podobaja bo za duzo ludzi takie nosi a jakie tam jeszcze sa wzory ? Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: Carry bluzeczki w paski 25.05.05, 18:49 Chciałam kupić taki biały top na bardzo krótkich ramiączkach,z fajnym nadrukiem-o ile dobrze pamiętam z kwiatkiem czerwono-czarnym.Ale S była mi za krótka,a M dobra na długość,ale zbyt szeroka,wyglądałam w niej nieładnie.Stwierdziłam,że inne modele też bedą tak na mnie leżeć,więc nic nie kupiłam:(Było mnóstwo różnych wzorów T-shirtów,topów itd-jednokolorowe,kilkukolorowe,ze wzorkami,bez wzorków,w paski itd. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: Carry bluzeczki w paski 25.05.05, 16:15 z carry mam 2 bluzki, obydwie piorę ręcznie, tak jest napisane na metce, poza tym bałąbym się je wrzcuić do pralki. akurat te w paski nie przypadły mi do gustu :p Odpowiedz Link Zgłoś
oloom Re: Carry bluzeczki w paski 25.05.05, 17:47 mam kilka rzeczy z Carry i potwierdzam - faktycznie nie należy ich prać w pralce, bo strasznie się wyciągają. Piorąc ręcznie masz szansę na ich długi żywot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nienadobna Re: Carry bluzeczki w paski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 21:25 ja tez mam kilka rzeczy i piore je w automacie i sie trzymaja 3 albo 2 rok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Carry bluzeczki w paski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 19:32 a wiecie moze ok kiedy jest ta przecena ? bo wczoraj nie bylo az takiego duzego wyboru bluzek, powiedzialabym ze troche poprzebierane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Carry bluzeczki w paski IP: *.chello.pl 25.05.05, 21:35 WLASNIE CZY TYLKO W WEKENDY SA TAKIE PROMOCJE DODATKOWE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martyna Re: Carry bluzeczki w paski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 18:35 ja sobie tez kupilam w paski po przecenie za 28, 00 wyglada ladnie jeszcze nie pralam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dośka Re: Carry bluzeczki w paski IP: *.77.classcom.pl 26.05.05, 20:14 mam z zeszlego roku i sprzed 2 lat takie w paseczki - sa rewelacyjne. Piore w pralce na 40 stopni, nic sie nie dzieje, nie rozciagaja sie, nie blakna. Nakupilam tez kiedys mezowi i na prawde to dobra bawelna. Teraz jest przecena 30% - pewnie za tydzien bedzie 50% a w polowie czerwca i 75% - zawsze tak jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniia Re: Carry bluzeczki w paski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 20:50 a ja glupia jakies 2 miesiace temu kupilam tam torbe za 69,90...teraz jest po 49,90...:(( glupia jestem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weronika Re: Carry bluzeczki w paski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 14:39 mam jedna w paski z carry trzyma sie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzaba Re: Carry bluzeczki w paski IP: *.softlab.gda.pl 27.05.05, 15:40 Mężowe się bardzo dobrze trzymają, moja z mięsistej rozciągnęła się, a z nie- mięsistej jest bez zarzutu - 4 rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Carry bluzeczki w paski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 17:24 mięsista to ta bardziej miekka? a niemięsista ta ktora trzeba prasowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzaba Re: Carry bluzeczki w paski IP: *.softlab.gda.pl 27.05.05, 22:17 Mięsista to taka bardziej gładka, jednolita w strukturze, troszkę grubsza, a niemięsista po rozciągnięciu ma widoczny jakby prążek. Nie wiem, czy dobrze wytłumaczyłam. Na przykładzie aktualnej kolekcjii Carry: niemięsista to zielona z czterema kwiatkami bez rękawów. Te w paski też chyba niemięsiste, ale nie pamiętam dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Carry bluzeczki w paski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 22:29 w paski sa rozne, tzn. rozne rodzaje bawelny Odpowiedz Link Zgłoś