kochanica-francuza 06.06.05, 23:03 1.Saszki? 2."złotoryje"??? pamiętam te czasy,sofixy nosiła moja koleżanka,rusycystka (ś.p.)relaxy,a ja juniorki,ale o żesz dupa,co to były "złotoryje"??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Les-ka Re: Co to są IP: 80.55.5.* 06.06.05, 23:13 saszki to takie niskie zamszowe kozaki popularne pod koniec lat 80tych nazwe maja od ruskiego imienia Sasza bo przypominaly troche buty ichniejszego stroju ludowego Les-Ka LES PRIDE ! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Co to są 06.06.05, 23:43 Gość portalu: Les-ka napisał(a): > saszki to takie niskie zamszowe kozaki popularne pod koniec lat 80tych > > takie "pofałdowane"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Les-Ka Re: Co to są IP: 80.55.5.* 07.06.05, 00:07 niekoniecznie -wysokosc do 1/4 lydki -zamszowe -na zupelnie plaskiej, sliskiej podeszwie nosilo sie do bufiastych spodni albo do 'samurajow' Les-ka LES PRIDE 2005 ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Les-ka Re: Co to są IP: 80.55.5.* 07.06.05, 00:12 spodnico-spodnie, szerokie, dlugie do polowy lydki albo cus, czarne albo ciemnogranatowe, z szerokim pasem, cos jak samurajskie gacie dontlookaway.net/art/samurai-chick.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
misae Re: Co to są 07.06.05, 13:17 nazwa saszki, ani zlotoryje, ani samurajki nie sa mi znane, choc po opisie wiem o co chodzi, to chyba bardzo zalezy od miasta i nawet srodowiska jakich nazw sie uzywalo, moja kolezanka miala samurajki z jeans'u i ubierala do tego wlasnie saszki - i to byl dopiero szpan :o) lezka w oku sie kreci... Odpowiedz Link Zgłoś