Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Duży biust

IP: *.cable.ubr07.newm.blueyonder.co.uk 26.05.05, 23:37
    WAsza propozycja stroju kapielowego na duzy biust nie jest za bardzo
    interesujaca. Biustonosz wyglada ciezko i moim zdaniem jeszcze bardziej
    zwraca na siebie uwage. Czemu nie pokazecie czegos kobiecego, ladnego.
    Ostatnio kupilam kostium z Bellissima, z ktorego jestem bardzo zadowolona.Moj
    rozmiar to 65G wiec nie jest latwo znlezc cos dla mnie, ale w Bellissima
    udalo sie. W koncu mam kostium, ktory sprawia, ze czuje sie seksownie i
    pewnie w tym samym czasie. POwinniscie pokazywac propzycje Bellissima, gdyz
    oni specjalizuja sie w bieliznie na duze biusty i maja szeroki wybor.Ich
    adres to www.bellissima.com.pl. POlecam.
    Obserwuj wątek
      • jaginger Re: Duży biust 27.05.05, 18:13
        To coś na zdjęciu to jakiś koszmarek:)
        Wasza propozycja idealna jest do mycia okien a nie wyjścia na plażę!!!
        ------------------
      • agnieszka_ka Re: Duży biust 28.05.05, 00:26
        Ej,czesc! Wiec nie jestem sama! Ja mam troche mniejszy biust, ale tez zalicza
        sie do nietypowych, 70 E.
        Kostium ktory tu zaproponowali jest obrzydliwy, zupelnie nie zgadzam sie z
        autorka ktora napisala ze on optycznie zmniejszy biust: duzy biust ubrany w
        takie cos wyglada jak w worku! Cala konstrukcja ciala, w takim kostiumie,
        sprawia wrazenie chylic sie ku dolowi. Poza tym duzy biust zebrany w cos
        takiego tworzy zamiast "dwoch jabluszek" ohydna kreske dzielaca dwa zwaly
        miesa.
        Ja mam przepiekny kostium z ukosnym cieciem, w ktorym moje, niezgrabne i
        niezbyt jedrne z natury piersi, wygladaja jak u Pameli Anderson w jej
        silikonach, "pekate jabluszka". A wszystko dzieki DOBRZE DOBRANEMU kostiumowi.
        • agnieszka_ka Re: Duży biust 28.05.05, 00:35
          I chcialam jeszcze dodac ze autorka tej porady z pewnoscia nie ma duzego
          biustu: nie dosc ze nie wie jak go ubrac zeby wygladal estetycznie, to jeszcze
          nie wie ze tego typu staniki, wbrew pozorom, W OGOLE NIE SA STABILNE I WOGOLE
          NIE TRZYMAJA BIUSTU!
          W ogole kto ja zatrudnil do dawania porad?
          Przeczytalam jeszcze inne jej porady, i komentarze: zadna rada nie jest
          trafiona! Przeczytajcie sobie komentarze do porad dla dziewczyn z duza pupa!
          Usmiejecie sie!
        • Gość: Magda Re: Duży biust IP: *.cable.wanadoo.nl 28.05.05, 11:45
          a mozesz napisac gdzie dostalas ten kostium na 70 E bo ja szukam i szukam i
          cholera nic nie pasuje albo wyglada jak to zaproponowane
          z gory dziekuje
          jak mozesz to pisz na: ulaula@poczta.onet.pl
      • Gość: żabula Re: Duży biust IP: *.system / *.system-net.pl 28.05.05, 07:40
        Wiecie co? dajcie sobie spokój z mówieniem kto w czym dobrze wygląda, bo się po
        prostu na tym nie znacie. Jak bym założyła taki kostium to równie dobrze mogę
        ubrac sobie t-shirta i majtki na plaże :P W moim przypadku (biust 70F) sprawdził
        się kostium wiązany na plecach i szyi i figi do tego. wyglądam w nim
        rewelacyjnie, mój biust jest ładnie ułożony, seksownie wygląda, a ja nie mam
        kompleksów bo w końcu widzę że pięknie wyglądam w kostiumie.
        • Gość: magana Re: Duży biust IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 13:22
          Dziewczyny z duzym biustem... gdzie kupilyscie kostiumy? Ja (75G) nigdzie nie
          moge dobrac gory od kostiumu. Albo sa jak na starsze panie ( takie zabudowane i
          w okropnych kolorach ) albo za male i mi sie biust wylewa :) Poradzcie prosze,
          podajcie firmy, sklepy... proszeee :)
      • Gość: ibd Re: Duży biust IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.05.05, 13:23
        Zgadzam się z dziewczynami, w takim kostiumie duży biust napewno nie będzie
        wyglądał dobrze, ponieważ jest ciężki. Polecam nową kolekcję kostiumów Triumph
        z wbudowanymi miskami araz stronę www.avocado.com.pl. Szyją świetne staniki i
        kostiumy na duże biusty i nieżadko tańsze niż Bellissima
      • Gość: Kathe Re: Duży biust IP: *.com.pl 01.06.05, 13:43
        Witaj Dario. Jak udało ci sie nabyć strój w takim rozmiarze!!!!!!!!! Ja noszę
        75E i nie moge nic znaleść w tym rozmiarze. Zakupiłaś ten strój w sklepie czy
        przez internet. Prosze Cię o odpowiedż ; kasiak04@poczta.onet.pl. Z góry
        dziękuję Kathe
        • Gość: Daria Re: Duży biust IP: *.cable.ubr07.newm.blueyonder.co.uk 02.06.05, 15:18
          wejdż na www.bellissima.com.pl. Warto.
      • butters77 ADRESY SKLEPOW dla duzych biustow:) 01.06.05, 15:38
        Dziewczyny!! Bardzo sie ciesze, ze jest taki watek,bo sama mam ogromne problemy
        z dobraniem odpowiedniego stanika, a co dopiero kostiumu. Nosze 75F i juz od
        paru lat nie kupilam nic w sklepie z bielizna (niektore urocze ekspedientki
        potrafia nawet powiedziec "Powyzej D to sie obecnie nie produkuje..":)) A jesli
        juz znajde cos z miseczka F, to w obwodzie ma 115:) Ale do rzeczy:)

1) Juz kilka razy kupilam stanik (a ostatnio i kostium) na www.avocado.com.pl
        Ceny sa dosc wysokie (co najmniej 100 zl za stanik, a kostium za kilkaset:( ,ale
        jesli mozecie sobie pozwolic,to warto. Staniki sa naprawde dobrej jakosci i - co
        dla mnie wazne - nie ma najmniejszego problemu z wymiana albo zwrotem (ja
        wymienialam juz 2 razy),tyle ze trzeba to zrobic w ciagu tygodnia(o ile dobrze
        pamietam). Radze jednak przed zakupem dokladnie dowiadywac sie o szczegoly
        produktu, bo w opisie nie zawsze sa podane!! (ja np. kiedys kupilam miekki
        stanik, sadzac,ze jest usztywniany)
        2) www.comexim.pl - jeszcze u nich nie kupowalam,ale staniki wydaja mi sie
        solidne (wszystkie "ogniwka" łączące naramki sa metalowe, a to wazne przy duzym
        biuscie - plastikowe czesto sa nietrwale (w stanikach Avocado tez sa metalowe).
        Plus jest taki, ze ceny sa troche nizsze,niz w Avocado. Minus: mi osobiscie
        kostiumy Comeximu niezbyt sie podobaja.
        3) Garderoba.pl - ten adres niestety odradzam:( Tzn. wybor jest bardzo duzy,
        ceny sa znacznie nizsze niz w przypadku Avocado i Comeximu (bo znajda sie
        staniki za 30zl), ale jakosc jest srednia. Moze w przypadku mniejszych biustow
        wszystko jest OK,ale ja zawiodlam sie na dwoch stanikach z tego sklepu wlasnie z
        powodu plastikowej konstrukcji - czesci laczace naramki z reszta stanika po
        prostu mi popekaly:( Po sklejeniu tez juz sie nie trzymaly.

Daria, ktora zalozyla watek, bardzo chwali Bellissime (pomyslalam nawet, ze moze
        tam pracuje?:)) - ja jeszcze nigdy tam nie kupowalam - moze ktoras z Was ma
        jakies doswiadczenia zwiazane z tym sklepem?? Czekam na wszelkie uwagi - i inne
        adresy oczywiscie!!:)

Mam nadzieje, ze moj post zaoszczedzi komus nieprzyjemnych chwil w sklepie z
        bielizna dla dziewczyn A-C:)
        • Gość: ekler Re: ADRESY SKLEPOW dla duzych biustow:) IP: *.ghnet.pl 01.06.05, 18:22
          jesli chodzi o bielizne:
          sklep.samanta.pl i w ogole staniki samanty sa super.
          czasem cos sie triumpha znajdzie,ostatnio coraz wiecej modeli z miseczka d,e...
          kostiumy kupuje w calzedonii (mam 75e),czasem wchodze w ich czworke,jak nie,to
          co roku maja serie jednokolorowa,gdzie osobno mozna kupic majtki i stanik i sa
          staniki w rozmiarze 5.
          • Gość: Eva Re: ADRESY SKLEPOW dla duzych biustow:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 21:53
            ja rowniez ja mam 70E i z cala pewnoscia moge polecic Samante, Avocaco, staniki
            ze strony www.dlaniej.pl, pozdrawiam dziewczyny, ktore maja czym dychnac :)))
            • Gość: Plovdiva Re: ADRESY SKLEPOW dla duzych biustow:) IP: *.cable.ubr07.newm.blueyonder.co.uk 02.06.05, 16:14
              Na www.bellissima.com.pl są podane adresy normalnych sklepów, gdzie można kupić
              ich bieliznę. W Warszawie głównie w Promenadzie w sklepie Lanoro. Ale jest też
              w innych. Miseczki mają aż do H lub J. Duży wybór.
          • Gość: AgaU kostiumy kapielowe IP: *.acn.waw.pl 03.06.05, 15:45
            wklejam moj post z forum uroda - mamy tam podobny watek, o stanikach i
            kostiumach:

kupic kostium to dopiero sztuka.
            ja mam 2 rozwiazania:
            1. uczciwe: z calzedonii (np. warszawa-ursus-factory) modele ktore maja osobno
            staniki (i wtedy np. rozmiar 4 i skracam obwod i ramiaczka) i majtki (wtedy 36
            albo 38 sa rozne modele jakies braziliany etc),
            2. nieuczciwe: wziac do przymierzalni 2 komplety (np. z calzedonii rozmiar 2 i
            4) i po przymiarce zamienic gore i dol w pudelku i kupic..............
            pozdrawiam,
            aga
        • Gość: Kaska80FF Re: ADRESY SKLEPOW dla duzych biustow:) IP: *.cable.ubr07.newm.blueyonder.co.uk 02.06.05, 01:33
          Mam 80FF. Probowalam sklep Bellssima juz kilka razy. Kupilam biustonosz bez
          ramiaczek, co przy moim rozmiarze bylo nie do pomyslenia wczesniej. Kupilam
          inny biustonosz w kolorze azurowym, swietny na lato no i kupilam stroj
          kapielowy. Wszystkie zakupy okazaly sie swietnym wyborem. Jesli chodzi o ceny
          to przed kupnem stroju porownywalam cene z podobnym biustonoszem w Avocado.
          Okazalo sie, ze Bellissima byla tansza. Zaplacilam za biustonosz kapielowy 189
          zl, a w Avocado podony byl za 220 zl. Przy tych cenach nie duza roznica, ale
          zawsze taniej.
          • Gość: goga Re: ADRESY SKLEPOW dla duzych biustow:) IP: *.torun.mm.pl 02.06.05, 08:56
            Ja nosze 80Ff, a nawet g.... i mam problemy dobrac stanik.Te firmowe sa cholernie drogie.Nie mam tyle kasy , aby wybulic 200zl. za stanik...cholera.....
        • Gość: Aga Re: ADRESY SKLEPOW dla duzych biustow:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 18:09
          Mam zamiar kupić stanik z Avocado, jednak jest to już z tych ostatnich
          rozmiarów i jeśli chciałabym wymienić to nie ma "pobliskiego" rozmiaru i
          właśnie się zastanawiam co mam zrobić... skąd mam wiedzieć czy ten rozmiar
          rzeczywiście będzie dobry na mnie? w różnych firmach różnie to z tym bywa,
          doradźcie :)
      • Gość: kalina Re: Duży biust IP: *.orzysz.sdi.tpnet.pl 02.06.05, 11:16
        Przed chwilą za waszą rada weszłam na podane strony i zamówiłam strój
        kąpielowy. Najtańsze są na www.comexim.pl i całkiem ładniutkie niektóre. Boję
        sie tylko o rozmiar, bo zawsze dotąd jak kupowałam strój to miseczki miał
        mniejsze niz w stanikach, dlatego zamówiła 70G a nie jak zawsze 70F.
