fanka_grzeskow_czekoladowych 12.07.05, 20:20 Co sadzicie o takim zestawieniu ? :> Zdaje sie, ze w innych krajach panuje teraz taka moda, ale u nas jeszcze nie widzialam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klarak Re: Getry i spódnica :] 12.07.05, 20:39 ale jakie getry? takie kawalki czegos do nakladania na nogi, jak nosza tancerki flamenco na probach, czy moze masz na mysli ponczosznicze "legginsy". lubie jedne i drugie, ale do pierwszych mam zly fason nogi, ze tak powiem... Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_grzeskow_czekoladowych Re: Getry i spódnica :] 12.07.05, 20:42 klarak napisała: > ale jakie getry? takie kawalki czegos do nakladania na nogi, jak nosza tancerki > flamenco na probach Na temat tancerek jest zielona ;-) Chodzi mi raczej o takie kawalki nakladane na nogi. Wygladaja jak rajstopy z ucietymi stopami :P Mozna je poogladac na www.calzedonia.com Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: Getry i spódnica :] 12.07.05, 20:46 czylim chodzi Ci o legginsy... ja tak chodze, do takiego zestawu mam prawie zawsze buty na obcasach, widuje tak poubierane Polki, ale przyznam sie ze nie czesto Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_grzeskow_czekoladowych Re: Getry i spódnica :] 12.07.05, 20:53 Umaa, a orientujesz sie moze, po ile one sa w Calzedonii ?:> Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: Getry i spódnica :] 12.07.05, 20:54 jakies 10 euro ale maja juz promocje Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_333 Re: Getry i spódnica :] 12.07.05, 20:54 Mi się podoba.Widziałam kilka fotek z Tokio właśnie tak ubranych dziewcząt i kobiet i wyglądały bardzo fajne ( z tym że większość miała płaskie obuwie). Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: Getry i spódnica :] 12.07.05, 21:38 Typowych getrow + spodnica raczej sie nie widuje, byly modne kilka sezonow temu do waskich spodni. Natomiast jesli chodzi Ci o leginsy + spodnica, to owszem, od ostatniej zimy sa bardzo modne. Rowniez kombinacje spodnie+sukienka lub spodnie+spodnica, ktore sie idealnie podpinaja pod obecna mode na ubieranie warstwowe i klimaty boho. Sama czesto nosze waskie spodnie lub legginsy do krotkich sukienek. Odpowiedz Link Zgłoś
klarak Re: Getry i spódnica :] 12.07.05, 23:13 jak tak, to nosze, ale do plaskich obcasow. Odpowiedz Link Zgłoś
pink_hamster Re: Getry i spódnica :] 13.07.05, 08:16 ja bym chciala ale nogi nie takie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zulka Re: Getry i spódnica :] IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 08:51 ja juz widziałam sporo dziewczyn tak ubranych. Getry nie są całkiem kryjące.Ale mnie sie to absolutnie nie podoba :-( Odpowiedz Link Zgłoś