Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

co tu jest przegiętego?

27.06.05, 20:04
    www.fotka.pl/osoba.php?id=362003
    to nie ja,ale ubieram się podobnie,chociaż w innym kolorze,pingle też mam...
    Obserwuj wątek
      • kate-gun Re: co tu jest przegiętego? 27.06.05, 20:07
        nic.
        ale sadze, ze autorce tamtego postu chodzilo po prostu o kontrast pomiedzy ta
        normalna dziewczyna a tamta przerysowana panienka
      • se.la.vie Re: co tu jest przegiętego? 27.06.05, 20:44
        Fajny chłopak :P
      • Gość: goldi Re: co tu jest przegiętego? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 13:19
        przegiętego nic,ale też nic fajnego.
        • kawusia76 Re: co tu jest przegiętego? 28.06.05, 13:28
          zgadzam sie z goldi
        • Gość: eliza Re: co tu jest przegiętego? IP: *.rene.com.pl 28.06.05, 20:20
          dokładnie, nic ciekawego i to delikatnie mowiiac.
          nie rozumiem po jaka cholere ludzie wysylaja tam swoje zdjecia...
          pozniej sie dziwi jedna z drugim, ze ktos o nich cos dziwnego napisal, chociaz
          sami prosza o opinie. o ile te wszystkie spalone na solarium barbie jeszcze
          jestem w stanie zrozumiec (wydaje im sie, ze wygladaja jak gwiazdy i wszystkie
          chlopaki sie na ich widok podniecaja) to takie nijakie dziewuszki sa dla mnie
          totalna zagadka. w sumie wychodza na glupsze od tych wszystkich zjaranych
          tapeciar.
      • deczko Re: co tu jest przegiętego? 28.06.05, 20:31
        Dla mnie dziewczyna wyglada na totalnie zahukana, zwlaszcza na drugiej fotve.
        Nie wroze jej odkrycia wlasnego "ja" jesli chodzi o mode.
      • uullaa Re: co tu jest przegiętego? 28.06.05, 22:46
        To przyszły moher (może?). Tak wyobrażam sobie moherowe berety w młodości.
        • b_bb Dajcie spokój dziewczynie! 28.06.05, 22:53
          Po zalogowaniu się na tym portalu można zobaczyć opis osoby na zdjęciu. Tej
          dziewczynie najwyraźniej ktoś zrobił głupi kawał, gdyż opis jest złośliwy i nie
          pasuje do niej.
        • kochanica-francuza Re: co tu jest przegiętego? 29.06.05, 00:10
          uullaa napisała:

> To przyszły moher (może?). Tak wyobrażam sobie moherowe berety w młodości.
          taaaaa...
          • zettrzy Re: co tu jest przegiętego? 29.06.05, 03:51
            co to jest moher w kontekscie? jak dla mnie moher to wyjatkowo gryzaca i
            nieprzyjemna welna, chyba nie o to chodzi?
            • b_bb moher 29.06.05, 08:35
              Moher oznacza tutaj członkinię tzw. partii moherowych beretów, czyli emerytkę
              wierzącą w radio maryja. Nazwa pochodzi od nakrycia głowy, w których owe panie
              zadają szyku.
              • mankencja Re: moher 29.06.05, 08:39
                w sumie ciekawe, czemu to akurat "moherowe berety", skoro niektóre noszą też
                kapelusze...

A mogłyby być nazywane od okryć wierzchnich - "lodenowe plaszcze", "wyliniałe
                karakuły"...
              • pianazludzen świetna definicja!:) n/t 29.06.05, 08:41

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka