Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

40-stka w stringach i bialym pasku

18.06.05, 16:31
    mamy taka salowa Polke co chodzi ubrana jak 16-stka,spodnie biodrowki,stringi
    wylaza ,bialy pasek ,dekolt, balerinki ma ona rowno 40 lat i to widac i na
    buzi(po solarium) i po figurze(70 kg)
    mnie to smieszy a Wy co o tym sadzicie?ona jest bardzo dumna ze tak MLODO
    wyglada!
    Obserwuj wątek
      • marripossa Re: 40-stka w stringach i bialym pasku 18.06.05, 16:37
        40 lat to jeszcze mloda kobieta, nie wkladaj jej juz do trumny. Niech sobie
        chodzi ubrana jak chce, nikomu nie przeszkadza. A jak sie nie podoba to
        przymusu patrzenia chyba nie ma, co?
      • vanillaice Re: 40-stka w stringach i bialym pasku 18.06.05, 17:27
        To chyba jej sprawa jak chodzi ubrana, nie uważasz?
        • Gość: kasia Re: 40-stka w stringach i bialym pasku IP: *.chello.pl 18.06.05, 18:19
          moja mama ma 48 lat, chodzi w białych spodniach gdzie na pupie nosi stringi i
          wcale nie wyglada żle, wręcz przeciwnie wygląda fantastycznie i najważniejsze
          że podoba się swojemu mężowi.
          • miska_malcova Re: 40-stka w stringach i bialym pasku 18.06.05, 18:38
            więcej tolerancji. Jej sprawa co nosi i jak wygląda. Moja mama ma 55 lat, nosi
            białe spodnie, stringi, baleriny albo klapki na obcasie i wygląda super!
      • zettrzy Re: 40-stka w stringach i bialym pasku 18.06.05, 19:33
        ayme napisała:

> ma ona rowno 40 lat i to widac i na
        > buzi(po solarium) i po figurze(70 kg)

to teraz nam napisz co widac na buzi i po figurze kiedy kobieta ma:
        1) rowno 25 lat
        2) nierowno 32 lata
        3) 41 lat, 3 miesiace i 12 dni

bo fakt inaczej trudno sie zorientowac kto ma ile lat
        • Gość: lola Re: 40-stka w stringach i bialym pasku IP: *.ipt.aol.com 24.06.05, 14:32
          Masz racje, podziwiam.
          Pozdrawiam.
      • Gość: Sineira Re: 40-stka w stringach i bialym pasku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 20:12
        Ty też będziesz miała 40 lat, ani się obejrzysz. I ciekawe jak się wtedy
        będziesz czuła, słysząc czy czytając tego typu wypowiedzi. Ale cóż, powszechnie
        wiadomo, że dzieci są okrutne, bo nie zdążyły się jeszcze nauczyć empatii.
        A to wyglądanie "na 40" wcale nie jest takie oczywiste. Nastolatki potrafią
        teraz skrzywdzić się nadmiarem solarium i kosmetyków do tego stopnia, że
        wyglądają na rówieśniczki własnych matek. Więc nie bądź taka pohopna w osądach.
      • Gość: Lenka Re: 40-stka w stringach i bialym pasku IP: *.chello.pl 18.06.05, 20:17
        Akurat nie uważam aby 40-letnia pani nie mogła nosić biodrówek czy
        balerinek.Ale już wystające stringi,bardzo głębokie dekoldy czy mocną solariową
        opaleniznę powinna sobie delikatnie mówiąc darować.Ciało już niestety nie te.
        Są pewne granice, które przekraczać dojrzała kobita nie powinna bo stanie się
        śmieszna.Obserwuje czasem takie parki-córkę oraz jej matkę ubraną jak
        nastolatkę.Naprawdę żałosne zjawisko.
        • myszka_333 Re: 40-stka w stringach i bialym pasku 18.06.05, 20:24
          Wystające stringi i zbyt mocna opalenizna żle wyglądają bez względu na wiek.
          • ayme Re: 40-stka w stringach i bialym pasku 18.06.05, 20:54
            wlasnie o to chodzilo ze na mlodej dziewczynie to jeszcze jakos wyglada, ale na
            niej chociaz nie jest brzydka prezentuje sie dziwacznie, cos jak stara malutka.
            • zettrzy Re: 40-stka w stringach i bialym pasku 18.06.05, 21:12
              > niej chociaz nie jest brzydka prezentuje sie dziwacznie, cos jak stara malutka

"stara malutka" oznacza malolate, co to przy pomocy szpilek mamusi i szminki
              mamusi usiluje wygladac bardzo "seksownie", mowi sie na to rowniez lolitka

w pelni sie zgadzam z przedmowczyniami ze sztuczna opalenizna i nieeleganckie
              ubranie wyglada fatalnie zawsze, choc byc moze w wypadku osob bardzo mlodych
              wlacza nam sie mechanizm "aaa to ona JESZCZE nie potrafi", natomiast od osob
              dojrzalych oczekujemy wiecej
              • ayme Re: 40-stka w stringach i bialym pasku 18.06.05, 21:27
                no to chyba sie mowi dzidzia piernik czy jakos tak ,jak dla mnie wyglada
                dziwnie i koniec
                • Gość: Lenka Re: 40-stka w stringach i bialym pasku IP: *.chello.pl 18.06.05, 23:53
                  Faktycznie mocna opalenizna i wystające stringi prezentują się
                  źle/niekorzystnie bez względu na wiek.Tu macie racje.Ale jednak mimo
                  wszystko,nastolatce wiele uchybień modowych można wybaczyć(wiadomo przywilej
                  młodości).W przypadku dojrzałej kobiety ten numer już nie przejdzie.
                • Gość: lexa Re: 40-stka w stringach i bialym pasku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.05, 12:34
                  to jest tak:
                  -przesada w kazdym wieku jest nie wskazana
                  -coraz wiecej 40-tek i powyzej z ładnymi figurami i dobrze ubranych ( mlode ,
                  zazdrosne muszą sie z tym pogodzic , że rosnie im grono konkurentek , bo jak
                  widac z postu- młode( nie)atrakcyjne sa poprostu zazdrosne,
                  -lepszy widok zadbanej 40 -ki niz mlodej ,tlusciutkiej , z wylewajacym sie
                  sadelkiem ponad biodrówkami , z odslonietym brzuchem z rozstepami, i plamami po
                  łupiezu pstrym ( taki koszmar wczoraj widzialam!),
                  Mam 46 lat , biegam na obcasach , w rózowych biodrowach , z różowym paskiem ,
                  córa podbiera mi ciuchy, i ...sie mam super, czego życze wszystkim
                  sfrustrowanym mlodym ....
                  • aniabe13 Re: 40-stka w stringach i bialym pasku 19.06.05, 19:43
                    Wielkie brawo za tą wypowiedź, nic dodać nic ująć. Tak trzymaj!
        • mankencja Re: 40-stka w stringach i bialym pasku 19.06.05, 14:28
          Ale już wystające stringi,bardzo głębokie dekoldy czy mocną solariową
          >
          > opaleniznę powinna sobie delikatnie mówiąc darować.Ciało już niestety nie te.

pragnę zauważyć, iż wyżej wymienione [może oprócz dekoltów] powinien darować
          sobie kazdy.
      • Gość: goscica Re: 40-stka w stringach i bialym pasku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 18:55
        moim zdaniem kazdy chodzi w czym lubi a ty widocznie jej zadroscisz chodzac w
        barchanach wiec wrzuc na luz
        • ayme Re: 40-stka w stringach i bialym pasku 19.06.05, 20:35
          nie zazdroszcze bo nie mam czego ,jestem mlodsza tylko o 5 lat od niej,jestem
          tez od niej szczuplejsza ,ale nie chodze w takich ciuchach,lubie taki styl ,ale
          tylko na nastolatkach.
      • Gość: wera Re: 40-stka w stringach i bialym pasku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 22:44
        ayme posluchaj i wez sobie do serca kazdy chodzi w czym lubi i w czym sie
        dobrze czuje a tobie nic do tego widocznie ty chodzisz w barchanach i
        zazdroscisz ? salowa bez majtek
      • Gość: anka 38 lat Re: 40-stka w stringach i bialym pasku IP: *.chello.pl 21.06.05, 00:30
        Spójrz na M. Bellucci, Demi Moore, S. Stone, N. Kidman, i.t.d. i odpowiedz
        sobie na pytanie czy kobietom koło 40-tki wypada się tak ubierać.
        • Gość: an-da Re: 40-stka w stringach i bialym pasku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.05, 10:35
          ayme, sprobuj zmienic cos w swoim wygladzie , malymi kroczkami, nie musisz od
          razu przemieniac sie w nastolatke. Kup sobie np. jakas bluzke , zupelmnie inna
          niz do tej pory nosilas, kup sobie jakis wystrzalowy , oryginalny wisior ( jest
          taki wybor , ze oczy lataja! ), sprobuj skusic sie na klapki na wyzszym obcasie
          niz dotychczas, lub na jakas szalowa torebke( sa w tym sezonie przecudne ,
          kazda kobieta 0d 15 do 115 lat znajdzie cos dla siebie).Ja tak wlasnie po
          malutku zmienialam swoj wyglad, oswajalam sie ze zmianami i dzis chodze modnie
          ubrana ale nie przesadzam , wybieram z wszelkich trendow to co mnie" upiekszy"
          a nie oszpeci a efekt jest taki, ze mam w swoim otoczeniu niemal wierne "
          xera" , czyli kolezanki , ktore zaczely ubierac sie podobnie jak ja.
          Mam 45 lat i zapewniam , ze kazdy wiek moze byc piekny i kolorowy.Probuj, ayme
          a zobaczysz jak poprawi ci sie samopoczucie! pozdrowka!!!!!
      • Gość: Madzia a co jej zalowac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.05, 12:57
        ja tam nigdy sie nie zapieram.. bo roznie to moze byc, a moze ja tez jak mi
        40stka stuknie a nadal meza bede szukala stingi na biodrowki ;) zarzuce

• Gość: mika Re: 40-stka w stringach i bialym pasku IP: *.interecho.com / *.interecho.com 24.06.05, 19:44
        prosze wiec poradz mi bo niestety mam juz swoje lata, wstyd sie przyznac bo az
        43! nie wiem jak mam sie ubierac? czy mam nosic dlugie spodnice do kostek,czy
        dzinsy w ogole wypada w tym wieku? jakie buty?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka