Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

NAJGORSZE POŁĄCZENIE KOLORÓW

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 09:14
    według Was.
    Obserwuj wątek
      • Gość: agn Re: NAJGORSZE POŁĄCZENIE KOLORÓW IP: *.acn.waw.pl 15.06.05, 09:52
        oczonapastliwy rozowy z wscieklym czerwonym
        • Gość: amazonka Re: NAJGORSZE POŁĄCZENIE KOLORÓW IP: *.chello.pl 15.06.05, 11:43
          podpisuję się pod tym i od siebie dodam odblaskowy pomarańczowy z czerwonym i
          fiolet z czerwonym
          • monia515 Re: NAJGORSZE POŁĄCZENIE KOLORÓW 15.06.05, 12:12
            Mi sie nie podoba: granat-czarny, biały-róż, poza tym wszystko dozwolone o ile
            odcienie kolorów są właściwie dobrane.
            jednobarwne stroje mi się też nie podobają: cała na biało, cała na czarno, cała
            na żólto itp.
      • Gość: pris Re: NAJGORSZE POŁĄCZENIE KOLORÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 12:21
        baby-blue i obrzydliwy, majtkowy róż.
      • Gość: hey.babe Re: NAJGORSZE POŁĄCZENIE KOLORÓW IP: 217.153.73.* 15.06.05, 12:24
        w tamtym roku byl taki zestaw : bialy pomaranczowy i niebieski fuj ;p i nie
        podoba mi sie czerwony z rozowym
      • gosiaqus Re: NAJGORSZE POŁĄCZENIE KOLORÓW 15.06.05, 12:27
        zółty z białym, różowy z biały, czarny z brązowym, czarny z granatem, fiolet z pomarańczem, no i tak w ogóle to żaden kolor z zakreślacza <czyli oczojebny> z innym takowym
      • Gość: karra Re: NAJGORSZE POŁĄCZENIE KOLORÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 12:29
        nie wiem czy to najgorsze polaczenie, ale wiem ze oprocz wyzej wyminionych ie
        lubie rozu z blekitem. ojjj jak slodziutkooooo.. blee
        • Gość: buka Re: NAJGORSZE POŁĄCZENIE KOLORÓW IP: *.77.classcom.pl 15.06.05, 14:46
          tak naprawde nie ma "zlych" polaczen, przy odpowiednich proporcjach, deseniu, fakturze mozna
          osiagnac niezwykle rezultaty.
          popatrzcie na -prawdziwe, nie cepelia- stroje "ludowe" z roznych stron swiata, sa tam przedziwne
          polaczenia kolorow i deseni a wyglada to rewelacyjnie.
          ( I mnostwo projektantow zrzyna z tego az sie kurzy).
          • vanillaice Re: NAJGORSZE POŁĄCZENIE KOLORÓW 15.06.05, 14:53
            Jabadaśny róż z oczojebną czerwienią, pastelowy niebieski z pastelowym różem.
      • mantha Re: NAJGORSZE POŁĄCZENIE KOLORÓW 15.06.05, 14:53
        Czarny z granatowym, czarny z brązowym - cos okropnego.
      • fanka_grzeskow_czekoladowych Re: NAJGORSZE POŁĄCZENIE KOLORÓW 15.06.05, 15:01
        czerwony - różowy
        pomarańczowy - brązowy
        fioletowy - czerwony

brrr :)
        • tralalumpek Re: NAJGORSZE POŁĄCZENIE KOLORÓW 15.06.05, 15:06
          fanka_grzeskow_czekoladowych napisała:

> czerwony - różowy

>
          > brrr :)

www.renalange.com/de/bilder/kollektionen/kollektions_bilder/095-4AAW0413.jpg

nie az tak brrrrrrrrr
          • Gość: Misia Re: NAJGORSZE POŁĄCZENIE KOLORÓW IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.05, 15:17
            ładna suknia
          • Gość: gabi Re: NAJGORSZE POŁĄCZENIE KOLORÓW IP: *.toya.net.pl 15.06.05, 15:19
            Z tym połączeniem kolorów zależy jeszcze np jaka to jest bluzka, czy to jest
            bluzka, spódniczka czy spodnie, dodatki itp. Mnie najbardziej razi połączenie
            granatu z brązem, zielonego z żółtym. A jeśli chodzi ten link, to nawet to
            zestawienie czerwieni i różu mi sie podoba, bo jak powiedziałam to zależy
            jeszcze od tego jakie to jest zestawienie: bluzka i spodnie tak dobrze by już
            nie wygladały w zestawieniu różu i czerwieni, no i oczywiście nie każda
            spódnica z bluzka w takim zestawieniu by dobrze wyglądały: ważny tu jest też
            materiał, krój, całość.
            • morelka4 Re: NAJGORSZE POŁĄCZENIE KOLORÓW 15.06.05, 15:36
              Zgadzam sie z gabi, ze wszystko zalezy od tego co z czym zestawiamy. Mam
              kolezanke ktora do brazowej kurtki nosila niebieski (w dosc zywym odcieniu) lub
              rozowy szalik i wygladalo to wyjatkowo paskudnie. Takie zestawienie od razu zle
              mi sie kojarzy. Ale z kolei zestawienie tych samych kolorow (ale w innych
              odcieniach) niektorych ciuchow z Promodu jak najbardziej mi sie podoba.
          • fanka_grzeskow_czekoladowych Re: NAJGORSZE POŁĄCZENIE KOLORÓW 15.06.05, 15:31
            tralalumpek napisała:
            >
            > www.renalange.com/de/bilder/kollektionen/kollektions_bilder/095-4AAW0413.jpg
            >
            >
            > nie az tak brrrrrrrrr

W tym wypadku ciężko się niezgodzić :)
            Moja matematyczka ubiera spodnice w zielono czerwono (dominujacy) rozowa kratke
            i do tego rozowy golf....stad ta niechec ;]
          • Gość: anulka Re: NAJGORSZE POŁĄCZENIE KOLORÓW IP: *.icpnet.pl 16.06.05, 11:00
            bardzo brrrrrrrrr
      • Gość: Ania Re: NAJGORSZE POŁĄCZENIE KOLORÓW, czyli co dżinsów IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.05, 16:45
        nie znosze dżinsów.
        Wiem, że jestem wyjątkowa.
        Ciesze się z tego bardzo
        • kinky5 Re: NAJGORSZE POŁĄCZENIE KOLORÓW, czyli co dżinsó 15.06.05, 17:13
          wiele zalezy od odcieni ale ogolnie nie lubie: czarnego z brazem, czarnego z granatem, czarnego z
          zoltym (troche mi to przypomina pszczolke).
      • Gość: Ivre Re: NAJGORSZE POŁĄCZENIE KOLORÓW IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 15.06.05, 17:05
        Moj typ; zielen z czerwienia. Widzialam takie polaczenie na zywo, niestety :/
      • klarak Re: NAJGORSZE POŁĄCZENIE KOLORÓW 15.06.05, 17:14
        połączenia typu amarant z czerwienią uwielbiam - są antyczno-orientalne i
        pobudzają umysł :)
        natomast prześladuje mnie połączenie, które pamiętam na moich nauczycielkach z
        podstawówki: pastelowy brzydki błekit i matowy nudny brąż. brrr (a czekoladę lub
        kasztan z akwamaryną lub turkusem uwielbiam).
      • joanna023 Re: NAJGORSZE POŁĄCZENIE KOLORÓW 16.06.05, 06:46

Teraz w modzie wszystko jest dozwolone.Bardzo ładnie mozna zestawić strój
        różnymi kolorami.Jedyne czego nie znoszę to kolor seledynowy- ze wszystkimi
        kolorami jest to paskudne zestawienie.
      • oka5 Re: NAJGORSZE POŁĄCZENIE KOLORÓW 16.06.05, 09:00
        Dla mnie wstrząsający jest różowy z czerwonym. Mam sąsiadkę, która tak właśnie
        zestawia kolory kwiatów na balkonie. Fuj!
        • Gość: buka Re: NAJGORSZE POŁĄCZENIE KOLORÓW IP: *.77.classcom.pl 16.06.05, 09:24
          o jezu a ty wszystkie sadzisz w jednym kolorze? bleee....
          • oka5 Re: NAJGORSZE POŁĄCZENIE KOLORÓW 17.06.05, 07:12
            Gość portalu: buka napisał(a):

> o jezu a ty wszystkie sadzisz w jednym kolorze?

O Jezu! A skąd taki bzdurny wniosek?
      • kate-gun Re: NAJGORSZE POŁĄCZENIE KOLORÓW 16.06.05, 12:56
        RÓŻOWY-NIEBIESKI

a ja naprawde jestem wiele w stanie zniesc....
        • e_katt ooo tak 16.06.05, 13:16
          błękit + róż + (dorzucę) dziewicza biel
          wszystko to przyobleka ciało muśnięte złocista miedzią solaryjnego słońca

widziałam takie cudo na własne oczy
          dziewczę widać chciało opaleniznę wyeksponować ;))
      • koczkodanek25 Re: NAJGORSZE POŁĄCZENIE KOLORÓW 16.06.05, 14:05
        dzisiaj widziałam coś takiego: panna mocno przy kości + opalenizna mocno-
        solaryjna + czerwona, obcisła sukienka na ramiączkach (krótka) + klapki z
        długimi noskami różowe + torebka różowa w czerwone+żółte serduszka.
        Zestaw zwalał z nóg każdego. Dlatego, mój "faworyt" kolorystyczny:
        czerwień+róż+zółty. Po prostu - czad... ;)))
        • ludzka_budowla Re: NAJGORSZE POŁĄCZENIE KOLORÓW 17.06.05, 07:20
          ostry zielony + ostry różowy
          (spodnie rybaczki) (kurtka letnia)

do tego dziewcze miało jeszcze czarne klapki. aha i różowa była też torebka.
          bluzki nie pamietam, ale biała chyba.

to dopiero było ;/
      • marvellous Re: NAJGORSZE POŁĄCZENIE KOLORÓW 17.06.05, 10:58
        czrwony + żółty
        czerwony + zielony
        czerwony + niebieski
        biały + różowy
        czerwony + pastelowy róż
        pomarańczowy + zielony
        • lumja Re: NAJGORSZE POŁĄCZENIE KOLORÓW 17.06.05, 11:05
          popielaty z beżowym - koszmar po prostu.
          osobiscie nie lubie tez czerni z brązem i czerni z granatem
      • Gość: aga Re: NAJGORSZE POŁĄCZENIE KOLORÓW IP: *.chello.pl 17.06.05, 11:14
        czarny plus granat lub brąz plus granat
      • Gość: Zielonooka Re: NAJGORSZE POŁĄCZENIE KOLORÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 14:29
        Czerwony+rozowy
        Zolciotki+zielony(typu flaga Brazylii:))
        I wysztko inne co jest CHOLERNIE kontrastowe i oblesne;)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka