hippodamia 11.12.05, 14:29 Co o niej sądzicie? Według mnie mają parę ciekawych rzeczy. Mogliby tylko trochę nad zdjeciami popracować... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdaksp Re: FAMA 11.12.05, 14:49 jakos nie przypadla mi do gustu ta kolekcja.nie podobaja mi sie jakies takie wijace sie materialy i szczerze mowiac to nie widze wtym nic artystycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: FAMA 11.12.05, 14:59 na ich miejscu popracowalaby,m nad strona zeby w kazdej rozdzielczosci wygladala dobrze. w mojej 1280x1024 nie miesci sie jakos na ekranie. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: FAMA 11.12.05, 16:49 jak ja to lubię!!! ktoś pyta o firmę i od razu daje linka!!! :-) dla mnie za jasne kolory - czerwień, biel, błękit - dzianina wygląda dobrze w ciemnych i złamanych - podoba mi się zestaw czarny i zestaw brązowy (z górą w białe ciapki) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: FAMA 11.12.05, 17:39 zgodnie z przeslaniem - uwzgledniaja najnowsze tendencje; owszem ladne, ale nic co bym jutro jeszcze pamietala, zwlaszcza na tle bardzo podobnych ciuchow we wszystkich sklepach Odpowiedz Link Zgłoś
lenore13 Re: FAMA 11.12.05, 17:55 dla mnie ok -ani za bardzo wycudaczone, ani zbyt mundurkowate, jedynie wystrzępiona kiecka+kowbojki niefajny zestaw, chociaż niby modny Odpowiedz Link Zgłoś