kalincia 07.08.05, 20:25 Sitc czytasz choc czasem niektore watki?? jesli tak, to moze zrob tu porzadek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edavenpo Re: Sitc jestes w ogóle? bo to co Lady wyprawia . 07.08.05, 22:07 a fankalap to nastepne wcielenie paryzanki vel cassandry vel top_model? Juz sie w tym wszystkim gubie. Lady lub Sitc - dajcie znak zycia i usuncie te schizofreniczne wielojezyczne watki.... Odpowiedz Link Zgłoś
fankalap fankalap to ja 07.08.05, 22:13 A nie la parisienne. Jezeli juz mala krytyka w kierunku kochanicy -francuza to "trollostwo" to ja przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Sitc jestes w ogóle? bo to co Lady wyprawia . 07.08.05, 22:12 Oklaski dla lady, jednak, bo sama tnie, sama w dupę dostaje, więc sama jest aesem. Po grzyba sitc obok niej wisi Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Sitc jestes w ogóle? bo to co Lady wyprawia . 07.08.05, 22:35 Lady, i jeszcze. Każdy tekst w obcym języku, nawet angielskim, się wycina. To nie forum językowe Odpowiedz Link Zgłoś
fankalap Re: Sitc jestes w ogóle? bo to co Lady wyprawia . 07.08.05, 22:37 przegapilas moja droga teksty w jezyku francuskim kochanicy-francuza Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Sitc jestes w ogóle? bo to co Lady wyprawia . 07.08.05, 22:39 oba są do wycięcia, kochanicy też, jednak to lap miętoli tę swoją fransuszczyznę w trakcie wszystkich wątków, kochanica ostatecznie coś jej odpowie I niech ktoś do diaska poprawi mi błędy w tekście poniżej. Takie mądrale a nie potrafią Odpowiedz Link Zgłoś
fankalap Re: Sitc jestes w ogóle? bo to co Lady wyprawia . 07.08.05, 22:41 przyznaje dla mnie to za trudne...dopiero sie czaje na judaistyke Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Sitc jestes w ogóle? bo to co Lady wyprawia . 07.08.05, 23:28 a na chiński? z chińskiego też jesteś cianka? Odpowiedz Link Zgłoś
stern.stern Re: Sitc jestes w ogóle? bo to co Lady wyprawia . 07.08.05, 23:30 to nie jest moj jezyk ojczysty, tak jak Twoj, nie mam zamiaru jechac do izraelu, no moze do palestyny, jak bedzie istniec, wiec po co mi? Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Sitc jestes w ogóle? bo to co Lady wyprawia . 07.08.05, 23:40 Żydzi nie mówią hebrajskim tylko jidish i to w tylu odmianach ile jest głównych języków. A moim ojczystym jest polski. Chodzi mi o kiepskość w poliglotowaniu, a poprawianie kochanicy Odpowiedz Link Zgłoś
stern.stern Re: Sitc jestes w ogóle? bo to co Lady wyprawia . 07.08.05, 23:42 po francusku, to prawda, nie poprawie, aber man sieht, daß ihr deutsch nur angelernt ist, dennoch ist die ganze diskussion lächerlich. zum leben und sich verständigen reicht ihr deutsch auf jeden fall. es ist ja kein wettbewerb, oder doch?! Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Sitc jestes w ogóle? bo to co Lady wyprawia . 07.08.05, 23:50 Dlaczego żadne? Ja tu widzę istną licytację a lap zaczyna, że niby musi koniecznie po francuskiemu, kiedy ona musi to ja zacznę po egzotycznemu Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: zaczela kochanica francuza! 07.08.05, 23:53 głupoty pleciesz, dzisiejsze postawy foremek wynikają z historii forum. Odpowiedz Link Zgłoś
stern.stern Re: zaczela kochanica francuza! 07.08.05, 23:56 dziewczyny, kobiety: ale problem! przeciez widac ze kazda zna jakis inny jezyk dodatkowo i to juz jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: zaczela kochanica francuza! IP: *.zyg2.brewet.pl / *.zyg2.brewet.pl 08.08.05, 00:04 to nie jest problem dzisiejszej sytuacji sterno Odpowiedz Link Zgłoś
stern.stern Re: zaczela kochanica francuza! 08.08.05, 00:06 aha, to musi byc jakis osobisty problem, no ale Wy to napewno najlepiej same wiecie:) stern, sie nie deklinuje. Odpowiedz Link Zgłoś
fankalap Re: zaczela kochanica francuza! 08.08.05, 00:21 koszmarny problem Dobraoc, nerwy w konserwy! Odpowiedz Link Zgłoś
fankalap Re: zaczela kochanica francuza! 08.08.05, 00:04 i tak sie zagalopowalam...jezeli nie ma kochanicy to nie powinnam o niej gadac..jak sie obudzi odpowie.. P.S historia historia, niewazne . K-F popelnila blad ( fakt tylko gramatyczny) i sie "zagotowala" P.S a co ty ja tak bronisz ( wspolpraca 1,5 letnia)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: zaczela kochanica francuza! IP: *.zyg2.brewet.pl / *.zyg2.brewet.pl 08.08.05, 00:54 właśnie, współpraca. Wykazuję daleko posuniętą zaciekłość w obronie tych, których nie dość, że lubię, to jeszcze mają długi staż w lubieniu. Bo do wrogów też się przyzwyczajam, a ten długi okres wpływa bardzo łagodząco. Wiele trolli tak się złagodziło dla mnie, LaP też przestała być jędzą i nawet zdarza jej się powiedzieć coś interesującego bot, spadam Odpowiedz Link Zgłoś
fankalap Re: Sitc jestes w ogóle? bo to co Lady wyprawia . 07.08.05, 23:33 jestem "cianka" z chinskiego jak wejherowskie nici. Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Sitc jestes w ogóle? bo to co Lady wyprawia . 07.08.05, 23:42 z hebrajskiego cianka, z chińskiego cianka, a kochanicę poprawiasz jaki jest poziom poliglotowizmu? uuuu, cianki Bolek, uuuuu, cianki Bolek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fankalap Re: Sitc jestes w ogóle? bo to co Lady wyprawia . 07.08.05, 23:50 sorry richelieu, kochanica zalozyla watek w jezyku francuskim ( a robi bledy), nastepnie cos popisala w niby niemieckim.... czytalas to czy wkurzasz sie na darmo? p.s ze mnie zadna poliglotka , ucze sie niemieckiego, angielskiego i hiszpanskiego...i co ? a kochanica sie obraza gdy jej ktos zwrocil uwage ze pisze z bykami ( nie literowki czy cos tam ) ale tekst bez sensu , bez ladu i skladu Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Sitc jestes w ogóle? bo to co Lady wyprawia . 07.08.05, 23:52 ja się wkurzam? oo, zerkam na Fana na jedynce Odpowiedz Link Zgłoś
stern.stern Re: Sitc jestes w ogóle? bo to co Lady wyprawia . 07.08.05, 22:43 wozu, ist das jetzt ein wettbewerb? kto zna wiecej jezykow. anscheinend interessiert hebräisch niemanden? Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: Sitc jestes w ogóle? bo to co Lady wyprawia . 07.08.05, 22:24 uhuhu ledwo odpisalam w watku niemieckojezycznym a juz ciachneli :D wot cienzura! Odpowiedz Link Zgłoś
stern.stern Re: Sitc jestes w ogóle? bo to co Lady wyprawia . 07.08.05, 22:26 bo baba nie rozumie, to wyciela, buahahahaha. lady naucz sie moze jakiegos jezyka to bedzie latwiej? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: Sitc jestes w ogóle? bo to co Lady wyprawia . 07.08.05, 22:27 właśnie Kate klinknęłam na 'wyślij' w skasowanym wątku i ciach, "wątek skasowano"... A napisałam, że Twoje zdanie auf Deutsch w którymś wątku było jak najbardziej richtig ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
fankalap Re: cenzura w niedzielny wieczor 07.08.05, 22:26 i wszystko dotyczy kochanicy...nie daj boze jak czlowiek powie ze kochanica byki robi ( poliglotka) Odpowiedz Link Zgłoś
stern.stern Re: cenzura w niedzielny wieczor 07.08.05, 22:27 a co? wyciela bo chodzi o ta kochanice? Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: cenzura w niedzielny wieczor 07.08.05, 22:27 Porawiasz byki kochanicy, a moje to pies? Też popraw mudralalalo וח כשנצ םשן קןף וצײמף סט תם נצ פשגס ךיזקפ עמע טםץ שסו גאװשק ואנװ זח ץףני קמץזך לצש Odpowiedz Link Zgłoś
fankalap Re: cenzura w niedzielny wieczor 07.08.05, 22:29 zanim skoncze to i tak wytna. juz mi sie to zdarzylo dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: cenzura w niedzielny wieczor 07.08.05, 22:32 2. widać do kogo, patrz na drzewko 1. zanim skończysz co? Jedno zdanie? Takie maciopstwo Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: Sitc jestes w ogóle? bo to co Lady wyprawia . 07.08.05, 22:33 no wiec korzystajac z okazji pragnelabym sie tutaj oczyscic przed karrinka, gdyz doszlo do nieporozumienia i niemiecki text o diecie [podobno z bledami] nie byl mojego autorstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
stern.stern Re: Sitc jestes w ogóle? bo to co Lady wyprawia . 07.08.05, 22:35 ist doch eh egal wer wem was geschrieben hat, ihr seid alle begabt. Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: Sitc jestes w ogóle? bo to co Lady wyprawia . 07.08.05, 22:46 Na ja, das stimmt. Aber danke schön :] Odpowiedz Link Zgłoś
stern.stern Re: Sitc jestes w ogóle? bo to co Lady wyprawia . 07.08.05, 22:49 :) Odpowiedz Link Zgłoś
kalinakalina Re: Sitc jestes w ogóle? bo to co Lady wyprawia . 07.08.05, 22:51 hallo, ich bin deine meinung.. Odpowiedz Link Zgłoś
stern.stern Re: Sitc jestes w ogóle? bo to co Lady wyprawia . 07.08.05, 22:53 hey, hey. no bo naprawde, baby tu powariowaly, ktora lepiej umie. pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
kalinakalina Re: Sitc jestes w ogóle? bo to co Lady wyprawia . 07.08.05, 23:03 pozdrawiam i przepraszam ze nie napisalam do ciebie ....buuu ...napisze jutro na maila a co do mody , to juz sie chyba pogubilam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stern.stern kalinakalina IP: *.2.15.univie.teleweb.at 07.08.05, 23:07 oki doki, ciesze sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kalinakalina Re: kalinakalina 07.08.05, 23:08 napisze ci cos teraz szybko, ok? tylko sie nie smiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stern.stern Re: kalinakalina IP: *.2.15.univie.teleweb.at 07.08.05, 23:09 ide patrzec Odpowiedz Link Zgłoś
kalinakalina to chyba nie lady... 07.08.05, 23:05 to moze ten drugi moderator...lady byla mila Odpowiedz Link Zgłoś
stern.stern Re: Sitc jestes w ogóle? bo to co Lady wyprawia . 07.08.05, 23:14 juz mam, tez masz:) Odpowiedz Link Zgłoś
stern.stern Re: Sitc jestes w ogóle? bo to co Lady wyprawia . 07.08.05, 23:35 :)) Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: kalinakalina 08.08.05, 12:08 A ja mogę mieć sygnaturkę po niemiecku???? Czy też ciachną???? Nie przesadzacie trochę??? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza o co chodzi? że sollen nie było? 08.08.05, 21:28 nawet się przejęłam i zapytałam rofdzicielki, która wziętą tłumaczką niemieckiego jest (i proszę mi nie wypisywać, że nawet po polsku nie umiem i w zdaniu podrzędnym używam niemieckiej składni - wiem; akurat to zdanie miało w ten sposób fajniejszą melodię) i rodzicielka zeznała, że dobrze było i "sollen" nie było konieczne Fankalap! "Laparisienne muss aus Polen stammen." To też jest źle? Oczywiście, że mój niemiecki jest wyuczony, w Deutschlandzie nie siedziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
fankalap Re: o co chodzi? że sollen nie było? 08.08.05, 21:58 Zdawalo mie sie ze juz wiecej nie bedziemy gadac na ten temat...Ale jesli sobie zyczysz to przytocz ten teks ...pomyslimy Ps. " lapariienne muss aus polen stammen" o co tu chodzi ze ja to napisalam? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: o co chodzi? że sollen nie było? 08.08.05, 22:07 > Ps. " lapariienne muss aus polen stammen" o co tu chodzi ze ja to napisalam? A nie, nie. To tylko taki przykład zdania z czasownikiem modalnym. Po prostu - gdybyś mogła się wypowiedzieć co do jego prawidłowości gramatycznej i leksykalnej. Odpowiedz Link Zgłoś
fankalap Re: o co chodzi? że sollen nie było? 08.08.05, 22:51 przeniesmy ta dyskusje lepiej na priva, zasmiecamy forum... jezeli mozesz to powtoz to co napisalas wtedy " o diecie" do parisienne... nie pamietasz co napisalas? a muss na koncu...tak mysle Odpowiedz Link Zgłoś
fankalap Re: o co chodzi? że sollen nie było? 08.08.05, 22:53 p.s zapytaj w razie watpliwosci stern.stern, ja sie dopiero ucze i moge sie mylic...i wyluzuj ( dieta rozumiem) Odpowiedz Link Zgłoś
stern.stern Re: o co chodzi? że sollen nie było? 08.08.05, 22:55 :)) schau mal rüber Odpowiedz Link Zgłoś
stern.stern kochanica-francuza 08.08.05, 22:43 weißt du was? du nervst langsam, und zwar ordentlich!! Odpowiedz Link Zgłoś
laparisienne Re: kochanica-francuza 08.08.05, 23:17 stern.stern napisała: > weißt du was? du nervst langsam, und zwar ordentlich!! Ja, ja hast du richtich, ster.stern. Aber, skasuja ten post za gdakanie w obcym jezku. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: kochanica-francuza 08.08.05, 23:18 stern.stern napisała: > weißt du was? du nervst langsam, und zwar ordentlich!! und warum? es sei denn, du bist fankalap... das aber meine ich nicht. Odpowiedz Link Zgłoś
laparisienne Kochanica ma paranoje, nie przejmujcie sie 08.08.05, 23:21 Kazdy, kto zwroci uwage kochanicy jest trollem, szczegolnie jesli jest tego samego zdania co ja. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Kochanica ma paranoje, nie przejmujcie sie 08.08.05, 23:22 laparisienne napisała: > Kazdy, kto zwroci uwage kochanicy jest trollem, szczegolnie jesli jest tego > samego zdania co ja. Mylą ci się chyba forumowicze... bo to akurat nie ja piszę o trollach. Odpowiedz Link Zgłoś
laparisienne Re: Kochanica ma paranoje, nie przejmujcie sie 08.08.05, 23:32 Juz wczoraj oskarzano fankalap, ze to ja podszywam sie pod jej nickiem. Odpowiedz Link Zgłoś
stern.stern do kochanica-francuza 08.08.05, 23:44 nie wiem dlaczego, to Ty sama chyba najlepiej wiesz. moze Ci sie nudzi... Odpowiedz Link Zgłoś