Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

vila-gdzie w lublinie??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 17:11
    hej gdzie w Lublinie sprzedają ubrania vila (w szczególność chodzi mi o
    spodnie-są bardzo podobne do river island a o ile tańsze). Był sklep w domu
    parysów ale chyba zlikwidowali 9albo jest remont). Może jest gdzieś jeszcze
    jeden??
    Obserwuj wątek
      • mila6 Re: vila-gdzie w lublinie?? 12.08.05, 17:20
        vila jest ciągle w domu parysa. faktycznie, ostatnio był remont, ale już się
        skończył :)
        • Gość: magda Re: vila-gdzie w lublinie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 17:22
          Dzięki wielkie. Jutro tam zajrze:D. No i przede wszystkim pozdrawiam
          Lublinianke.
          • Gość: magda Re: vila-gdzie w lublinie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 18:17
            To w takim razie może wiesz gdzie jest defekt??
            • kurczeno Re: vila-gdzie w lublinie?? 13.08.05, 01:23
              był niegdyś na Lubartowskiej, jak się idzie w dół od karkowskiego, nie dam
              głowy czy nadal tam jest.
              • Gość: precious Re: vila-gdzie w lublinie?? IP: *.devs.futuro.pl 13.08.05, 08:54
                Defekt tez jest w domu parysow=) (na pierwszym piętrze na wprost schodów), vila
                również znajduje się na pierwszym piętrze, a sklep nazwany jest "bosso".
                Pozdrawiam
      • Gość: maurice vila- allegro IP: *.netax.pl / *.crowley.pl 14.08.05, 10:17
        Ja mieszkam w Lublinie , ale wole kupowac ciuchy VILA na allegro. DUŻO DUŻO taniej, wiekszy wybór i sprawdzeni sprzedawcy np: EWELINX , MAKI. Prościej , szybciej i taniej. CIuchy Vila bardzo mi się podobają, kupuję bez przymierzania, bo doskonale znam te markę i swój rozmiar. Fason spodni np. jest rewelka, tylko zara robi podobne...
      • Gość: magda Re: vila-gdzie w lublinie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 11:38
        Wiem że są na allegro ale wybór spodni mają mały. A jak to z tymi defektami
        jest?Jakich marek ciuchy można tam kupić??
        • mila6 Re: vila-gdzie w lublinie?? 14.08.05, 12:16
          w defekcie w pałacu parysa ciuchy są beznadziejne :/. fajnych marek raczej tam
          nie znajdziesz :/. jest jeszcze jednen defekt na narutowicza, schodzi się
          schodkami w dół, ale czy jest tam coś ciekawego to nie wiem...
          • Gość: zuzka vila IP: *.netax.pl / *.crowley.pl 20.08.05, 13:52
            nowa jesienna kolekcja vila jest fajna...
            • Gość: plum1000 Re: vila IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 17:13
              co to za firma wogole jest.?polska? maja w krakowi sklep?
              • Gość: zuzka vila IP: *.netax.pl / *.crowley.pl 20.08.05, 17:29
                to jest firma duńska, nie ma firowego sklepu ani w krakowie ani nigdzie, ciuchy tej marki sprzedawane sa tylko w butikach jak ktos sprowadzi z danii lub kupi od takiego kogoś, ciuchy vila mozna dostać na allegro. Ja kupuję u : EWELINX i MAKI.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka