tralalumpek 05.09.05, 18:18 cos jest modne, trendy, na topie, ..... co w tej chwili jest na topie? cos, co powinno sie miec, musi sie miec zeby nie odstawac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
n_nicky Re: moda 05.09.05, 18:29 chyba cokolwiek, byleby było w kolorze czekoladowym (po ilości ubrań w tym kolorze widzianych na ulicy można stwierdzić, że nie będzie się odstawać;)) Odpowiedz Link Zgłoś
pink_hamster Re: moda 05.09.05, 19:29 czekoladowy(nie jakis tam ciemny braz:> ) o-ba-wiaz-ko-wo! plus cos turkusowego albo dzinsowa miniowka + wsciekly roz i wlosy zniszczone farbowaniem/utlenianiem/prostownica/lokowka/obojetnie czym, byle wygladaly brzydko i nienaturalnie -> z obserwacji w moim miescie Odpowiedz Link Zgłoś
jpar Re: moda 05.09.05, 19:24 dla mnie przeciwnie, jesli wszyscy dookola maja to samo, to mnie juz nie kreci... Odpowiedz Link Zgłoś
dzimba Eeeee..... 05.09.05, 19:31 "cos, co powinno sie miec, musi sie miec zeby nie odstawac" To na pewno nie jest "trendy" i "na topie"......Ubieranie się podobnie do wszystkich. Kiedy większość ludzi ma taki sam ciuch czy styl, to ten styl odchodzi właśnie z mody...... Odpowiedz Link Zgłoś
lolelala Re: moda 05.09.05, 20:32 Doszły mnie słuchy iż "koniec turkusu" W tym sezonie bedzie najmodniejsza "Śliwka" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
addinka Re: moda 05.09.05, 21:00 ano tak- śliwka w czekoladzie lub malinka też z czekoladką, taki malinowy jest bardzo fajny-ni to róż, ni czerwień Odpowiedz Link Zgłoś
addinka Re: moda 05.09.05, 21:07 aaaaaaaaa jeszcze duże, pakowne torby, długie kozaki-czy to kowbojki czy oficerki czy na koturnie;spódnice falbaniaste nadal czy to do kolan czy długie; kobiece płaszcze, dopasowane w talii;ażurowe szale, chusty lub ponczo;jeansy rurki raczej ciemny granat, ewentualnie nieco wytarte i z aplikacjami na tylnych kieszeniach; cały czas mieszane style- etniczny, hippie, klasyczny, retro; czyli misz masz i dla każdego coś fajnego;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: moda 05.09.05, 22:09 swego czasu dokadkolwiek by sie nie poszlo na kolacja kazda kobieta miala pashmine np Odpowiedz Link Zgłoś
panna_turkus Re: moda 05.09.05, 22:13 jak powiedziała pewna stylistka "w zasadzie wszystko jest modne. niemodne są tylko pewne połączenia" zawsze modny jest dobry gust :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
hiii Re: moda 05.09.05, 22:15 bezwzględnie trzeba mieć telefon komórkowy. najlepiej jakiś bajerancki, z kamerą, no w ostateczności z aparatem fotograficznym jedynie ;) no i aparat cyfrowy powoli staje się czymś bez czego się odstaje. Odpowiedz Link Zgłoś
mag-ia1 Re: moda 06.09.05, 09:40 kurteczki zapinane na okrągłe guziki,musi być ich bardzo dużo/guzików oczywiście/najlepiej w kolorze starego złota lub srebrnym. Odpowiedz Link Zgłoś
mag-ia1 Re: moda 06.09.05, 09:43 mag-ia1 napisała: > kurteczki zapinane na okrągłe guziki,musi być ich bardzo dużo/guzików > oczywiście/najlepiej w kolorze starego złota lub srebrnym. www.promod.com/odyssee/src/fp-ficheproduit.asp?lg=EUR&Saison=7&Modele=270028&Coloris=019&PrOp=7&PgRs=1&PrMo=8&UserId=2005090609 3246483010657 np Odpowiedz Link Zgłoś
goldioo Re: moda 07.09.05, 10:04 i z pagonami:)Moja ulubiona czekoladowa marynarka:) Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee Re: moda 06.09.05, 10:37 Buty z okraglymi czubkami ala lata 50.. Szorty, ewentualnie spodenki do kolan (wersja casual). Odpowiedz Link Zgłoś
minkair Re: moda 06.09.05, 10:42 drapowane spódnice i spódnice bombki .Do tego żakiet z futrzanym kołnierzem. To oczywiście ma być bo póki co temperatura za wysoka ;-P no i futrzane czapki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
inecita Re: moda 06.09.05, 17:12 póki co jest ciepło i w autobusach widuję jedynie futrzane pachy... A tak na poważnie... kupiłam trochę letnich rzeczy na wyprzedażach, myślicie że moda hippie ma szansę przetrwać do następnego lata? W dodatku kolory brązowy i turkusowy wyjatkowo mi pasują, choć śliwka w sumie też... mam nadzieję ze to nie będzie nietakt w przyszłym sezonie, tak samo jak w tym sezonie nadal zamierzam nosic brudny róż, bo bardzo go lubię :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sorbet Re: moda 06.09.05, 17:36 Ciekawe info thefashionspot.com/forums/showthread.php?t=22081 Odpowiedz Link Zgłoś
babunowa Re: moda 06.09.05, 19:38 zaintrygował mnie kolor very blue light green :D ale chyba wiem o jaki chodzi;)i jestem całkiem zadowolona:) a poza tym warto znać swój typ urody i zawsze w sezonie któryś z naszej palety będzie modny;) Odpowiedz Link Zgłoś
minkair Re: moda 07.09.05, 10:02 Na ulicach królują nadal japonki.Atmosfera wakacyjna .Jadąc dzisiaj do pracy specjalnie zwróciłam uwagę na obuwie udających się notabene również do pracy i szkół.Mogę z całą pewnością stwierdzić,że około 80-90 % kobiet było w japonkach. W sumie jest nadal ciepło no i wakacje jeszcze z głów nie wywietrzały... a może to lepsze niż kozaki;-) Odpowiedz Link Zgłoś
chicaelectronica Re: moda 07.09.05, 10:08 Zawsze odstawałam nie jeżdżąc np do Centrum albo na uczelnię w japonkach plażowych- kolorowych plaskaczach, moim zdaniem nadają się na plazę, działkę, wzglednie schodzę w nich po zakupy do osiedlowego sklepiku, ale nie wyobrazam sobie jechania w czyms takim obrzydliwym, zakurzonym, zatloczonym autobusem w centrum Warszawy, może się mylę ale centrum handlowe to moim zdaniem nie plaża więc i moda trochę inna. dodam ze nic nie mam do np. ozdobnych sandałków, chodzi mi tylko o takie typowo plazowe gumowe obuwie w oczojebnych kolorkach najczęsciej. Odpowiedz Link Zgłoś
babunowa must haves 06.09.05, 19:40 każdego sezonu:sporo w portfelu ;) co do dziwnych trendów,to słyszałam,że modne są teraz właśnie duże stare telefony,najlepiej te z 'dusza' i posklejane taśma klejącą(odpadająca bateria) :DDDD co do mody-to ogólnie trend światowy-złote i srebrne torebki;> Odpowiedz Link Zgłoś
goldioo Re: must haves 07.09.05, 12:01 Dowiedziałam się od jaleo i zettrzy,że ten trenz złoto-srebrny minał.... Łeee tam:) Odpowiedz Link Zgłoś
kalinakalina Re: moda 06.09.05, 17:56 chyba nie ma czegos takiego...uuuu cos trzeba miec, nie wiem ...wlasny styl p.s lepiej troche odstawac jednak Odpowiedz Link Zgłoś
chwojka Re: moda 07.09.05, 12:16 1.Zadbane włosy, 2.wypielęgnowane paznokcie, 3.pachnące, wydepilowane ciało ( nie musi mieć rozmiaru 34 ) 4. czyste, wyprasowane ubranie 5. zdrowe zęby 6. zadbana cera 7. uśmiech na twarzy i będziemy na topie niezależnie czy w turkusie, czekoladzie czy różu Odpowiedz Link Zgłoś