      • butters77 TANSZE staniki - do GOGI i nie tylko 02.06.05, 11:45
        KALINA, napisz, jak dostaniesz ten kostium, ok? Czy wszystko ok, czy towar
        wyglada jak na zdjeciu, czy rozmiary wypadaja standardowo etc. Mam nadzieje,ze
        zakup okaze sie udany:)
        Sa w sieci rozne sklepy tansze nawet niz Comexim,ale w wiekszosci a) rozmiary sa
        male, b) jakosc bywa srednia (przynajmniej ja mam takie doswiadczenia:(
        Przed chwila znalazlam sklep www.venus1000.com - GOGA, jesli szukasz tanszego
        stanika, na pewno cos tam znajdziesz - wybor jest duzy, ceny np.40-50 zl.
        Dolaczam sie do pozdrowien dla kobietek,ktore maja czym oddychac:)
        • butters77 c. d, 02.06.05, 11:48
          Trzeba wybrac dzial biustonosze, a nastepnie "Rozmiar maxi-rozmiar sexi";))
          Jeden z tych stanikow (NIcole, za 54 zl) kupilam kiedys w zwyklym sklepie i byl
          naprawde swietny. Tzn. moze nie wyglada zbyt wyjsciowo:),ale jest naprawde
          bardzo wygodny i pod obcislymi ubraniamicycki ladnie wygladaja:)
        • Gość: Kalina Re: TANSZE staniki - do GOGI i nie tylko IP: *.orzysz.sdi.tpnet.pl 02.06.05, 12:22
          Zamówiłam w comeximie ten biały grafitti, jak go dostanę to napisze czy jest ok
          • Gość: Agatuch Re: TANSZE staniki - do GOGI i nie tylko IP: *.cable.ubr07.newm.blueyonder.co.uk 02.06.05, 14:23
            Wlasnie weszlam na strone comeximu i te stroje kapielowe wygladaja jak normalne
            biustonosze bielizniane. Sorrki, ale ja szukam stroju kapielowego, a nie
            kompletu bielizny.
            • butters77 COMEXIM kostiumy 02.06.05, 14:34
              Masz na mysli kroj czy desen? Bo jesli chodzi o desen,to mi tez nie bardzo
              odpowiadaja takie jasne wzory (ale to juz tylko kwestia gustu). Co do kroju,to
              mam wrazenie,ze jest OK - przynajmniej staniki mi sie podobaja.
              Ale moze sprobuj zajrzec na www.avocado.com.pl ? Ja mam kostium stamtad (czarny
              Onyx 2-czesciowy; material jest miekki,lekko zamszowy,bez polysku)
              Tylko ze musialam sie zastawic, zeby go kupic:))
              Zycze powodzenia w poszukiwaniach!
            • Gość: Milka Re: TANSZE staniki - do GOGI i nie tylko IP: *.cable.ubr07.newm.blueyonder.co.uk 02.06.05, 14:44
              Jesli chodzi o Comexim to raz tam kupilam. Odradzam, staniki nie maja prawie
              zadnej stabilnosci i w dodatku piersi sa zmiazdzone przy sobie i jak sie chodzi
              to wszystko sie trzesie. Nie polecam. Slaba jakosc wykonania.
              • butters77 COMEXIM - staniki 02.06.05, 15:00
                A moge spytac,ktory kupilas stanik? Usztywniany,miekki..? Ja wlasnie
                zastanawialam sie nad zakupem jednego usztywnianego (Nuria),wydawal mi sie ok.
                Pozdrawiam
      • Gość: goga Re: Duży biust IP: *.torun.mm.pl 02.06.05, 14:24
        Dzieki...a jaki polecacie z tych tanszych??????
        • butters77 Re: Duży biust 02.06.05, 14:27
          Ja juz napisalam kilka postow wyzej - Nicole z Venus1000.com - ale jako stanik
          na co dzien, raczej nie na ekscytujace wieczory:)
          Bardzo wygodny,ladnie piersi sie ukladaja.
        • Gość: jakubowska Re: Duży biust IP: *.cable.ubr07.newm.blueyonder.co.uk 02.06.05, 14:48
          Cena nie idzied z jakoscia. Polecam www.bellissima.com.pl, drozsze, ale warto.
          • butters77 Nicole za ok.50 zl 02.06.05, 14:57
            Mysle,ze na co dzien ten stanik jest ok. Oczywiscie,ze sa lepsze,ale w swojej
            kategorii cenowej moim zdaniem sie sprawdza jak najbardziej. Pozdrawiam
      • butters77 FELINA 02.06.05, 14:36
        Aha,znacie moze adres jakiegos dobrego sklepu internetowego z bielizna FELINY??
        Slyszalam,ze jest dobra,ale na stronie www.felina.com.pl nie ma sprzedazy
        detalicznej..
        • joko5 Re: FELINA 02.06.05, 14:55
          www.biust.pl/pasaz/pasaz.php3
        • Gość: kalina Re: FELINA IP: *.orzysz.sdi.tpnet.pl 02.06.05, 14:56
          Jeśli chodzi o Feline to w tamtym roku kupiłam w sklepie strój kąpielowy taki
          cieniowany bordowo - pomarańczowy. Zaplaciłam coś około 360 zł , a jakość
          kiepska no i nie jestem zadowolona zadowolona, źle trzyma , nie ma komfortu
          noszenia. Biustonosz z Feliny mam - kiepski. Ogolnie drogo i taka sobie jakość.
          • butters77 Re: FELINA 02.06.05, 15:04
            Kurcze, to mnie zaskoczylas. Ze drogo, to wiedzialam, ale tyle sie nasluchalam
            pozytywnych opinii o Felinie (ze naturalne materialy, skora oddycha, bardzo
            wygodne, anatomiczne ksztalty itp.), ze jestem zaskoczona. Dzieki za odpowiedz!
            • Gość: jakubowska Re: FELINA IP: *.cable.ubr07.newm.blueyonder.co.uk 02.06.05, 15:09
              Tez nie polecam Feliny. Nadzialam sie. Materiay szybko sie rozciagaja, a biel
              nie jest biela po kilku praniach.Nie oplaca sie.
              • joko5 Re: FELINA 02.06.05, 15:12
                Noszę Felinę i Triumph od wielu lat i nie znalazłam nic lepszego, ale nie każdy
                model pasuje na duzy biust nawet jeśli jest w dużym rozmiarze.
                • butters77 Re: FELINA 02.06.05, 15:18
                  Triumpf..hmm.. Nosilam w liceum:) Teraz mam 75F i niestety nie kwalifikuje sie
                  do grupy doceloej tej firmy:) Pozdro!
                  • joko5 Re: FELINA 02.06.05, 15:42
                    Noszę 80G i nie mam problemu z doborem Triumpha.
                    • butters77 TRIUMPH 03.06.05, 09:27
                      Naprawde?? A gdzie kupujesz te staniki? Pytam serio, bo w sklepach, do ktorych
                      ja chodze (Bydgoszcz, Torun) najwieksze biustonosze maja miseczke E
                      (ekspedientki zawsze mi mowia,ze wiekszych Triumph nie robi:)
                      • joko5 Re: TRIUMPH 03.06.05, 11:45
                        Kupuję w tym sklepie we Wrocławiu, prowadzą też sklep internetowy mają ogromny
                        wybór i co jakiś czas można trafić na rewelacyjne obniżki.
                        www.biust.pl/pasaz/e_dzial_komplety.php3?nazwa=softShaperR
                        www.biust.pl/szukaj/szukaj_ramka.php3
                        • butters77 Re: TRIUMPH 03.06.05, 16:05
                          Dzieki bardzo!
        • jolanta_re Re: FELINA 30.03.16, 10:32
          Chej ja polecam ten sklep felina-sklep.pl/ robię w nim często zakupy. Bardzo lubię Felinę a w tym sklepie zawsze dobieram sobie przy okazji świetne rajstopy Levante felina-sklep.pl/levante-rajstopy-ponczochy-c-131.html nie do zdarcia !!
          • jolunia01 Re: FELINA 09.04.16, 23:14
            Koniecznie trzeba było ponaddziesiecioletni wątek wyciągać, żeby pospamować?
      • Gość: Picia Re: Duży biust IP: *.cable.ubr07.newm.blueyonder.co.uk 02.06.05, 14:54
        Daria, mialas racje. Wlasnie otrzymalam stroj kapilowy od Bellissima, ktory
        nazywa sie Fiji. Wydaje mi sie z twojego opisu, ze masz ten sam.Jestem
        wniebowziea. Lezy jak ulal. Swietnie trzyma. Super!Wielkie dzieki!
        • butters77 Kostium BELLISSIMA 02.06.05, 15:14
          No, wlasnie sobie przegladam kostiumy - niektore rzeczywiscie ladniutkie. Tylko
          cena troche mniej mi sie podoba:)
          • Gość: Plovdiva Re: Kostium BELLISSIMA IP: *.cable.ubr07.newm.blueyonder.co.uk 02.06.05, 15:58
            Wiesz, że jeśli jesteś z Warszawy to możesz iść do sklepów Lanoro i przymierzyć
            bieliznę Bellissima? W Promenadzie mają ich bieliznę. Na stronie Bellissima są
            podane adresy sklepów, wktórych można przymierzyć i kupić bieliznę. Ja kupiłam
            z Promenady. To dobry pomysł,aby przymierzyć, bo wiesz co bierzesz.
        • Gość: Milka Re: Duży biust IP: *.cable.ubr07.newm.blueyonder.co.uk 02.06.05, 15:21
          A czy ten kostium z Bellissima jest na fiszbinach? Czy miseczki są miękkie, czy
          usztywniane. Ja wolę miękkie. Niedość, że mam duży biust to nie potrzeba mi
          dodatkowych gąbek, aby to pokazać.
          • Gość: Picia Re: Duży biust IP: *.cable.ubr07.newm.blueyonder.co.uk 02.06.05, 15:24
            Miseczki są miękkie na fiszbinach. Twój biust wypełnia miseczkę, a nie gąbka.
            Wiem, usztywnianych z gąbkami też nie lubię. Ten model Super trzyma.
            • Gość: Milka Re: Duży biust IP: *.cable.ubr07.newm.blueyonder.co.uk 02.06.05, 15:44
              Zamowilam ten Plain Seperates z Bellissima w kolorze turkusu. Kosztuje 189.95
              za stanik i do tego majtki z bocznym wiazaniem za 105zl. Wszystko razem okolo
              295 zl. Ten moj ma tez miseczki miekkie na fiszbinach. Mam nadzieje, ze bede
              tak zadowolona jak Ty.
      • Gość: Martyna Re: Dziewczynki podajcie prosze dokladny adres... IP: 83.238.121.* 02.06.05, 19:03
        tej strony z bielizna bellissima bo jak wchodze na www.bellissima.com to mi
        jakas agencja modelek sie pojawia a polskiej strony z bielizna znalezc nie
        moge :(
        • butters77 Adres Bellissimy 03.06.05, 09:25
          www.bellissima.com.pl

Pozdrawiam!
          • Gość: do butters77 Re: Dziekuje ci bardzo :))) IP: 83.238.121.* 03.06.05, 13:47
            • butters77 Nie ma sprawy:)) 03.06.05, 13:51
      • Gość: wiolka Re: SCHUDNIJCIE! IP: 156.17.253.* 03.06.05, 12:43
        ciekawa jestem jaki Ty masz rozmiar, ja do gruasów nie należę mam 175 ważę 50kg
        i mam rozmiar 70 F uważasz że tylko grubaski mają dużęb biusty to się chyba
        grubo mylisz !!! oburzają mnie kobiety tak myślące jak Ty a może wogóle nie
        myślące ...
        • Gość: Marzena Re: SCHUDNIJCIE! IP: *.graf.torun.pl 03.06.05, 14:50
          Zgadzam sie z Toba, Wiolka w 100%! Szkoda nerwow - dziewczyna w ogole nie wie,
          o czym mowi..
      • Gość: monia Re: SCHUDNIJCIE! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 14:56
        to jeszcze raz ja oczywiscie popieram wiolke
      • drzazga1 Re: SCHUDNIJCIE! 03.06.05, 21:28
        Ja tam wolę kolekcjonować zachwycone męsklie spojrzenia niż fajne staniczki:PPP
        • Gość: Tania Re: SCHUDNIJCIE! IP: *.cable.ubr07.newm.blueyonder.co.uk 04.06.05, 01:18
          Dziewczyny, na ta Magdalenke nie ma co nerwow tracic. Na glupote i ciemnote nic
          nie pomoze. Wracajac do tematu, dzieki za adres Bellissimy. Nawet nie
          wiedzialam, ze istnieje, bo maja bardzo ciekawa bielizne i stroje kapielowe. I
          w koncu cos dla nas-szczuplych, ktore maja czym oddychac. Ja mam 70F, a czasem
          70FF przy 162 cm wzrostu i wadze 48 kg. Grubaska ze mnie, co:)))
        • Gość: Olcia Re: SCHUDNIJCIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 13:41
          Super odpowiedź!!!!! CAŁKOWICIE SIĘ Z TOBĄ ZGADZAM
      • Gość: Kalina Re: SCHUDNIJCIE! IP: *.orzysz.sdi.tpnet.pl 06.06.05, 09:09
        A tak wogóle , to cześciej się za mną oglądają dziewczyny mówiąc: ty zobacz
        jakie ona ma wieeeelkie i hihoczac pod nosem, niż faceci oni raczej: zobacz
        jakie silikony. Wkurza mnie to!
        • butters77 Spojrzenia dziewczyn 06.06.05, 11:42
          Taaak... Znam ten bol.. Niektorym dziewczynom az oczy podskakuja w tym samym
          rytmie,co moj biust:)) I te spojrzenia mowiace "Boze, jak ona TO wyhodowala?";))
      • Gość: Olcia Re: SCHUDNIJCIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 13:39
        Magdalenko, dziecko, nie wiesz o czym mówisz. Moj wzrost jest 166, ważę 51, a
        stanik mam 70E! Sorki, ale ile ja mam ważyć????? 35 kg????? I tak wszyscy mi
        mówią ,że jestem za chuda. Pozatym bardzo mi sie podoba mój biust. No i
        oczywiście facetom :-))) Fajnie wygląda, naprawdę. Zle wyglądają duże biusty na
        grubych kobietach, ale przy moim obwodzie 70....jest całkiem całkiem
        seksownie :-)))) problem jest w tym, że jest to rozmiar nietypowy. Nie jest
        problem znależć biustonosz i E, G, F, ale wtedy obwód jest 90-100-110. Ale
        chyba to już sie zmienia. ostatnio coraz wiecej firm dostrzega nas dziewczyn z
        ŁADNA LINIA. no i fajnie. A osoba z rozmiarem 70A po prostu nie rozumie takiej
        jak ja z 70E. Zazdroszczy czy co????? :-)))))
        • naomi_15 Re: SCHUDNIJCIE! 12.06.05, 15:10
          Ja mam rozmiar 70A.... No faktycznie chetnie poznałabym te Wasze tajniki na
          przyrot biustu ;))) Chociaż w sumie, w wieku 15 lat może to i lepiej ze nie mam
          zaduzych piersi bo chłopaki w tym wieku potrafią nieźle dopiec bardzo
          rozwiniętym koleżankom... Już nie raz widziałam na szkolnych korytarzach
          czerwone jak piwonie dziewczyny z wzrokiem wbitym w podłogę wysłuchujące
          hihotów i tekstów w stylu "ale mleczarnia", "ale ma balony", "zobacz jakie ma
          wielkie cycory!". One zamiast cieszyć się z tego czym obdarzyła je natura
          zamartwiają się...
      • Gość: LOLA Bezsensu IP: 195.94.216.* 13.06.05, 14:29
        JA MAM DUZY I ŁADNY BIUST I ABSOLUTNIE N I E CHCE GO "POMNIEJSZAC
        OPTYCZNIE" KTO TO WYMYSLIL ??? hmm chyba ktos z malym biustem :)) ... a kostium
        nieladny !
        pozdr.
      • mantha Re: Duży biust 13.06.05, 15:52
        Pomijajac fakt, ze kostium na zdjeciu to koszmarek, mam pytanie: po co
        optycznie zmniejszać biust?????????? ja wrecz przeciwnie - z chęcią
        wyeksponuje. Prosze o propozycje kostiumów eksponujące spory i seksowny biust.
        Cos sie w glowach pomieszalo.
      • Gość: Kalina Re: Duży biust IP: *.orzysz.sdi.tpnet.pl 15.06.05, 09:33
        No wiec dostałam kostium z comexima , biały grafitti i:
        1. Jest sredniej jakości- ani zły ani super, ot po prostu zwykly kostium za 120
        zł - jakość przecietna sklepowa
        2. zamówiłam nr wiekszy bo myslałam , ze bedzie za mały , okazał sie za duzy i
        musiałam wymienić na mniejszy - czyli rozmiarówka standardowa
        3. Wcale nie ma wszystkich łączeń metalowych - niektóre są plastikowe (kułka z
        tyłu na ramiączkach)
        4. ma troszke wygląd bieliźniarski - zwłaszcza ramiączka takie jak w staniku
        5. Ale nawet fajnie wyglądają w nim piersi - jest usztywniany (do tej pory
        takich nie nosiłam)- nadaje kształt - piersi wygladaja jak u Pameli A.
        Podsumowujac - za taką cenę nie ma sie co cudów spodziewać ale nie jest źle,
        mysle ze sezon przechodze. Aha - majtki zamówiłam s - mam 95 w biodrach i nie
        są wcale takie obcisłe - powiedziałabym raczej normalne figi - mogły by być
        ciut mniejsze.
        • butters77 Do Kaliny 16.06.05, 09:30
          Buuu, no to nieladnie sie Comexim przedstawia - na www.comexim.pl/o_firmie.php
          czytamy:

"..płaskie fiszbiny odporne na odkształcanie się, metalowe, lakierowane
          regulatory i kółka zapewniają solidność i wytrzymałość modeli."

Skoro piszesz,ze kolka sa plastikowe,to zenada:(

Dzieki bardzo za wszystkie spostrzezenia! Pozdr
      • kochanica-francuza A juści! 15.06.05, 21:11
        Duży biust może wyglądać dobrze nawet w zwykłym staniku,ale z FISZBINAMI lub
        MISKAMI.

POmarańczowy jeszcze go powiększy.

Kostium jednoczęściowy powinien być wycięty (nie pod szyję).
      • Gość: Ania Re: Duży biust IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 21.06.05, 21:45
        Dziewczyny, bardzo się cieszę, że tyle Was się odezwało. A juz myślałam, że
        jestem osamotniona w problemie z zakupem bielizny. Noszę rozmiar 70 E i szlag
        mnie trafia, gdy w sklepie ekspedientka z rozmiarem A ze wstretnym usmiechem na
        ustach informuje mnie, że TAK WIELKICH rozmiarów nie szyją!!!!! Ostatnio
        próbowałam kupic dwuczęściowy strój, oczywiście w sklepie nie dostałam. Kupiłam
        dziś w www.szamanka.pl. Mam nadzieję, że będzie dobry.
        Co do stroju przedstawionego przez AVANTI - jest beznadziejny!!!! Mamy ładne
        biusty i nie musimy się ich wstydzić! Dlaczego mamy je pomniejszać optycznie?
        Juz dawno doszłam do tego, że taki biust jest moim atutem, a nie jak niektórzy -
        łącznie ze stlistami - próbuja wmówic, że wadą. Pozdrawiam wszystkie kobiece
        kobiety!!!!
        • jaginger Re: Duży biust 28.06.05, 12:49
          Dziewczyny dzięli za linki...
          Ja się zaopatruję w internetowym biuście:)
          -----------------------
        • Gość: marg Re: Duży biust IP: *.adsl.inetia.pl 04.07.05, 21:25
          tak, a kobiece kobiety to tylko te z biustami D, E, F i G? ;)
          Wy tez odrobine wyluzujcie, bo moim zdaniem, atutem jest LADNY biust, a nie
          duzy.. A to dosc czesto w parrze nie idzie :)
      • camilen Re: SCHUDNIJCIE! 29.06.05, 10:33
        Odezwała się... deska wystrojona na bazarze...
        • camilen Re: SCHUDNIJCIE! 29.06.05, 10:36
          coś mi się odpowiedzi rozjechały. To do Magdalenki było...
          • Gość: Anika Gdzie kupić strój,pomocy???? IP: *.ztpnet.pl 05.07.05, 13:22
            Witam wszystkie posiadaczki dużych biustów.Sama mam problem.Noszę 75 D albo
            nawet E.Nie potrzebuję stanika wypychać wkładkami,żelami,usztywniać itp.Za 2
            tygodnie wybywam na wakacje a jeszcze jestem bez stroju.Byłam na Bellisimie ale
            tam mały wybór.W Avocado jest jeden model,który mi się nawet podoba.Jest to
            biustonosz bez fiszbin ale usztywniany.I mam dylemat jak to będzie się
            nosić,czy to nie aby jakiś pancerz sztywny.Kobiety pomocy gdzie jeszcze mogę
            zakupić strój , dobrej jakości,do 230zł.
      • Gość: Katalinka19 Re: Duży biust IP: 80.51.180.* 09.08.05, 15:00
        Sama jestem posiadaczka dużego biustu dlatego problem dobrania odpowiedniego
        stroju kompielowego jest mi bardzo blizki. Strój jednocześciow, opinający ciało-
        wykluczone, spłaszcza biust co wybląda bardzo nieestetycznie. Uważamj że wasza
        propozycaj stroju jest całkiem atrakcyjna. Pod względem funkcjonalności
        sprawdzi sie bez zarzutu ale jeśli chodzi o sam wyglad stroju to pozostawia
        wiele do życzenia-taka jest moja opinia. Kobieta w takim stroju nie jest
        atrakcyjna, mało sexy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka