Gość: jakajakaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 23:09 magda modra co oniej sadzicie linki mile widziane! podobno nagrala jakas piosenke! zostaje porownywana do dody-elektrody i mandaryny! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
n_nicky Re: magda modra 18.07.05, 23:15 > zostaje porownywana do dody-elektrody i mandaryny! a dziwisz się? Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: A kto to jest? 18.07.05, 23:42 kolejna intelygientna,perhydrolowa uczestniczka reality szoł 'Bar'(ale której edycji nie mam pojęcia), która po skończeniu się tego jakże ambitnego programu próbowała śladem niejakiej Frytki zrobić karierę w mediach:/ to wszystko,co wiem na jej temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: A kto to jest? IP: *.zyg2.brewet.pl / *.zyg2.brewet.pl 18.07.05, 23:44 ja wiem więcej jako, że się interesuje każdą nowopowstałą szkołą. Więc Modra została słuchaczką Filmowej Szkoły Warszawskiej (studium) założonej przez Ślesickiego i Lindę, w której miesiąc kosztuje zaledwie 1200zł Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: A kto to jest? 18.07.05, 23:47 Gość portalu: Richelieu* napisał(a): w której miesiąc kosztuje zaledwie 1200zł yyyyy na pewno MIESIĄC??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: A kto to jest? IP: *.zyg2.brewet.pl / *.zyg2.brewet.pl 19.07.05, 00:13 www.szkolafilmowa.pl/palio/html.run?_Instance=www.szkolafilmowa.pl&_PageID=209&_SessionID=29549&_SessionKey=23858857 &_CheckSum=-546934422 up, przeliczyłam się, 1350 tam gdzie Modra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: A kto to jest? IP: *.zyg2.brewet.pl / *.zyg2.brewet.pl 19.07.05, 00:15 ja kurka dziś nie mam szczęścia do linków www.szkolafilmowa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: A kto to jest? 19.07.05, 00:20 a gdzie jest napiosane ze ona sie tam uczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: A kto to jest? IP: *.zyg2.brewet.pl / *.zyg2.brewet.pl 19.07.05, 01:22 chyba w (nie uśmiej się ;) w vipnews albo innym cudownym medium o celebrities. Na f telewizja kiedyś mnóstwo było linków, a i w samej szkole ślesickiego była chyba na zdjęciu w kategorii z życia szkoły, tylko zdaje się, że jej zdjęcie usunęli. Nie dziwię się, nie ma się czym chwalić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selena Re: A kto to jest? IP: *.kom / *.kom-net.pl 19.07.05, 11:00 ohydna wulgarna dziewucha.doda to przy niej dama. ani to ladne ani madre,typowa dresiara i to najgorzego rodzaju. w tym cyrku "bar" slynela z niemozliwie wulgarnej akcji z niejaka frytka ,kiedy to prawie pobily i zbluzgaly kolesia [jednego z uczestnikow].po prostu dno. Odpowiedz Link Zgłoś
polcia-kapelusik Re: magda modra 19.07.05, 09:58 Chodzi ,chodzi-mam to szczescie (???)ze jestem studentka wship na swieradowskiej i to wlasnie tam szkola o ktorej mowa wynajmuje cale pietro.I kilkakrotnie widzialam i modra i jeszcze pare innych gwiazdeczek znanych z epizodow,reklam itp.np.kasie paskude.no coz,lodzka filmowka to to nie jest;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja linki do magdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 12:32 www.from.okay.pl/newton/www/album/polki/Modra/Magda_Modra009.jpg www.from.okay.pl/newton/www/album/polki/Modra/064Magda_Modra.jpg www.from.okay.pl/newton/www/album/polki/Modra/Magda_Modra011.jpg oto madzia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anula Re: linki do magdy IP: *.promax.media.pl 19.07.05, 14:13 a tu jedno z nowszych zdjec: www.vipnews.pl/!__octopus_front/article.php?category=4&article=1233 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadinka Re: linki do magdy IP: *.bpl.vectranet.pl 19.07.05, 16:52 a kim jest ow Andzrej Bizon? czyzby tez gwiazda reality show? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anula Re: linki do magdy IP: *.promax.media.pl 19.07.05, 17:02 z tego, co wyczytalam na tej stronie to jest on "gwiazda" "sekstetU" (a sekstet to stary program tvn o tanczacych w gatkach facetach) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadinka Re: linki do magdy IP: *.bpl.vectranet.pl 19.07.05, 17:10 aa, tacy lokalni chippendales'i? ;) dzieki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anula Re: linki do magdy IP: *.promax.media.pl 19.07.05, 18:23 tak, dokladnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: linki do magdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 17:29 ale sie dopasowali!!!!jak ona w tych wlosach paskudnie wyglada!!! a ten koles to wogle jakis bleeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: linki do magdy 20.07.05, 15:41 cholera ileż straciłam przez nieoglądanie Baru, Big Brothera i innych pierdół :-) Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: linki do magdy 20.07.05, 15:46 BTW: Super te twoje kartki! Naprawde oryginalne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irasek Re: linki do magdy IP: 62.233.246.* 02.08.05, 11:30 Po pierwsze to dlaczego wypowiadacie się na temat osoby, której nigdy nie poznaliście. Czy ktoś z was miał okazję poznać tą dziewczynę? Przecież każdy z was ma różne rzeczy za kołnieżem. A kto by się odważył robić takie rzeczy i kto by miał na tyle determinacji, rzeby coś osiągnąć, nie mając na nazwisko Lubaszenko lub Stuhr. Po prostu wasze życie jest na tyle nudne, że tracicie czas na ocenianie innych, ale jeśli ktoś już coś robi, to dla was jest prostakiem. Tak naprawdę, to stańcie przed lustrem i zapytajcie się siebie, "dlaczego jestem nikim?". Oczywiście możecie powiedzieć i pewnie macie rację, że was nie interesują media, ale czy to oznacza, że każdy musi być ugrzecznionym Żebrowskim. Znam Magdę wiele lat i nic z tego co o niej napisaliście nie jest prawdą. A jeszcze się zdziwicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maluch Re: linki do magdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 12:48 > poznaliście. Czy ktoś z was miał okazję poznać tą dziewczynę? Przecież każdy z > was ma różne rzeczy za kołnieżem. ja za kołnieżem nie mam nic ja nawet nie mam kołnieża :PPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: linki do magdy 02.08.05, 13:55 Nie oglądam reality shows, więc widziałam tę kobiete tylko na zdjęciach. Sądząc po zdjęciach - ładna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agatka Re: linki do magdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 01:46 Miałam okazję poznać Madzię Modrą przy okazji sesji zdjęciowej. Robiłam jej makijaż i muszę powiedzieć , że jest to przemiła dziewczyna, piękna, zgrabna. Nie zgrywała żadnej gwiazdy. Ona po prostu jest spontaniczna, szczera, jest sobą. Przykro mi ,że ludzie osądzają ją po fotkach. Myślę ,że jeszcze o niej usłyszymy wiele dobrego. Ja życzę Madzi szczerze wszystkiego najlepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: linki do magdy IP: *.hsd1.il.comcast.net 09.08.05, 03:49 Magda,hm..taka sobie,figure ma za to ladna.Co do jej kariery,to po co jej szkola filmowa,ona juz jest w branzy,ludzie po szkole nie maja zatrudnienia,a ja juz wiekszasc zna(tzn twarz jej zna),tylko na kastingi by sie powybierala,dam wiare ze porusza sie w takim towazystwie ze nie bylaby w stanie przegapic je.Co do jej osoby to nie znam jej ale wiem jedno ze nawet wyszla z tego reality z klasa(zreszta nie wyglupila sie tak jak Frytka w B.B.) Co do zdjecia tego faceta(Bizonia) to on jest bylym misterem o ile dobrze pamietam( wiem ze bral w takich konkursach udzial)byl w "Big Brotherze",chyba "Dwoch Swiatach".Jak dla mnie totalna kompromitacja,po tym co pokazal i jaki ma stosunek do osob to facet jest zero,ale to moja opinia.Zreszta chyba dalo mu sie to oczuc na skoze bo strasznie od tamtego czasu zmizernial,jak byl misterem to wygladal jak miodzio(b.przystojnie),a po tych shwach to....gdzies mu ta uroda przepadla, wiem tez ze duzo brudow mu powyciagali i brzydko mowiac z blotem zmieszali,czego nawet wielkiemu wrogowi nie zycze bo ludzie dlugo pamietaja takie rzeczy. No nic pozdrawiam ,to tyle obgadywania:-) Odpowiedz Link Zgłoś