Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

znowu to samo

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 00:22
    ochłodziło się i znowu dochodzę do wniosku,że nie ma to jak dżinsowy zestaw-
    moje ulubione spodnie i kurtka.czujecie to samo?
    Obserwuj wątek
      • monia515 Re: znowu to samo 09.08.05, 08:12
        Owszem- wskoczyłam w jeansy i kurtkę, ale nigdy bym nie założyła mundurku
        jeansowego. Zawsze noszę oddzielnie- spodnie do małych żakietów; kurtkę do
        zwiewnych spódnic.
        Pozdr.
        • jo-asiunka Re: znowu to samo 09.08.05, 08:15
          mam to samo: nie podoba mi sie kurtka plus dżinsy, nosze to osobno. Do dzinsów
          płaszcz lub zakiet, do spódnic, spodni z materiału itp - dżinsowa kurteczka.
      • Gość: cobe Re: znowu to samo IP: 148.81.192.* 09.08.05, 08:31
        Nalezy to nosić OSOBNO!!! To ponoć podstawowa zasada dobrego smaku ;) Zgadzam
        się z tą zasadą i z przedmówczyniami - mundurki są bleeee...
      • Gość: asia Re: znowu to samo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 10:21
        A mi się odmieniło.Kiedyś nie wyobrażałam sobie braku kurtki dzinsowej , a teraz jakbym się w nią ubrała to chyba marzyłabym ,żeby jak najszybciej wrócić do domu. I co ciekawe , na innych mi nie przeszkadza dzins ba..nawet często podoba. Sama się kiepsko jednak czuję i wybieram inne warianty na "słabą" pogodę.
      • Gość: m. Re: znowu to samo IP: *.osk.enformatic.pl 09.08.05, 10:32
        nie cierpię dżinsowych kurtek.
        • Gość: polon Re: znowu to samo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 10:58
          dziewczyny, zdejmijcie z siebie wszystkie ciuchy, wtedy wyglądacie najładniej!
        • monia515 Re: znowu to samo 09.08.05, 11:05
          To zależy jaka kurtka. Ja swoją jeansówke bardzo lubię- ciemny jeans,
          dopasowana, ze stójką. Ładnie podkreśla figurę i jest bardzo twarzowa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka