Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Gdybyście musiały wybrać tylko jeden sklep-który?

02.06.05, 16:49
    Jak w tytule. Nie zważając na koszty, ale gdybyście od teraz do końca życia
    mogły sie ubierać tylko w jednym sklepie, który byście wypbrały? Do której
    mmarki macie zaufanie na lata? Trudny wybór , wiem, ja chyba jednak
    zdecydowałabym się na PROMOD. Ciekawa jestem jak Wy:)
    Obserwuj wątek
      • Gość: ania Re: Gdybyście musiały wybrać tylko jeden sklep-kt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 16:52
        ja wybralabym Kappahl

chociaz teraz kupuje tam glownie p przecenach
        • xixx Re: Gdybyście musiały wybrać tylko jeden sklep-kt 02.06.05, 16:55
          Ja tez w Promodzie głównie na przecenach kupuje:) Dlatego zaznaczam ze nie
          chodzi mi o ceny, bardziej ciekawa jestem stylu, jaki preferujecie:) dzieki za
          odp.
        • Gość: anka Re: Gdybyście musiały wybrać tylko jeden sklep-kt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 17:46
          takze KappAhl, bezapelacyjnie
      • Gość: Klara Re: Gdybyście musiały wybrać tylko jeden sklep-kt IP: *.4web.pl 02.06.05, 16:56
        Cameieu
      • Gość: marvellous Promod IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 17:01
        • Gość: marvellous Albo nieee!! - ZARA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 17:02
          • vanillaice Re: Albo nieee!! - ZARA 02.06.05, 17:07
            Esprit, zdecydowanie. Teraz kupuję w tym sklepie tylko i wyłącznie na
            wyprzedażach.
      • alojw Re: Gdybyście musiały wybrać tylko jeden sklep-kt 02.06.05, 17:50
        CARRY!!!
      • ollasja Re: Gdybyście musiały wybrać tylko jeden sklep-kt 02.06.05, 18:08
        trudne pytanie... Może H&M?
      • Gość: Ami Re: Gdybyście musiały wybrać tylko jeden sklep-kt IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.06.05, 18:12
        Solar
        • kraxa ja tez w solarze 03.06.05, 15:45

• zettrzy Re: Gdybyście musiały wybrać tylko jeden sklep-kt 02.06.05, 18:21
        jasne, firma zettrzy, praktycznie cale zycie, zaufanie od lat, co do kosztow -
        gdybym kupowala gotowe, kosztowalo by duzo mniej, bo po pierwsze tyle bym nie
        miala, po drugie ladne guziki do wlasnorecznie szytej sukienki kosztuja wiecej
        niz cala sukienka z jakiegos H&M, a co dopiero material, podszewka, poduszki do
        ramion i inne dodatki
        no i gwarantowana unikalnosc wzornictwa
      • lucy215 Re: Gdybyście musiały wybrać tylko jeden sklep-kt 02.06.05, 18:54
        Camaieu
        ale nie jestem do końca przekonana ;)
      • Gość: zuzaba Re: Gdybyście musiały wybrać tylko jeden sklep-kt IP: *.softlab.gda.pl 02.06.05, 20:05
        Promod
      • daisy81 Re: Gdybyście musiały wybrać tylko jeden sklep-kt 02.06.05, 20:11
        www.butik.sklep.pl/index-1.htm
        • daisy81 Re: Gdybyście musiały wybrać tylko jeden sklep-kt 02.06.05, 20:13
          cholera pomylilam posty:)
          solar zdecydowanie telly welly ewentualnie
        • Gość: :) Harrods!!!! IP: 80.51.176.* 03.06.05, 10:51
      • papryczka_ag Re: Gdybyście musiały wybrać tylko jeden sklep-kt 02.06.05, 20:26
        Jakbym miała wybrać nie zważając na koszty to wybrałabym Comme des Garcons.
        Zważając na koszty...nie jestem pewna do końca ale w Polsce chyba PROMOD a z
        ulubionych za granicą francuskie Cop.Copine
        • papryczka_ag Re: Gdybyście musiały wybrać tylko jeden sklep-kt 02.06.05, 20:27
          link się nie wkleił www.cop-copine.com/
          • Gość: evita Re: Gdybyście musiały wybrać tylko jeden sklep-kt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 21:12
            morgan
      • przemkowa.b Re: Gdybyście musiały wybrać tylko jeden sklep-kt 02.06.05, 20:40
        Niemożliwe. Po prostu nie znalazłam idealnego sklepu:)
      • Gość: Gina Re: Gdybyście musiały wybrać tylko jeden sklep-kt IP: *.MAN.atcom.net.pl 02.06.05, 20:44
        Sisley - ale nie do końca życia...
      • kanya Re: Gdybyście musiały wybrać tylko jeden sklep-kt 03.06.05, 02:23
        Benetton
      • Gość: stina Re: Gdybyście musiały wybrać tylko jeden sklep-kt IP: *.nycap.res.rr.com 03.06.05, 04:46
        marshalls
      • Gość: K Re: Gdybyście musiały wybrać tylko jeden sklep-kt IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 03.06.05, 05:16
        solar
      • Gość: ja Re: Gdybyście musiały wybrać tylko jeden sklep-kt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 07:17
        21 wiek, pod warunkiem, że mieszkałabym w NYC
      • Gość: goldi Re: Gdybyście musiały wybrać tylko jeden sklep-kt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 07:39
        ZARA
        • lindtt Re: Gdybyście musiały wybrać tylko jeden sklep-kt 03.06.05, 09:56
          ZARA
          • Gość: aaa Re: Gdybyście musiały wybrać tylko jeden sklep-kt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 10:00
            Kurczę, stanęłabym jedną nogą w promodzie, a drugą w camaieu i powiedziała, że
            się za nic nie ruszę. Chociaż w tym sezonie przewagę u mnie ma promod, to w
            poprzednich bywało odwrotnie.
      • Gość: ania_mania Re: Gdybyście musiały wybrać tylko jeden sklep-kt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 10:29
        Tatuum
      • monia515 Re: Gdybyście musiały wybrać tylko jeden sklep-kt 03.06.05, 10:42
        Na pewno to byłby sklep, w którym mogłabym sie zaopatrzyć we wszystko- od
        bielizny, kosmetyków,biżuterii po kurtki, płaszcze, buty, ciuchy sportowe i
        eleganckie. No to wychodzi, że byłby to H&M.
      • mimi46 Re: Gdybyście musiały wybrać tylko jeden sklep-kt 03.06.05, 10:43
        to se na da ;)
        Ciezko mi tak od stop do głow ubrać się w jednym sklepie.
        No ale dobra... vero moda.
        • xixx Re: Gdybyście musiały wybrać tylko jeden sklep-kt 03.06.05, 11:42
          Vero Moda była moim ulubionym sklepem jakis czas temu, jakoś ostatnio mam
          wrażenie że sie skiepściła :(
          • mimi46 Re: Gdybyście musiały wybrać tylko jeden sklep-kt 03.06.05, 11:49
            i to właśnie przemawia za tym, że ciężko wybrać jeden sklep, jedną
            markę...nigdy nie wiadomo czym nas zaskoczy po przekroczeniu progu sklepu w
            kolejnym sezonie :P I nigdy nie wiem, w którą stronę pójdą moje oczekiwania i
            gust
          • marvellous Re: Gdybyście musiały wybrać tylko jeden sklep-kt 03.06.05, 14:01
            Ja przeciwnie - mam wrazenie ze teraz Vero Moda ma fajniejsze ciuchy.
            • kraxa zgadzam sie z marvellous 03.06.05, 15:48
              Kiedys Vero Moda byla dresiarsko-kosmiczno-skejtowska, a teraz dryfuje w
              kierunku "kobiecej klayki". Za to z moim niegdys ukochanym BIK-BOKIEM jest
              dokladnie odwrotnie. Generalnie ja wybieralabym wylacznie skandynwaskie
              marki:Vero moda, jackpot, Part Two, Matinique, Saint Tropez, Vila. A z polskich
              tylko Solar.
      • pocahontass Re: Gdybyście musiały wybrać tylko jeden sklep-kt 03.06.05, 10:52
        Arkadia :)
        • Gość: alex Re: Gdybyście musiały wybrać tylko jeden sklep-kt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 11:37
          Teraz najbardziej podobają mi się ciuchy z miss sixty, ale nie wyobrażam sobie
          ubierania się tam za 20-30 lat, no i bielizny nie sprzedają:) Jeśli więc miałby
          to być naprawdę jeden sklep do końca życia, to taki, który ma wszystko i w
          różnych stylach - z popularnych marek to chyba zara, h&m:)
          • poline Re: Gdybyście musiały wybrać tylko jeden sklep-kt 03.06.05, 12:18
            Tak jednego się nie da ,ale w Polsce to byłby Solar ;)
            A zagranicą hmm jeszcze wszystkich nie poznałam :P
            • xixx Re: Gdybyście musiały wybrać tylko jeden sklep-kt 03.06.05, 13:12
              No doooobra! Sama zaczelam ten watek i wybralam Promod ale..tak cichaczem jakby
              nikt nie widzial... smignelabym czasem do Solara, czasem do Zary jeszcze ;-)
      • Gość: uka Re: Gdybyście musiały wybrać tylko jeden sklep-kt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 14:31
        d&g
      • n_nicky Re: Gdybyście musiały wybrać tylko jeden sklep-kt 03.06.05, 16:18
        Cubus
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka