Gość: maj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 00:22 ochłodziło się i znowu dochodzę do wniosku,że nie ma to jak dżinsowy zestaw- moje ulubione spodnie i kurtka.czujecie to samo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monia515 Re: znowu to samo 09.08.05, 08:12 Owszem- wskoczyłam w jeansy i kurtkę, ale nigdy bym nie założyła mundurku jeansowego. Zawsze noszę oddzielnie- spodnie do małych żakietów; kurtkę do zwiewnych spódnic. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
jo-asiunka Re: znowu to samo 09.08.05, 08:15 mam to samo: nie podoba mi sie kurtka plus dżinsy, nosze to osobno. Do dzinsów płaszcz lub zakiet, do spódnic, spodni z materiału itp - dżinsowa kurteczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cobe Re: znowu to samo IP: 148.81.192.* 09.08.05, 08:31 Nalezy to nosić OSOBNO!!! To ponoć podstawowa zasada dobrego smaku ;) Zgadzam się z tą zasadą i z przedmówczyniami - mundurki są bleeee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: znowu to samo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 10:21 A mi się odmieniło.Kiedyś nie wyobrażałam sobie braku kurtki dzinsowej , a teraz jakbym się w nią ubrała to chyba marzyłabym ,żeby jak najszybciej wrócić do domu. I co ciekawe , na innych mi nie przeszkadza dzins ba..nawet często podoba. Sama się kiepsko jednak czuję i wybieram inne warianty na "słabą" pogodę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: znowu to samo IP: *.osk.enformatic.pl 09.08.05, 10:32 nie cierpię dżinsowych kurtek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polon Re: znowu to samo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 10:58 dziewczyny, zdejmijcie z siebie wszystkie ciuchy, wtedy wyglądacie najładniej! Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: znowu to samo 09.08.05, 11:05 To zależy jaka kurtka. Ja swoją jeansówke bardzo lubię- ciemny jeans, dopasowana, ze stójką. Ładnie podkreśla figurę i jest bardzo twarzowa. Odpowiedz Link Zgłoś