szined 11.10.05, 22:30 Dziewczyny mam takie pytanko, czy któraś z Was zwracała zakupiony towar w Reserved?czy przyjmuja zwroty bez problemu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szined Re: Reserved i zwroty 11.10.05, 22:40 A czy sprzedawcy pytają czemu zwraca się zakupiony towar? Odpowiedz Link Zgłoś
jo-asiunka Re: Reserved i zwroty 11.10.05, 23:19 Nie, we wszystkich sklepach, które maja możliwosć zwrotu towaru, nie pytają dlaczego, Twój kaprys, a im nic do tego. no chyba że nie ma metki... Odpowiedz Link Zgłoś
monka_c Re: Reserved i zwroty 12.10.05, 09:49 Wiem, ze nie przyjmuja zwrotow ubran przecenionych... Odpowiedz Link Zgłoś
tikotka Re: Reserved i zwroty 17.06.13, 10:03 hej, a czy wiecie moze czy przyjma mi spodenki bez metek? kupilam je w outlecie croppa i metka papierowa byla oderwana (zostal sam sznureczek) Odpowiedz Link Zgłoś
pamana Re: Reserved i zwroty 18.06.13, 22:42 Robiłam tam 2 zwroty- bez problemów, nie pytają dlaczego. Z oderwana metka przyjmuja w H&M bez problemu. Nie wiem czy przyjma zwrot z Croppa w reserved-wiem, że to ta sama grupa ale ... Odpowiedz Link Zgłoś
eo_wina Re: Reserved i zwroty 19.06.13, 22:10 Nigdy nie miałam problemów ze zwrotami w Reserved, ale pierwsze słyszę, że ma się na to 3 dni. Chyba 30 dni. Przecenione rzeczy tez można zwracać. Co do oderwanych metek w H&M - owszem, ale tylko, gdy na paragonie ekspedientka zaznaczy, że metki rzeczywiście przy zakupie nie było. I jeszcze jedno - w odróżnieniu od Reserved - w H&M mocno się zwracanym ciuchom przyglądają, ba! kiedy ostatnio stałam w kolejce i kobietka przede mną zwracała bluzkę - ekspedientka ją powąchała! Zwracająca wyglądała na lekko zażenowaną. Odpowiedz Link Zgłoś
dagusia333 Re: Reserved i zwroty 28.06.13, 09:09 Nie dziwię się, znam dziewczynę co kupuje ciuch, idzie na imprezę, albo dwie, sprytnie chowa metkę, a potem oddaje.Kiedyś widziałam na wieszaku bluzkę, która miała 'harmonijkowe' zagniecenia na rękawach i z przodu.Raczej nie od przymierzania. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiakli88 Re: Reserved i zwroty 17.11.16, 22:11 W Reserved bez problemu przyjmują zwroty. Ja kupiłam płaszcz i odcięłam w domu metkę na sznureczku, przyjęli bezproblemowo. Najważniejsze są metki naszywane i te wewnątrz ubrań aby były nie uszkodzone. Owszem Pani przyjmująca zwrot zapytała czy metka była już urwana i czy nikt mi nie zapisał wcześniej takiej informacji na metce, ale powiedziałam, że sama odcięłam myśląc, że jednak zachowam płaszcz. Nie było problemu, chociaż myślę, że wiele zależy tutaj od ekspedientki. Proponuję w razie problemu udawać się do innego punktu i próbować raz jeszcze. Zwrot otrzymałam na kartę (taka forma płatności była wcześniej), konieczne jest posiadanie karty płatniczej, której użyliście wcześniej do zakupu! Polecam próbować i pytać, bo to zawsze pomoże a nie zaszkodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
najdluzszapodroz Re: Reserved i zwroty 06.12.16, 21:20 stary wątek ale odświeżam bo mam pytanie. czy kupując online bielizne-biustonosze, można ja zwrócić? bo coś mi sie kojarzy że bielizny się nie zwraca. dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: Reserved i zwroty 11.12.16, 20:13 Można, w stanie nieużywanym oczywiście. Takie same zasady jak przy odzieży. Odpowiedz Link Zgłoś