Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Sitc jestes w ogóle? bo to co Lady wyprawia ...

07.08.05, 20:25
    Sitc czytasz choc czasem niektore watki??

jesli tak, to moze zrob tu porzadek
    Obserwuj wątek
      • edavenpo Re: Sitc jestes w ogóle? bo to co Lady wyprawia . 07.08.05, 22:07
        a fankalap to nastepne wcielenie paryzanki vel cassandry vel top_model?

Juz sie w tym wszystkim gubie. Lady lub Sitc - dajcie znak zycia i usuncie te schizofreniczne
        wielojezyczne watki....
        • fankalap fankalap to ja 07.08.05, 22:13
          A nie la parisienne. Jezeli juz mala krytyka w kierunku kochanicy -francuza
          to "trollostwo" to ja przepraszam
      • r.richelieu Re: Sitc jestes w ogóle? bo to co Lady wyprawia . 07.08.05, 22:12
        Oklaski dla lady, jednak, bo sama tnie, sama w dupę dostaje, więc sama jest
        aesem. Po grzyba sitc obok niej wisi
        • r.richelieu Re: Sitc jestes w ogóle? bo to co Lady wyprawia . 07.08.05, 22:35
          Lady, i jeszcze. Każdy tekst w obcym języku, nawet angielskim, się wycina. To
          nie forum językowe
          • fankalap Re: Sitc jestes w ogóle? bo to co Lady wyprawia . 07.08.05, 22:37
            przegapilas moja droga teksty w jezyku francuskim kochanicy-francuza
            • r.richelieu Re: Sitc jestes w ogóle? bo to co Lady wyprawia . 07.08.05, 22:39
              oba są do wycięcia, kochanicy też, jednak to lap miętoli tę swoją
              fransuszczyznę w trakcie wszystkich wątków, kochanica ostatecznie coś jej
              odpowie
              I niech ktoś do diaska poprawi mi błędy w tekście poniżej. Takie mądrale a nie
              potrafią
              • fankalap Re: Sitc jestes w ogóle? bo to co Lady wyprawia . 07.08.05, 22:41
                przyznaje dla mnie to za trudne...dopiero sie czaje na judaistyke
                • r.richelieu Re: Sitc jestes w ogóle? bo to co Lady wyprawia . 07.08.05, 23:28
                  a na chiński? z chińskiego też jesteś cianka?
                  • stern.stern Re: Sitc jestes w ogóle? bo to co Lady wyprawia . 07.08.05, 23:30
                    to nie jest moj jezyk ojczysty, tak jak Twoj, nie mam zamiaru jechac do
                    izraelu, no moze do palestyny, jak bedzie istniec, wiec po co mi?
                    • r.richelieu Re: Sitc jestes w ogóle? bo to co Lady wyprawia . 07.08.05, 23:40
                      Żydzi nie mówią hebrajskim tylko jidish i to w tylu odmianach ile jest głównych
                      języków. A moim ojczystym jest polski.
                      Chodzi mi o kiepskość w poliglotowaniu, a poprawianie kochanicy
                      • stern.stern Re: Sitc jestes w ogóle? bo to co Lady wyprawia . 07.08.05, 23:42
                        po francusku, to prawda, nie poprawie, aber man sieht, daß ihr deutsch nur
                        angelernt ist, dennoch ist die ganze diskussion lächerlich. zum leben und sich
                        verständigen reicht ihr deutsch auf jeden fall. es ist ja kein wettbewerb, oder
                        doch?!
                        • r.richelieu Re: Sitc jestes w ogóle? bo to co Lady wyprawia . 07.08.05, 23:50
                          Dlaczego żadne? Ja tu widzę istną licytację
                          a lap zaczyna, że niby musi koniecznie po francuskiemu, kiedy ona musi to ja
                          zacznę po egzotycznemu
                          • fankalap zaczela kochanica francuza! 07.08.05, 23:52
                            • r.richelieu Re: zaczela kochanica francuza! 07.08.05, 23:53
                              głupoty pleciesz, dzisiejsze postawy foremek wynikają z historii forum.
                              • stern.stern Re: zaczela kochanica francuza! 07.08.05, 23:56
                                dziewczyny, kobiety: ale problem! przeciez widac ze kazda zna jakis inny jezyk
                                dodatkowo i to juz jest ok.
                                • Gość: Richelieu* Re: zaczela kochanica francuza! IP: *.zyg2.brewet.pl / *.zyg2.brewet.pl 08.08.05, 00:04
                                  to nie jest problem dzisiejszej sytuacji sterno
                                  • stern.stern Re: zaczela kochanica francuza! 08.08.05, 00:06
                                    aha, to musi byc jakis osobisty problem, no ale Wy to napewno najlepiej same
                                    wiecie:)
                                    stern, sie nie deklinuje.
                                  • fankalap Re: zaczela kochanica francuza! 08.08.05, 00:21
                                    koszmarny problem
                                    Dobraoc, nerwy w konserwy!
                                    • stern.stern Re: zaczela kochanica francuza! 08.08.05, 00:23
                                      dobranoc :))
                                      • fankalap Re: zaczela kochanica francuza! 08.08.05, 00:26
                                        dobranoc :)
                                        • stern.stern kalinakalina 08.08.05, 00:28
                                          ein mail für dich:)
                              • fankalap Re: zaczela kochanica francuza! 08.08.05, 00:04
                                i tak sie zagalopowalam...jezeli nie ma kochanicy to nie powinnam o niej
                                gadac..jak sie obudzi odpowie..
                                P.S historia historia, niewazne . K-F popelnila blad ( fakt tylko gramatyczny)
                                i sie "zagotowala"
                                P.S a co ty ja tak bronisz ( wspolpraca 1,5 letnia)?
                                • Gość: Richelieu* Re: zaczela kochanica francuza! IP: *.zyg2.brewet.pl / *.zyg2.brewet.pl 08.08.05, 00:54
                                  właśnie, współpraca. Wykazuję daleko posuniętą zaciekłość w obronie tych,
                                  których nie dość, że lubię, to jeszcze mają długi staż w lubieniu. Bo do wrogów
                                  też się przyzwyczajam, a ten długi okres wpływa bardzo łagodząco. Wiele trolli
                                  tak się złagodziło dla mnie, LaP też przestała być jędzą i nawet zdarza jej się
                                  powiedzieć coś interesującego

bot, spadam
                  • fankalap Re: Sitc jestes w ogóle? bo to co Lady wyprawia . 07.08.05, 23:33
                    jestem "cianka" z chinskiego jak wejherowskie nici.
                    • r.richelieu Re: Sitc jestes w ogóle? bo to co Lady wyprawia . 07.08.05, 23:42
                      z hebrajskiego cianka, z chińskiego cianka,
                      a kochanicę poprawiasz
                      jaki jest poziom poliglotowizmu?

uuuu, cianki Bolek, uuuuu, cianki Bolek ;)
                      • fankalap Re: Sitc jestes w ogóle? bo to co Lady wyprawia . 07.08.05, 23:50
                        sorry richelieu, kochanica zalozyla watek w jezyku francuskim ( a robi bledy),
                        nastepnie cos popisala w niby niemieckim....
                        czytalas to czy wkurzasz sie na darmo?
                        p.s ze mnie zadna poliglotka , ucze sie niemieckiego, angielskiego i
                        hiszpanskiego...i co ? a kochanica sie obraza gdy jej ktos zwrocil uwage ze
                        pisze z bykami ( nie literowki czy cos tam ) ale tekst bez sensu , bez ladu i
                        skladu
                        • r.richelieu Re: Sitc jestes w ogóle? bo to co Lady wyprawia . 07.08.05, 23:52
                          ja się wkurzam? oo, zerkam na Fana na jedynce
              • stern.stern Re: Sitc jestes w ogóle? bo to co Lady wyprawia . 07.08.05, 22:43
                wozu, ist das jetzt ein wettbewerb? kto zna wiecej jezykow. anscheinend
                interessiert hebräisch niemanden?
      • kate-gun Re: Sitc jestes w ogóle? bo to co Lady wyprawia . 07.08.05, 22:24
        uhuhu
        ledwo odpisalam w watku niemieckojezycznym a juz ciachneli :D
        wot cienzura!
        • fankalap cenzura dziala jak nigdy 07.08.05, 22:25
        • stern.stern Re: Sitc jestes w ogóle? bo to co Lady wyprawia . 07.08.05, 22:26
          bo baba nie rozumie, to wyciela, buahahahaha. lady naucz sie moze jakiegos
          jezyka to bedzie latwiej? pozdrawiam
        • n_nicky Re: Sitc jestes w ogóle? bo to co Lady wyprawia . 07.08.05, 22:27
          właśnie Kate klinknęłam na 'wyślij' w skasowanym wątku i ciach, "wątek skasowano"...
          A napisałam, że Twoje zdanie auf Deutsch w którymś wątku było jak najbardziej
          richtig ;))
      • fankalap cenzura w niedzielny wieczor 07.08.05, 22:25
        • fankalap Re: cenzura w niedzielny wieczor 07.08.05, 22:26
          i wszystko dotyczy kochanicy...nie daj boze jak czlowiek powie ze kochanica
          byki robi ( poliglotka)
          • stern.stern Re: cenzura w niedzielny wieczor 07.08.05, 22:27
            a co? wyciela bo chodzi o ta kochanice?
          • r.richelieu Re: cenzura w niedzielny wieczor 07.08.05, 22:27
            Porawiasz byki kochanicy, a moje to pies? Też popraw mudralalalo

וח כשנצ
            םשן קןף
            וצײמף סט
            תם נצ
            פשגס ךיזקפ
            עמע טםץ
            שסו גאװשק
            ואנװ זח
            ץףני קמץזך
            לצש
            • fankalap Re: cenzura w niedzielny wieczor 07.08.05, 22:29
              zanim skoncze to i tak wytna. juz mi sie to zdarzylo dzisiaj
            • stern.stern Re: cenzura w niedzielny wieczor 07.08.05, 22:29
              to do mnie?
              • r.richelieu Re: cenzura w niedzielny wieczor 07.08.05, 22:32
                2. widać do kogo, patrz na drzewko

1. zanim skończysz co? Jedno zdanie? Takie maciopstwo
      • kate-gun Re: Sitc jestes w ogóle? bo to co Lady wyprawia . 07.08.05, 22:33
        no wiec korzystajac z okazji pragnelabym sie tutaj oczyscic przed karrinka,
        gdyz doszlo do nieporozumienia i niemiecki text o diecie [podobno z bledami]
        nie byl mojego autorstwa.
      • stern.stern Re: Sitc jestes w ogóle? bo to co Lady wyprawia . 07.08.05, 22:35
        ist doch eh egal wer wem was geschrieben hat, ihr seid alle begabt.
        • kate-gun Re: Sitc jestes w ogóle? bo to co Lady wyprawia . 07.08.05, 22:46
          Na ja, das stimmt. Aber danke schön :]
          • stern.stern Re: Sitc jestes w ogóle? bo to co Lady wyprawia . 07.08.05, 22:49
            :)
            • kalinakalina Re: Sitc jestes w ogóle? bo to co Lady wyprawia . 07.08.05, 22:51
              hallo,
              ich bin deine meinung..
              • stern.stern Re: Sitc jestes w ogóle? bo to co Lady wyprawia . 07.08.05, 22:53
                hey, hey. no bo naprawde, baby tu powariowaly, ktora lepiej umie. pozdrawiam:)
                • kalinakalina Re: Sitc jestes w ogóle? bo to co Lady wyprawia . 07.08.05, 23:03
                  pozdrawiam i przepraszam ze nie napisalam do ciebie ....buuu ...napisze jutro
                  na maila
                  a co do mody , to juz sie chyba pogubilam
                  • Gość: stern.stern kalinakalina IP: *.2.15.univie.teleweb.at 07.08.05, 23:07
                    oki doki, ciesze sie :)
                    • kalinakalina Re: kalinakalina 07.08.05, 23:08
                      napisze ci cos teraz szybko, ok? tylko sie nie smiej
                      • Gość: stern.stern Re: kalinakalina IP: *.2.15.univie.teleweb.at 07.08.05, 23:09
                        ide patrzec
      • kalinakalina to chyba nie lady... 07.08.05, 23:05
        to moze ten drugi moderator...lady byla mila
      • stern.stern Re: Sitc jestes w ogóle? bo to co Lady wyprawia . 07.08.05, 23:14
        juz mam, tez masz:)
      • stern.stern Re: Sitc jestes w ogóle? bo to co Lady wyprawia . 07.08.05, 23:35
        :))
      • stern.stern kalinakalina 07.08.05, 23:52
        masz mail:)
        • papryczka_ag Re: kalinakalina 08.08.05, 12:08
          A ja mogę mieć sygnaturkę po niemiecku???? Czy też ciachną???? Nie przesadzacie
          trochę???
      • kochanica-francuza o co chodzi? że sollen nie było? 08.08.05, 21:28
        nawet się przejęłam i zapytałam rofdzicielki, która wziętą tłumaczką
        niemieckiego jest

(i proszę mi nie wypisywać, że nawet po polsku nie umiem i w zdaniu podrzędnym
        używam niemieckiej składni - wiem; akurat to zdanie miało w ten sposób
        fajniejszą melodię)

i rodzicielka zeznała, że dobrze było i "sollen" nie było konieczne

Fankalap! "Laparisienne muss aus Polen stammen."

To też jest źle?

Oczywiście, że mój niemiecki jest wyuczony, w Deutschlandzie nie siedziałam.
        • fankalap Re: o co chodzi? że sollen nie było? 08.08.05, 21:58
          Zdawalo mie sie ze juz wiecej nie bedziemy gadac na ten temat...Ale jesli sobie
          zyczysz to przytocz ten teks ...pomyslimy
          Ps. " lapariienne muss aus polen stammen" o co tu chodzi ze ja to napisalam?
          • kochanica-francuza Re: o co chodzi? że sollen nie było? 08.08.05, 22:07

> Ps. " lapariienne muss aus polen stammen" o co tu chodzi ze ja to napisalam?

A nie, nie. To tylko taki przykład zdania z czasownikiem modalnym.

Po prostu - gdybyś mogła się wypowiedzieć co do jego prawidłowości gramatycznej
            i leksykalnej.
            • fankalap Re: o co chodzi? że sollen nie było? 08.08.05, 22:51
              przeniesmy ta dyskusje lepiej na priva, zasmiecamy forum...
              jezeli mozesz to powtoz to co napisalas wtedy " o diecie" do parisienne...
              nie pamietasz co napisalas? a muss na koncu...tak mysle
            • fankalap Re: o co chodzi? że sollen nie było? 08.08.05, 22:53
              p.s zapytaj w razie watpliwosci stern.stern, ja sie dopiero ucze i moge sie
              mylic...i wyluzuj ( dieta rozumiem)
              • stern.stern Re: o co chodzi? że sollen nie było? 08.08.05, 22:55
                :)) schau mal rüber
        • stern.stern kochanica-francuza 08.08.05, 22:43
          weißt du was? du nervst langsam, und zwar ordentlich!!
          • laparisienne Re: kochanica-francuza 08.08.05, 23:17
            stern.stern napisała:

> weißt du was? du nervst langsam, und zwar ordentlich!!
            Ja, ja hast du richtich, ster.stern. Aber, skasuja ten post za gdakanie w obcym
            jezku.
          • kochanica-francuza Re: kochanica-francuza 08.08.05, 23:18
            stern.stern napisała:

> weißt du was? du nervst langsam, und zwar ordentlich!!

und warum? es sei denn, du bist fankalap... das aber meine ich nicht.
            • laparisienne Kochanica ma paranoje, nie przejmujcie sie 08.08.05, 23:21
              Kazdy, kto zwroci uwage kochanicy jest trollem, szczegolnie jesli jest tego
              samego zdania co ja.
              • kochanica-francuza Re: Kochanica ma paranoje, nie przejmujcie sie 08.08.05, 23:22
                laparisienne napisała:

> Kazdy, kto zwroci uwage kochanicy jest trollem, szczegolnie jesli jest tego
                > samego zdania co ja.

Mylą ci się chyba forumowicze... bo to akurat nie ja piszę o trollach.
                • laparisienne Re: Kochanica ma paranoje, nie przejmujcie sie 08.08.05, 23:32
                  Juz wczoraj oskarzano fankalap, ze to ja podszywam sie pod jej nickiem.
            • stern.stern do kochanica-francuza 08.08.05, 23:44
              nie wiem dlaczego, to Ty sama chyba najlepiej wiesz. moze Ci sie nudzi...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka