Gość: basia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 13:01 Nie macie moze jakis linkow do zdjec ww pan? Czesto slyszy sie o ich elegancji i ponadczasowosci a chcialabym zobaczyc ich styl - ale nie ten z zurnalli :) lecz z ulicy. Macie cos takiego??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goldioo Re: Jak ubieraja sie na codzien Paryzanki/ Francu 03.08.05, 14:07 FRANCUZKIIIII!JĘZYK JEST FRANCUSKI.Przepraszam,ale nie mogłam nie napisać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: Jak ubieraja sie na codzien Paryzanki/ Francu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 15:51 up Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Jak ubieraja sie na codzien Paryzanki/ Francu 03.08.05, 16:04 zapytaj ich samych, po angielsku może być: figaro.concileo.com/user/non-frames/list.asp?forumid=251 tylko przeproś ładnie, że nie po francusku - ja zawsze tak robię...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
laparisienne Re: Jak ubieraja sie na codzien Paryzanki/ Francu 03.08.05, 16:42 Kochanica swietnie sie zna na modzie francuskiej, wysyla ciebie na fora dla 60 letnich czytelnikow Le Figaro. Popytaj tutaj : www.aufeminin.com/world/communaute/profil/proflist__pseudo=chronoplans.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldioo Re: Jak ubieraja sie na codzien Paryzanki/ Francu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 16:50 O my biedne brzydkie Polki buraczane!!Takie piękności na tej stronce,że aż mi wstyd....:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Lapara, weźże się ode mnie odwal 03.08.05, 19:14 laparisienne napisała: > Kochanica swietnie sie zna na modzie francuskiej, wysyla ciebie na fora dla 60 > letnich czytelnikow Le Figaro. > a ty co czytasz? francuskie pisemka typu bravo girl? Odpowiedz Link Zgłoś
laparisienne Re: Lapara, weźże się ode mnie odwal 04.08.05, 18:28 kochanica-francuza napisała: > laparisienne napisała: > > > Kochanica swietnie sie zna na modzie francuskiej, wysyla ciebie na fora d > la 60 > > letnich czytelnikow Le Figaro. > > > a ty co czytasz? francuskie pisemka typu bravo girl? Teraz wiadomo co ty czytasz, prawicowe Le Figaro dla sklepikarzy i bravo girl. Nawet nie wiem czy takie cos jak bravo girl wychodzi we Francji? Przyslij mi ta polska, to sie dowiem nareszcie co masz w glowie. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Lapara, weźże się ode mnie odwal 04.08.05, 20:04 > > > > Teraz wiadomo co ty czytasz, prawicowe Le Figaro dla sklepikarzy i bravo girl. Twoja logika mnie powala.:-PPPPO > Nawet nie wiem czy takie cos jak bravo girl wychodzi we Francji? Może nie dosłownie, ale wychodzą podobne gówna. Odpowiedz Link Zgłoś
laparisienne Re: Lapara, weźże się ode mnie odwal 04.08.05, 20:16 Inteligencja "gauche caviar" czyli bogata czyta "Le Monde" albo "Libération". Mam prenumeraty do Elle, Cosmo, Marie Claire, Votre Beauté ale nic nie place, bo to mam za darmo z pracy, albo dostaje prenumerte z banku, za tzw. punkty na mojej konwencji Jazz. Inaczej bym wogole tego nie prenumerowla. Lezy to i walesa sie po domu, moj maz od czasu do czasu pyta sie co wyrzucic, zatrzymuje tylko przepisy kuchenne, bo sa fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
laparisienne Re: Jak ubieraja sie na codzien Paryzanki/ Francu 03.08.05, 16:51 Mniej wiecej tak wyglada przecietna Paryzanka/Francuzka album.aufeminin.com/album/see_58557_8/le-grand-jour.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Jak ubieraja sie na codzien Paryzanki/ Francu IP: *.zyg2.brewet.pl / *.zyg2.brewet.pl 03.08.05, 16:53 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
laparisienne Re: Jak ubieraja sie na codzien Paryzanki/ Francu 03.08.05, 17:02 Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > ;) Oh Boze Riszelek, nareszcie wpadlam w Twoje gusta Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Jak ubieraja sie na codzien Paryzanki/ Francu 03.08.05, 19:22 Kiedy żartujesz to się śmieję, kiedy pleciesz bzdury tu mówię, że pleciesz bzdury, a kiedy wyzywasz foremki to mówię, żeś jbycfeh* * znane polskie przekleństwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Jak ubieraja sie na codzien Paryzanki/ Francu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.08.05, 16:55 wlasnie tak sobie ciebie wyobrazamy,tylko wiecej zmarszczek bym dodala Odpowiedz Link Zgłoś
laparisienne Re: Jak ubieraja sie na codzien Paryzanki/ Francu 03.08.05, 16:57 A tipsiara po francusku to "une pouf" od "une poufiasse" Odpowiedz Link Zgłoś
laparisienne Re: Jak ubieraja sie na codzien Paryzanki/ Francu 03.08.05, 17:01 Nawet lesbijki mamy na forum francuskim modowym, i nic to nikogo nie szokuje www.aufeminin.com/world/communaute/profil/profsee__n=bellelesbienne1&AdresseRetour=%2Fworld%2Fcommunaute%2Fprofil%2Fproflist%5F%5Fpseudo%3Dledirecteur% 2Ehtml.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trinity Re: Jak ubieraja sie na codzien Paryzanki/ Francu IP: 81.185.216.* 03.08.05, 22:09 Dziewczyno, kiedy ci w koncu przejdzie to zachwycanie sie Francja i wszystkim co francuskie? To juz sie staje smieszne. Az taka to dla ciebie rewelacja, ta Francja? Bez przesady. Ile ty tutaj mieszkasz - 3 miesiace ze sie tak wszystkim tutaj zachwycasz, same "och i ach"...Wez sie dziewczyno wyluzuj, przyzwyczaj sie wreszcie, i skoncz wreszcie ta zenade. Jest mi to tym trudniej zrozumiec ze mnie Paryz jakos nie zachwyca, tym bardziej styl ubierania sie francuzek = zaden styl ( moze na francuskich ulicach mniej rozu i dzwonowatych dzinsow i mniej tipsow niz w Polsce, ale zadna tam rewelacja : nie mylmy dziesiejszych Francuzek z paryskiego metra z tamtymi eleganckimi kobietkami z czasow Coco Chanel ( to do zalozycielki watku). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Jak ubieraja sie na codzien Paryzanki/ Francu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 00:15 ta laparisienne to mi Horodyńską przypomina...obydwie jakieś takie w ogóle nie na miejscu hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
jpar Re: Jak ubieraja sie na codzien Paryzanki/ Francu 03.08.05, 17:36 Zupelnie zwyczajnie i chyba to czyni je tak eleganckimi. Moj maz Paryzanin nie widzi w Paryzankach nic szczegolnego, a ja sie zachwycam. On lubi bardzo jak polskie dziewczyny sie ubieraja. Slynne eleganckie Paryzanki / Francuzki nosza swoje ubrania bardzo godnie, najczesciej sa to bardzo proste rzeczy i wygodne, jakby to opisac: niby nic, a nosza to jakby z ich ubrania byly prosto z wybiegow mody. Odpowiedz Link Zgłoś
fankalap Typowa francuzka 03.08.05, 19:29 www.ninemodels.com/JoannaJakubiec/images/joannajakubiec4.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbra Re: Jak ubieraja sie na codzien Paryzanki/ Francu IP: 62.148.81.* 03.08.05, 20:52 jak tak bardzo chcesz zobaczyc jak ubieraja sie paryzanki to obejrzyj sobie program PARIS PARIS na TYN Style tam mozna zobaczyc ulice Paryza i jego mieszkancow.Co jest szczegolnego w tym jak one sie ubieraja to moze to ze nie patrza raczej na to co ktos powie jak sa ubrane,ale jednak ubieraja sie bardziej z klasa przywiazuje bardziej uwage do dodatkow i potrafia wszystko dobrze skomponowac :) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Jak ubieraja sie na codzien Paryzanki/ Francu 03.08.05, 21:56 Francuzki (Francuzi zreszta tez) w Nowym Jorku ubieraja sie nieodmiennie w to samo: czarny obcisly sweter i czarne obcisle spodnie w lecie zamiast swetra moga nosic obcisla czarna koszulke az trudno uwierzyc ze sa tej samej narodowosci co tylu naprawde dobrych projektantow mody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Bez zadnego wow IP: *.fbx.proxad.net 04.08.05, 19:29 prosto i bez gustu, a o wlosy to nie dba okolo 90 procent kobiet! Stare odrosty, lub naturalne kolory bo fryzjerzy drodzy, dlugie wlosy zwiazane w kucyki albo rozpuszczone! BEZ REWELACJI ! Bardzo czesto kolorowka lub czarna kobieta jest lepiej ubrana od bialej! Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Bez zadnego wow 04.08.05, 20:25 Bardzo czesto kolorowka lub czarna > kobieta jest lepiej ubrana od bialej! to jest dosc powszechne zjawisko - te kobiety "w kolorze" maja niesamowite wyczucie stylu i nie boja sie fantastycznie wygladac Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: Bez zadnego wow 08.08.05, 01:08 podobnie jak kolorowi panowie - czy to ubiora sie elegancko czy na luzie - zawsze jakos wszystko do siebie pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
babunowa Re: Bez zadnego wow 08.08.05, 12:17 bo my to takie białe 'ściany;,a na kolorowych to jest gra kolorów pomiędzy ubraniem ,skórą ,kolorem włosów.Swoją drogą proszę sobie wyobrazić-zółty golf a la Wielki Ptak z Ulicy Sezamkowej,do tego amarantowa kurtka( nie taka pierd.... Barbie aż się zgarbi) i do tego wielki omotany wokół szyi szalik w kolorze turkusu.Czy taki zestaw na zimowe dni wam się podoba,czy was nie szokuje? Francuzki-młode ubierają się tak jak na całym świecie,bo ciuchy kupują w liniach odzieżowych.Te dojrzałe ubierają się konserwatywnie,przy tym niejednokrotnie niechlujnie.Ilekroć jestem w Paryżu(nie są to tylko miesiące urlopowe,gdzie mieszkańcy uciekają) to odnoszę wrażenie,że skrót myślowy 'Francja elegancja' wymyślił jakiś zgłośnik;>>>> albo,że to już dawno nieaktualne.Jednak nie jest to styl rażący-zwyczajne często zabiegane kobiety ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annie_laurie_starr Re: Bez zadnego wow IP: 80.50.251.* 08.08.05, 13:20 Moze jestem nadmierna optymistka, ale nigdy nie czulam kompleksow ubraniowych przy Franuzkach. Odpowiedz Link Zgłoś
nancy_callahan Re: Jak ubieraja sie na codzien Paryzanki/ Francu 09.08.05, 12:14 FrancuSki ubierają się w ciuSki. Odpowiedz Link Zgłoś