Gość: Mena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 09:14 według Was. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agn Re: NAJGORSZE POŁĄCZENIE KOLORÓW IP: *.acn.waw.pl 15.06.05, 09:52 oczonapastliwy rozowy z wscieklym czerwonym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amazonka Re: NAJGORSZE POŁĄCZENIE KOLORÓW IP: *.chello.pl 15.06.05, 11:43 podpisuję się pod tym i od siebie dodam odblaskowy pomarańczowy z czerwonym i fiolet z czerwonym Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: NAJGORSZE POŁĄCZENIE KOLORÓW 15.06.05, 12:12 Mi sie nie podoba: granat-czarny, biały-róż, poza tym wszystko dozwolone o ile odcienie kolorów są właściwie dobrane. jednobarwne stroje mi się też nie podobają: cała na biało, cała na czarno, cała na żólto itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pris Re: NAJGORSZE POŁĄCZENIE KOLORÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 12:21 baby-blue i obrzydliwy, majtkowy róż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hey.babe Re: NAJGORSZE POŁĄCZENIE KOLORÓW IP: 217.153.73.* 15.06.05, 12:24 w tamtym roku byl taki zestaw : bialy pomaranczowy i niebieski fuj ;p i nie podoba mi sie czerwony z rozowym Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaqus Re: NAJGORSZE POŁĄCZENIE KOLORÓW 15.06.05, 12:27 zółty z białym, różowy z biały, czarny z brązowym, czarny z granatem, fiolet z pomarańczem, no i tak w ogóle to żaden kolor z zakreślacza <czyli oczojebny> z innym takowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karra Re: NAJGORSZE POŁĄCZENIE KOLORÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 12:29 nie wiem czy to najgorsze polaczenie, ale wiem ze oprocz wyzej wyminionych ie lubie rozu z blekitem. ojjj jak slodziutkooooo.. blee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buka Re: NAJGORSZE POŁĄCZENIE KOLORÓW IP: *.77.classcom.pl 15.06.05, 14:46 tak naprawde nie ma "zlych" polaczen, przy odpowiednich proporcjach, deseniu, fakturze mozna osiagnac niezwykle rezultaty. popatrzcie na -prawdziwe, nie cepelia- stroje "ludowe" z roznych stron swiata, sa tam przedziwne polaczenia kolorow i deseni a wyglada to rewelacyjnie. ( I mnostwo projektantow zrzyna z tego az sie kurzy). Odpowiedz Link Zgłoś
vanillaice Re: NAJGORSZE POŁĄCZENIE KOLORÓW 15.06.05, 14:53 Jabadaśny róż z oczojebną czerwienią, pastelowy niebieski z pastelowym różem. Odpowiedz Link Zgłoś
mantha Re: NAJGORSZE POŁĄCZENIE KOLORÓW 15.06.05, 14:53 Czarny z granatowym, czarny z brązowym - cos okropnego. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_grzeskow_czekoladowych Re: NAJGORSZE POŁĄCZENIE KOLORÓW 15.06.05, 15:01 czerwony - różowy pomarańczowy - brązowy fioletowy - czerwony brrr :) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: NAJGORSZE POŁĄCZENIE KOLORÓW 15.06.05, 15:06 fanka_grzeskow_czekoladowych napisała: > czerwony - różowy > > brrr :) www.renalange.com/de/bilder/kollektionen/kollektions_bilder/095-4AAW0413.jpg nie az tak brrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: NAJGORSZE POŁĄCZENIE KOLORÓW IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.05, 15:17 ładna suknia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: NAJGORSZE POŁĄCZENIE KOLORÓW IP: *.toya.net.pl 15.06.05, 15:19 Z tym połączeniem kolorów zależy jeszcze np jaka to jest bluzka, czy to jest bluzka, spódniczka czy spodnie, dodatki itp. Mnie najbardziej razi połączenie granatu z brązem, zielonego z żółtym. A jeśli chodzi ten link, to nawet to zestawienie czerwieni i różu mi sie podoba, bo jak powiedziałam to zależy jeszcze od tego jakie to jest zestawienie: bluzka i spodnie tak dobrze by już nie wygladały w zestawieniu różu i czerwieni, no i oczywiście nie każda spódnica z bluzka w takim zestawieniu by dobrze wyglądały: ważny tu jest też materiał, krój, całość. Odpowiedz Link Zgłoś
morelka4 Re: NAJGORSZE POŁĄCZENIE KOLORÓW 15.06.05, 15:36 Zgadzam sie z gabi, ze wszystko zalezy od tego co z czym zestawiamy. Mam kolezanke ktora do brazowej kurtki nosila niebieski (w dosc zywym odcieniu) lub rozowy szalik i wygladalo to wyjatkowo paskudnie. Takie zestawienie od razu zle mi sie kojarzy. Ale z kolei zestawienie tych samych kolorow (ale w innych odcieniach) niektorych ciuchow z Promodu jak najbardziej mi sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_grzeskow_czekoladowych Re: NAJGORSZE POŁĄCZENIE KOLORÓW 15.06.05, 15:31 tralalumpek napisała: > > www.renalange.com/de/bilder/kollektionen/kollektions_bilder/095-4AAW0413.jpg > > > nie az tak brrrrrrrrr W tym wypadku ciężko się niezgodzić :) Moja matematyczka ubiera spodnice w zielono czerwono (dominujacy) rozowa kratke i do tego rozowy golf....stad ta niechec ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anulka Re: NAJGORSZE POŁĄCZENIE KOLORÓW IP: *.icpnet.pl 16.06.05, 11:00 bardzo brrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: NAJGORSZE POŁĄCZENIE KOLORÓW, czyli co dżinsów IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.05, 16:45 nie znosze dżinsów. Wiem, że jestem wyjątkowa. Ciesze się z tego bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: NAJGORSZE POŁĄCZENIE KOLORÓW, czyli co dżinsó 15.06.05, 17:13 wiele zalezy od odcieni ale ogolnie nie lubie: czarnego z brazem, czarnego z granatem, czarnego z zoltym (troche mi to przypomina pszczolke). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivre Re: NAJGORSZE POŁĄCZENIE KOLORÓW IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 15.06.05, 17:05 Moj typ; zielen z czerwienia. Widzialam takie polaczenie na zywo, niestety :/ Odpowiedz Link Zgłoś
klarak Re: NAJGORSZE POŁĄCZENIE KOLORÓW 15.06.05, 17:14 połączenia typu amarant z czerwienią uwielbiam - są antyczno-orientalne i pobudzają umysł :) natomast prześladuje mnie połączenie, które pamiętam na moich nauczycielkach z podstawówki: pastelowy brzydki błekit i matowy nudny brąż. brrr (a czekoladę lub kasztan z akwamaryną lub turkusem uwielbiam). Odpowiedz Link Zgłoś
joanna023 Re: NAJGORSZE POŁĄCZENIE KOLORÓW 16.06.05, 06:46 Teraz w modzie wszystko jest dozwolone.Bardzo ładnie mozna zestawić strój różnymi kolorami.Jedyne czego nie znoszę to kolor seledynowy- ze wszystkimi kolorami jest to paskudne zestawienie. Odpowiedz Link Zgłoś
oka5 Re: NAJGORSZE POŁĄCZENIE KOLORÓW 16.06.05, 09:00 Dla mnie wstrząsający jest różowy z czerwonym. Mam sąsiadkę, która tak właśnie zestawia kolory kwiatów na balkonie. Fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buka Re: NAJGORSZE POŁĄCZENIE KOLORÓW IP: *.77.classcom.pl 16.06.05, 09:24 o jezu a ty wszystkie sadzisz w jednym kolorze? bleee.... Odpowiedz Link Zgłoś
oka5 Re: NAJGORSZE POŁĄCZENIE KOLORÓW 17.06.05, 07:12 Gość portalu: buka napisał(a): > o jezu a ty wszystkie sadzisz w jednym kolorze? O Jezu! A skąd taki bzdurny wniosek? Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: NAJGORSZE POŁĄCZENIE KOLORÓW 16.06.05, 12:56 RÓŻOWY-NIEBIESKI a ja naprawde jestem wiele w stanie zniesc.... Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt ooo tak 16.06.05, 13:16 błękit + róż + (dorzucę) dziewicza biel wszystko to przyobleka ciało muśnięte złocista miedzią solaryjnego słońca widziałam takie cudo na własne oczy dziewczę widać chciało opaleniznę wyeksponować ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
koczkodanek25 Re: NAJGORSZE POŁĄCZENIE KOLORÓW 16.06.05, 14:05 dzisiaj widziałam coś takiego: panna mocno przy kości + opalenizna mocno- solaryjna + czerwona, obcisła sukienka na ramiączkach (krótka) + klapki z długimi noskami różowe + torebka różowa w czerwone+żółte serduszka. Zestaw zwalał z nóg każdego. Dlatego, mój "faworyt" kolorystyczny: czerwień+róż+zółty. Po prostu - czad... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ludzka_budowla Re: NAJGORSZE POŁĄCZENIE KOLORÓW 17.06.05, 07:20 ostry zielony + ostry różowy (spodnie rybaczki) (kurtka letnia) do tego dziewcze miało jeszcze czarne klapki. aha i różowa była też torebka. bluzki nie pamietam, ale biała chyba. to dopiero było ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
marvellous Re: NAJGORSZE POŁĄCZENIE KOLORÓW 17.06.05, 10:58 czrwony + żółty czerwony + zielony czerwony + niebieski biały + różowy czerwony + pastelowy róż pomarańczowy + zielony Odpowiedz Link Zgłoś
lumja Re: NAJGORSZE POŁĄCZENIE KOLORÓW 17.06.05, 11:05 popielaty z beżowym - koszmar po prostu. osobiscie nie lubie tez czerni z brązem i czerni z granatem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: NAJGORSZE POŁĄCZENIE KOLORÓW IP: *.chello.pl 17.06.05, 11:14 czarny plus granat lub brąz plus granat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonooka Re: NAJGORSZE POŁĄCZENIE KOLORÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 14:29 Czerwony+rozowy Zolciotki+zielony(typu flaga Brazylii:)) I wysztko inne co jest CHOLERNIE kontrastowe i oblesne;) Odpowiedz Link Zgłoś