kochanica-francuza 10.12.05, 23:41 ... la.parisienne. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=33310006 Czy oni myslą, że tylko ja i zettrzy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zettrzy Re: Wpiszta się, kto chce zabanowania... 11.12.05, 00:37 ja chce, no ale to to oni juz wiedza Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_pea Re: Wpiszta się, kto chce zabanowania... 11.12.05, 15:19 jestem za :) ja ją po prostu ignoruje, ale możnaby też zabanować :) Odpowiedz Link Zgłoś
12a13 Re: Wpiszta się, kto chce zabanowania... 11.12.05, 00:46 nudne już jesteście... Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Wpiszta się, kto chce zabanowania... 11.12.05, 01:39 atam nudne, ja tez chce! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: ...... 11.12.05, 15:38 umaa napisała: > wpiszta sie, coz za okropne slowo... celowa stylizacja ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kamyszkasia Re: Wpiszta się, kto chce zabanowania... 11.12.05, 12:58 ja ja ja ... prosze... Odpowiedz Link Zgłoś
dariaaa1 Re: Wpiszta się, kto chce zabanowania... 11.12.05, 13:03 chcieć to móc :) i ja proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
prostytutka81 no nie dziewczyny... 11.12.05, 13:35 nie lubie watkow personalnych (przypominaja mi takie podstawowkowe rozne sytuacje z namawianiem sie i obgadywaniem) i sie nigdy w nich nie udzielalam. chyba jednak pekne teraz: czy naprawde uwazacie ze to forum jest takie interesujace, niepowtarzalne, panuje na nim fantastyczna atmosfera a wszyscy ktorzy tu pisza sa na wysokim poziomie i potrafia w ciekawy badz dowcipny sposob wypowiedziec sie na temat? bo moim zdaniem 90% watkow jest nudnych i naprawde rzadko cos ciekawego mozna wylowic. co za problem nie wchodzic w watki parowy? tak dlugo jak ktos nie jest obsceniczny (jak dermozbok) nie powinno sie go wykluczac z forum publicznego. a wrazliwym polecam kilkanscie for modowych na gronie gdzie nikt nie jest anonimowy. ufff Odpowiedz Link Zgłoś
annie_laurie_starr Re: odbierz @ :) n/t 11.12.05, 13:42 Ja mysle, ze brak odzewu wobec niej bedzie bardziej skuteczny niz ban. Wiem, ze trudno puscic plazem jej obelgi, ale moze warto klikac w ten kosze. Co do banowania - to tez nie mam nic przeciw. Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight *matko bosko!* 11.12.05, 13:47 kochanica, Ty jestes madra baba przeciez - na cholere gardlowac o banowanie jakiejs oszolomki, skoro wpisujesz ja do ignorow i po sprawie? ja w ten sposob 'zabanowalam' sobie prywatnie sporo nickow tego forum [wcielenia bohaterki Twojego posta, miedzy innymi + jakis mateuszwierzbicki, 'hamerykanka' ania pod postaciami wieloma, siur w roznych odslonach etc.] i mam spokoj, luz-blues i w niebie same dziury. Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: *matko bosko!* 11.12.05, 14:04 Obiema łapkami podpisuję się pod luną. Ten szum robiony wokół trolli nakręca ich tylko i daje satysfakcję z popularności. Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa kaczyzm zawital na forum 12.12.05, 16:34 bany, protesty, przymusowe leczenie pedałów i laparówy, ludzie nie goncie mnie bo juz nie moge uciekać;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lunedor Re: Wpiszta się, kto chce zabanowania... 11.12.05, 15:12 Ja rez jestem za, chociaz juz od jakiegos czasu zwyczajnie ja ignoruje. Nie czytam jej watkow ani jej postow - po prostu totalna olewka. Moim zdaniem najlepsza forma wywalenia jej z forum jest olac ja totalnie, ale nie mam tez nic prezeciwko zabanowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Wpiszta się, kto chce zabanowania... 11.12.05, 15:27 W jednym się mylisz (bo jak z resztą, to nie wiem), luna coś tam jest bardzo piękna kobietą:) Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight istna! ;) 11.12.05, 18:07 istna, czy ja nie znam Cie przypadkiem z plfoto? Twoje [?] zdjecie w wizytowce mnie sklania ku tej mysli... :). Odpowiedz Link Zgłoś
istna Luna.. 13.12.05, 11:47 O ile autor nie umieścił tam zdjęć bez mojej wiedzy, to nie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Wpiszta się, kto chce zabanowania... 11.12.05, 15:40 mateuszwierzbicki napisał: > ale najpierw te czupiradło pindowate zwane lunalovelight czy jakoś zabanować > trzeba, coby tych biurwowatych mądrości nie głosiło mateo jesteś chamski odczep się od luny ale JUŻ!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Wpiszta się, kto chce zabanowania... 11.12.05, 15:41 to popatrzcie na jej wpis o mnie Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Wpiszta się, kto chce zabanowania... 11.12.05, 16:42 mateuszwierzbicki napisał: > to popatrzcie na jej wpis o mnie ty na wszystkich psy wieszasz Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight do kochanicy i mateusza jednoczesnie 11.12.05, 15:46 az sie wylogowalam na chwile, zeby zobaczyc, co sie dzieje :D. moj wpis dot. mateusza jest taki obrazliwy, bo mam go w ignorach? kiedy zaczal sie tu udzielac - tudziez, kiedy zaczales sie tu udzielac, byles czepliwy i zdaje sie glownie zakladales watki, ktore mialy wysmiewac osoby piszace tu, tudziez mode jako taka. takie osoby od razu dodaje do ignorow, ale, o ile wiem, nigdy Cie nie urazilam, ani nie obrazalam. niemniej dziekuje za pokazanie kultury osobistej Twojej. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki do Luny 11.12.05, 15:55 droga Luno, jeśli zaliczenie mnie do wcieleń bohaterki niniejszego wątku jest komplementem, to już nic nie wiem. W jednym sie zgodzę, nie powininem tak impulsywnie Cię obrazić . Cóż, przepraszam :) Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: do Luny 11.12.05, 17:24 jakim zaliczeniem do wcielen!! wymienilam Cie po prostu w grupie nickow, ktore mam/ mialam w ignorach, obok pewnej amerykaneczki[zwykla3 + milion innych jej nickow], a nie jako wcielenie niejakiej pokojowki z paryza.... i, o ile mi wiadomo, nigdy nie popadlam z Toba w zadna pogawedke, wiec epitety pod moim adresem sa cokolwiek niezrozumiale... ech. niewazne. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: do Luny 11.12.05, 17:30 1. tak zrozumiałem Twój wpis o zaliczeniu 2. przecież przeprosiłem i mogę na dodatek wyznaczyć sobie jakąs karę, na przykład poproszę adminów o zabanowanie mnie na FM :) Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: do Luny 11.12.05, 17:58 hmm... dziekuje, mateuszu, po raz wtory. Re: hiehie mateuszwierzbicki 11.12.05, 15:21 + odpowiedz na szczeście ta cała luna od dawna jest na LIŚCIE jako czupiradło :) Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: do Luny 11.12.05, 18:00 zwróć uwagę na chronologię wpisów, zaraz wykasuję w ramach przeprosin :) Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: do Luny 11.12.05, 18:05 milo mi, ale zaciekawila mnie kwestia, o ktorej ponizej ;). Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: do Luny 11.12.05, 18:04 zwrocilam uwage, ale zauwazylam tez zwrot 'od dawna' - z czegos to musialo sie wziac i gdybym mogla wiedziec, z czego [zwazywszy, ze nie mielismy wczesniej przyjemnosci gawedzic...] sie wzielo. a moze nawet - zyjac w nieswiadomosci ;> - dorobilam sie na liscie [brzmi jak wildsteina niemalze] wlasnego watku? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: do Luny 11.12.05, 18:09 tak sobie weszlam na 'liste' i przed chwila 'z glupia frant' wpisalam swoj nick ;). a tam owszem, cos bylo, ale 'wiadomosc nie istnieje lub zostala skasowana' ;)... Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: do Luny 11.12.05, 18:10 o ile dobrze pamiętam, był na mnie jakiś kiedyś atak na maszkaronach i chyba stąd. Ale to było i minęło. Jeszcze raz Cię przepraszam :( Odpowiedz Link Zgłoś
pani_ze_szklana_kula Re: Wpiszta się, kto chce zabanowania... 11.12.05, 16:36 ja bym jeszcze na listę do zbanowania chętnie wciągnęła wierzbickiego. Odpowiedz Link Zgłoś
hippodamia Re: Wpiszta się, kto chce zabanowania... 11.12.05, 16:38 pani_ze_szklana_kula napisała: > ja bym jeszcze na listę do zbanowania chętnie wciągnęła wierzbickiego. z Panem Wierzbickim trzeba kulturalnie to i on kulturalny będzie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Wpiszta się, kto chce zabanowania... 11.12.05, 16:43 święta prawda :) Odpowiedz Link Zgłoś
pani_ze_szklana_kula Re: Wpiszta się, kto chce zabanowania... 11.12.05, 16:50 hippodamia napisała: > z Panem Wierzbickim trzeba kulturalnie to i on kulturalny będzie :-) ale ja na szczęscie tylko przeglądam forum, z trollem wierzbickim nie mam zamiaru prowadzić dyskusji :-) na szczęście istnieje możliwość blokowania niektórych osobników. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Wpiszta się, kto chce zabanowania... 11.12.05, 16:45 to było do tej kulki szklanej Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Wpiszta się, kto chce zabanowania... 11.12.05, 16:48 Ho ho, to forum wyciąga z ciebie najgorsze instynkty:) Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Wpiszta się, kto chce zabanowania... 11.12.05, 16:49 zauważ, że ja tylko odpowiadam na zaczepki :) Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Wpiszta się, kto chce zabanowania... 11.12.05, 16:50 Dobra dobra, nie będę ciągnąć wątku bo jeszcze omyłkowo i mnie oberwie się parasolem:) Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Wpiszta się, kto chce zabanowania... 11.12.05, 16:54 słusznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: Wpiszta się, kto chce zabanowania... 11.12.05, 17:56 wszystkie niewygodne osoby dodaje do ignora, a od dzis dodawac bede rowniez cale rzesze fanow tych osob, ktore osmiela sie zalozyc o nich kolejny watek. Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu taki żart 11.12.05, 18:58 Chciałbym na Mikołaja dostać lalkę anatomiczną w kształcie la parisenny. Dlaczego? Bo pieprzy jak mało kto. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: taki żart 11.12.05, 19:14 r.richelieu napisała: > Chciałbym na Mikołaja dostać lalkę anatomiczną w kształcie la parisenny. > Dlaczego? > Bo pieprzy jak mało kto. > i Ty to nazywasz zartem? to jest super-pomysl na biznes, seksshopy beda sie zabijac o te lalke! Odpowiedz Link Zgłoś
kalinakalina a co to banowanie da? 11.12.05, 23:27 tobie, oczywiscie.... zbanuja nick la.parisienne...tak nie banuja ip o ile mi wiadomo i bedzie nowy...byl juz laparisienne, jes la.parisienne a bedzie nowy moze la_parisienne i co to da? hmmm jestes juz duza dziewczynka, wiesz zapewne ze ignorowanie kogos kto ci przeszkadza da lepsze efekty niz ciagle wymiany ble ble ble.... p.s i moze nie bierz forum tak do serca.... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: Wpiszta się, kto chce zabanowania... 11.12.05, 23:42 Jej sie nie da zabanowac bo jej gach pracuje w telekomunikacji. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Wpiszta się, kto chce zabanowania... 12.12.05, 01:33 jej gach moze nawet byc telekomunikacja, DA sie zabanowac kazdego, ale ktos nie chce i to jest to Odpowiedz Link Zgłoś
naels Re: Wpiszta się, kto chce zabanowania... 12.12.05, 16:22 Kochanica, pozwol, ze ci nie do konca udziele poparcia w tej kwestii sloneczko. Cos juz kiedys pisalam na forum na ten temat, ale nie chce mi sie szukac. Chodzi mi generalnie o to, ze forum jest jednostka (z zalozenia) demokratyczna i niestety wraz z zaletami, ma tez cala mase wad systemu demokratycznego. Lacznie z ta, ze mianowicie nawet kompletny idiota czy inny zakamienialy debil ma prawo glosu. Dopoki powyzszy debil nie narusza okreslonych norm prawnych, czyli w tym wypadku nie lamie notorycznie regulaminu forum, to wolno mu w zasadzie pierdzielic, co mu sie zywnie podoba. Niestety. Jezeli wskazesz takie posty LP, w ktorych notorycznie dominuja tresci rasistowskie, jawnie obrazliwe pod adresem pewnych ludzi czy grup, szkalujace, wulgarne, lub zawierajace reklame, to sie podpisze obiema rekami. Jezeli zas nie, to niestety po prostu bedzie to cenzura, chocby nawet w najlepszej wierze. Ja jej nota bene tez nie znosze, bo na glupote mam ciezka alergie, ale niestety za glupote sie w Polsce nie zamyka (a szkoda, polowa rzadu by juz siedziala). Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Wpiszta się, kto chce zabanowania... 12.12.05, 16:30 optymistka z Waćpanny w sprawie tej połowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Wpiszta się, kto chce zabanowania... 13.12.05, 00:05 > rasistowskie, jawnie obrazliwe pod adresem pewnych ludzi czy grup, szkalujace, > wulgarne, lub zawierajace reklame, to sie podpisze obiema rekami. Polaków. Nie wskażę Ci, bo już powycinali. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Wpiszta się, kto chce zabanowania... 13.12.05, 05:22 naels napisała: > Jezeli wskazesz takie posty LP, w ktorych notorycznie dominuja tresci > rasistowskie, jawnie obrazliwe pod adresem pewnych ludzi czy grup, szkalujace, > wulgarne, lub zawierajace reklame, to sie podpisze obiema rekami. najwyrazniej czytasz to forum jak hrabia francuski uprawia seks malzenski - dwa razy do roku; co prawda posty parowy sa kasowane przez redakcje, byc moze ze strachu ze ktos w koncu straci cierpliwosc i wytoczy im sprawe sadowa, ale pare zachowalam sobie na boku, np. ten: ? Re: W Paryzu uwazaja mnie za wsze z Polski! la.parisienne 06.12.05, 20:45 + odpowiedz Uwielbiam sobie z was pokpic, elegantki z bluzeczkami za 40 zl, bucikami za 100 zl, plaszczykami za 200 zl. Taka swiatowa kochanica przyjezdza do Paryza mieszka w listopadzie na kamingach w lasku bulonskim i pyta sie gdzie sa ciucholandy w Paryzu. Buahahahahahahahhahahahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
bianka111 Re: Wpiszta się, kto chce zabanowania... 13.12.05, 13:25 ...hehe, oczywiście pikanterii dodaje fakt, ze Lapara SAMA JEST w 100% rdzenną Polką ;)) (inna sprawa, że z uporem maniaka usiłuje nam wmówić że jest Francuzką i rzekomo prawie całe życie spędziła we Francji (lol) - ale nawet najwięksi forumowi naiwniacy już w to nie wierzą, choćby dlatego, że jej polszczyzna jest zbyt perfekcyjna jak na kogoś kto wychował się poza PL, a jej francuski (jak ktoś tu kiedyś pisał) pozostawia ponoć wiele do życzenia ;)). Stek kłamstw, i tyle, a wy się przejmujecie, że was obraża... Przeca ona obrażając Polaków, obraża też samą siebie ;-)) Tylko że niektóre głupie ludziska tak mają, że przeprowadziwszy się za granicę czują się bardziej "stamtąd" niż sami tubylcy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
naels Kochanica i Zet3 14.12.05, 16:08 Dziewczyny, z calym szacunkiem, ale nadal mam watpliwosci. To prawda, ze nie spedzam na forum po 5 godzin dziennie, i prawda jest tez, ze juz od jakiegos czasu systematycznie ignoruje watki autorstwa laparowy, wiec mogly jakies szczegolnie durne jej wyskoki umknac mojej hrabiowskiej uwadze. Ale ten post, ktory wkleilas, Zettrzy, nadal nie jest dobrym przykladem. Zgadzam sie, na pewno nie mial z zalozenia byc peanem pochwalnym na czesc Kochanicy, i miala prawo poczuc sie cokolwiek zniesmaczona po jego przeczytaniu. Ale z punktu widzenia technicznego ten post nadal nie lamie prawa ani regulaminu. Technicznie, powiedzenie, ze ktos mieszka w listopadzie na kempingu w lasku bulonskim i pyta o ciucholandy w Paryzu nie jest obrazliwe. Samo stwierdzenie, ze ktos jest biedny, oziebly czy nawet brudny tez nie jest znieslawieniem. Pozostaje kwestia smaku, ale jezeli chcecie cenzura rozwiazywac kwestie smaku, to wkraczamy na bardzo grzaski teren. No ale zalozmy, ze macie racje. Czy zabanowanie jej cokolwiek pomoze? Przeciez dopoki ma tu czytelnkiow i dopoki kazdy jej kretynski wpis wzbudza takie emocje, dopoty bedzie pisac! Jak stwierdzila wyzej Kalina, zacznie po prostu zmieniac nicki, na mniej lub bardziej oczywiste; a im mniej oczywisty, tym wieksza histeria sie rozpeta na forum, bo kazdy kazdego zacznie podejrzewac o bycie parowa. Zreszta byl juz taki watek, w ktorym dziewczyny przez chyba 20 wpisow przypisywaly sobie nawzajem bycie lp; pojawi sie tendencja do banowania kazdej nowej Zdzisi czy innej Marysi... Poza tym, zastanawialyscie sie nad tym, ze moze tworzycie niebezpieczny precedens? Powolujac sie na dokladnie identyczne z Twoimi, Kochanica, argumenty, moze sie nagle utworzyc Spoleczny Komitet Zabanowania, powiedzmy, Tralalumpka. Ja osobiscie bardzo kobiete lubie i z przyjemnoscia czytam wiekszosc jej komentarzy, ale zgodzmy sie, ze ma z lekka niewyparzony jezyk. Czasami palnie cos naprawde nieprzyjemnego i nie jest tajemnica, ze ma na forum wielu wrogow. Co bedzie, jak tez przeglosuja jej zabanowanie? a jak myslicie, kto nastepny po Tralalumpku?... Czy nie lepiej po prostu wpisac ja na liste ignorow, nie psuc sobie krwi i olewac ja konsekwentnie, stosujac sie do slynnego starozytnego przyslowia, ze mianowicie kundelki paryskie szczekaja, a karawana idzie dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Kochanica i Zet3 14.12.05, 17:09 naels napisała: Ale ten post, > ktory wkleilas, Zettrzy, nadal nie jest dobrym przykladem. sama przeciez napisalam, ze to jest jeden z najbardziej kulturalnych postow parowy, a nie chodzi mi o lasek bulonski tylko jej szczere stwierdzenie ze pisze na tym forum WYLACZNIE po to by drwic z innych forumek - moze sobie przeczytasz netykiete; tam jest wyraznie powiedziane ze troll to ktos kto umieszcza posty wylacznie w celu zlosliwego dokuczania innym osobom masz jednak ciekawe preferencje, skoro uwazasz ze trzeba literalnie unurzac sie w gownie aby poczuc smrod - hee, moze nawet wtedy bys nie poczula, w imie idei demokracji Powolujac sie na dokladnie identyczne z Twoimi, Kochanica, > argumenty, moze sie nagle utworzyc Spoleczny Komitet Zabanowania, powiedzmy, > Tralalumpka. a fakt na jednym z watkow o parowie na forum Moderacja ktos - nie pamietam kto - przyrzucil trampka; chamy jakos sa malo popularne Ja osobiscie bardzo kobiete lubie i z przyjemnoscia czytam > wiekszosc jej komentarzy, ale zgodzmy sie, ze ma z lekka niewyparzony jezyk. > Czasami palnie cos naprawde nieprzyjemnego no wiec jak napisalam powyzej, to jest TWOJ osobisty gust i preferencja, nie kazdy lubi chamstwo, nie wiem z czego to wynika - nawyki wyniesione z domu czy szkoly, inni twierdza ze to uwarunkowania genetyczne, nie wazne, wazne jest to ze WIEKSZOSC ludzi nie toleruje takich zachowan demokracja w imieniu ktorej uzurpujesz sobie prawo do obrony chamstwa jest oparta na preferencjach WIEKSZOSCI, wiec moze sobie odkurzysz podstawy teoretyczne zanim wyrabiesz kolejny elaborat ps. ile razy ktos zaklada watek "banowac parowe" tyle razy parowa robi sie cicha a nawet prawie mila - jak widac stare przekonanie ze na chamy dziala wylacznie kij jest absolutnie sluszne Odpowiedz Link Zgłoś
wandalas Re: Wpiszta się, kto chce zabanowania... 13.12.05, 12:59 nieeeeeeee,nie robcie tego! jak jestem w zlym humorze to sobie czytam watki paryzanki.tak mi sie smiac chce,ze odrazu mi lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
patyska Re: Wpiszta się, kto chce zabanowania... 13.12.05, 15:19 a ja nie chce zeby ja zabanowali - smieszna jest. jak ktos mi nie pasuje to go sobie sama banuje - ignorem. i jest po sprawie. i tyle ;) Odpowiedz Link Zgłoś
typ_negatywny Re: Wpiszta się, kto chce zabanowania... 13.12.05, 15:41 odpowiedzcie sobie szczerze - nie chcecie bana dla paryżanki. dlaczego? a dlatego, że z nią jest ciekawiej na tym forum i same to dobrze wiecie. gdyby nie jej posty to o czym byście tu pisały? (80% wątków to odpowiedzi na posty paryżanki i wątki zakładane ku jej czci). jednocześnie paryżanka skutecznie połechtała wasze babskie ego, pisząc o tych luksusowych ciuchach, butikach etc. widać, że Was to irytuje, ale nadal będziecie jej odpisywać dając upust swojej zazdrości:) tak to już z kobietami jest. Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: Wpiszta się, kto chce zabanowania... 13.12.05, 20:09 Je też o to walczyłam, ale trudno. Jednak trzeba posłuchać rady jabbura i po prostu nie karmić trolla. Odpowiedz Link Zgłoś