Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kto też sobie obiecuje w Nowym Roku mniej kupować?

01.01.06, 19:08
    Ciuchów oczywiście:))
    Mniej i nie pod wpływem impulsu kolejny sweter, który po miesiącu przestanie
    mi się podbać albo torebkę, która do niczego nie pasuje!
    I jeszcze nie przepłacać za coś, co kosztuje dużo ze względu na firme, a jest
    kiepskiej jakości!
    Takie to moje noworoczne postanowienia zainspirowane wątkiem na sąsiednim
    forum:)
    Obserwuj wątek
      • kate-gun Re: Kto też sobie obiecuje w Nowym Roku mniej kup 01.01.06, 19:23
        ja wrecz przeciwnie - w tym roku zamierzam kupowac wiecej dla ciala, mniej dla
        ducha :p
      • alex_koz Re: Kto też sobie obiecuje w Nowym Roku mniej kup 01.01.06, 19:46
        a ja sobie postanowilam nie robic sobie w tym roku nierealnych postanowien;)
        wiec to powyzsze o zakupach odpada!
      • triss_merigold6 Re: Kto też sobie obiecuje w Nowym Roku mniej kup 01.01.06, 20:13
        Ja niczego nie obiecuję, bo zakupy ciuchowe robię racjonalne i przemyślane.
        Wolę mieć mniej rzeczy ale w dobrym gatunku.;)
      • frigg Re: Kto też sobie obiecuje w Nowym Roku mniej kup 01.01.06, 20:17
        obiecuję nie zwalniać tempa. Lepiej za dużo niż za mało.
        • miska_malcova Re: Kto też sobie obiecuje w Nowym Roku mniej kup 01.01.06, 21:14
          nie moge kupować mniej! Musze w czymś chodzić!
          • cioccolato_bianco Re: Kto też sobie obiecuje w Nowym Roku mniej kup 01.01.06, 21:15
            otoz to:) popieram taki tok myslenia!
            • pump_it_up Re: Kto też sobie obiecuje w Nowym Roku mniej kup 01.01.06, 21:52
              ja wrecz przeciwnie, musze zaczac kupowac wreszcie wiecej ubran.
          • hiii Re: Kto też sobie obiecuje w Nowym Roku mniej kup 01.01.06, 21:56
            miska_malcova napisała:

> nie moge kupować mniej! Musze w czymś chodzić!

ooo! to mi się podoba!!! :))
      • przemkowa.b Re: Kto też sobie obiecuje w Nowym Roku mniej kup 01.01.06, 21:53
        Ja sobie nie obiecuję, ja jestem zmuszona:)
      • sumire Re: Kto też sobie obiecuje w Nowym Roku mniej kup 02.01.06, 10:08
        Ja. Bo wolę wreszcie pojechać do Azji jesienią, niż kupić sobie osiemsetny
        sweterek, który włożę raz.
        • miska_malcova Re: Kto też sobie obiecuje w Nowym Roku mniej kup 02.01.06, 10:14
          oooo! Popieram koleżankę :-)
      • panna_turkus Re: Kto też sobie obiecuje w Nowym Roku mniej kup 02.01.06, 10:18
        ja nie
      • bonzee Re: Kto też sobie obiecuje w Nowym Roku mniej kup 02.01.06, 10:55
        > I jeszcze nie przepłacać za coś, co kosztuje dużo ze względu na firme, a jest
        > kiepskiej jakości!

Huehue, to mi nigdy nie grozilo. Swego czasu mieszkalam kolo centrum handlowego
        gdzie byl outlet G&B. (To co nie zeszlo, czyli marka nawet najwiekszym snobom
        nie dala rady. .. Lubilam, tam chodzic sie posmiac :D Ten sklep, z kazdym
        miesiacem mial mniejszy metraz, chyba z trzy razy zmieniali lokum w tym
        centrum, ciekawe jestem czy jeszcze funkcjonuja)
        • bonzee D&G 02.01.06, 10:59
          > gdzie byl outlet G&B. (To co nie zeszlo, czyli marka nawet najwiekszym snobom

pukpuk. A mieszkam jeszcze w GB. Popieprzylo mi sie..
      • zaba_29 Re: Kto też sobie obiecuje w Nowym Roku mniej kup 03.01.06, 11:17
        eeeeeeeee
        takiego postanowienia nie mam
        i nie mam nic przeciwko temu, żeby kupować więcej....
        :)

my_name_is_luka napisała:

> Ciuchów oczywiście:))
        > Mniej i nie pod wpływem impulsu kolejny sweter, który po miesiącu przestanie
        > mi się podbać albo torebkę, która do niczego nie pasuje!
        > I jeszcze nie przepłacać za coś, co kosztuje dużo ze względu na firme, a jest
        > kiepskiej jakości!
        > Takie to moje noworoczne postanowienia zainspirowane wątkiem na sąsiednim
        > forum:)
      • elwee Re: Kto też sobie obiecuje w Nowym Roku mniej kup 03.01.06, 11:27
        Ciągle coś kupuję, kupuję i kupuję... Moja szafa od dawna się nie zamyka, a
        nadal nie mam w czym chodzić... Najbardziej brakuje mi torebek i butów (mam
        hopla na tym punkcie ).......
        • zaba_29 Re: Kto też sobie obiecuje w Nowym Roku mniej kup 03.01.06, 12:54
          oj, mam tak samo z tymi butami i torebkami
      • coll_age Re: Kto też sobie obiecuje w Nowym Roku mniej kup 03.01.06, 17:17
        ja sobie obiecałam kupować więcej tyle że mając na myśli ciuchy- postawić
        większy nacisk na jakość. MAm zbyt wiele ubrań które po kilku praniach
        wyglądają fatalnie i nadają się do pracy w ogródku...
        I oczywiście skończyć z:
        -impulsami co zwylke kończy się zaleganiem ciucha na dnie szafy
        -uleganiem sprzedającej "bo nigdzie Pani nie dostanie innych, lepszych "itp.
        -kupowaniem "bo to super okazja" po czym za tydzień okazuje się , że wcale
        okazją to nie było...
      • nadinka_nadinka Re: Kto też sobie obiecuje w Nowym Roku mniej kup 03.01.06, 17:21
        ja ;-)
        moze nie tyle mniej, bo rozsadniej
      • eirenne Re: Kto też sobie obiecuje w Nowym Roku mniej kup 03.01.06, 17:22
        Nie kupuję pod wpływem impulsu.
        Nie kupuję rzeczy kiepskiej jakości (no chyba, że akurat miałam zaćmienie, ale
        potomkowi włókienników rzadko się zdarza)
        Nie mam co sobie obiecywać:-))))))))))))
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka