Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wpiszta się, kto chce zabanowania...

10.12.05, 23:41
    ... la.parisienne.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=33310006
    Czy oni myslą, że tylko ja i zettrzy?
    Obserwuj wątek
      • batutka Re: Wpiszta się, kto chce zabanowania... 10.12.05, 23:48
        ja sie wpisuje
        • zettrzy Re: Wpiszta się, kto chce zabanowania... 11.12.05, 00:37
          ja chce, no ale to to oni juz wiedza
        • sweet_pea Re: Wpiszta się, kto chce zabanowania... 11.12.05, 15:19
          jestem za :)

ja ją po prostu ignoruje, ale możnaby też zabanować :)
      • 12a13 Re: Wpiszta się, kto chce zabanowania... 11.12.05, 00:46
        nudne już jesteście...
        • magdaksp Re: Wpiszta się, kto chce zabanowania... 11.12.05, 01:39
          atam nudne, ja tez chce!
      • umaa ...... 11.12.05, 06:37
        wpiszta sie, coz za okropne slowo...
        • kochanica-francuza Re: ...... 11.12.05, 15:38
          umaa napisała:

> wpiszta sie, coz za okropne slowo...

celowa stylizacja ;-)
          • umaa Re: ...... 12.12.05, 05:25
            skoro celowa to w jakim celu?
      • fuzzystone Re: Wpiszta się, kto chce zabanowania... 11.12.05, 09:08
        Ja tez
      • mia77 Re: Wpiszta się, kto chce zabanowania... 11.12.05, 09:45
        Ja chcę
      • bianka111 Re: Wpiszta się, kto chce zabanowania... 11.12.05, 12:16
        Ja też!
      • kamyszkasia Re: Wpiszta się, kto chce zabanowania... 11.12.05, 12:58
        ja ja ja ... prosze...
        • dariaaa1 Re: Wpiszta się, kto chce zabanowania... 11.12.05, 13:03
          chcieć to móc :)
          i ja proszę.
          • prostytutka81 no nie dziewczyny... 11.12.05, 13:35
            nie lubie watkow personalnych (przypominaja mi takie podstawowkowe rozne
            sytuacje z namawianiem sie i obgadywaniem) i sie nigdy w nich nie udzielalam.
            chyba jednak pekne teraz: czy naprawde uwazacie ze to forum jest takie
            interesujace, niepowtarzalne, panuje na nim fantastyczna atmosfera a wszyscy
            ktorzy tu pisza sa na wysokim poziomie i potrafia w ciekawy badz dowcipny sposob
            wypowiedziec sie na temat? bo moim zdaniem 90% watkow jest nudnych i naprawde
            rzadko cos ciekawego mozna wylowic. co za problem nie wchodzic w watki parowy?
            tak dlugo jak ktos nie jest obsceniczny (jak dermozbok) nie powinno sie go
            wykluczac z forum publicznego. a wrazliwym polecam kilkanscie for modowych na
            gronie gdzie nikt nie jest anonimowy. ufff
            • lunalovelight odbierz @ :) n/t 11.12.05, 13:38

• annie_laurie_starr Re: odbierz @ :) n/t 11.12.05, 13:42
                Ja mysle, ze brak odzewu wobec niej bedzie bardziej skuteczny niz ban. Wiem,
                ze trudno puscic plazem jej obelgi, ale moze warto klikac w ten kosze.

Co do banowania - to tez nie mam nic przeciw.
      • lunalovelight *matko bosko!* 11.12.05, 13:47
        kochanica, Ty jestes madra baba przeciez - na cholere gardlowac o banowanie
        jakiejs oszolomki, skoro wpisujesz ja do ignorow i po sprawie? ja w ten sposob
        'zabanowalam' sobie prywatnie sporo nickow tego forum [wcielenia bohaterki
        Twojego posta, miedzy innymi + jakis mateuszwierzbicki, 'hamerykanka' ania pod
        postaciami wieloma, siur w roznych odslonach etc.] i mam spokoj, luz-blues i w
        niebie same dziury.
        • b_bb Re: *matko bosko!* 11.12.05, 14:04
          Obiema łapkami podpisuję się pod luną. Ten szum robiony wokół trolli nakręca ich
          tylko i daje satysfakcję z popularności.
          • kraxa kaczyzm zawital na forum 12.12.05, 16:34
            bany, protesty, przymusowe leczenie pedałów i laparówy, ludzie nie goncie mnie
            bo juz nie moge uciekać;-)
      • lunedor Re: Wpiszta się, kto chce zabanowania... 11.12.05, 15:12
        Ja rez jestem za, chociaz juz od jakiegos czasu zwyczajnie ja ignoruje. Nie
        czytam jej watkow ani jej postow - po prostu totalna olewka.
        Moim zdaniem najlepsza forma wywalenia jej z forum jest olac ja totalnie, ale
        nie mam tez nic prezeciwko zabanowaniu.
      • istna Re: Wpiszta się, kto chce zabanowania... 11.12.05, 15:27
        W jednym się mylisz (bo jak z resztą, to nie wiem), luna coś tam jest bardzo
        piękna kobietą:)
        • lunalovelight istna! ;) 11.12.05, 18:07
          istna, czy ja nie znam Cie przypadkiem z plfoto? Twoje [?] zdjecie w wizytowce
          mnie sklania ku tej mysli... :).
          • istna Luna.. 13.12.05, 11:47
            O ile autor nie umieścił tam zdjęć bez mojej wiedzy, to nie:)
      • kochanica-francuza Re: Wpiszta się, kto chce zabanowania... 11.12.05, 15:40
        mateuszwierzbicki napisał:

> ale najpierw te czupiradło pindowate zwane lunalovelight czy jakoś zabanować
        > trzeba, coby tych biurwowatych mądrości nie głosiło

mateo jesteś chamski odczep się od luny ale JUŻ!!!!!!!
        • mateuszwierzbicki Re: Wpiszta się, kto chce zabanowania... 11.12.05, 15:41
          to popatrzcie na jej wpis o mnie
          • kochanica-francuza Re: Wpiszta się, kto chce zabanowania... 11.12.05, 16:42
            mateuszwierzbicki napisał:

> to popatrzcie na jej wpis o mnie
            ty na wszystkich psy wieszasz
        • lunalovelight do kochanicy i mateusza jednoczesnie 11.12.05, 15:46
          az sie wylogowalam na chwile, zeby zobaczyc, co sie dzieje :D.
          moj wpis dot. mateusza jest taki obrazliwy, bo mam go w ignorach? kiedy zaczal
          sie tu udzielac - tudziez, kiedy zaczales sie tu udzielac, byles czepliwy i
          zdaje sie glownie zakladales watki, ktore mialy wysmiewac osoby piszace tu,
          tudziez mode jako taka. takie osoby od razu dodaje do ignorow, ale, o ile wiem,
          nigdy Cie nie urazilam, ani nie obrazalam.

niemniej dziekuje za pokazanie kultury osobistej Twojej.
          • mateuszwierzbicki do Luny 11.12.05, 15:55
            droga Luno, jeśli zaliczenie mnie do wcieleń bohaterki niniejszego wątku jest
            komplementem, to już nic nie wiem.
            W jednym sie zgodzę, nie powininem tak impulsywnie Cię obrazić . Cóż,
            przepraszam :)
            • lunalovelight Re: do Luny 11.12.05, 17:24
              jakim zaliczeniem do wcielen!!
              wymienilam Cie po prostu w grupie nickow, ktore mam/ mialam w ignorach, obok
              pewnej amerykaneczki[zwykla3 + milion innych jej nickow], a nie jako wcielenie
              niejakiej pokojowki z paryza....

i, o ile mi wiadomo, nigdy nie popadlam z Toba w zadna pogawedke, wiec epitety
              pod moim adresem sa cokolwiek niezrozumiale... ech. niewazne.
              • mateuszwierzbicki Re: do Luny 11.12.05, 17:30
                1. tak zrozumiałem Twój wpis o zaliczeniu
                2. przecież przeprosiłem i mogę na dodatek wyznaczyć sobie jakąs karę, na
                przykład poproszę adminów o zabanowanie mnie na FM :)
                • lunalovelight Re: do Luny 11.12.05, 17:58
                  hmm...
                  dziekuje, mateuszu, po raz wtory.

Re: hiehie
                  mateuszwierzbicki 11.12.05, 15:21 + odpowiedz

na szczeście ta cała luna od dawna jest na LIŚCIE jako czupiradło :)
                  • mateuszwierzbicki Re: do Luny 11.12.05, 18:00
                    zwróć uwagę na chronologię wpisów, zaraz wykasuję w ramach przeprosin :)
                    • mateuszwierzbicki Re: do Luny 11.12.05, 18:04
                      już zniknęły :)
                      • lunalovelight Re: do Luny 11.12.05, 18:05
                        milo mi, ale zaciekawila mnie kwestia, o ktorej ponizej ;).
                    • lunalovelight Re: do Luny 11.12.05, 18:04
                      zwrocilam uwage, ale zauwazylam tez zwrot 'od dawna' - z czegos to musialo sie
                      wziac i gdybym mogla wiedziec, z czego [zwazywszy, ze nie mielismy wczesniej
                      przyjemnosci gawedzic...] sie wzielo. a moze nawet - zyjac w nieswiadomosci ;> -
                      dorobilam sie na liscie [brzmi jak wildsteina niemalze] wlasnego watku? ;)
                      • lunalovelight Re: do Luny 11.12.05, 18:09
                        tak sobie weszlam na 'liste' i przed chwila 'z glupia frant' wpisalam swoj nick
                        ;). a tam owszem, cos bylo, ale 'wiadomosc nie istnieje lub zostala skasowana' ;)...
                      • mateuszwierzbicki Re: do Luny 11.12.05, 18:10
                        o ile dobrze pamiętam, był na mnie jakiś kiedyś atak na maszkaronach i chyba
                        stąd. Ale to było i minęło. Jeszcze raz Cię przepraszam :(
                        • lunalovelight bene est - pax n/t 11.12.05, 18:13

• mateuszwierzbicki Re: bene est - pax n/t 11.12.05, 18:19
                            make love not war
                            :)
      • pani_ze_szklana_kula Re: Wpiszta się, kto chce zabanowania... 11.12.05, 16:36
        ja bym jeszcze na listę do zbanowania chętnie wciągnęła wierzbickiego.
        • hippodamia Re: Wpiszta się, kto chce zabanowania... 11.12.05, 16:38
          pani_ze_szklana_kula napisała:

> ja bym jeszcze na listę do zbanowania chętnie wciągnęła wierzbickiego.
          z Panem Wierzbickim trzeba kulturalnie to i on kulturalny będzie :-)
          • mateuszwierzbicki Re: Wpiszta się, kto chce zabanowania... 11.12.05, 16:43
            święta prawda :)
          • pani_ze_szklana_kula Re: Wpiszta się, kto chce zabanowania... 11.12.05, 16:50
            hippodamia napisała:

> z Panem Wierzbickim trzeba kulturalnie to i on kulturalny będzie :-)

ale ja na szczęscie tylko przeglądam forum, z trollem wierzbickim nie mam
            zamiaru prowadzić dyskusji :-)
            na szczęście istnieje możliwość blokowania niektórych osobników.
      • mateuszwierzbicki Re: Wpiszta się, kto chce zabanowania... 11.12.05, 16:45
        to było do tej kulki szklanej
      • istna Re: Wpiszta się, kto chce zabanowania... 11.12.05, 16:48
        Ho ho, to forum wyciąga z ciebie najgorsze instynkty:)
        • mateuszwierzbicki Re: Wpiszta się, kto chce zabanowania... 11.12.05, 16:49
          zauważ, że ja tylko odpowiadam na zaczepki :)
          • istna Re: Wpiszta się, kto chce zabanowania... 11.12.05, 16:50
            Dobra dobra, nie będę ciągnąć wątku bo jeszcze omyłkowo i mnie oberwie się
            parasolem:)
            • mateuszwierzbicki Re: Wpiszta się, kto chce zabanowania... 11.12.05, 16:54
              słusznie :)
      • kate-gun Re: Wpiszta się, kto chce zabanowania... 11.12.05, 17:56
        wszystkie niewygodne osoby dodaje do ignora, a od dzis dodawac bede rowniez
        cale rzesze fanow tych osob, ktore osmiela sie zalozyc o nich kolejny watek.
      • paul_ina Re: Wpiszta się, kto chce zabanowania... 11.12.05, 18:56

• r.richelieu taki żart 11.12.05, 18:58
        Chciałbym na Mikołaja dostać lalkę anatomiczną w kształcie la parisenny.
        Dlaczego?
        Bo pieprzy jak mało kto.

• zettrzy Re: taki żart 11.12.05, 19:14
          r.richelieu napisała:

> Chciałbym na Mikołaja dostać lalkę anatomiczną w kształcie la parisenny.
          > Dlaczego?
          > Bo pieprzy jak mało kto.
          >

i Ty to nazywasz zartem? to jest super-pomysl na biznes, seksshopy beda sie
          zabijac o te lalke!
      • kalinakalina a co to banowanie da? 11.12.05, 23:27
        tobie, oczywiscie....
        zbanuja nick la.parisienne...tak
        nie banuja ip o ile mi wiadomo
        i bedzie nowy...byl juz laparisienne, jes la.parisienne a bedzie nowy moze
        la_parisienne i co to da? hmmm
        jestes juz duza dziewczynka, wiesz zapewne ze ignorowanie kogos kto ci
        przeszkadza da lepsze efekty niz ciagle wymiany ble ble ble....
        p.s i moze nie bierz forum tak do serca....
        pozdrawiam
      • maialina1 Re: Wpiszta się, kto chce zabanowania... 11.12.05, 23:42
        Jej sie nie da zabanowac bo jej gach pracuje w telekomunikacji.
        • zettrzy Re: Wpiszta się, kto chce zabanowania... 12.12.05, 01:33
          jej gach moze nawet byc telekomunikacja, DA sie zabanowac kazdego, ale ktos nie
          chce i to jest to
      • naels Re: Wpiszta się, kto chce zabanowania... 12.12.05, 16:22
        Kochanica, pozwol, ze ci nie do konca udziele poparcia w tej kwestii sloneczko.
        Cos juz kiedys pisalam na forum na ten temat, ale nie chce mi sie szukac.
        Chodzi mi generalnie o to, ze forum jest jednostka (z zalozenia) demokratyczna
        i niestety wraz z zaletami, ma tez cala mase wad systemu demokratycznego.
        Lacznie z ta, ze mianowicie nawet kompletny idiota czy inny zakamienialy debil
        ma prawo glosu. Dopoki powyzszy debil nie narusza okreslonych norm prawnych,
        czyli w tym wypadku nie lamie notorycznie regulaminu forum, to wolno mu w
        zasadzie pierdzielic, co mu sie zywnie podoba. Niestety.

Jezeli wskazesz takie posty LP, w ktorych notorycznie dominuja tresci
        rasistowskie, jawnie obrazliwe pod adresem pewnych ludzi czy grup, szkalujace,
        wulgarne, lub zawierajace reklame, to sie podpisze obiema rekami. Jezeli zas
        nie, to niestety po prostu bedzie to cenzura, chocby nawet w najlepszej wierze.
        Ja jej nota bene tez nie znosze, bo na glupote mam ciezka alergie, ale niestety
        za glupote sie w Polsce nie zamyka (a szkoda, polowa rzadu by juz siedziala).
        • mateuszwierzbicki Re: Wpiszta się, kto chce zabanowania... 12.12.05, 16:30
          optymistka z Waćpanny w sprawie tej połowy :)
          • kismet3 Re: Wpiszta się, kto chce zabanowania... 12.12.05, 17:01
            wpisuję sie!
        • kochanica-francuza Re: Wpiszta się, kto chce zabanowania... 13.12.05, 00:05

> rasistowskie, jawnie obrazliwe pod adresem pewnych ludzi czy grup, szkalujace,
          > wulgarne, lub zawierajace reklame, to sie podpisze obiema rekami.

Polaków. Nie wskażę Ci, bo już powycinali.
        • zettrzy Re: Wpiszta się, kto chce zabanowania... 13.12.05, 05:22
          naels napisała:

> Jezeli wskazesz takie posty LP, w ktorych notorycznie dominuja tresci
          > rasistowskie, jawnie obrazliwe pod adresem pewnych ludzi czy grup, szkalujace,
          > wulgarne, lub zawierajace reklame, to sie podpisze obiema rekami.

najwyrazniej czytasz to forum jak hrabia francuski uprawia seks malzenski - dwa
          razy do roku; co prawda posty parowy sa kasowane przez redakcje, byc moze ze
          strachu ze ktos w koncu straci cierpliwosc i wytoczy im sprawe sadowa, ale pare
          zachowalam sobie na boku, np. ten:

? Re: W Paryzu uwazaja mnie za wsze z Polski!
          la.parisienne 06.12.05, 20:45 + odpowiedz

Uwielbiam sobie z was pokpic, elegantki z bluzeczkami za 40 zl, bucikami za 100
          zl, plaszczykami za 200 zl. Taka swiatowa kochanica przyjezdza do Paryza
          mieszka w listopadzie na kamingach w lasku bulonskim i pyta sie gdzie sa
          ciucholandy w Paryzu. Buahahahahahahahhahahahaha!
          • bianka111 Re: Wpiszta się, kto chce zabanowania... 13.12.05, 13:25
            ...hehe, oczywiście pikanterii dodaje fakt, ze Lapara SAMA JEST w 100% rdzenną
            Polką ;))

(inna sprawa, że z uporem maniaka usiłuje nam wmówić że jest Francuzką i rzekomo
            prawie całe życie spędziła we Francji (lol) - ale nawet najwięksi forumowi
            naiwniacy już w to nie wierzą, choćby dlatego, że jej polszczyzna jest zbyt
            perfekcyjna jak na kogoś kto wychował się poza PL, a jej francuski (jak ktoś tu
            kiedyś pisał) pozostawia ponoć wiele do życzenia ;)).
            Stek kłamstw, i tyle, a wy się przejmujecie, że was obraża... Przeca ona
            obrażając Polaków, obraża też samą siebie ;-))
            Tylko że niektóre głupie ludziska tak mają, że przeprowadziwszy się za granicę
            czują się bardziej "stamtąd" niż sami tubylcy ;)
        • naels Kochanica i Zet3 14.12.05, 16:08
          Dziewczyny, z calym szacunkiem, ale nadal mam watpliwosci. To prawda, ze nie
          spedzam na forum po 5 godzin dziennie, i prawda jest tez, ze juz od jakiegos
          czasu systematycznie ignoruje watki autorstwa laparowy, wiec mogly jakies
          szczegolnie durne jej wyskoki umknac mojej hrabiowskiej uwadze. Ale ten post,
          ktory wkleilas, Zettrzy, nadal nie jest dobrym przykladem. Zgadzam sie, na
          pewno nie mial z zalozenia byc peanem pochwalnym na czesc Kochanicy, i miala
          prawo poczuc sie cokolwiek zniesmaczona po jego przeczytaniu. Ale z punktu
          widzenia technicznego ten post nadal nie lamie prawa ani regulaminu.
          Technicznie, powiedzenie, ze ktos mieszka w listopadzie na kempingu w lasku
          bulonskim i pyta o ciucholandy w Paryzu nie jest obrazliwe. Samo stwierdzenie,
          ze ktos jest biedny, oziebly czy nawet brudny tez nie jest znieslawieniem.
          Pozostaje kwestia smaku, ale jezeli chcecie cenzura rozwiazywac kwestie smaku,
          to wkraczamy na bardzo grzaski teren.

No ale zalozmy, ze macie racje. Czy zabanowanie jej cokolwiek pomoze? Przeciez
          dopoki ma tu czytelnkiow i dopoki kazdy jej kretynski wpis wzbudza takie
          emocje, dopoty bedzie pisac! Jak stwierdzila wyzej Kalina, zacznie po prostu
          zmieniac nicki, na mniej lub bardziej oczywiste; a im mniej oczywisty, tym
          wieksza histeria sie rozpeta na forum, bo kazdy kazdego zacznie podejrzewac o
          bycie parowa. Zreszta byl juz taki watek, w ktorym dziewczyny przez chyba 20
          wpisow przypisywaly sobie nawzajem bycie lp; pojawi sie tendencja do banowania
          kazdej nowej Zdzisi czy innej Marysi...

Poza tym, zastanawialyscie sie nad tym, ze moze tworzycie niebezpieczny
          precedens? Powolujac sie na dokladnie identyczne z Twoimi, Kochanica,
          argumenty, moze sie nagle utworzyc Spoleczny Komitet Zabanowania, powiedzmy,
          Tralalumpka. Ja osobiscie bardzo kobiete lubie i z przyjemnoscia czytam
          wiekszosc jej komentarzy, ale zgodzmy sie, ze ma z lekka niewyparzony jezyk.
          Czasami palnie cos naprawde nieprzyjemnego i nie jest tajemnica, ze ma na forum
          wielu wrogow. Co bedzie, jak tez przeglosuja jej zabanowanie? a jak myslicie,
          kto nastepny po Tralalumpku?...

Czy nie lepiej po prostu wpisac ja na liste ignorow, nie psuc sobie krwi i
          olewac ja konsekwentnie, stosujac sie do slynnego starozytnego przyslowia, ze
          mianowicie kundelki paryskie szczekaja, a karawana idzie dalej?
          • zettrzy Re: Kochanica i Zet3 14.12.05, 17:09
            naels napisała:

Ale ten post,
            > ktory wkleilas, Zettrzy, nadal nie jest dobrym przykladem.

sama przeciez napisalam, ze to jest jeden z najbardziej kulturalnych postow
            parowy, a nie chodzi mi o lasek bulonski tylko jej szczere stwierdzenie ze pisze
            na tym forum WYLACZNIE po to by drwic z innych forumek - moze sobie przeczytasz
            netykiete; tam jest wyraznie powiedziane ze troll to ktos kto umieszcza posty
            wylacznie w celu zlosliwego dokuczania innym osobom
            masz jednak ciekawe preferencje, skoro uwazasz ze trzeba literalnie unurzac sie
            w gownie aby poczuc smrod - hee, moze nawet wtedy bys nie poczula, w imie idei
            demokracji

Powolujac sie na dokladnie identyczne z Twoimi, Kochanica,
            > argumenty, moze sie nagle utworzyc Spoleczny Komitet Zabanowania, powiedzmy,
            > Tralalumpka.

a fakt na jednym z watkow o parowie na forum Moderacja ktos - nie pamietam kto -
            przyrzucil trampka; chamy jakos sa malo popularne

Ja osobiscie bardzo kobiete lubie i z przyjemnoscia czytam
            > wiekszosc jej komentarzy, ale zgodzmy sie, ze ma z lekka niewyparzony jezyk.
            > Czasami palnie cos naprawde nieprzyjemnego

no wiec jak napisalam powyzej, to jest TWOJ osobisty gust i preferencja, nie
            kazdy lubi chamstwo, nie wiem z czego to wynika - nawyki wyniesione z domu czy
            szkoly, inni twierdza ze to uwarunkowania genetyczne, nie wazne, wazne jest to
            ze WIEKSZOSC ludzi nie toleruje takich zachowan
            demokracja w imieniu ktorej uzurpujesz sobie prawo do obrony chamstwa jest
            oparta na preferencjach WIEKSZOSCI, wiec moze sobie odkurzysz podstawy
            teoretyczne zanim wyrabiesz kolejny elaborat

ps. ile razy ktos zaklada watek "banowac parowe" tyle razy parowa robi sie cicha
            a nawet prawie mila - jak widac stare przekonanie ze na chamy dziala wylacznie
            kij jest absolutnie sluszne
      • wandalas Re: Wpiszta się, kto chce zabanowania... 13.12.05, 12:59
        nieeeeeeee,nie robcie tego!
        jak jestem w zlym humorze to sobie czytam watki paryzanki.tak mi sie smiac
        chce,ze odrazu mi lepiej.
      • patyska Re: Wpiszta się, kto chce zabanowania... 13.12.05, 15:19
        a ja nie chce zeby ja zabanowali - smieszna jest. jak ktos mi nie pasuje to go sobie sama banuje -
        ignorem. i jest po sprawie. i tyle ;)
      • typ_negatywny Re: Wpiszta się, kto chce zabanowania... 13.12.05, 15:41
        odpowiedzcie sobie szczerze - nie chcecie bana dla paryżanki. dlaczego? a
        dlatego, że z nią jest ciekawiej na tym forum i same to dobrze wiecie.
        gdyby nie jej posty to o czym byście tu pisały? (80% wątków to odpowiedzi na
        posty paryżanki i wątki zakładane ku jej czci).
        jednocześnie paryżanka skutecznie połechtała wasze babskie ego, pisząc o tych
        luksusowych ciuchach, butikach etc. widać, że Was to irytuje, ale nadal
        będziecie jej odpisywać dając upust swojej zazdrości:) tak to już z kobietami
        jest.
      • przemkowa.b Re: Wpiszta się, kto chce zabanowania... 13.12.05, 20:09
        Je też o to walczyłam, ale trudno. Jednak trzeba posłuchać rady jabbura i po
        prostu nie karmić trolla.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka