Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

WITAM WSZYSTKICH NA TYM FORUM

27.06.05, 20:36
    witajcie kobietki , sledze to form od wczoraj i przyznam szczerze ze jest
    momentami goraco :)
    Obserwuj wątek
      • se.la.vie Re: WITAM WSZYSTKICH NA TYM FORUM 27.06.05, 20:38
        Sie wie.
        Witamy.
        • laparisienne [...] 28.06.05, 20:11
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • laparisienne [...] 28.06.05, 20:33
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • pamplelune Re: DO PAMPLEUNE 28.06.05, 20:52
              nie no w tym drugim poscie mi podcielas nogi... skad ty wiesz jaka szkole
              skonczylam? i co wiesz o moim facecie? nie jestem tutaj na czarno idiotko! I nie
              operuj tutaj jakimis nazwiskami bez wiedzy osoby ktora je nosi :(
              do tego mam licencje z Ministerstwa Kultury
              wiecej z toba nie mam ochoty rozmawiac, jestes chora!!!
          • pamplelune Re: DO PAMPLEUNE 28.06.05, 20:43
            O_O

ja przepraszam ale czy ty zastanawiasz sie czasem co piszesz??
            Jaka Anetko?? to na pewno do mnie?
            LaPo !!!
            z ciekawosci popatrzylam na twoje wczesniejsze posty, wydaje mi sie ze za bardzo
            sie utozsamiasz z forum i zaczyna cie to przesladowac....
            Czy wiesz ilu Polakow jest we Francji?? Myslisz ze wszystkich znasz?
            I tutaj mam dla ciebie zadanie domowe:

sprawdz statystyki ludzi ktorzy sa tutaj legalnie, pozniej dodoaj (jesli
            potrafisz) ludzi na czarno i zastanow sie czy oby na pewno ich wszystkich znasz (?)

proponuje tez wziasc cos na uspokojenie , bo jak widac jestes nadpobudliwa -
            najpier pracuje glowa a potem dopiero stukasz na forum :=) to taka mala rada bo
            to co wypisyjesz jest zenujace, nie wiem w jakim ty srodowisku sie obracasz
            • sonia45 Re: DO PAMPLEUNE 28.06.05, 20:53
              pamplelune napisała:

> O_O
              >
              > ja przepraszam ale czy ty zastanawiasz sie czasem co piszesz??
              > Jaka Anetko?? to na pewno do mnie?
              > LaPo !!!
              > z ciekawosci popatrzylam na twoje wczesniejsze posty, wydaje mi sie ze za
              bardz
              > o
              > sie utozsamiasz z forum i zaczyna cie to przesladowac....
              > Czy wiesz ilu Polakow jest we Francji?? Myslisz ze wszystkich znasz?
              > I tutaj mam dla ciebie zadanie domowe:
              >
              > sprawdz statystyki ludzi ktorzy sa tutaj legalnie, pozniej dodoaj (jesli
              > potrafisz) ludzi na czarno i zastanow sie czy oby na pewno ich wszystkich
              znas
              > z (?)
              >
              > proponuje tez wziasc cos na uspokojenie , bo jak widac jestes nadpobudliwa -
              > najpier pracuje glowa a potem dopiero stukasz na forum :=) to taka mala rada
              bo
              > to co wypisyjesz jest zenujace, nie wiem w jakim ty srodowisku sie obracasz

Napewno nie w Twoim, przekonasz sie o tym bardzo szybko, jak powalaja Ciebie do
              biura prefektki Colette Horel, zreszata znajomej mojego meza.
              www.travail.gouv.fr/ministere/dilti.html
              Zaczynasz byc "limite", nie pogarszaj twojej sytauacji. Siedzenie 2 lata we
              Francji bez celu cos Ci dalo?
              Pozdrow ja ode mnie.
              • bez_nicka Re: DO PAMPLEUNE 28.06.05, 21:00
                aha, czyli sonia45 to laparisienne.
              • Gość: ups Re: laparowa=sonia45 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 21:00
                parowo chyba zapomnialas sie przelogowac ale zonk!! i bożole i dewolaj :D
                • bez_nicka Re: laparowa=sonia45 28.06.05, 21:04
                  czuje sie jak w matrixie

• Gość: ups Re: laparowa=sonia45 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 21:06
                    ale porazke zaliczyla nasza uwielbiana przez tlumy parowka hehłerehłe
                    • bez_nicka Re: laparowa=sonia45 28.06.05, 21:09
                      :D
                      podejrzewam ze jej tu pod innym pseudo znacznie wiecej
                  • pamplelune fajne przywitanie 28.06.05, 21:09
                    dziewczyny!! ale jazda.... i ona tak zawsze?

teraz mysle ze bylo pomylka logowac sie tutaj :(
                    jedna osoba i piec nickow, i JAK tu mozna swobodnie rozmawiac , jesli ktos
                    wymysla takie chore historie??
                    no i czego ta lapa chce odemnie? hehe szukaj sobie idiotko pani Borowskiej :p
                    przed chwila przeslalam do daino na priv moje imie.. znacie daino? moze to tez
                    parowa... ;(

• pamplelune a teraz uwaga !! 28.06.05, 21:19
                sonia45 napisała:

> pamplelune napisała:
                >
                > > O_O
                > >
                > > ja przepraszam ale czy ty zastanawiasz sie czasem co piszesz??
                > > Jaka Anetko?? to na pewno do mnie?
                > > LaPo !!!
                > > z ciekawosci popatrzylam na twoje wczesniejsze posty, wydaje mi sie ze za
                >
                > bardz
                > > o
                > > sie utozsamiasz z forum i zaczyna cie to przesladowac....
                > > Czy wiesz ilu Polakow jest we Francji?? Myslisz ze wszystkich znasz?
                > > I tutaj mam dla ciebie zadanie domowe:
                > >
                > > sprawdz statystyki ludzi ktorzy sa tutaj legalnie, pozniej dodoaj (jesli
                > > potrafisz) ludzi na czarno i zastanow sie czy oby na pewno ich wszystkic
                > h
                > znas
                > > z (?)
                > >
                > > proponuje tez wziasc cos na uspokojenie , bo jak widac jestes nadpobudliw
                > a -
                > > najpier pracuje glowa a potem dopiero stukasz na forum :=) to taka mala r
                > ada
                > bo
                > > to co wypisyjesz jest zenujace, nie wiem w jakim ty srodowisku sie obraca
                > sz
                >
                > Napewno nie w Twoim, przekonasz sie o tym bardzo szybko, jak powalaja Ciebie do
                >
                > biura prefektki Colette Horel, zreszata znajomej mojego meza.
                > www.travail.gouv.fr/ministere/dilti.html
                > Zaczynasz byc "limite", nie pogarszaj twojej sytauacji. Siedzenie 2 lata we
                > Francji bez celu cos Ci dalo?
                > Pozdrow ja ode mnie.
              • Gość: eliza Re: DO PAMPLEUNE IP: *.rene.com.pl 28.06.05, 23:04
                przysiegam, ze kogos tak skretynialego i na takim poziomie debilizmu nie
                spotkalam nigdy wczesniej. zacznij sie leczyc nierozgarnieta dziewucho bo juz
                jaznie Ci sie mieszaja. za dlugo na zmywaku dzis sterczalas chyba...
              • laparisienne Sonia45 vel Ewa vel ewae1 01.07.05, 16:43
                Bardzo dobrze tworzysz zamet, chodzisz za mna po wszystkich forach, ten link
                sciagnelas napewno z mojej wypowiedzi na forum francuskim; uwazaj tylko, zeby
                Twoja kariera we Francji nie zakonczyla sie tak jak kariera zakreconej vel
                pemplune. Dlatego tak sie mnie obawiasz od poczatku, to zwykla zazdrosc, bo
                oczernianie przez Polakow, siedzacych na czarno takich jak ty i
                pampleune/zakrecona, wynika z czystej zadrosci, jak mi to powiedziala pani
                rejestrujaca "dossier" zakreconej, ze mi sie udalo a Wam nie, i dlatego
                polecila mi zlozyc "mian courante" w sprawie zakreconej/pamleune.
                Chyba samochod musial by mnie przyjechac, zebym zkladala watki na czesc
                najinteligentniejszych dziewczyn na forum w roli zettrzy i Richelieu. Chodza do
                wrozek jak ty, i graja w loto, jak pamlenune osoby, majace nadzieje, ze ich los
                sie odmieni we Francji. Pomarzyc sobie zawsze mozna.
                Do wiedzenia Panienkom i przyjemnych "roboczych" wakacji we Francji.
                Ja za kilka godzin bede na plazy w Cancun.
                Ps. Czy to nie ty szukajc zametu poprosilas o przesuniecie mojego wateku z
                forum praca za granica na forum zdrowie, bo widze, ze jestes na tym forum
                bardzo zakotwiczona?
                • cezar8 Tez mialam leciec do Cancun ale 10.08.05, 00:12
                  pogoda w tym czasie byla okropna ( wyjazd mial juz miejsce pod koniec lipca )
                  Zmienilismy miejsce wypoczynku na sloneczny kraj. Wypoczynek musialas miec ale
                  pod parasolem plazowym!
        • laparisienne Pamplenue, prosze 29.06.05, 00:50
          zebys mnie oficjalnie tutaj przeprosila. Pamietaj, nie jestes tu u siebie,
          siedzisz od dwoch lat nielegalnie we Francji. Napisals do mnie na priva twoj
          nick wtedy byl zakrecona na forum francuskim, moj cassandrafr, z prosba jak
          masz wybrnac z sytuacji, bo siedzisz tu nie legalnie. Pamietasz, jak moj maz
          sie wkurzyl na mnie, ze wogole z Toba rozmawiam, gdyz on tak jak wszyscy
          Francuzi nie toleruja juz emigracji nielegalnej, a nwet maja ja po dziurki w
          nosie. Dobrze wiesz, ze na referendum , glosowano na nie, tylko dlatego , ze
          nie chcemy wiecej ani hydraulikow, ani nianiek do dzieci czy gosposi z Polski
          przebywajcych na czarno i nie placacych podatkow. Dobrze wiesz kim jestem,
          rozmawialysmy przez telefon, dalam Ci wtedy zyczliwe rady, ale nie pozwole
          obrazc sie w moim kraju, placac podatki na profiterow i w dodatku przez kogos,
          ktory oddaje mi zle za dobre.
          Jako radca prawny mam stale i uprzywilejowane kontakty z prefektura, i to
          zaden problem wykonac jeden telefon, tym bardziej, ze mam wszystkie Twoje dane.
          Zycze Ci dobrej nocy, przemysl to sobie jeszce raz, bo mozesz juz Francji
          wiecej nie zobaczyc, tym bardziej, ze taka deportacja, bedzie Ciebie kosztowala
          procesem przed wladzami polskimi, gdyz Francja wystepuje o zwrot kosztow
          deportacji do panstwa polskiego. Zachowalam kopie Twojego listu. To dodatkowy
          element, ktory moze byc uzyty przeciwko Tobie. O pomylce nie moze byc mowy,
          jestes na 100% ta sama osoba. Przykro jest dochodzic do takiej rozwiazania, ale
          jesli piszesz, ze ja Ciebie obrazilam, to jestes mitomanka, jak wielkszosc osob
          piszacych, ze tak swietnie idzie im we Francji, a na priva pisza, z prosba jak
          wybrnac z nielegalnosci. Nie ma wybrniecia z nielegalnosci, dobrze o tym wiesz,
          Francja zamknela calkowicie swoje granice dla emigracji, a dla Polakow szykuje
          sie w tym klimacie bardzo dlugi okres przejsciowy, gdzie mimo ze Polska jest w
          Unii, we Francji Polacy nie beda mogli pracowac. To nie jest spowodowane
          rasizmem wobec Polakow, ale sytuacja wewnetrzna we Francji i duzym bezrobociem.
          Nie rozumiem po co w takich ponizajacych warunkach siedzisz tu, sa kraje, ktore
          otwarly swoje granice dla Polakow, sprzedawac obrazy na ulicy i nianczyc dzieci
          nawet ze slaba znajomoscia jezyka mozesz w UK, Irladii czy Szwecji.
          • ziyi Re: Pamplenue, prosze 29.06.05, 03:00
            Oj Parisienne.

Pomagasz dziewczynie, a teraz chcesz ja pograzyc?

Widze tu szantaz.

Dlaczego ma Cie przepraszac? Przeciez nie wiedziala, ze Ty to Cassandrafr.
            • laparisienne Re: Pamplenue, prosze 29.06.05, 04:48
              ziyi napisała:

> Oj Parisienne.
              >
              > Pomagasz dziewczynie, a teraz chcesz ja pograzyc?
              >
              > Widze tu szantaz.
              >
              > Dlaczego ma Cie przepraszac? Przeciez nie wiedziala, ze Ty to Cassandrafr.

Dla mnie jej postawa, to hamstwo. Nie tylko poradzilam jej jak siostrze, dalam
              namiar ne dobre szkoly, w ktorych uzyskalby stypenduim, a nawet moj telefon
              perso, zeby dzwonila, jezli bedzi miala najmniejszy problem.
              Wszystko sie zgadza nawet to, ze mieszkanie miala mic do konca czerwaca. Ona
              buja w oblokach, bo serdecznie poradzilam jej szkoly pomaturalne, po ktorych
              bardzo latwo jest znalzc prace we Francji np. w porownaniu z Akademia Sztuk
              Pieknych z jej dziedziny( grafika komputerowa itp.), w ktorych by jej jeszce
              placono, widocznie miala te porady gdzies, i woli siedziec na czarno. Gdyby
              uczyla sie, studiowala dostalaby papiery i prawo do pracy w zmniejszonej ilosci
              godz. A to chyba ostatni rok, w ktorym mogla sie zapisac, bo jest limit wieku
              do bodajze 27 lat.
              Ale glupoty , ktore wypisuje sa dla mnie nie dostrawienia, przedstawia sie jako
              Polka, ktorej sie udalo, ma wspanialego faceta i wspanialyh znajomych,
              wspaniala prace. Moze napise na tu jak uzyskala prawo do pobytu i pracy, bo
              takowych nie udziela sie Polakom, ze wzgedow, ktore opisalam ponizej.
              Odradzilam jej tez sprzedaz na dziko obrazow na ulicy, do jest najlepsza droga
              do bycia zlapanym przez policje. Ci ludzie musza miec karty profesjonalne,
              papiery w porzadku i placic podatki, a kontrole policyjne takich sprzedawcow
              na ulicach sa czeste.
              Odplacilas sie zlym za pomoc z calego serca, dziekuje Ci zakrecona.
              • laparisienne Re: Pamplenue, prosze 29.06.05, 05:03
                A szantaz, to zobaczy ze strony mojego meza, odrazu przestrzegl mnie, zebym
                sobie z nia dala spokoj. On ma overdose Polakow kombinatorow, przebywajcych na
                czarno, ktorzy korzystaja z naszych podatkow, podczas gdy oni nie placa ani
                centa. Zatrudnienie Polakow we Francji to ostatnie zamrtwienie Francuza, gdyby
                otwarzono jutro rynek pracy dla Polakow, chyba cala Francja i wszystkie zwiazki
                zawodowe wyszlby na ulice strajkowac.
      • pianazludzen Re: WITAM WSZYSTKICH NA TYM FORUM 27.06.05, 20:42
        witamy.

tak, czasem jest tu goraco.

ostatnio ankieta wrzucona tu przez jedną forumowiczkę dała mi do myslenia
        (pytanie: czy cujesz się uzależniony od forum) więc ja z kolei staram się
        ograniczać.

no, ale witam, i dobrej zabawy.
        • se.la.vie Re: WITAM WSZYSTKICH NA TYM FORUM 27.06.05, 20:43
          Ja jestem tu codziennie :P
          • pamplelune Re: WITAM WSZYSTKICH NA TYM FORUM 27.06.05, 20:50
            hmm znajac moje slabosci to pewnie tez sie szybko zaklimatyzuje ;)
            a widze i sasiadek jest kilka z paryza :) wow mozna bedzie na kawe sie umowic z
            wielbicielkami mody :) pozdrawiam i milego wieczoru ,
            u mnie upal na maxa ... juz nie mam ochoty na soldy
          • sonia45 Re: WITAM WSZYSTKICH NA TYM FORUM 27.06.05, 21:07
            se.la.vie napisała:

> Ja jestem tu codziennie :P
            A jak sie przedtem nick-owlas? Jakos nie kojarze panienki se.la.vie ?
            • se.la.vie Re: WITAM WSZYSTKICH NA TYM FORUM 27.06.05, 21:08
              Sylwia po prostu. :)
      • marvellous Re: WITAM WSZYSTKICH NA TYM FORUM 27.06.05, 20:46
        Yo yo yo ziomalka!
        Przyłącz się do nas :D !
        • se.la.vie Re: WITAM WSZYSTKICH NA TYM FORUM 27.06.05, 20:48
          Zaczekajmy aż pozna naszą la pariżenne :P
          • pamplelune Re: WITAM WSZYSTKICH NA TYM FORUM 27.06.05, 20:53
            kurde wlasnie o niej czytam....wow co za dziwolag..... i sie nie przyznaje do
            tego ze mieszkamy w jednym miescie:)
      • sonia45 Re: WITAM WSZYSTKICH NA TYM FORUM 27.06.05, 21:03
        Czy co druga osoba na tym forum to Paryznaka, prawdziwa Francuzka? Ile Was tam
        jest w tym P?
        • Gość: asia pampelune, to chyba parisienne w nowym wcieleniu? IP: *.4.15.vie.surfer.at 27.06.05, 21:06
          • Gość: asia pamplelune IP: *.4.15.vie.surfer.at 27.06.05, 21:07
            • se.la.vie Re: pamplelune 27.06.05, 21:08
              Chyba żartujesz.To zupełnie inna osoba.
        • sonia45 Re: WITAM WSZYSTKICH NA TYM FORUM 27.06.05, 21:09
          Eh, to znowu la P. ukrywa sie pod pampelune
          • se.la.vie Re: WITAM WSZYSTKICH NA TYM FORUM 27.06.05, 21:14
            Nie sądze.
            • pamplelune Re: WITAM WSZYSTKICH NA TYM FORUM 27.06.05, 21:32
              ej no przerstancie$*
              a ja sie chcialam z kims tutaj zaprzyjaznic , wymienic opiniami o modzie i nawet
              popodrozowac w tym celu :( dlaczego myslicie, ze ja to jakies wredne babsko
              ktore tutaj ciagle miesza ?? :(
              tak sie zlozylo ze od 2 lat mieszkam w Paryzu i jestem Polka czego sie nie wstydze
              • Gość: pamplelune_IP Re: WITAM WSZYSTKICH NA TYM FORUM IP: *.net81-64-121.noos.fr 27.06.05, 21:35
                a to moje dane, ojjj widze ze mieszkac we francji to "przewalone" na tym forum
                ehhhh i wszystko przez kolezanke laP

• sonia45 Re: WITAM WSZYSTKICH NA TYM FORUM 27.06.05, 21:36
                  A co tam robisz w P?
                  • pamplelune ehehhe 27.06.05, 21:51

pewnie zaraz ktos powie, ze bawie dzieci, sprzatam kible albo myje gary.... nic
                    do tego typu zajec nie mam, ale chcialabym tylko napisac do LaP ze oprocz niej
                    jest jeszcze masa ludzi oprocz niej , ktorym sie udalo

ja maluje i sprzedaje obrazy, dzialam tutaj jako wolny strzelec-
                    powiadam rowniez za kontakty PL-FR jednej z polskich firm,

mam jeszcze cos napisac o sobie??? :p
                    27 l/172cm/oczy niebieskie/wlosy trudne do zidentyfikowania (kilka kolorow
                    czerwieni)/oczy niebieskie/wyselekcjonowani znajomi/nietuzinkowy facet/kolor
                    CZARNY, sliwkowy, braz czekoladowy i ciemnobordowy/

nie lubie: zlota, metek, wyperfumowanych brudasek :P

uwielbiam: chodzic boso po rosie , letni deszcz , martini, lody o smaku mango,
                    bielizne i perfumy :p
                    • laparisienne heheh To ja wiem kim Ty jestes 27.06.05, 21:54
                    • pamplelune :) 27.06.05, 21:56
                      no i jeszce z gory przepraszam za bledy - to maja slaba strona w pisaniu na
                      kompie :) , i do tego upal w paryzu okropny mamy okropny terz n amoim
                      termometrze jest 29 +
                    • pamplelune O_O 27.06.05, 21:58
                      O_O

PS myslalam ze w tak duzym miescie bede anonimowa :)
                      LaParisienne moze na kawe sie umowimy ;)
                    • laparisienne Re: ehehhe 27.06.05, 22:28
                      pamplelune napisała:

>
                      > pewnie zaraz ktos powie, ze bawie dzieci, sprzatam kible albo myje gary....
                      nic
                      > do tego typu zajec nie mam, ale chcialabym tylko napisac do LaP ze oprocz niej
                      > jest jeszcze masa ludzi oprocz niej , ktorym sie udalo
                      >
                      > ja maluje i sprzedaje obrazy, dzialam tutaj jako wolny strzelec-
                      > powiadam rowniez za kontakty PL-FR jednej z polskich firm,
                      >
                      > mam jeszcze cos napisac o sobie??? :p
                      > 27 l/172cm/oczy niebieskie/wlosy trudne do zidentyfikowania (kilka kolorow
                      > czerwieni)/oczy niebieskie/wyselekcjonowani znajomi/nietuzinkowy facet/kolor
                      > CZARNY, sliwkowy, braz czekoladowy i ciemnobordowy/
                      >
                      > nie lubie: zlota, metek, wyperfumowanych brudasek :P
                      >
                      > uwielbiam: chodzic boso po rosie , letni deszcz , martini, lody o smaku mango,
                      > bielizne i perfumy :p
                      Ladnie tu sobie upiekszylas swoje zycie, ale plama.
                      • pamplelune Re: ehehhe 27.06.05, 23:02
                        a co niby mialam do upiekszania? wybacz kobieto ale ty chyba masz urojenia
                        • kate-gun Re: ehehhe 27.06.05, 23:14
                          heh, to u niej normalne, przepraszam cie za nia, zapomnialysmy jej dzis
                          kaganiec zalozyc :D
                          • Gość: se-la-vie Re: ehehhe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 23:19
                            Bez "La Parówy" to by się nudno zrobiło :P
                    sonia45 napisała:

> A co tam robisz w P?
            sonia45 napisała:

> Eh, to znowu la P. ukrywa sie pod pampelune
          • Gość: eliza Re: WITAM WSZYSTKICH NA TYM FORUM IP: *.rene.com.pl 28.06.05, 23:08
            przeciez to ty jestes laparówa (i cholera wie kto jeszcze) oszolomie.
            • pamplelune Re: WITAM WSZYSTKICH NA TYM FORUM 28.06.05, 23:11
              chyba nie mowisz do mnie?
              !
              • Gość: eliza Re: WITAM WSZYSTKICH NA TYM FORUM IP: *.rene.com.pl 28.06.05, 23:14
                do soni, la parowy i moze do ciebie. prawde mowiac podejrzewam ze jestes
                kolejnym wytworem tej chorej wyobrazni.
                • pamplelune Re: WITAM WSZYSTKICH NA TYM FORUM 28.06.05, 23:47
                  Gość portalu: eliza napisał(a):

> do soni, la parowy i moze do ciebie. prawde mowiac podejrzewam ze jestes
                  > kolejnym wytworem tej chorej wyobrazni.

zapewniam cie ze tutaj sie mylisz
                • mankencja Re: WITAM WSZYSTKICH NA TYM FORUM 29.06.05, 10:17
                  nie sądzę. w Paryżu mieszkają poza parisienne jeszcze inni polacy
        • pamplelune a teraz uwaga !! 28.06.05, 21:18
          sonia45 napisała:

> Czy co druga osoba na tym forum to Paryznaka, prawdziwa Francuzka? Ile Was tam
          > jest w tym P?
        • Gość: eliza Re: WITAM WSZYSTKICH NA TYM FORUM IP: *.rene.com.pl 28.06.05, 23:01
          z ciebie taka paryzanka i francuzka jak z koziej dupy trąbka.
      • laparisienne Prawdziwa historia pampelune 27.06.05, 23:21
        Czy chesz zebym napisla Twoja prawdziwa historie?
        • pamplelune Re: Prawdziwa historia pampelune 27.06.05, 23:26
          napisz to sie wszysy posmiejemy z talentu
          bardzo bardzo jestem ciekawa
          • pamplelune halo laparisienne nie moge sie doczekac ;) 27.06.05, 23:36
            poszlas juz spac czy co?????
            jesli wystarczy tylko raz wejsc na forum zebys odrazu znala moja historie..; to
            ja poprosze tez moje koleznaki :) przepowiadasz tez przyszlosc? bo duzo kasy do
            wygrania w piatek ;) moze jak sie usmiechne to mi podpowiesz ;) hehe
      • pamplelune jestem rozczarowana ;) 28.06.05, 13:54
        • myszka_333 Re: jestem rozczarowana ;) 28.06.05, 14:03
          Witaj pamplelune .Pozdrawiam.
          Też jestem rozczarowana brakiem twojego życiorysu, ale widocznie La P.zajęta
          wybitnie wyprzedażami,zakupami,lunchami i brunchami i czasu nie ma na twórczość.
        • Gość: milkie Re: jestem rozczarowana ;) IP: *.blich.krakow.pl 28.06.05, 14:05
          je tez. :) nie znam ani Ciebie ani kolezanki la P ale chetnie bym sobie
          poczytala ;P
          • Gość: stina Re: jestem rozczarowana ;) IP: *.nycap.res.rr.com 28.06.05, 15:47
            no po prostu (k)LaP(a)!!
        • daino Re: jestem rozczarowana ;) 28.06.05, 18:11
          hey, jedna z moich dlugoletnich przyjaciolek mieszka w Paryzu, takze maluje
          obrazy, nawet teraz organizuje kolejna wystawe...pozdrowienia.
          • pamplelune Re: jestem rozczarowana ;) 28.06.05, 18:16
            wow :) swietnie Daino, mozesz przeslac mi jej pseudo lub imie na priva? znam
            tutaj sporo Polakow z tego swiatka ;) pozdrawiam :)
            • daino Re: jestem rozczarowana ;) 28.06.05, 18:19
              musze sie wpierw spytac o zgode,
              mozesz mi przeslac swoje na priva, to sie jej spytam.
      • klarak Re: WITAM WSZYSTKICH NA TYM FORUM 28.06.05, 21:38
        widze, ze wątek wzbogacil sie o elementy szpiegowskie. fajnie!
        • tralalumpek Re: WITAM WSZYSTKICH NA TYM FORUM 28.06.05, 23:03
          a kto kogo szpieguje?
          • klarak Re: WITAM WSZYSTKICH NA TYM FORUM 28.06.05, 23:43
            noo, laparyżanka, vel - jak sie okazalo - sonia45 (sic!) szpieguje malarke
            oskarzajac ja o bycie artystka na czarno... chyba zaczne pisac scenariusz filmu.
            jest wlasnie konkurs na scenariusz o dialogu międzykulturowym. mysle, ze bedzie
            jak znalazl ;)
            • pannajozefina nawet to mi sie nie snilo 28.06.05, 23:46
              a wczoraj moim sasiadem byl woodyallen
            • umaa Re: WITAM WSZYSTKICH NA TYM FORUM 28.06.05, 23:48
              nie wiem co mnie przgapilo i gdzie to moge znalezc, ale skad wiecie ze sonia45
              i paryzanka to ta sama osoba?
              • Gość: nadinka Re: WITAM WSZYSTKICH NA TYM FORUM IP: *.bpl.vectranet.pl 28.06.05, 23:50
                umaa napisała:

> nie wiem co mnie przgapilo i gdzie to moge znalezc, ale skad wiecie ze sonia45
                > i paryzanka to ta sama osoba?

wrzuc watek od poczatku, kilka pierwszych postow =)
                • umaa Re: WITAM WSZYSTKICH NA TYM FORUM 28.06.05, 23:54
                  i wszystko jasne :)
              • pannajozefina Re: WITAM WSZYSTKICH NA TYM FORUM 28.06.05, 23:51
                nie wydaje mi sie aby paryska dama przedstawiala sie jako : sonia45...chyba
                nie?!...
            • mankencja Re: WITAM WSZYSTKICH NA TYM FORUM 29.06.05, 10:20
              > jest wlasnie konkurs na scenariusz o dialogu międzykulturowym. mysle, ze
              bedzie
              > jak znalazl ;)

chamstwo parówki vs. życzliwe zainteresowanie pampelune?
              • zakrecona_fr i co ja mam o tym myslec? 29.06.05, 11:16
                La parisienne
                dziekuje ci za scenariusz ale jednak wole pozostac przy swoim
                i ty do 5 nad ranem myslalas nad takimi glupotami???

chce ci tylko podkreslic ze nigdy nie prosilam cie o zadne rady, nie jestem
                tutaj na czarno (od 8 miesiecy zyje w pax-ie z chlopakiem francuzem, i to on mi
                tutaj we wszystkim pomogl,
                w Polsce skonczylam ASP i do Paryza przyjechalam po dyplomie!
                do tego, uwazaj bo teraz mzesz dostac ataku.... jest tutaj dwie moje kolezanki z
                uczelni, ktore sa mniej wiecej w moim wieku, razem organizowalysmy wystawe
                ubieglego roku, podczas sozonu polskiego.
                Co do przeprowadzki to teraz jest najlepszy sezon , a my znalezlismy swietne 4
                pokoje- wiec zmieniamy mieszkanie.

W zyciu nie widzialam takiej opetanej baby, ktora ofiaruje falszywa pomoc (P
                Maria) i opowiadasz mi tu jeszcze o jakiejs anecie , jej tez chcialas pomoc ?

nie mam zamiaru kontynuowac dalej rozmowy z toba, bo twoj brak kultury
                osobistej, wszystkie klamstwa, podszywanie sie pod inne osoby i obsesje
                odbiegaja od poziomu ludzmi z ktorymi rozmawiam, zanizasz tez tym samym poziom
                forum, a posty parissienne , sonii i cassandry powoduja u mnie wymioty.

cala przyjemnosc bycia na forum przy tobie przechodzi
                nie odrobilas zadania domowego; , ktore ci wczesniej zadalam :p
                • laparisienne Re: i co ja mam o tym myslec? 29.06.05, 12:46
                  Zkrecona mysl o pakowaniu walizek, moj maz zadzwonil do zanjomych z min spraw
                  wewntrznych. Adieu et Bon Voyage
                  • Gość: goldi Re: i co ja mam o tym myslec? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 12:59
                    Radziłabym wizytę w szpitalu psychiatrycznym co najmniej na rok.Poza tym jesteś
                    skończoną kretynką(jeśli te posty odzwierciedlają twoją osobę w realu,to
                    współczuję mężowi,córce i innym osobom majacym styczność z takim działajacym na
                    nerwy półdebilem)
                • cassandrafr Re: i co ja mam o tym myslec? 29.06.05, 12:56
                  zakrecona_fr napisała:

> La parisienne
                  > dziekuje ci za scenariusz ale jednak wole pozostac przy swoim
                  > i ty do 5 nad ranem myslalas nad takimi glupotami???
                  >
                  > chce ci tylko podkreslic ze nigdy nie prosilam cie o zadne rady, nie jestem
                  > tutaj na czarno (od 8 miesiecy zyje

w pax-ie z chlopakiem francuzem, i to on m

Twoj list jest ze stycznia tego roku czyli 5 i poil miesiaca. Chetnym do jego
                  przeczytania wysylam kopie Twojego mailu, skierownego na moj adres gazetowy.

> tutaj we wszystkim pomogl,
                  > w Polsce skonczylam ASP i do Paryza przyjechalam po dyplomie!
                  > do tego, uwazaj bo teraz mzesz dostac ataku.... jest tutaj dwie moje
                  kolezanki
                  > z
                  > uczelni, ktore sa mniej wiecej w moim wieku, razem organizowalysmy wystawe
                  > ubieglego roku, podczas sozonu polskiego.
                  > Co do przeprowadzki to teraz jest najlepszy sezon , a my znalezlismy swietne 4
                  > pokoje- wiec zmieniamy mieszkanie.
                  >
                  > W zyciu nie widzialam takiej opetanej baby, ktora ofiaruje falszywa pomoc (P
                  > Maria) i opowiadasz mi tu jeszcze o jakiejs anecie , jej tez chcialas pomoc ?
                  >
                  > nie mam zamiaru kontynuowac dalej rozmowy z toba, bo twoj brak kultury
                  > osobistej, wszystkie klamstwa, podszywanie sie pod inne osoby i obsesje
                  > odbiegaja od poziomu ludzmi z ktorymi rozmawiam, zanizasz tez tym samym poziom
                  > forum, a posty parissienne , sonii i cassandry powoduja u mnie wymioty.
                  >
                  > cala przyjemnosc bycia na forum przy tobie przechodzi
                  > nie odrobilas zadania domowego; , ktore ci wczesniej zadalam :p
      • Gość: nadinka Re: WITAM WSZYSTKICH NA TYM FORUM IP: *.bpl.vectranet.pl 29.06.05, 13:10
        hehe, jak na targu ;)
        • Gość: aleosochodzi Re: WITAM WSZYSTKICH NA TYM FORUM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 13:38
          ale czy pamplelune to zakrecona, czy nie?
          • zakrecona_fr Re: WITAM WSZYSTKICH NA TYM FORUM 29.06.05, 13:48
            tak jestem zakrecona
            nastapilo straszne zamieszanie,
            cassandromasz na priv
      • b_bb Re: i co ja mam o tym myslec? 29.06.05, 13:21
        Wywlekanie na publicznym forum spraw osobistych innych ludzi jest w Polsce
        traktowane jako zwykłe chamstwo.
        Proszę moderatorki o usunięcie wszystkich postów tego typu.
      • zakrecona_fr Re: i co ja mam o tym myslec? 29.06.05, 13:34
        niestety gdybym wczesniej przeczytala twoje archiwum i wiedziala z kim rozmawiam
        nie przyznalabym sie nawet do tego ze mieszkam w paryzu,
        popatrz na twoje zachowanie , od poczatku zaczelas mnie obrazac
        nie chce miec z takimi ludzmi do czynienia
        moje sprawy wbrew temu co myslisz ukaldaja sie bardzo dobrze
        • pannajozefina jezeli masz ochote wyjasnij mi.. 29.06.05, 13:43
          juz sie pogubilam zupelnie..parisienne to cassandrafr i sonia 45, tak?
          ty jestes pamplelune i zakrecona_fr? tak? dziwny watek, przyznaje sie czytam z
          otwarta buzia...
      • regata7 pogięło Was, kobiety... ;-/ n/t 29.06.05, 13:51
        • silvanka Re: pogięło Was, kobiety... ;-/ 29.06.05, 13:54
          wezcie usuncie ten nic nie wnoszacy watek
          • Gość: aleosochodzi Re: pogięło Was, kobiety... ;-/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 14:03
            no to ladnie, okazuje sie w takim razie, ze zakrecona na kleczkach teraz
            pojdzie do lap, zeby tamtej malzonek szanowny z kraju nie wydalal poprzez swe
            koneksje ach jakze rozlegle?

A lap jako radca prawny sama nie moze podjac stosownych krokow, tylko przjela
            role poslanca woli zagniewanego malzonka?

Jakiez to zalosne.

Ale niechze lap nawet i bedzie naloznica Chiraca, to i tak pozostanie
            odpychajaca istota ludzka...
            • Gość: Ewa Re: pogięło Was, kobiety... ;-/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 10:30
              A urzędnicy we Francji nie mają co robić tylko na życzenie męża jakieś
              schizofreniczki szukać i deportowac jakąś kobietę.

Chociaż z drugiej strony większych baranów od Francuzów nie ma ;)

• kate-gun Re: WITAM WSZYSTKICH NA TYM FORUM 30.06.05, 13:56
        ło matko, watek kryminalny :D

czy sonia45 to rzeczywiscie laparówa?
        czy laparówa dopadnie pamplelune?
        czy pamplelune przeprosi laparówke?
        czy raczej pamplelune oczysci sie z zarzutów?
        jakie stosunki łączą męża laparówki z ministrem spraw wewnętrznych V Republiki?
        czy pamplelune zostanie wydalona z Fhancji?
        jaki los czeka na pamplelune w Polsce?
        kto zwycięzy w procesie Pamplelune vs. RP?
        czy sprawa Pamplelunegate trafi do Sądu Najwyższego? a moze od razu do TK?
        jakie inne afery zostana ujawnione przy okazji tego procesu?

Tego dowiemy sie juz w nastepnym odcinku serialu pt
        "Laparówa - szpieg, który nas kocha" :>
        • Gość: selena Re: WITAM WSZYSTKICH NA TYM FORUM IP: *.kom / *.kom-net.pl 30.06.05, 15:10
          lo dzizus!ale jazda.
          nie no ta La Parowczanka jest niezla w te klocki.na jej zyczenie deportuja
          ludzi i co jeszcze.boshhhhh kto cie rzezbil kobieto?co ty tworzysz?nawet jesli
          rzeczywiscie ta cala zakrecona szukala u ciebie rady czy cos to chyba nie masz
          prawa wypisywac takich rzeczy na publicznym forum i rzucac nazwiskami.rob se to
          na privie
        • brazil133 Re: WITAM WSZYSTKICH NA TYM FORUM 30.06.05, 16:18
          Ale jaja:-)Jestem pod wrażeniem.La parówa to i tak cud że się nie pogubiłaś w
          swoich nickach.Swoją drogą faktycznie masz problemy.Pamiętam jak na forum
          Zdrowie chciałaś pomóc bodajże pani Marii.Niech mnie Bóg uchowa przed takimi
          uczynnymi osobami jak Ty.
          • laparisienne Re: WITAM WSZYSTKICH NA TYM FORUM 01.07.05, 17:21
            brazil133 napisała:

> Ale jaja:-)Jestem pod wrażeniem.La parówa to i tak cud że się nie pogubiłaś w
            > swoich nickach.Swoją drogą faktycznie masz problemy.Pamiętam jak na forum
            > Zdrowie chciałaś pomóc bodajże pani Marii.Niech mnie Bóg uchowa przed takimi
            > uczynnymi osobami jak Ty.
            Problem w tym, ze nigdy nic nie napislam na forum zdrowie, stad moje pytanie do
            Agory, kto i na czyja prosbe przeniosl moj post z forum praca za granica na
            forum zdrowie.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka