kochanica-francuza 27.06.05, 20:04 www.fotka.pl/osoba.php?id=362003 to nie ja,ale ubieram się podobnie,chociaż w innym kolorze,pingle też mam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kate-gun Re: co tu jest przegiętego? 27.06.05, 20:07 nic. ale sadze, ze autorce tamtego postu chodzilo po prostu o kontrast pomiedzy ta normalna dziewczyna a tamta przerysowana panienka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: co tu jest przegiętego? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 13:19 przegiętego nic,ale też nic fajnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: co tu jest przegiętego? IP: *.rene.com.pl 28.06.05, 20:20 dokładnie, nic ciekawego i to delikatnie mowiiac. nie rozumiem po jaka cholere ludzie wysylaja tam swoje zdjecia... pozniej sie dziwi jedna z drugim, ze ktos o nich cos dziwnego napisal, chociaz sami prosza o opinie. o ile te wszystkie spalone na solarium barbie jeszcze jestem w stanie zrozumiec (wydaje im sie, ze wygladaja jak gwiazdy i wszystkie chlopaki sie na ich widok podniecaja) to takie nijakie dziewuszki sa dla mnie totalna zagadka. w sumie wychodza na glupsze od tych wszystkich zjaranych tapeciar. Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: co tu jest przegiętego? 28.06.05, 20:31 Dla mnie dziewczyna wyglada na totalnie zahukana, zwlaszcza na drugiej fotve. Nie wroze jej odkrycia wlasnego "ja" jesli chodzi o mode. Odpowiedz Link Zgłoś
uullaa Re: co tu jest przegiętego? 28.06.05, 22:46 To przyszły moher (może?). Tak wyobrażam sobie moherowe berety w młodości. Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Dajcie spokój dziewczynie! 28.06.05, 22:53 Po zalogowaniu się na tym portalu można zobaczyć opis osoby na zdjęciu. Tej dziewczynie najwyraźniej ktoś zrobił głupi kawał, gdyż opis jest złośliwy i nie pasuje do niej. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: co tu jest przegiętego? 29.06.05, 00:10 uullaa napisała: > To przyszły moher (może?). Tak wyobrażam sobie moherowe berety w młodości. taaaaa... Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: co tu jest przegiętego? 29.06.05, 03:51 co to jest moher w kontekscie? jak dla mnie moher to wyjatkowo gryzaca i nieprzyjemna welna, chyba nie o to chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb moher 29.06.05, 08:35 Moher oznacza tutaj członkinię tzw. partii moherowych beretów, czyli emerytkę wierzącą w radio maryja. Nazwa pochodzi od nakrycia głowy, w których owe panie zadają szyku. Odpowiedz Link Zgłoś
mankencja Re: moher 29.06.05, 08:39 w sumie ciekawe, czemu to akurat "moherowe berety", skoro niektóre noszą też kapelusze... A mogłyby być nazywane od okryć wierzchnich - "lodenowe plaszcze", "wyliniałe karakuły"... Odpowiedz Link Zgłoś