kochanica-francuza 09.07.05, 22:51 www.apia.pl/ stronka w javie,wejdźcie w camper - ten but czerwony na obcasie widać,że inspirowany obuwiem flamenco (mnie się nie podoba,ale ciekawy jest) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zanaa Re: jak wam się podobają? 09.07.05, 23:03 ogolnie te buty malo ciekawe! a zobaczcie te z pejzazanmi Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: jak wam się podobają? 09.07.05, 23:06 zanaa napisała: > ogolnie te buty malo ciekawe! a zobaczcie te z pejzazanmi a,to są artistic twins - artystyczne bliźniaki Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: jak wam się podobają? 09.07.05, 23:10 www.apia.pl/kolekcje/camper_d/29777.jpg Nie podoba mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: jak wam się podobają? 09.07.05, 23:12 b_bb napisała: > www.apia.pl/kolekcje/camper_d/29777.jpg > Nie podoba mi się. Jak ty robisz to zdjęcie??? Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: jak wam się podobają? 09.07.05, 23:27 Czary- mary. ;) A tak serio to klikam na nie prawym przyciskiem, wybieram opcję: kopiuj adres obrazka i już. Korzystam z przeglądarki Mozilla Firefox- polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: jak wam się podobają? 09.07.05, 23:34 b_bb napisała: > Czary- mary. ;) > A tak serio to klikam na nie prawym przyciskiem, wybieram opcję: kopiuj adres > obrazka i już. Korzystam z przeglądarki Mozilla Firefox- polecam. a z tego też umiesz? shop.camper.es/tienda/tienda.asp?zi=&ci=&lg=en&ct=ES Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: jak wam się podobają? 09.07.05, 23:41 Stronka zrobiona we flashu- nie umiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: jak wam się podobają? 09.07.05, 23:46 b_bb napisała: > Stronka zrobiona we flashu- nie umiem. O żesz.Wiele wiedzy kompowej przede mną. Odpowiedz Link Zgłoś
cloyes Re: jak wam się podobają? 10.07.05, 10:25 te buty na stronie camper nazywaja sie minnie :) to sporo wyjasnia :) apropos: rzeznickie buty juz sa moje:) Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: jak wam się podobają? 10.07.05, 10:27 Ja uwielbiam Camper. W ogole lubie buty niebanalne. Bardzo podoba mi sie tez ich podejscie marketingowe, te reklamy z emerytami byly rewelacyjne. Co do butow "Flamenco", to rzeczywiscie bardzo smieszne, pewnie i zatanczyc by w nich mozna, gdyby sobie gwozdzi nawbijac w obcas i w noski. Wszystkie buty Camper, a mialam ich trzy pary dotychczas, sa rewelacyjnie wygodne. Pod wzgledem wygody dorownuja chyba tylko brytyjskim Clarks, ale Clarks maja stylistyke srednio ciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: jak wam się podobają? 10.07.05, 11:02 Zgadzam sie ze Clarksy sa troche nudne... Mam te brazowe cizemki (czwarte od prawej) tylko ze w kremowym kolorze z pomaranczowym wykonczeniem i podeszwa. Sa wygodne ale podeszwa sie znosila b. szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: jak wam się podobają? 10.07.05, 11:05 jesli osoba ma zgrabne stopy i nogi-jak najbardziej. chociaz zupelnie nie odpowiada mi ta stylistyka. Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: jak wam się podobają? 10.07.05, 11:05 ehhh a to teeeen czerwony...aaa...fatal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekler Re: jak wam się podobają? IP: *.ghnet.pl 10.07.05, 11:24 ogolnie na campery choruje bez przerwy,na razie dorobilam sie tylko clarkow :) a na te czerwone ma ochote aktualnie moja matka i wcale jej sie nie dziwie :) w polsce widzialam tylko w tym kolorze,ale ogolnie sa tez takie czarne,z szeroooka gumka,tez na takim obcasie.polecam stronke campera :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kot Zbyszek Re: jak wam się podobają? IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 10.07.05, 11:38 ładne, tylko ten rzygowinowy kolor paska niezbyt.... Odpowiedz Link Zgłoś