zettrzy 17.10.05, 18:36 bardzo prosze o PRZENOSZENIE watkow nie zwiazanych z tematyka tego forum na wlasciwie fora tematyczne uzywanie slow "trendy" czy tez "modny" nie kwalifikuje watku automatyczne na to forum Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
r.richelieu Re: do ladyisitc 17.10.05, 19:50 właśnie, a dodać trzeba, że moda jako jedna z podstawowych pojęć podstaw statystyki kwalifikuje mnie ad to forum jako specjalistę, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: do ladyisitc 17.10.05, 20:02 te dwa watki, ktore nie maja tu miejsca, to watek o wakacjach w Polsce (Turystyka) oraz o czekoladkach (Slodycze) Odpowiedz Link Zgłoś
jpar Re: do ladyisitc 17.10.05, 20:08 no to jeszcze zalozmy forum FRUSTRACJA i wywody laparowy beda tam przenoszone Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: do ladyisitc 17.10.05, 20:11 wlasciwie powinny byc automatycznie kierowane na forum FRUSTRACJA wzglednie NIE MAM ZYCIA Odpowiedz Link Zgłoś
jpar Re: do ladyisitc 17.10.05, 20:13 albo JESTEM SKONCZONA IDIOTKA to byloby na tyle Odpowiedz Link Zgłoś